Git bi an önce ihmal etme Slania'mCünkü ilk defa ailenden ve Izmir`den uzun süreligine ayriliyorsun. Eminim alisacaksin, merak etme...
Her ne kadar sevmesem de ilk olarak gözlügü tercih ederim, daha sonra lens kullanirim, renkli lens almayi düsünüyorum zaten. Ilk olarak numaraliyla baslarim lense..
Bu arada gitmedim hala doktora... :26:
Dün basladi dersane, sevdicegim olmasa patlardim sikintidan. Cok yabanci geldi ortam bana. Off eski dersanemi ariyorum ben, ne samimi bir ortamdi ya orasi, aile gibiydik.Umarim burasi da öyle samimi olur zamanla.. Bu arada ders aralarinda ve etüdlerde disari salmiyorlar, sacmalik... Miniklerle okumanin zorlugu iste. Eski dersanemde sadece liseliler vardi. Hafta ici sadece mezunlar oluyordu. Ehehe ne güzel kapi önünde 10 kisi birikir yakar cigaralarimizi gelen geceni deli ederdik.Kizcagniz simdi milleti zehirliyoz diye ama napalim soguk olurdu cok, kapinin tam girisinde totolarimiz dona dona icerdik.
Leydim yurtlarda sigara serbest mi?
Saka mi bu yaa? Bir tane daha vardi böyle bir üye. Bunlarin amaci ne merak ediyorum.
Bir de durduk yere mesaj atmisti bana "selam sana saclarin konusunda yardim edebilirim" diye.. Ben sana güvenir miyim önerilerini dikkate alir miyim hic??!
Resmimi koymami istiyor msnden konusalim diyor bi de! Saka yapiyor heralde...
http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/306432-saclarimi-kazittim.html
Günaydın yavrularım.
Ceyda'ylaydık dün!
Bize geldiii
günaydın şekerler
çok özledim sizi yahu
akşamları giremiyorum artık. erken yatıp erken kalkıyorum malum. testler falan oluyo çözülmesi gereken giremiyorum o yüzden pek.
görüşürüz kızlar
selam kızlar
lady yavaş yavaş alışıyorsun sanırım okuluna ve yeni şehire
derslerine dikkat et ihmal etme
buara bende sıkı giremiyordum yorgun oluyorum akşamları
Evet alışıyorum artık
Farkındayım sen de pek gelemiosun yaz bitti koptuk :97:
Biz de özledik seni :97:
Ben de akşamları oluyorum genelde burda
Çalış tabi canım iyi dersler
Pamukla görüşmüşsün dün söyledi ama anlatmadı
Öyle canımokul ders iş güç derken fazla girilmez oldu topiğe ama dur bakalım daha okullar açılalı yeni oldu bi durumlara alışalım yine toplaşırız yahu
internet artık hayatımızın her anında
evet canım görüştük dün. gezdik tozduk falan
Öyle canım
Ayrı ayrı saatlerde giriyoruz karşılaşamıyoruz
Ben de çok yorgun oluyorum erken yatıyorum
Anladım canım
Şu ziyaretçi kim yahu durmadan burda çık gitt
Günaydın yavrularım.
Ceyda'ylaydık dün!
Bize geldiii
Saka mi bu yaa? Bir tane daha vardi böyle bir üye. Bunlarin amaci ne merak ediyorum.
Bir de durduk yere mesaj atmisti bana "selam sana saclarin konusunda yardim edebilirim" diye.. Ben sana güvenir miyim önerilerini dikkate alir miyim hic??!
Resmimi koymami istiyor msnden konusalim diyor bi de! Saka yapiyor heralde...
http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/306432-saclarimi-kazittim.html
Ayy banada mesaj atmıştı saf ben msne ekleme gafletinde bulundumm sürekli yazıyodu yok kazıttım iddiaya girdim falan bende sildimm anlayamıyorum bu insanlarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?