Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben biraz ders çalışayım gelirim yine
Cuma günü ingilizce dersini ben anlattım hoca ben çok konuştum kalk senle eşgüdümlü çalışalım artık dedi
Hoca türkçe cümle söyledi ben çevirmelerini istedim yardımcı oldum soruları yanıtladım falan
Üni.de ders de verdim ya artık ölsem de gam yemem
İyi oldu bu muafiyete girmedim diye üzülüyordum bildiğim konular olduğu için çok sıkılıyordum derste
Her ders hocayla çalışacaksam sıkılmam artık

Hepimiz senin gibiydik canım
Birkaç aya kadar baya artar mesaj sayın merak etme nasıl arttığını anlayamıyor bile insan

bende geldim, ama gidiyorum
salı günü sınavım var malum ve testler beni bekler.
hepinizi seviyorum
iyi sohbetler kızlar
:119: :119: :119:

bende geldim, ama gidiyorum
salı günü sınavım var malum ve testler beni bekler.
hepinizi seviyorum
iyi sohbetler kızlar
:119: :119: :119:

Başarılar canım sınavında,Allah bol bol zihin açıklığı versin.Ben de çıkıyorum şimdilik arkadaşlar.Bu arada Van'da 6.6 büyüklüğünde deprem olmuş.Haber kaynağı doğruysa inşaallah fazla yaralı ya da ölüm yoktur.

Laydim mesaj kutun dolmuş bu arada

Kızlar herkese iyi çalışmalar bende gidip çalışayım bari

Yazın buraya naptığınızı boş bırakmayın

Laydim ttaaaa oralardan giriyo topiğini hiç bırakmaya niyeti yok canım benim

teşekkür ederim iyi dileklerin için

cecennim iyi çalışmalar sana da

Boşalttım mesaj kutumu cecennim :)
Ben girmeye çalışıyorum girdiğimde yazıyorum naptığımı mutlaka

ben geldiiiiiiiim
üniversiteye hazırlanıyorum canım lise bitti. 18,5 yaşındayım (buçuğuda var yalnız )

Anladım,buçuğu da varNe kadar güzel bir yaştasın Ceyda...Önünde Allah'ın izniyle,o kadar aydınlık,temiz bir yol var ki...Üniversite hayattaki en önemli dönemlerden biridir.Her anlamda....Gelecekteki kariyerin,yaşayacağın mekan,arkadaşlık ilişkileri,özel ilişkiler....Bunların şekillenmeye başladığı bir dönem.İçinde bulunduğun şu yaşlar çok ama çok çabuk akıp gidiyor biliyor musun?Bana da aynı şeyi söyleyen çok olmuştu.O zaman bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyordu fakat doğruluk payı oldukça yüksekmiş.Ve sonradan arkana baktığında özlemle anıyorsum ama o yaşlara dönmek gibi bir lüks asla yok.Amacım bilgiçlik taslayıp kafanı ütülemek değil.Sadece hayatının bu dönemlerinin keyfini,tadını doyasıya çıkartmanı isterim.Acele etme ve tüm güzellikleri sindirerek yaşa.Yaş arttıkça yaşam zorlaşıyor zira...

Aynı şeyler benim için de geçerli o zaman zira ben de 19yaşındayım
Çok haklısın senkolikcim ...
Sen kaç yaşındaydın bu arada?

Ben geldim ama gidiyorum yemek vakti
Gelirim yine

Aynen benim de aklımdan bu geçti biraz önce
Çok uykum var uyumamak için zorluyorum kendimi gece uyuyamam sonra

sabahtan banka işlerim falan var onları halletmem lazım e bide sevgiliyle buluşulacak
kafam yerinde olsun

seninde sabahtan dersin var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…