Rütbe tablosu için çok sağol canım.Amaniiinnnn,kızlar....Şimdi konusu açılınca şöyle bir baktım da.Utandım kendimden yawLayd'im biraz daha sıksan 10.000 olacak senin mesajlar.Makara Guru'm,sen de ardından takiptesin.rezil durumum bir kez daha gözler önüne serildi.Tek kalp ve daha binli hanelere gelmemiş olan mesaj sayımla ben de adamdan sayıyorum burada kendimi Çömezliğin gözü kör olsun bea
bende geldim, ama gidiyorum
salı günü sınavım var malum ve testler beni bekler.
hepinizi seviyorum
iyi sohbetler kızlar
:119: :119: :119:
bende geldim, ama gidiyorum
salı günü sınavım var malum ve testler beni bekler.
hepinizi seviyorum
iyi sohbetler kızlar
:119: :119: :119:
Başarılar canım sınavında,Allah bol bol zihin açıklığı versin.Ben de çıkıyorum şimdilik arkadaşlar.Bu arada Van'da 6.6 büyüklüğünde deprem olmuş.Haber kaynağı doğruysa inşaallah fazla yaralı ya da ölüm yoktur.
teşekkür ederim iyi dileklerin için
cecennim iyi çalışmalar sana da
Rica ederim canım.Lise miydi senin,üniversite mi?Yeni sayılırım ya,topikteki herkesi tam olarak tanımıyorum.O yüzden sordum.
ben geldiiiiiiiim
üniversiteye hazırlanıyorum canım lise bitti. 18,5 yaşındayım (buçuğuda var yalnız)
Anladım,buçuğu da varNe kadar güzel bir yaştasın Ceyda...Önünde Allah'ın izniyle,o kadar aydınlık,temiz bir yol var ki...Üniversite hayattaki en önemli dönemlerden biridir.Her anlamda....Gelecekteki kariyerin,yaşayacağın mekan,arkadaşlık ilişkileri,özel ilişkiler....Bunların şekillenmeye başladığı bir dönem.İçinde bulunduğun şu yaşlar çok ama çok çabuk akıp gidiyor biliyor musun?Bana da aynı şeyi söyleyen çok olmuştu.O zaman bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyordu fakat doğruluk payı oldukça yüksekmiş.Ve sonradan arkana baktığında özlemle anıyorsum ama o yaşlara dönmek gibi bir lüks asla yok.Amacım bilgiçlik taslayıp kafanı ütülemek değil.Sadece hayatının bu dönemlerinin keyfini,tadını doyasıya çıkartmanı isterim.Acele etme ve tüm güzellikleri sindirerek yaşa.Yaş arttıkça yaşam zorlaşıyor zira...
Selaaam sedulu
afiyet olsun lady bende yorgunluktan ölüyorum ama şimdi uyursam gece bi daha zombi gibi gezer dururum
Aynen benim de aklımdan bu geçti biraz önce
Çok uykum var uyumamak için zorluyorum kendimi gece uyuyamam sonra
sabahtan banka işlerim falan var onları halletmem lazım e bide sevgiliyle buluşulacak
kafam yerinde olsun
seninde sabahtan dersin var sanırım
Bende yeni geldim :)
Evet sedulum dersim vardı erken
Erken yat sabaha dinç kalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?