Dostlarımla Sohbet Topiği

Boşanıyorum,işsizim,hayatımın en güzel 10 yılını çöpe atıp bir kalemde silerek sıfırdan başlıyorum.özet geçtim....ayrıntılarla boğmak istemem.....

Ciddi misin ?
Niye Kızım Ya !!
Bak Yeni Öğrendim..
Konun Falan Var mıydı ?
Hiç Görmedim..

Yok,açmadım konu filan....bu durumla ilgili yani.Arada birşeyler yazdığım bir konu açmıştım sadece,kendi halimde takılıyorum işte...Evet,çok ciddiyim.

Sebep Nedir Sakıncası Yoksa..
Çocuğun da Vardı Senin Değil mi ?

Sebep Nedir Sakıncası Yoksa..
Çocuğun da Vardı Senin Değil mi ?

Evet,bir oğlum var.Sebep şiddetli geçimsizlik....Buradaki şiddet kelimesi bizde mecazi anlamda kullanılmıyordu yalnız,bildiğin yani,tekme tokat,alayı......şimdi böyle işi dalgaya,saçmalığa vurduğuma bakma....öyle işte.....

Anladım..
Çok Üzüldüm..
Hakkında Hayırlısı Neyse O Olsun..
Aynı Evde mi Yaşıyorsunuz Şu An ?

Sağol,aynı evi bırak...ayrı şehirlerdeyiz....son vakada burnumun yeri değişip üzerimdeki beyaz tişört kırmızıya döndüğünden beri...

İnsan mı Bunları Yapan Ağzım Açık Kalıyor Vallahi..
Ayrı Şehirlerde Olmanız Hayırlı Olmuş Gerçekten..

Allah Yardımcın Olsun..
Nerede Yaşıyorsun, İş Bulma İmkanın Hiç Yok mu ?
Ya da MEsleğin Var mı?

Açıkçası anlaşmalı boşanma olacak,ben öyle istedim.O kadar bıktım ki,bir an önce kurtulmak istiyorum.protokol imzaladık,tek celsede bitecek inşaallah.en son sadece üzerimdeki kıyafetlerle fırladım çıktım.Ailemin yanındayım şu an.üniversite mezunuyum,iş tecrübem de var,bütün evraklarımın yeniden düzenlenmesi gerekiyor yalnız.bir ay sonra ilk iş kendimi bir işe atmak olacak zaten.

İş Tecrübenin Olmasına Çok Sevindim..
Hayırlısı Olur İnşallah..

İş Tecrübenin Olmasına Çok Sevindim..
Hayırlısı Olur İnşallah..

İnşaallah....Bir süredir üyeyim ben bu kulübe.zaten anlamışsındır yeni olduğumu.bu konuyu ilk sana açabildim.nedenini sorma,ben de bilmiyorum....sadece anlayabileceğini ya da bana iyi gelebileceğini hissettim.sağol cevap yazdığın için.

Evet Biliyorum Yeni Olduğunu..
LAdy İle Beraber Mesaj Sayısının Doldurduğunuz Yere Gelmiştik...
Orada Tanıştık Seninle Değil mi ?

İstediğin Zaman Konuşuruz Hiç Sıkma Canını..

Rica Ederim

Son düzenleme:
Evet Biliyorum Yeni Olduğunu..
LAdy İle Beraber Mesaj Sayısının Doldurduğunuz Yere Gelmiştik...
Orada Tanıştık Seninle Değil mi ?

İstediğin Zaman Konuşuruz Hiç Sıkma Canını..

Rica Ederim

Evet,orasıydı yanlış hatırlamıyorsam.Kızın topiğini de ağlama duvarına çevirmiş gibi oldum.şimdi sen söyleyince farkettim,Lady sabah görüp köpürürse yandım:26:

Evet,orasıydı yanlış hatırlamıyorsam.Kızın topiğini de ağlama duvarına çevirmiş gibi oldum.şimdi sen söyleyince farkettim,Lady sabah görüp köpürürse yandım:26:

Yok Canım Daha Neler..
Niye Köpürsün...
Oğluş Uyudu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…