Dostlarımla Sohbet Topiği

Ne yaşlısı yahu
Yazılarını da çok beğeniyorum senin akıl dolu :)

Sağol canım,çok teşekkür ederim.Zaten görsen,minyonum ben.Çok eğlenceli oluyor,mesela ilk kez tanıştığım bayan arkadaşlara ya da kuaföre filan gittiğimde soruyorum.Sizce ben kaç yaşındayım diye?Şimdiye kadar 26'dan yukarıya çıkan olmadı.Hehh hehhh

çok teşekkür ederim söylediklerin için bi kulağımdan girip diğerinden çıkmaması için çabalıyorum bende hiçte kafamı ütülemedin. keşke herkes senin gibi kafa ütülese. umarım bu yaşlarım en güzel şekilde geçer ve geleceğimin de temelini hazırlar.

Rica ederim canım.

bugün resmen bankalara para dağıttım yok doğalgaz faturası yok kredi parası derken uçtu gitti paracıklarım yahu

ama kalan paramla yeni bi trençkot alacağım

bugün resmen bankalara para dağıttım yok doğalgaz faturası yok kredi parası derken uçtu gitti paracıklarım yahu

ama kalan paramla yeni bi trençkot alacağım

Tam da sezonu şimdi ternçkotların.Marka takıntın yoksa uygun fiyata bulursun bence,mevsimlik nasıl olsa,havalar çok soğursa giyemezsin zaten.Şu faturalara para toptan uçup gidiyor gibi geliyor insana gerçekten:18:

Tam da sezonu şimdi ternçkotların.Marka takıntın yoksa uygun fiyata bulursun bence,mevsimlik nasıl olsa,havalar çok soğursa giyemezsin zaten.Şu faturalara para toptan uçup gidiyor gibi geliyor insana gerçekten:18:

marka takıntım yok ama tam mevsimi olduğu için ucuzda zor bulurum gibi geliyor
yarın sevgilimlen bakıcaz bakalım

marka takıntım yok ama tam mevsimi olduğu için ucuzda zor bulurum gibi geliyor
yarın sevgilimlen bakıcaz bakalım

Allahhh,sevgiliyle alışveriş,hemi de giyim alışverişi...Emin misin canım?Seni aceleye getirmesin o şimdi.Eğer sabırla bekliyorsa seni mağazalar arasında mekik dokurken,helal olsun valla.Şaka bir yana,evet,mevsimi olduğu için belli markaların satışa sunulduğu yerlerde pahalıdır ama oturduğun semtin yakınlığına göre Kadıköy'den ya da Bakırköy'den daha uygun fiyata bulabilirsin.

aaaa sevgilim alışveriş yapmaya bayılır o konuda şanslıyım sıkılmaz yani hatta kendi beğenir seçer bana şunu da dene der zevkli biri canım benim

ben istanbulda oturmuyorum izmirdeyim canım bi kemeraltına inmek lazım

Biliyorum İzmir'i,5-6 sene kaldım.Kemeraltında bulursun sanırım.Orada da kendini kaybediyor insan.Gezdikçe görüyorsun,gördükçe cezbediyor.Şöyle karşılıklı birer Türk kahvesi de içersiniz siz.

Biliyorum İzmir'i,5-6 sene kaldım.Kemeraltında bulursun sanırım.Orada da kendini kaybediyor insan.Gezdikçe görüyorsun,gördükçe cezbediyor.Şöyle karşılıklı birer Türk kahvesi de içersiniz siz.

içeriz tabi ama yemek üstüne daha güzel gider türk kahvesi
önce güzel bi yemek yiyelim alışveriş yorgunluğunu atıp

Evet,hüüüüüKıymetini bil bu güzelliğin arkadaşım.Anlaşabiliyorsanız ve gerçekten seni mutlu edebiliyorsa,ne güzel işte....

iyi anlaşırız biz bitanemle 2 yılı devircez birlikte olalı e ama bide öncesinde 7 yıllık arkadaşlığımız var tabi

iyi anlaşırız biz bitanemle 2 yılı devircez birlikte olalı e ama bide öncesinde 7 yıllık arkadaşlığımız var tabi

Ne mutlu sizi o zaman.Maaşşallah,bu zamanda böyle uzun soluklu bereberlikleri duyunca şaşırır olduk.Aslında olması gereken,normal olan bu ama durum da ortada...Umarım hep böyle devam eder canım.

Makara....Online'sın,görüyorum,çık ortaya.....Bu saatte uyku tutmadı işte....sanki hergece aynı değilmiş gibi durum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…