Dostlarımla Sohbet Topiği

Onca boyaya rağmen çok parlak sağlıklıdır benim saçlarım
Boyayla beraber bakımını da yapıyorum
Ama uçlar felaket bir haldeydi yanık kırık
Onları da kestirip kurtuldum
Tenim çok açık bir beyaz o yüzden hep siyah kullanıyordum gözlerim de mavi yakışıyor yani siyah
Lacivert istemesem hala siyaha boyarım henüz tam vazgeçmiş değilim zaten özlüyorum siyah halini

Bu renk olayı zevk meselesi sonuçta,sen bilirsin yine yani ama ben şahsen sarı saçı çok sıradan buluyorum artık.Çünkü bizim kadınlarımızda güzel ve alımlı görünmek adına saçların illa sarı olması gerekiyormuş gibi bir yanılsama var.Oysa ki taşınması en zor renklerden biri sarı,hele de platin.Birara gölge ne kadar modaydı,hatırlıyor musun?Bana fenalık gelmişti.Her kadının kafası aynı,birbirinin kopyası insanlar gibi.Aslında bembeyaz bir ten,renkli gözler....Süpersin,yani,ne renk olsa taşırsın sen.Her rengin artı ve eksileri var elbette.Örneğin kızıl da çok yakışır sana ama kullanımı zor.Kaşlarının rengini kırman gerekir.Ayrıca kızıl tonları çok çabuk akıp parlaklığını yitirdiği için düzenli ve sık uygulama gerektiriyor.Sarı rahatlıkla taşıyabileceğin bir renk fakat sarı tonları herzaman olduğundan yaşlı gösterir.Makyazsız kullanıma pek uygun değildir.Siyah bana yakışsa çok isterdim o renge boyamayı.Daha özgün ve asil geliyor bana.Onun da dez avantajı sert bir ifade yaratması insanda.

Aynen canım herkes saçını sarı yapma derdindeydi bir ara,hala da çoğunluk öyle
Benim saçımın doğal rengi küllü sarı bir cesaret siyaha boyadım o gün bu gündür hep boyuyorum
Teşekkür ederim bu arada
Kızıl değil de patlıcan moru denedim çok da beğendim ama aktıkça kızıl oldu tekrar siyaha boyadım
Bu ara koyu kızıl da istiyorum da okulda çoğu kişinin saçları kızıl
Siyah beni baya büyük gösteriyor tanımayanlardan 25-26 yaşında mısın diyenler bile oldu
Ama memnunum siyahtan çok seviyorum

selam canım ben geldim nasılsın?

çok gezdim çok yoruldum.derdime neyse gezerek eziyet ediyorum kendime

Hoşgeldinn
İyiyim ders çalışıyorum sen nasılsın?
Olsun tatlı yorgunluk gezmekten sonraki yorgunluk
Ben bugün pek çıkmadım bir şeyler aldım geldim o kadar
Ders çalıştım vizelere az kaldı birikti konular
Vee gün sayıyorum tatil için

bende iyiyim canım.kitap aldım kendime.çok heyecanlıyım hemencik okumak istiyorum

vize zamanı öyle oluyor.atlatınca dünyalar senin oluyor ama.

afiyet olsun

Offff,benim de kafam iyice karıştı ya,ne yapacağıma birtürlü karar veremedim.Bir değişikliğe,aslında toptan bir değişikliğe ihtiyacım var aslında ama.Zaten canım çok sıkkın,biliyorsun işte,şu boşanma olayı benim.Bir an önce dava günü gelse de kurtulsam şu belirsizlikten ya

Selam kızlar ben geldim
Kimse uğramıyor artık ben de uğramıyorum topiğe
Siteye giriyorum birkaç bişey yazıp çıkıyorum

Evet toptan bir değişiklik yapsan kendini daha iyi hissedersin
Bence düşünmelisin bunu
Bütün sıkıntılarından kurtulduğunda kendinde de değişiklik yapmalısın

Evet kimse uğramıyor artık

Bende günlük ve bir kaç yere yazıp çıkıyorum genelde...

lady cecenn ceyda ve diğerleri.....
selamlar buara akşamları giriyorum ama çok duramıyorum pc başında
zaten bide hastayım şu sıra malum grip salgını :2::2:
sanırım bayram tatilinde bol bol görüşürüz eee yani adı üstünde tatil
pamuk eller klavyeye yapışır
öpüyorum hepinizi iyi geceler :2:

selamlaaaaaaaaar
bende girsem de çok kalamıyorum.
hepinizi özledim
bayram tatili gelse de toplaşsak.

Geçmiş olsun canım.Gripte istirahat önemli ama yapılamıyor malum.Ihlamur seviyorsan bol bol iç,iyi gelir.

Canlarııım ben geldiiiiiim bugün erken geldim 1 derse girdim diğer dersin hocası gelmemiş yoktu ders
Çok yoruldum baya bi işim vardı bugün okulda
pessimisttt hoşgeldinnn nasıl okulun derslerin şehir alışabildin mi bunlara anlat neler yapıosuun

alışmayaaa çalışıyorumm ladymm istanbuldan sonra çok küçük geldi orası hocalar biraz kasıntı zorluyolar baya bi ispat falan yapıyoruz matematikte böle işte canımm senin nası gidiyoo

Kızlar,nasılsınız?Kimseler yok gibi yine burada.

Ben geldimm uyumadan önce bakınıyorum

alışmayaaa çalışıyorumm ladymm istanbuldan sonra çok küçük geldi orası hocalar biraz kasıntı zorluyolar baya bi ispat falan yapıyoruz matematikte böle işte canımm senin nası gidiyoo

Haklısın alışman zor olur ama küçük yerler özellikle maddi açıdan daha uygun oluyor
Ben de alışıyorum bir gün mutluyum başka bir gün mutsuzum öyle git geller yaşıyorum
Günüm sıkıcı geçtiği zaman hemen moralim bozuluyor dönmek istiyorum
Onun dışında bölümümü seviyorum memnunum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…