Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben bitane daha köpek istiyoruuuum Dogo Arjantin istiyoruum :84::84::84::84:
Bakın şuna ya burnuna bak kalpli resmen

Kızlar nasılsınız ??

Laydim şöyle pahalı ama ucuz fiyattan aldığın şeyleri bizede çıtlat görünce bakalım

Canım,ben netten satın alımları filan kastetmedim ki....Ya da yabancı marka kullanımı konusunda değildi yazdıklarımın özünde yatan.Yanlış anlaşılmış sanırım.Ben öyle yobaz bir düşünce tarzına sahip değilim.Ben şunu demek istedim;hani ülkemizde hele böylesi dönemlerde ciddi ciddi yurtdışına gidip illa Paris'ten olsun bilmem neyim diye para dökenler var ya;o kesimi kastetmiştim.Yoksa ben de öyle Çin/japon ürünlerine burun kıvıracak ya da daha ekonomik olsun diye pat diye önüme gelen yerden alışveriş yapacak kadar zengin değilim canım.

anladım canım o konuda haklısın.ben de karsıyım ona benım kastettigim maddi anlamda ve çeşit açısındandı.bu arada okuldayım telefondan giriyorum ders bekliyorum sıkıldım nete gireyim dedim bu arada önceden tel.den mesaj yazılmıyordu buraya artık yazılıyor

tamam cecennimm strawberryden alısveris yasagı kalktı ordan pahalı marka kozmetik ürünlerini çok ucuza alabilirsn
Sen nasılsın neler yapıyorsun özledim ya :26:

tamam cecennimm strawberryden alısveris yasagı kalktı ordan pahalı marka kozmetik ürünlerini çok ucuza alabilirsn
Sen nasılsın neler yapıyorsun özledim ya :26:

İyiyim canım ders çalışıyorum bol bol herşey çok güzel gidiyo
Bende çokk özledim sizleri ya Nasıl gidiyo okul dersler tatile ne zaman çıkıyosun yavrumm??

selam kızlar ya bi türlü tam dürüst toplaşamadık ne zamandır
özledim beeee yazın ne güzeldi

İyiyim canım ders çalışıyorum bol bol herşey çok güzel gidiyo
Bende çokk özledim sizleri ya Nasıl gidiyo okul dersler tatile ne zaman çıkıyosun yavrumm??

Ben henüz adam gibi çalışamadım ya :26:
Bayramdan hemen sonra vizelerim ve ben hiç çalışmıyorum
Mantıktan kalıyorum çok yüksek ihtimalle
Ben derste 5-10 açılımlı önermeleri bile anlamazken kadın gayet rahat sınavda 20-30 açılımlı önermeler çıkacak her sorunun cevabı 2 sayfa tutar diyor
Çalışacağım ama boşa yani
Onun dışında gayet iyiyim ben de
1 hafta kadar sonra İzmir yolcusuyum

selam kızlar ya bi türlü tam dürüst toplaşamadık ne zamandır
özledim beeee yazın ne güzeldi

Seduluuuum ben de çok özledim eski muhabbetlerimizi
Sen nasılsın neler yapıyorsunn

Sizde de Ziyaretçi Var..
Ben Topikte Kimse Yokken Onlarla Konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…