- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Atraksiyonlu, Pohh, Mamiş, Nilü, Merviş..İyiyim ben de abur cubur aldım geldim
Hangileri
Atraksiyonlu, Pohh, Mamiş, Nilü, Merviş..
Ben de merakla seni bekliyorum
Orda Bekleyene Kadar Msn'ye Gelsene
anladım canım o konuda haklısın.ben de karsıyım ona benım kastettigim maddi anlamda ve çeşit açısındandı.bu arada okuldayım telefondan giriyorumders bekliyorum sıkıldım nete gireyim dedim bu arada önceden tel.den mesaj yazılmıyordu buraya artık yazılıyor
Ben buradan takip etmeyi beceremiyorum daha doğrudürüst,cepten hiç başa çıkamam herhaldeSaçların ne durumda?Açmayı düşünüyor musun hala?
Şöyle bir karara vardım,exicolor ekstra açıcı serisinden en açık sarı rengi alıp boyayacağım
Baya açılacak böylece saç rengim
Birkaç hafta sonra aynı boyadan bir kere daha boyarsam açıcıya gerek kalmayacak gibime geliyor
Ben henüz adam gibi çalışamadım ya :26:
Bayramdan hemen sonra vizelerim ve ben hiç çalışmıyorum
Mantıktan kalıyorum çok yüksek ihtimalle
Ben derste 5-10 açılımlı önermeleri bile anlamazken kadın gayet rahat sınavda 20-30 açılımlı önermeler çıkacak her sorunun cevabı 2 sayfa tutar diyor
Çalışacağım ama boşa yani
Onun dışında gayet iyiyim ben de
1 hafta kadar sonra İzmir yolcusuyum
Seduluuuum ben de çok özledim eski muhabbetlerimizi
Sen nasılsın neler yapıyorsunn
Cesaretlisin vallahi sen bu konuda.Açma uygulaması öyle kolay iş değil çünkü bildiğim kadarıyla.fazla yıpratmamaya çalış saçlarını ya,sonra uzatmak için aylarca bekliyoruz.İki uygulama arasındaki sürede, ilk açma işleminden sonra birşeye benzemezse ne yapacaksın?Hemen ikinci uygulama da çok yıpratır...
Laydim Ferihaaayazmanı özledim ya başlıyor
Açıcı kullanmayacağım canım
Dediğim gibi en açık sarıyı alıp rengini açacağım biraz
Oryal kullanmayacağım yani direkt boya ile rengi kırmaya çalışacağım
Eğer ilk boyadan sonra da rengi iyice açamazsam oryalden başka çare yok
Canım yaa
Ferihayı 1 gün gecikmeli izliyorum yarın netten indireceğim
Ne güzeldi eskiden hep buradaydık yaz gelsin hemen
Aaaa,ciddi misin?Benim jeton yeni düştü.Yani şimdi önceki saç rengimiz koyu olsa bile sarı bir saç boyası alıp üzerine uygularsak biraz açıp rengi kırabiliyor muyuz?iyi de ya çok garip bir tona dönüşürse?
Tabi ki rengi kırabilirsin ama dediğin gibi çok farklı garip bir tona da dönüşebilir (benim muhtemelen öyle olacak)
Bunu yapmak sabır istiyor biraz direkt acıcı uygulamaktansa saç rengini yavaş yavaş açmak için bu yöntemi deneyeceğim
İlk boyayışta büyük ihtimalle garip bir renk olacak ama birkaç kere boyayacağım ben
O kadar saç rengi yorumu yaptım boyayınca ne renk olur vs gibi sorulara cevap verdim ama ben boyadıktan sonra nasıl bir renk olacağı hakkında en ufak bir fikrim yok
Tek renk değil çünkü saçım
Diplerim sarı sarı geliyor
Aşağılara doğru patlıcan moru
Devamı çikolata kahve gibi bir renk
Ve uçları siyah
Bu saçın üzerine açık sarı boyayınca ne renk olur?
Hiçbir fikrim yok
Kız,ilahi,alemsin....Şu anki renk skalasından daha karmaşık olmayacağı kesin bence. Şöyle düşünsek,olayın artı ve eksileriyle yani.Şimdi,beklemeden ve garip tonlara dönüşme riskini almadan direk açıcıyla saçı bir kalemde açmak mı daha yıpratıcı yoksa senin anlattığın gibi biraz cefasını çekip sonradan boyamak mı?yani kar zarar oranını değerlendirmek lazım bence.
Eki Görüntüle 280309
Bu da saçımın rengi
Ama herkes beğeniyor o da ayrı konu çok farklı her yeri tek tek farklı renklere mi boyattın diyorlar
Ben çıkıyorum şimdilik biraz ders çalışayım
İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?