Hosbulduk...
Ee koskoca Hacettepe.. Büyük sehirlerdeki büyük üniversiteler hep gözümde böyle canlanmistir zaten. Okullar ayri bir sehir gibi, ayri bir hayat var resmen. Mesela Ege kücük bir kasabayi andiriyor.
Babam uludag tip fak. mezunu, siniflari baya kalabalikmis o zamanlar bile. Ay aklima geldi simdi, beni de cagiriyor akrabalar gel burda oku diyorlar. Disimdan he desem de icimden "delirdim mi ben buraya geleyim be" diye geciriyorum. Böyle diyorum ama umarim mecbur kalmam..
Nasil gecti sinavin?
Iviit hemi de en yesilinden, bir maymun ama görceksin..Bir sevdiriyor kendini, kendinden geciyor resmen. Ayy cok baglandim, kuslar hassastir, bi sey olursa cok üzülürüm. Seninkinin adi ne?
Hosbulduk...
Ee koskoca Hacettepe.. Büyük sehirlerdeki büyük üniversiteler hep gözümde böyle canlanmistir zaten. Okullar ayri bir sehir gibi, ayri bir hayat var resmen. Mesela Ege kücük bir kasabayi andiriyor.
Babam uludag tip fak. mezunu, siniflari baya kalabalikmis o zamanlar bile. Ay aklima geldi simdi, beni de cagiriyor akrabalar gel burda oku diyorlar. Disimdan he desem de icimden "delirdim mi ben buraya geleyim be" diye geciriyorum. Böyle diyorum ama umarim mecbur kalmam..
Nasil gecti sinavin?
Iviit hemi de en yesilinden, bir maymun ama görceksin..Bir sevdiriyor kendini, kendinden geciyor resmen. Ayy cok baglandim, kuslar hassastir, bi sey olursa cok üzülürüm. Seninkinin adi ne?
Anam törpümü buldum sonunda, kurtulcam yamuk tirnaklardan.
Nereye gittin kiz?
ben hem marmarada okudum şuanda da egede okuyorum
marmara egenin yanında ufacık kalıyor yahu ege ayrı bi kasaba havasında resmen ilk kayıt günü fakültemi aramıştım sonra yemekhane derken çarşısı falan filan e gide gele öğrendim de içinde yürümek ayrı bi dert
Ben senle küsüm
Neredeydin kaç gündür
Evet canım hele ki Beytepe kampüsünü bir görsen kocaman
Bursa'da benim bir sürü arkadaşım var memnunlar okuldan düşünebilirsin sen de
Sınav idare eder bakalım artık emin değilim tam
Benimki de yeşiiiil
Bir çapkınım vardı maviydi ama kaybettik malesef 9 yaşındaydı
Ama uzuun zaman önce
Şimdi bir osmanım var canım yaa o da 9 yaşında ve çok korkuyorum
Ona bir şey olursa çok çok üzülürüm
Çoğu zaman kuşuma bir şey olmuş görüyorum rüyamda çok korkuyorum
Ben de geçen gün deli gibi törpü aradım yaa
Annemi arıyorum törpülerimi orda mı unutmuşum diye yok diyor kafayı yedim
Buldum en sonunda
Ege de çok güzeldir
Mötbeye gelirdik biz lisedeyken tiyatro gösterilerini orada yaparlardı
Yürü yürü bitmezdi o yol
Kafa Dengi İnsanlar Azalıyor Git Gide..
Ama Sen Burda Olsan Hep Gelirim
aynen tatlım katılıyorum yok okul içinde taksiyle gezicen en güzeli bu
nasıl geçiyor canım vizeler gerçi daha yeni başladı
İdare eder kesin bir şey söyleyemiyorum şimdiye kadar 2 sınava girdim fena değildi
Perşembe günkü korkutuyor beni
Senin nasıl geçiyor?
ben daha bi sınava girdim yarın var tekrar ama püfff yani hiç çalışasım yok göz gezdirip duruyorum amaaaann finallerde toplarım artık kötü gelirse de
Ben de biraz çalışıp biraz buraya geliyorum
Sıkılıyorum hemen
Ben de biraz çalışıp biraz buraya geliyorum
Sıkılıyorum hemen
Hava nasıl izmirimde
dur bakim camı açtım bıııırrrrrr soğuk
Ahh ah özledim İzmir'ii
yakın bi şehir olsaydı en azından arada bi hafta sonları çıkar gelirdin izmir e ama uzak olunca zor
Yarıyıl tatili gelsin bir an önce
ööfff be sevgilim yanımda olsaydı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?