Dostlarımla Sohbet Topiği

Sedulum ben de kuzenimin sinavi icin gitmistim bayildim resmen.
Seneye kesin orada olmaliyim. Oranin havasi bile bambaska, egitim, bilgi, kültür kokuyor resmen...

Ah be Leydim problem okul olsa problem bile yok ortada.
Ben Bursa'ya akrabalarin yanina gitmistim hatirlarsan. Kesinlikle cok iyi insanlar, cok güzel misarif ettiler beni orada, her yeri gezdirdiler cok memnun kaldim yani ama iste fikirler catisinca ve gercek bir catisma olmamasi icin ben susmak zorununda kalinca gercekten cok sIkIldim...

Bon bon sekeri yaa.. Hastasiyim ben bunlarin, kokusuna bile bayiliyorum. 9 yasindaysa masallah, iyice baglanmissindir tabi fistiga.

Enee cidden bayilirim canim nerden biliyorsun yaa? ya da nasil hatirliyorsun..

bunu dinliyordum paylaşasım geldi

[video=youtube;eyQ_6o4GwM8]http://www.youtube.com/watch?v=eyQ_6o4GwM8[/video]

nerde olcak kız evinde ama ben yanımda istiyorum
ay bide vize zamanı ders mi oluyor sizin
Malesef

Haklısın canım

Hem de nasıl alıştım ya çok seviyorum o benim evimin baş hayvanı
Unutur muyum hiç canım
Her halinden belli zaten
Ben insanları tanımakta çok ustayımdır özellikle tarzları vs
Mesela bir gün arkadaşlarla oturuyorduk bir kız var yanlarında hiç tanımıyorum daha önce görmedim tanışmadım
İşte posterlerden açıldı konu odada posteriniz var mı falan
Kız şey dedi eskiden doluydu ama artık 1 tane var kapımda dedi
Kesin Kurt Cobain'dir dedim kız şok oldu nerden bildin dedi ben anlarım tipinden dedim

bunu dinliyordum paylaşasım geldi

[video=youtube;eyQ_6o4GwM8]http://www.youtube.com/watch?v=eyQ_6o4GwM8[/video]

Hemen dinliyorum sedulum

evilcim bugün kötü bir gün geçirmişsin sanırım geçmiş olsun..
umarım bi daha böyle olaylar yaşamazsın..

off ya cidden iyi ki koşmuş insanlar
ne manyak insanlar var ya Allah'ım sen koru..

Keşke şikayetçi falan olsaydım
ama o an naptığımı hatırlamıyorum bile bir süre kaldım sonra şok halinde yürümeye devam ettim
Gerçi normal biri değildi konuşmasi falan anlaşılmıyordu deli diyip bir şey yapmazlardı heralde

belki gerçekten ruh sağlığı bozuk bi insandır canım
heralde o anda insan şok olduğundan ne yapacaını bilemez..
neyse fazla düşünmemeye çalış ya..:26:

canım günlükte gördüm gerçekten berbat bi olay yaşamışsın neyse ki tenha bi yerde değilmişsin
geçmiş olsun dediğin gibi deli falansa şikayet etsende bişi yapmazlar

bi süredir pek giremiyorum nasılsınız nası gidiyo
benn çok mutsuzumm belki biraz saçma gelebilir ama kendimi hiç üniversteye gidiyomuş gibi hissetmiyorum okulumuzun bi kampüsü bile yok ikinci öğretimler bi tek birinci sınıflar olduğu için okul biz gittiğimizde bomboş oluyo ve acayip bi soğuk var burda işin kötüsü okulda kalorifer falan yanmıyo 1 aydır yapıyolar güya ama ortada bişe yok sınıf ortamı desen herkes bi tuhaf hiç ısınamadım kimse kimseyle konuşmuyo doğru düzgün tabi en önemlisi ailemi çok özlorum kendimi çok yalnız hissediyorum ben hiç böle düşünmemiştim açıkcası yani sınıfta montlarla duruoruz soğuktan derstende bişe anlamıyorum abartmıyorum ellerim titriyo soğuktan yazı yazarken benim bünyem pek alışkın değil bukadar soğuğa derslerden hiç bişe anlamyınca aileme karşı kötülük yapmış gibi hissediyorum o kadar zorlukla yolluyolar ben daha anlayamıyorum bil haftaada vizeler var kusura bakmayın kızlar buraya içimi döktüm ama konuşcak kimsem yok

Ayy canımmm beniim yaa
Sınıf ortamı ayynen bizde de öylee sakın bozma moralini ilk sene ilk aylar çok normal
Emin ol çok iyi arkadaşlar edineceksin aynı şekilde ben de bak benim de hala doğru düzgün arkadaşım yok
Ki ben senden daha önce başladım biliyorsun
Merbaha merhaba yani başka muhabbet yok
Herkes aynen senin gibi düşündüğü için kimse kimseyle konuşmuyor yavaş yavaş alışacaksınız bizim sınıf da öyle
Şu kalorifer olayını mutlaka konuşun danışman hocan vardır senin de git ona söyle ilgilensinler
Derslerden anlamaman da normall bak ben bugün neredeyse boş kağıt verdim
Bir anda yıllardır gördüğümüz derslerden çıktık çok ayrı dersler görüyoruz
İlk vizelerde olur öyle sakın moralini bozma
Herkes çok iyi dostluklar kurup ayrılıyor üni.den sen bomboş üni hayatı geçen birini gördün mü
1 tane bile olsa kafa dengi arkadaş çıkar

canım günlükte gördüm gerçekten berbat bi olay yaşamışsın neyse ki tenha bi yerde değilmişsin
geçmiş olsun dediğin gibi deli falansa şikayet etsende bişi yapmazlar

Saol canım benim
Ara bir sokak falan değildi arabaların vızır vızır geçtiği bir yerdi insanlar da öyle ne cesaret anlayamadım
Muhtemelen akıl sağlığı yerinde değildi
Ve eğer öyleyse her zaman o sokakta olacaktır diye düşünüyorum
Bir daha geçmem asla oradan

canımm çookk saol ilgilenip destek olduğun için sınıf ortamı falan daha 1.sınıfız diye olmayabilir ama benim üniversitedede iş yok mesela kendi üniversiteni düşün kocaman bi kampüs klüpler etkinlikler falan biz bi binada ders işleyip çkıyoruz olay bu liseden bi farkı yok gündüz hava iyi oluyo burda ama akşam hep eksilere düşüyo tabi bu durumdn en çok ikinci öğretimler etkileniyo derslerimiz 5-10 arasında haftaya olucak diyolar doğalgaz için bakalım şuraya geldim geleli hastayım inanki ailemede pek yansıtmak istemiyorum üzülmesinler diye bu arada hep kendi derdimi anlattım sanada geçmiş olsun canım ya baban rahatsızmış iyi olur inş.

2.öğretimin o zorluğu var bilirim ablam da 2.öğretimdi
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine
Etkinlikler olur mutlaka ya
Özellikle bahar döneminde çok oluyor okullarda
Ailene yansıtmak istememeni de anlıyorum ben de bunaldığımda kötü olduğumda telefonla bile konuşamıyorum sesimden anlarlar diye :/

Saol canım geçiyor yavaş yavaş :)

günaydın kızlar
gerçi ben uyanalı baya bi oldu da anca pc başına oturuyorum
sabahın köründe spor yaptım yine bakalım bi azimle gidiyorum fazla kilo vermek istemiyorum öyle bi iki kilo gitsin tam filinta olurum yeter
ay bide şu sınav bızdırıkları geçse de iyice rahatlasam

Üzüldüm canım ya çünkü benimde soğuk havada ders mers girmez aklıma
Dershane dönemlerinden hatırlıyorum soğuk olurdu sınıf ve üşürdüm
Hiç derse adebte olamazdım sen bide ünidesin niye bir çaresine bakmıyolar anlamadım..:S

Arkadaş ortamı zamanla olur heralde ya sıkma canını
Hele millet birbirne alışsın
Benim kuzenim 3 ve 4.yılda çok mutlu gidiyodu üniye
Arkadaş ortamı yapmıştı çünkü
İlk yıllar çok zorlanmıştı ://

Aynı kafadayız sedulum bende sabah sabah spor yapıyorum
Kahvaltı bile etmiyorum düşün:):)
Fazlalıklar gitsin sıkılaşalım yaff

Siz istikrarlısınız bu aralar ben de mi başlasam acaba

leslie 5 mile başladım bi hafta olcak bakalım biraz bi fark görüyorum sanki yada kendim öyle görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…