Hoşgeldinn :)
Sırayla cevaplıyorum
Ankara'dan memnunum çabuk öğrendim aslında bi sorun yok ama yalnızım
Okul da iyi vizelerim bitti fena da değildi
Ortamı sevmedim geceleri gündüzleri hiçbi zaman çıkmıyor gibi bir şeyim çok nadir o da zoraki yani
Ben çok daha farklı bir ortam hayal etmiştim kafa dengi insan bulamadım henüz
İyi insanlar var da tamamen farklılar benden İzmir'deki arkadaşlarım gibi değiller üni.de daha iyilerini bulurum diye düşünmüştüm ama ...
Gerçi daha çok yeni belki bulurum umarım yani
Dün çağırdılar dışarı çıkalım falan diye ama gitmek istemedim hastayım dedim okulda iyi hoş da dışarıya çıkıp gezecek kadar değil hiçbiri yani ortamları bana uymaz benim sevdiklerimi sevmezler ben de onların aynı şekilde
Yurt desen berbat tek kişi kalıyorum şu ana kadar kimseyle konuşmadım hepsi bir cins zaten
Öyle işte :/
Ben de senin yazdıklarını okudum o maili aaççç merak ettim umarım kabul eder görüşmeyi
Cecennim ben buna koptum ya
Okuduğum an sesli güldüm
Lady :))) Nasıl gidiyor Ankara'dan memnun değil misin? :26:
Okul ne alemde? Ortamı sevmedin mi?
Geceleri çıkmıyor musun? Neler oluyorr.. Soru yağmuruna tuttum.
Günlükte gördüm de yazdığını. Ondan canım. :26:
Soğuklara alışırsın. Bu kadar üzülme. Aileden uzak olmak, yaşadığın şehirden ayrı kalmak zor ama iyi yönlerden bakmaya çalış.
Yerinde olmak isteyen nice insanlar vardır şimdi. :)))
Bu arada cecenn ve ceyda. Çok öpüyorum ikinizi de.
Kötü bir durum kafana uyan birilerinin olmaması. Ama senin bulunduğun ortamda yok. Yani istersen bulursun. İlle de okulundan, sınıfından, yurdundan olacak diye bir şey yok. Ona kalırsa benim de sınıfımdaki tipler hiç bana göre değil, en yakın arkadaşım hariç tabi. Ama yine de bazılarıyla dışarı çıkabiliyorum. Çıkmadıklarımla ise çıkabileceğimi düşünüyorum. Aslında ilk zamanlar ben de öyle direkt kestirip atardım insanları. Yok ben bununla anlaşamam falan diyip ama sonra değiştirdim bu görüşümü. Bana uygun gibi görmediklerimde de bir şeyler bulabildim sonrasında. Seni dışarı çağıran insanlarla çıkarsan onlarla olmak hoşuna gitmese bile belki gittiğiniz mekanda başka birileriyle tanışırsın kafana uyan. Herkes kaynaşmaya hazır. Sen de aralarına girmeye çalış. Düşünsene 4 yıl boyunca böyle geçebilir mi? :/ Geçemez. Geçmesin de. Umduğunu bulamamış olabilirsin, yalnız o umduğunu bulamadıkların sana yeni kapılar açabilir.Bir de belki ön yargılı davranıyorsun. Aslında tanımadan kesip atıyorsun. Şans vermelisin insanlara. Bunları akıl verme gibi düşünme canım. Sadece 4.yılım üniversitede ve çok şeyi gözlemleme fırsatım oldu. Ayrıca bi dolu insanla takılmaya bak. Biriyle bir gün, diğeriyle başka gün... Öyle de olabilir. Acayip samimiyet beklemeden, büyük şeyler ummadan yaşayabilirsin hayatını. Ve en önemlisi de tadını çıkararak. Sonuçta en güzel yılların olarak anabileceğin bir dönemdesin şu anda. Bunu değerlendirmeye bak. Mesela Kızılay'da Nedjima diye bir yer var, biliyorsundur belki. Metalci, rockçı tayfası takılır. Oraya tek başına da gitsen bir akşam, birine takılıp muhabbet etsen, yine olur bir şeyler. Emin ol bu yalnızlık kaderin değil. Konserlere, grupların çıktığı barlara git. Mutlaka bulursun kendine uyan birilerini ya da birini.. Bi örnek veriim ben geçen haftalarda korece konuşan birini gördüm okulda telefonla konuşuyordu. Dedim ne iyi konuşuyor bu. Aldım hafızaya. Korelilerle tanışmak istiyordum çünkü. Böyle 2 hafta gibi bi süre geçti üstünden. Bu kez o çocuğu gördüğüm an yanına gidip ben korelileri çok seviyorum, tanışmak istiyorum dedim hemen.Ama dışardan baktığımda hiç hoş gelmemişti. Garip bulmuştum onu. Konuşmaya başlayınca bayıldım çocuğa. Bir insan bu kadar sempatik olur yani. Ön yargım yıkılmış oldu. Hem çok da sıcak karşıladı beni. Hemen numaramı aldı falan. Sonra beraber gidip eğlendik. Arkadaş grubunda 5 koreli 8 Türk vardı. Hiç aklıma gelmezdi ama gittim yaptım. Hem de tek başıma girdim aralarına. Hiç konuşmadıklarımla diyalog kurdum falan.. Hatta bir kız vardı o gün içlerinde, kafama uygun değildi ama sıcak biriydi. Ben de öyle kabullendim onu. Her zaman görüşmem fakat korelilerle ilgili bi şey olsa isterim o da gelsin. Yani belli bir amaç için bazen yapılır böyle şeyler. Ve yine saçma sapan insanlarla karşılaşmış olsam da tadını çıkarmaya baktım o gecenin ve inanılmaz eğlendim. Harikaydı. Bu bir örnek sadece. Sen de yapabilirsin bu tarz şeyler. Çünkü çok işe yarıyor.
Ve en önemlisi de İzmir'deki arkadaşlarınla buradakileri kıyaslama. Kıyaslamaya gidersen memnun olamazsın kimseden. Ben de ortaokuldaki arkadaşlarımı çok arıyorum. Ama hiç bulamadım onlar gibisini. Harika şeyler umma. İnsanlar çok pislik. Zamanla daha iyi anlayacaksın bunu. Yalnız pislik olmalarına rağmen iyi taraflarını görmeye çalışırsan sen kazanırsın.
Maile şimdi bakmayı düşünmüyorum. Çünkü çok mutlu bir ruh halindeyim. Kendimi hazır hissedemiyorum. Hala korkuyorum. Yarın bakarım belki. Ben de çok merak ediyorum ve umarım kabul eder. :/
Tam kopmalık bir olay benimkisi canım
Kizlar ya arkadastayim bu gece.
Kalabalik burasi ayrica gürültülü, pc hic bos kalmiyor. Eve gittigimde rahat rahat konusuruz.
Öpüyorum hepinizi.
bende sizi özledim laydim.
geliyorum ama birkaç konuya bakıp çıkıyorum. uzun uzadıya kalamıyorum artık.
yaz gelsede gece yarılarına kadar sohbet etsek yine
Tamam Slania'm
Yazın da senin heyecanlı bekleyişlerinde sana destek olacağız
Derslerin nasıl gidiyor?
iyi gidiyor laydim.
sanada oldu mu bilmiyorum ama şu sıralar sanki konular yetişmezmiş gibi hissedip panik oluyorum.
ve de ne yazıkki başlardaki gibi çalışma isteğim yok.
1 gün çalışıyorsam 2 gün çalışmıyorum.
buna bi dur demem lazım ama diyemiyorum.
bende çok öpüyorum seni Tryamour.
okuyorum günlükte hayatında olup bitenleri.
sabah ezanlarında kendim için dua ederken senin içinde ediyorum.
umarım herşey gönlünce olur.
Canıım çok saol çok haklısın
Böyle durup kafama göre insanların ayağıma gelmesini beklememeliyim
Tek başıma çıkmayı ben de düşündüm dediğin gibi sadece okuldan olacak diye bir şey yok arkadaşlıkların
Okulda da konuştuğum çok kişi var ama önyargı da var işte
Dediğin gibi şans vermeliyim insanlara ...
Teşekkür ederim
Senin de güzel haberlerini bekliyorum
Canım benimm çok sağol ya. Ben de senin gelişmeleri okuyorum. Takma çok kafana.
Umarım her şey bizim için çok daha güzel olacak.
Evet evet şans vermelisin. O zaman çok güzel gelişmeler yaşarsın. :))
Okudum maili ya dayanamadım.Gayet güzel şeyler yazmış. Uzun uzun.
Önemsemiş resmen beni. Ama net bir şey henüz yok bu yüzden bir şey diyemiyorum.
Olunca günlükten yazarım artık.
Oluyordu tabi
Yetişmeyecek en önemli konularım kalacak gibi korkuya düşüyor insan
Ama zamanı iyi değerlendirirsen yetişir korkma
Bu aylar zorlayabildiğin kadar zorla kendini
Bahar geldiğinde asıl insanın hiiç isteği kalmıyor
O yüzden bu aylarda ne kadar çalışırsan kar senin için
Canım benimm çok sağol ya. Ben de senin gelişmeleri okuyorum. Takma çok kafana.
Umarım her şey bizim için çok daha güzel olacak.
Evet evet şans vermelisin. O zaman çok güzel gelişmeler yaşarsın. :))
Okudum maili ya dayanamadım.Gayet güzel şeyler yazmış. Uzun uzun.
Önemsemiş resmen beni. Ama net bir şey henüz yok bu yüzden bir şey diyemiyorum.
Olunca günlükten yazarım artık.
Sevindim ya
Ona da hak vermek lazım tabi
Senin onu öyle görmeni istemiyor üzülmeni de istemiyordur ...
aa okudun demek. güzel şeyler yazmışsa süper
inşallah güzel olur herşey hepimiz için.
sende bu zamana kadar tek aşık olduğun kişiyle çok çok mutlu olursun inşallah.
Bir de beni düşün
Aileme yük olmayayım diye hiçbir şey almıyorum
Gerçi saolsunlar buraya gelmeden önce çoğu kıyafet ihtiyacımı karşıladılar pantolon kazak vs
Bayramda gittiğimde de bot ve mont aldım
Onlar çok gerekliydi İzmir havasına göre giyindiğim için kalın montum vs yoktu yani
Hepsi ince trençkot tarzıydı
Benim bu aralar ihtiyacım olan şey kitap
Burada çok sıkılıyorum tv de yok bütün kitaplarımı bitirdim
Şimdi okuduğum kitap da bitince hiç kalmayacak
Almam lazım ama ...
Listem iyice kabardı okumak istediğim biir sürü kitap var
Slania'm bir şey isteyeceğim senden
Bana arşivindeki grupları yazar mısın özellikle en çok sevdiklerin
Darkwave,ambient,neoclassical
Celtic,Viking veya Pagan Folk özellikle
Bende olmayan ve bilmediğim gruplar keşfetmek istiyorum
Bunların dışında çok sevdiğin farklı tarzdaki gruplar da varsa onları da paylaşırsan süper olur
Death Black vs de olabilir yani
pdr istiyorum biliyorsun.
onun puanlarıda hep 45o civarlarında zaten.
o yüzden kasmam gerek biraz.
ne kadar net yapmam gerek hepsini hesapladım zaten
geriye sadece adam akıllı çalışmak kaldı.
Millet uyudu, geldim ben de...
Canim arkadaslarinla ya da eski kitapcilarda takas edemez misin kitaplarini?
Bence de senin icin bu aralar en iyi arkadas kitaplarin. Arkadas edinme konusunda Tryamour'a katiliyorum. Ilk zamanlar biraz sIkIci olur ama eminim kendine göre birilerini bulursun. Ben de arkadas edinme, cevre yapma konusunda sIkIntiliyim. Insanlari hayatimda uzun süre tutamiyorum. Su an iki tane arkadasim var, iki kiz kardes. Benim arkadaslarim, cevrem hersey onlar. Su an onlardayim hatta. :) Cok seviyorum, benim icin kardesten öteler...
Bir de sizler varsiniz tabi. :) O kadar iyi geliyorsunuz ki bana en yakin arkadaslarimla paylasamadiklarimi sizlerle paylasabiliyorum.. Iyiki varsiniz.
Cevremin genis olmamasinin sebebi zamaninda cok lise degistirmem. Simdi diyeceksiniz tam tersi cevrenin genis olmasi gerekmiyor mu, öyle olmuyor malesef. Gittigim okulun ortamina alisana kadar sene bitiyor ve ben okul degistiriyorum, tekrar ortama alis, tekrar okul degistir vs. böyle gidiyor... :) Harika bir lise hayatim olmadi diger insanlar gibi. Umarim üniversite hayatim daha eglenceli daha güzel olur.
Benim en cok canimi sIkan da cevremde benim tarzima yakin tarzda bir arkadasimin olmamasi. Mesela dersanenin ilk günleri bir cocukla muhabbetimiz vardi. Cocugun düsünce tarzi, gözlemleyebildigim kadariyla hayat tarzi, müzik tarzi benimkiyle cok yakin. Bir sekilde beni cekiyordu. Hani insanlar konusmasa bile iletisim halinde olurlar ya, bizim aramizda da öyle bir iletisim vardi. Bir kac hafta daha ayni ortami paylassak arkadas olurduk yani. Ama olmadi. Cocuk su an hic takmiyor beni, bazen ben yokmusum gibi davrandigini hissediyorum. Hatta arada az da olsa tersliyor beni. Noldugunu hic anlamadim bile. Sanirim erkek arkadasimin kiskanc bakislarindan cekindi... Erkek arkadasima sorarsaniz bütün dersane bana bakiyor zaten, hepsi asik bana... O yüzden önlemini bastan aliyor beyefendi... Bahsettigim cocuktan pek hoslanmadigini da söylemisti bana. Su an yalniz takiliyorum dersanede, hic hosuma gitmiyor bu durum...
Bu arada erkek arkadasimla da aram iyice acildi. Yaptigi sacma sapan hareketlerden sonra iyice sogudum ondan. Artik ona güzel kelimeler söylemek, sarilmak, öpmek hic icimden gelmiyor. Baya bir uzaklastik ama en iyisi bu sanirim...
Off ne cok yazmisim simdi farkettim, cok dolmusum demek ki... Saat de gec olmus baya. Iyi geceler kuzucuklar tatli rüyalar hepinize...
Canimm yarin aksam paylasacagim hepsini. Yazdigin türlerin hepsi ve fazlasi mevcut bende. :125:
İzmir'de deprem olmuş sabah annemi aradım hissetmemiş daha sonra bikaç kere daha olmuş
Slania Sedulu siz hissettiniz mi?
Bir de haber okudum sinir oldum ya
Her depremden sonra felaket tellallığı yapılmasa olmaz zaten
7.2 bekleniyormuş şimdi de çok büyük hasar olacakmış bilmemne
Olmaz heralde ya :s
Bu dönem çok sıkılırsın ama emeğinin karşılığını aldığında değdiğini anlarsın
İyi çalışmalar
Aldığım ve kitaplığımda saklamaya değer bulmadığım kitapları alsancaktaki eski kitapçımda takas ediyordum ama yanımda kitap yok bende olanlar çok değerli veremiyorum
Haklısın çok okul değişimi arkadaş açısından sıkıntı oluyor çok yakın arkadaşlar bulmakta zorluk çeker insan
Benim tarzıma çok yakın olan bitek sevgilim vardı,bir de lisede birkaç arkadaş
Bir de sen varsın
Erkek arkadaşınla aynı dersanede olmak sınırlıyordur seni her an gözler üzerindedir
O da sıkıcı olur ya haklısın :/
Bence de en iyisi bu olmuş soğuyunca tekrar eskiye dönülmüyor zaten
Arşivini bekliyorum
Bende olmayan tanımadığım grupları bulurum böylece
Arşivimi genişletmek istiyorum
Bugün kulaklığımı yurtta unutmuşum kafayı yiyecektim resmen
Müzik resmen bi bağımlılık bende bütün gün sinirlerim tepemdeydi müzik dinleyemedim diye
İzmir'de deprem olmuş sabah annemi aradım hissetmemiş daha sonra bikaç kere daha olmuş
Slania Sedulu siz hissettiniz mi?
Bir de haber okudum sinir oldum ya
Her depremden sonra felaket tellallığı yapılmasa olmaz zaten
7.2 bekleniyormuş şimdi de çok büyük hasar olacakmış bilmemne
Olmaz heralde ya :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?