Dostlarımla Sohbet Topiği

Kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın
Evet Layd nerde ki bende merak ettim ya :44:

Pek iyi sayilmam. Bu aralar maddi acidan biraz sIkIntidayiz. Ihtiyaclarimi alamiyorum. Öyle alisverisi seven biri degilim, olmasa da olur yani ama gercekten ihtiyaclarim var. Pantolon, bot vs. Bir süre idare edecegim artik. :S
Leydim cok yorgun düstü, uzun bir uykuya daldi herhalde.

Ahh kıyamam ya =)
Bahsettiğin ihtiyaçların aynıları bende de mevcut canım
Bot,pantolon,ayakkabı...
Benimde öyle ha diyince elime istediğim kadar para geçmiyo ne yazık ki
Ve babamdan istemekte hep zoruma gitmiştir.Vermediğinde değilde hiç eksik etmez sağolsun
Bende bayramdan beri para biriktiyorum
Ve bu haftosunu bir kısmını alıcam ihtiyaçlarımın =)

günaydın kızlar
hep birlikte eskisi gibi sohbet etmeyi özledim giriyorum topiğe bakıyorum boş kimse yok
yazın böyle mi olurdu vala sayfalara yetişemezdim...

Aynen sedulum ya bomboş ceyda hiç uğramıyo bile artık
Benimde eskiden geçmişi okicam diye canım çıkardı

Ve Layd kaç gündür yok çok merak ediyorum uğramadan durmazdı o bişeymi oldu ya :18:

Son düzenleme:
Aynen sedulum ya bomboş ceyda hiç uğramıyo bile artık
Benimde eskiden geçmişi okicam diye canım çıkardı

Ve Layd kaç gündür yok çok merak ediyorum uğramadan durmazdı o bişeymi oldu ya :18:

geziyordur belki ya kötü bişi düşünmeyelim belkide pc de arıza çıkmıştır:44::44:

Güzel güzel giyinen kizlari görünce icim gidiyor. Of cok acindirdim kendimi ama cok sIkIldim ya. Alacaklarim belli zaten; kot pant., kislik bot, bir kac tane kazak ve hirka.
Keske calisabilsem, en azindan harcligimi cikarabilsem. Öyle ufak bir is bulabilir miyim ki? Avon vs. var ama cekiniyorum onlardan... Sen üni.de mi okuyordun?

Ya Leydim nerde cok merak ettim...

Canım ben açıktan okuyorum son senem bu sene...
Maddi açıdan sıkıntısı olmayanlara özeniyorum bende
Ama ilerde bir iş sahibi olduğumda daha güzel olucak herşey=)
Ben yazın çalışmıştım mesala havuzda ordan aldığım parayla hep ayakkabı ve kıyafet almıştım kendime
Anneme haşlık falan vermiştim
Çok güzel bir duygu gerçekten ...

Off Laydim nasıl meraklandırdın bizi

Cecennim ben buna koptum ya
Okuduğum an sesli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…