ben hissetmedim canım ya ama olmuş evet bazı arkadaşlar hissetmiş
felaket tellallığı illa olur canım izledim haberlerde sinir oldum
Ismini yazdirip kitap alabilecegin bir kütüphanesi yok mu okulun?
Benim icin cok önemli degil aslinda cevremin cok genis olmasi. Az olsun öz olsun. Aynen benim icin de bir sen varsin. Bakma yazmadim mesajimda ama senin yerin ayri.Alsancak'ta vs.de hic tanidigim ortamim olmadi su zamana kadar. Bir de lisede bir arkadasim vardi, sehirdisina okumaya gitti koptuk onunla. Benim böyle bir özelligim var malesef. Sebebini bilmiyorum ama insanlari hayatimda tutmayi beceremiyorum...
Canim ben sana last fm profil linkimi vereyim oradan arsivime bak simdilik, bos oldugum bir gün ben dinledigim, dinlemedigim ne varsa hazirlayacagim senin icin. Hatta albümleri de yollayacagim msnden.
Ben de ayni senin gibiyim, müziksiz bir hayat düsünemiyorum. Hele bir de toplu tasima araciyla gidip geliyorsam kulakligimi almadan yapamam. Yeni müzikler kesfettigim günün ertesi günü dersaneye vs. giderken yasadigim mutluluk tarif edilemez...
Evet canim saat 10da olmus hissedilir büyüklükte sanirim. Buradan bakabilirsin.
Son Depremler
Sen inanma söylenenlere. Ne zamandan beri depremlerin zamani, siddeti önceden ögrenilir olmus...
Artık benim de tv'm vaar
Annem yollamış
Artık benim de tv'm vaar
Annem yollamış
Artık benim de tv'm vaar
Annem yollamış
Vayyyyyyy süper sevindim Leydimmm:121::124::129:
ohh süper geldi demek televizyonun
tv olması süper bişi ya can sıkıntısını alıyor resmen
Artık benim de tv'm vaar
Annem yollamış
[video=youtube;Tm88QAI8I5A]http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A&ob=av2n[/video]
ilk defami kar gordun?Hadi gozun aydin:)) bende sitede oyle bir geziniyordum, yolum buraya dustu...
Nasılsın Makaram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?