Dostlarımla Sohbet Topiği

ben hissetmedim canım ya ama olmuş evet bazı arkadaşlar hissetmiş
felaket tellallığı illa olur canım izledim haberlerde sinir oldum

Annemler de hissetmemiş
Hep aynı şeyler ya insanı korkutmaktan başka bir şeye yaramıyorlar deprembilimciler bence

Var da ben kütüpaneden kitap okumayı sevmiyorum benim olmalı kitap
H.Ü kütüphanesi Türkiye'nin en geniş kütüphanesiymiş zamanında ama Bilkent almış çoğunu
O yüzden bazı önemli akademik kitaplar için Bilkent'e yolluyorlar bizi
Profilin açılmadı malesef

Vayyyyyyy süper sevindim Leydimmm:121::124::129:

ohh süper geldi demek televizyonun

tv olması süper bişi ya can sıkıntısını alıyor resmen

Tenk yu canlarım
Sinirim bozuldu ya bugün gelmek istemedim okula mecburen geldim ders yokmuş boşu boşuna geldim yani
Okuldayım nette takılıyorum öfff çok da uykum var şimdi uyumak vardı ya
Çok fenaa kar yağıyoooor hayatımda ilk defa kar görüyorum bugün benim için özel

Kizcelerim giremedim ne zamandir. Annem is buldu, diploma istediler. Annem hep devlette calistigi icin hic ihtiyaci olmamisti diplomaya, ihtiyac olunca biz de mecbur mezun oldugu liseye Canakkale'ye gittik. Günübirlik gittik cok yorucuydu. Sabah 5te ciktik yola, 10da orda olduk. Aksam tek araba 7.30da oldugu icin o saate kadar oradaydik.
Bu arada calisacagi yer fizik tedavi merkezi. Cok güzel, cok rahat nöbet falan yok ayrica yeri evin hemen arkasinda. Cok mutluyum.
Leydimm canim benim last fm ülkemizde yasak olan sitelerden malesef, o yüzden DNS ayarlarini yapmadan giremiyorsun, youtube gibi yani. Ben simdi yaziyorum sana dinledigim gruplari.

Artık benim de tv'm vaar
Annem yollamış

Cok sevindim canim ya.. Can sIkIntini gecirir biraz olsun.

Selam kızlar
Çok yorgunum bugün çok soğuktu çok dolaştım sersem gibiyim
Slania'm sevindim sizin adınıza annen için rahat bir işse sorun yok
Anladım neyse o zaman,sıkıntı olacaksa gerek yok

[video=youtube;Tm88QAI8I5A]http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A&ob=av2n[/video]

[video=youtube;Tm88QAI8I5A]http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A&ob=av2n[/video]

Aii çok şirinmiş şarkı
Duydum sanki ben bunu biyerde

Slania'm çok saol hemen bilmediklerimi araştırıyorum
Bulamadıklarım olursa haber veririm
Bende olup sende olmayanları da ben yollarım

ilk defami kar gordun?Hadi gozun aydin:)) bende sitede oyle bir geziniyordum, yolum buraya dustu...Ne var ne yok diye bir bakayim dedim. Ben gezintiye devam edeyim.. Hadin kolay gelsin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…