Dostlarımla Sohbet Topiği

bende saçımı açmak istiyorum da bana hangi renkler yakışır yada açık renkler olur mu bi türlü emin olamıyorum

bende saçımı açmak istiyorum da bana hangi renkler yakışır yada açık renkler olur mu bi türlü emin olamıyorum

Ten rengin neydi?

Kızlar ya burda klavye arkasında insanları kıskandırma,kendini övme yere göğe sığdıramama çabasında olan insanlar amma çok
Resmen rezil gülünç oluyorlar farkında değiller
Özellikle günlükte oluyor bu
Bi kız bana nefretle baktııı çok kıskandııı biri beni görünce sevgilisini alıp heeemeen kaçtıı sevgilisi görsün istemedi falan
Sınıfta herkes bana bakıyoor herkes bana çok güzelsin diyor
Çok komik geliyor bana böyle şeyler
Günlüğe de yazdım
Biraz önce de bir üye durmadan konu açıyor dudaklarım çok kalın hangi rujları önerirsiniz bi de şey açmış rimeller bende hiç etki göstermiyor kirpiklerim çok mu güzel ondan mııı?

sende farkettin demek laydim.
günlükte kimden bahsettiğini anladım.
yahu güzel olabilirsin eyvallah ama bunu niye ukalaca anlatısın ki.

sende farkettin demek laydim.
günlükte kimden bahsettiğini anladım.
yahu güzel olabilirsin eyvallah ama bunu niye ukalaca anlatısın ki.

Aynen canıım
Komik olduğunun farkında değil insanlar hiç
Hadi bi kere anlatırsın iki kere anlatırsın bugün böyle oldu bu iltifatı aldım vs
Ama her yazışta da insan kendini övüp çevresini küçümsemez ki yahu

sakın boyama siyaha bi daha ki sefere ne yapacaksın
yine bir sürü uğraşacaksın
siyah saçtan dönmek için neler neler yaptığını hatırlıyorum :)
açıcısız bi şekilde yaptın hemde
bu kadar gelmişken bence ilerle bu yolda

zaten sorun kendini övmesinde değil.
çok güzel bulursun kendini översin, beğenirsin vs.
ama kendini göklere çıkartırken çevrendekileri yere vuruyorsan işin rengi değişiyor demektir.
sana güzel gelmeyen başkasına çok güzel gelebili.r
dünyada bile var bu örnek. örn: dünya güzelleri.

canım ten rengi esmer gibi ama çokta değil ya garip ben bile anlamıyorum bazen ten rengimi

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/463696-sacimi-hangi-renge-boyamaliyim.html
böyle bi konu açmıştım önceden

Haklısın
O kadar uğraştım yıpratmadan çevirdim siyahtan ama bazen o turuncu yansımaları görünce sinir oluyorum
Bir kere daha açık renge boyayacağım küllü umarım kurtulurum şu yansımalardan

Güzellik göreli bir kavram
Kendini güzel görebilirsin ama herkesin senden nefret ettiğini kıskançlıktan öldüğünü düşünmek
Bence kendisini bu kadar yüksekte gören insanların tavırlarına bakıp şaşkına dönüyor insanlar,o kişiler de güzelliğimi kıskandı çok beğendi ondan öyle baktı sanıyor

şahsiyet özgüven patlaması yaşıyor
bu özgüveninde çoğuda zarar azı da

Hahaaaaaa güldüm buna hemde sesli

Kime ne duyuruyolarsa deli oluyorum bende ya

Dediğiniz gibi etrafındaki herkes öcüüü ve onları kıskanıyor çekemiyolar.....

Şimdi dalgasına bişeyler yazmak istedi canım PPP

Son düzenleme:
Ben geldim!

Canim cok zor o turunculuktan kurtulman. Ben 6.1 ve 7.1 ile bir kac kez boyadigim halde hala turuncu yansimalar var saclarimda. Sen sürekli hangi renkle boyuyorsan onun küllüsüyle boya, bir kac boyamadan sonra küllü ile dogal bir tonu karistirarak boya ki saclarinda yesillenme olmasin. Sakin siyaha boyama cok ugrastin sen saclarini acmak icin.

Off ben artik su piercingi halletmek istiyorum. Cok seviyorum ama hem yamuk oldugu icin, hem disime carptigi icin hem de görünmedigi icin takamiyorum. Su anki deligi kapatip onun daha altina deldirmek istiyorum. Leydim sen ne kadara deldirmistin unuttum ya? :26:

Haha ay kim cok merak ettim..

En son 6.1 le boyadım ama aktıkça yine turuncu ağırlıklı olmaya başladı

Piercingi ben 40 tlye yaptırmıştım

Canım ya günlüğü oku çoğu kişi yapıyor bunu
Zaten yorum da yaptım kesin kıskanıyorum onları falan sanacaklar
Ben kendimi biliyorum zaten öyle kendimi saklama gibi bir çabam da yok resimlerimi ekledim gayette ben bu foruma

Kızlar tutun beniiiii
İffeti izledim siyah saçlarımı özledim ben Deniz Çakır'ı görünce yaa
Siyah saç istiyoruuuuum:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…