Dostlarımla Sohbet Topiği

Sen boyamaya devam küllü tonlarla, tamamen kapanmasa bile en azindan azalir turuncular.
40 lira iyi ama cekiniyorum ordan biraz. Iyice arastirip ve para biriktirip yaz gelmeden yaptirmak istiyorum. Bu arada bana kuzenim tavsiye etmisti. Tam olarak nasil yaptigini hatirlamiyorum ama teneke kumbarayi sanirim kalin bantlarla zor acilacak sekilde sariyormus, sonra buldugu bozuk paralari onun icine atiyormus ne kadar bulursa atiyormus. Bir süre sonra ihtiyaci oldugunda aciyormus. Bunu yapan 30 yasinda adam onun bile isine yariyorsa benim cok isime yarar. Ihtiyaclarim icin para biriktirmem lazim, böyle yapacagim ben de.
Kirpikleri güzel olani tespit ettim. Renkli nemlendirici kullanip alligi sacma bulan ilginc biri... Aah ah kuzum birak kim nasil anlarsa anlasin, seni bilen biliyor bu sitede...

Ben yaptırdığımda bir problem çıkmamıştı barı kısa piercing takmaları dışında
Ki benim cildim hassastır ama iltihap falan hiç olmamıştı
Bu güzel bir fikirmiş canım,yap bence de
ıslak kaşı daha güzel bulup kaşlarına şeffaf rimel sürmek isteyen biri aynı zamanda

Kızlar tutun beniiiii
İffeti izledim siyah saçlarımı özledim ben Deniz Çakır'ı görünce yaa
Siyah saç istiyoruuuuum:84::84::84::84::84:

Canim bazen bana da geliyorlar böyle. Su rengarenk saclardan cok sIkIldim ve siyahin asaletini özledim... Ama tutmaliyiz kendimizi.

Ben bu resme koptuuum

Amanin o ne?? (Verdigim tepki sesli bir sekilde aynen böyleydi. )

O zaman ben bos oldugum bir gün Alsancaga bir gideyim. Oraya da ugrarim.
Insanlar sanal ortami gercek ortamdan apayri bir ortam saniyorlar sanirim. Ama bir cok insan bence gercek yüzünü burada gösteriyor. Bazi üyelerin tiplerini gercekten cok merak ediyorum, anlata anlata bitiremedikleri kadar güzeller mi acaba...
Cok gereksiz konular acmis. O konulari acacagina benzer basliklardan devam etseydi daha iyi olurdu.

Yerim ben o kedileri yaaa
Bence de git canım,konuş ve Batuhan yapsın diğerine yaptırma
Off of alsancak
Özledim çok
Aynen! Yani kim arkadaş ortamında ya da herhangi bir ortamda durmadan ben çok güzelim der ki?
Ben demem şansen hiç demedim
Ayıp ayol denmez
Burada neden durmadan dile getiriliyor anlamış değilim
Ben genelde o konularda rahatım görünmeyeyim vs gibi düşünmüyorum
Mesela renkli saç topiklerine eklediğimiz kızların çoğu ünlü değil
Ama internette resimleri dolaşıyor
Pek germiyordur bence onları bu durum
Sanırım bu Türklerde var nete düşmeyelim korkusu
Bak aklıma ne geldi
Bigün msnde çocukluk arkadaşımla konuşuyorum aynı apartmandaydık önceleri
Bende de messenger discovery var biri seni sildiği zaman offline oturum açtığı zaman vs hemen haber veriyor
Neyse avatarımdan resmimi istedi,yolladım şak discovery'den yazı:Şu kişi sizi engelledi!
Şoka girdim kaldım böyle
Aradım açmıyor telefonu ben nasıl deli oldum ama
Amacı kötü değil biliyorum sadece benim resmimi kullanıp msnde konuşacak milletle
Fake olduğu er geç ortaya çıkar ama neden yani niye güvendiğim yıllarca beraber altlı üstlü oturduğum insan yaptı bunu
Aradım evini annesine söyledim kavga ettim baya

Sana da nispet yapar gibi oldu.. Burda olsan keske birlikte gider yaptirirdik piercingi.
Canim ya sen anlattin ben cok merak ettim bu üyeyi. Özelden yazabilir misin nickini? Off ne merakliyim yaa.
Haklisin dikkat ettiysen Türklerin actigi kozmetik ile ilgili bloglarda kadinlar yüzlerini koymaya cekinirler ama yabancilarin hic cekincesi yok cok rahatlar.
Ben de eskiden öyleydim. Üye oldugum sitelere rahat rahat koyardim resimlerimi. Yasadigim bazi olaylardan sonra koymaya cekinir oldum. Keske eski günlerime dönebilsem.
Nasil ya? Avatarindan resmini almayi nasil basardi? Gerci belli öyle bir hirs yapmis ki ne yapar ne eder alir o resmi. Annem hep der insanlardan korkulur, kimseye güvenilmez diye gercekten hakli. Internetten herhangi bir kiz resmi bulmak cok mu zor ki gidiyor cocukluk arkadasinin resmini kullaniyor. Iyi yapmissin ben olsam ben de kavga ederdim. Cok kisiliksiz insanlar var bu dünyada..

Ben geldiğimde sana haber vereyim buluşalım biz mutlaka ya
Ben de erkek arkadaşımla ayrıldıktan sonra çekindim ama artık umrumda değil
Yok avatarımdan almadı resmimi istedi yolladım Ne bileyim öyle yapacağını

Kesinlikle canim. Umarim yakin bir zamanda gelirsin.
Ay pardon ya hangi kafayla okudum yazdigini bilmiyorum.
Sanirim benim de bir gün umrumda olmayacak. Görünmek istemedigim kisiler internette cok takilan tipler hatta bir tanesinin hayati internet ama su an hic birinin umrunda degilim niye takiyorum ki sanki...
Canim ben iyice yapistim netin basina. Biraz ders calisayim kitap okuyayim. Görüsürüz...

googlea kendi nickimi yazdım bakalım ne çıkıyor diye aynen bu şekilde yazınca eklediğim alıntı resimler çıkıyor ben yokum
Ha bir de bakır kırmızı yazınca sen çıkıyorsun
Flaşlı ve flaşsız saçların
Tamam canım ben de kitap okuyacağım biraz daha bakınıp
Mesajımı aldın dimi
Kıskanan fesat kızlar içine kesin ben de eklendim
Hayatımda bir kere bile görmediğim insanları kıskanıyorum ben öyle biriyim işte
Teknik olarak mümkün değil bu yahu şizofren miyim ben

Dayanamdim geldim yine. SIkInti basiyor bu aralar beni.
Ay onu ben de yaptim biliyor musun. Slania kadinlar kulübü yazdim görsellere, paylastigim ne kadar resim varsa cikti. Hatta sadece Slania yazdigimda görsellerde biraz asagiya indigimde yine cikiyor biseyler.
Aldim aldim. Tryamour'un dedigi gibi bu özgüven degil kendini bilmezlik. Dur sana o konuyu bulayim.

http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/315462-forumumuzun-sizce-guzel-kizi-148.html#post21806400

Can sıkıntısı böyle bişey işte
Ben de sıkılınca yapıyorum öyle arada
Slania kk yazınca rapunzeller çıkıyor bisürü
Canım ben çıkayım artık
Yarın okul
Konuşuruz yine

Can sıkıntısı böyle bişey işte
Ben de sıkılınca yapıyorum öyle arada
Slania kk yazınca rapunzeller çıkıyor bisürü
Canım ben çıkayım artık
Yarın okul
Konuşuruz yine

Aa dogru yarin pazartesi okul var. Öf ne diyom ben ya sanki ben öglene kadar uyucam da... Ben de erken kalkmaliyim annemle halletmemiz gereken isler var.
Rapunzellerim onlar benim... Yakinda Slania da rapunzel olacak, Slania'nin da saclari cikacak google görsellerde...
Ya ben oraya göz attim biraz cok toz pembe geldi bu hayat bana, hic gercekci degil. Sanki yasadigi hayati degilde hayalindeki hayati, sevgiliyi yazmis gibi. Ya da cok iyimser, pozitif. Yasanan kötü seyleri degil de güzel seyleri görüyor hep. Güzellik konusunda da öyle, cok cok güzel biri bu kadar övmez güzelligini...
Canim yatarim ben de birazdan. Tatli rüyalar...

Aşırı uykum var kızlarr
Uyumamam lazım birkaç saat daha
Kitap okuyorum uykum daha da geliyor nette takılıyorum
Konferans vardı bugün orda uyumuşum resmen

Canim neden uyumaman gerekiyor? :26:
Kitap getirir uykunu dogru. Bol kahveli bir nescafe ya da Türk kahvesi yap kendine.

Uyursam gece uyuyamam 9-10 gibi uyumayı planlıyorum
Sen nasılsın Slania'm?
Türk kahvesi ne zamandır içmiyorum mutfak olmadığı için yapamıyorum

Az önce pcnin batarya kablosuna takıldım düşüyordum
Çat diye bir sesle kablo pcden ayrıldı batarya da takılı değildi kapandı pc tekrar taktım açılmadı
Ya pc ya da kablo bozuldu dedim çok korktum ama açıldı şimdi oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…