Benim vizeler de haftaya :/
Nasıl geçti?
Mutlaka dinle seversin
Vizeleriiim ımm güzel soru deftere bakmam lazım
Vizeler 21inde bitiyor ama vize haftası dışında bi sınavım daha var 28inde
Ayy öyle mi yaa ben de kalın ve gözlerime kadar olan ve tepeden başlayan kahkül istiyorum biliyorsun
Baktım ve gördüm sanırım bahsettiğin şeyi
Evet sedulum denk gelemiyoruz
Yılbaşı için bir planım yok benim ama İzmir'de olmak istiyorum :/
Benim de annemin doğum günü 2gün sonra. hediye alamayacağım ve çok üzülüyorum
Evet ya çoktan olurdu yazın olduğu gibi performansımız yok
60 alırım herhalde ilk vizem düşük ama grip oldum tam vize haftası çalışamadm ilk vizelerde 3 sınava da giremedm özür sınavlarına giricem :/:/ sen hangi üni. de okuyosun ladyevil
Dinledim ya ne tatli bir sarki o öyle...Filmin adini biliyor musun?
Kesin dene canim, zaten uzun bir kahkül modeli oldugu icin begenmediginde rahatlikla toplayabilirsin veya uclarini inceltip yan kahkül olarak kullanirsin.
Yeni yil pazar günü, pazartesi de tatil olur zaten gelebilirsin büyük ihimal.
Canimm kutlasan yeter zaten, anneler baska ne ister ki...
Ayy ben saclarimi bakir yapmak istiyorum yaaaa... :84:
İlk vizelerim gayet iyi geçti o rahatlıkla hiç çalışmıyorum büyük ihtimalle ben de 2.vizelerden düşük alacağım
Hacettepe'de okuyorum sen?
Bilmez miyim,hayatımın filmidir müzikleriyle,konusunun geçtiği yerle ve konusuylaa
O brother where art thou orjinal adı,çeviri neredesin be birader.
Benim için çook çok ayrı bir yeri var o filmin
Malesef pazartesi tatil olmuyor :/
Ben de siyaaaah :84:
Daha önce de söylemistin kesinlikle izlemeliyim o filmi..
Sen simdi ne renk istiyorsun. Lacivert mi kirmizi mi?
Bebek gibi yüzünü ne hale getirmis resmini koydugum kiz. O takilari cikardigi zaman cok berbat görünüyordur. Aslinda onun öyle olmasini normal karsiliyorum sonucta bir bakima model, o sekilde para kazaniyor ama siradan insanlarin sirf ilgi cekmek icin suratlarini mahvetmeleri ve itici görünme isteklerini anlayamiyorum.
Bahsettigim resimdeki saclara bittin kesin sen...
Mavi siyaaaah :84::84:
Çok özledim mavi siyah saçlarımı
Lacivert istiyoruum
Çok sinirim bozuldu pc dersindeyiz bi grup var heer derste durmadan konuşuyor hoca da kızdı bıraktı dersi
Boşuna mı geldim ben sabahın köründe bu ders için ya :s
Kavga etmemek için zor tutuyorum o konuşanlarla
Sabahın köründe kalktım geldim ders yapmıyo onlar yüzünden ya
günaydınnnnnnnnnnnnn
çok gıcık bir durum canım aynı durum bizim derslerde de oluyor yani o tiplerden her yerde vardırgıcık şeyler
İlk vizelerim gayet iyi geçti o rahatlıkla hiç çalışmıyorum büyük ihtimalle ben de 2.vizelerden düşük alacağım
bahsettiğim sınavımdan 52 almışım buna da şükür :):) ktü de okuyorum ben de
Benzerini ben dersane kütüphanesinde yasiyordum canim. Bir grup liseli ders calismaya degil resmen muhabbet etmeye gelmisler, masalarin üstüne oturmalar kikir kikir gülüsmeler... En sonunda hoca uyardi düzgün oturun, gürültü yapmayin falan dedi. Hoca biraz gecikseydi ben uyaracaktim.
Sesini cikar canim tavrini belli et sonucta okul orasi kafe degil. Terbiyesizlik ve saygisizlik resmen bu. Tahmin edebiliyorum o tipleri simarik cocuksu laubali tipler.
Ben de bu dersaneye bir türlü alisamadim. Isinamadim insanlara bir türlü. Gecen seneki ortamimi ariyorum.
Sinifimizda bir kiz var mesela. 4 senelik ciddi iliskisi olan yasitim biri. Ama sinifin erkekleriyle olan samimiyetini hala anlayabilmis degilim. Benim erkek arkadasim yokken bile olamayacagim kadar samimi erkeklerle. Bana ne, ne yaparsa yapsin diyorum ama her an gözümün önünde olunca olmuyor. Bir sesli gülüsü var, o güldügünde yerinizden sicrarsiniz o derece. Ben geri kafali bir insan degilim kesinlikle. Rahat, özgüveni yerinde kadinlari severim ama bu rahatlik degil basitlik...
bahsettiğim sınavımdan 52 almışım buna da şükür :):) ktü de okuyorum ben de
Geçme notunuz kaç?
Ben de hiç ısınamamıştım geçen seneki dersaneye
İlk hazırlandığım sene harikaydı ortamım
Benim çoğu arkadaşım erkek olduğu için o tip kızlar ile ilgili düşüncelerini az çok bilirim
Kadın ağır olmalı bence her konuda her yerde
Geçme notunuz kaç?
ilk vize %30 iknci vize %20 final %50 geceme notumuz 50
Günaydın kızlar
Günlükte yazdigini okudum, insanlar gercekten igrenc. Sabah elimde kahvem (termosta) gayet güzel dersaneye gidiyorum, gayet dogal yere baktim ve az kalsin kusacaktim. Ben senin icinden cikardigin o igrenc seyi görmek zorunda miyim kardesim! Yemin ediyorum hayvan pisliginden igrenmiyorum insanlarinkinden igrendigim kadar.
Ben de eskiden üzülürdüm insanlara, bana ters davranana bile yumusak kibar davranmaya calisirdim, huzursuzluk ciksin istemezdim. Allahim ne safmisim ya... Ömrümde bir daha görmeyecegim insanlar yüzünden kendimi ezdirmisim. Ben hayvanlari sevdikce insanlardan nefret ediyorum. Ve insanlara hayvan, öküz, it vs. denmesine karsiyim. Hayvan diye yerdikleri insanlara ben hayvanlara verdigim degeri vermem..
Gereksiz insan cok malesef. Su dünyada hic bir seye faydasi olmayan, faydasindan cok zarari olan insanlari ben de sevmiyorum. Izmir'de yasadigim icin biraz daha sansli hissediyorum kendimi. Ama malesef yasadigim semt biraz kötü, idare edecegim artik. Izmir'e gelmen senin icin daha dogru olur. Orada yoruluyorsun ve üzülüyorsun, pek hayal ettigin gibi bulmadin sanirim orayi. Burada yorulsan bile memleketinde ailenin yaninda oldugun icin mutlu olursun ve okulun verdigi yorgunlugu hissetmezsin.
Ay annemi lavabodan cikarken gördüm kafasinda Cinar vardi!Koptum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?