örtüyü banyoda sıcak suya bas canım
Tamam sedulum yapayım hemen off bişey derler mi acaba ya kendin yıka falan
yurtta zaten çamaşır makinesi yok mu canım yarın ona atarsın olur biter
ama güzelce temizle yatağını ıslak bezlerle falan iyi sil kalmasın bişi
Sıcak suyla halledersin. Endişelenme. Bitlenecekmişsin gibi hissetme. :)) Silmişsin işte. Sorun yoktur canım.
Makine var da hem 3 tl istiyorlar hem de deterjan falan bizden
Ve benim şuan deterjanım falan yok
Sabunlu bezle sildim her yeri her yer yağ kokuyor gibi geliyor şuan boğulcam
sen onu sıcak suda beklet canım deterjan falan alınca yıkarsın ama hiç olmadı şampuanınla elde yıkayabilirsen sıcak suyla yıka en azından kokuyu falan giderir
yurt imkanları kısıtlı bir zamanlar deterjan olmayınca şampuanla yıkayan arkadaşlarım var bende dahilve işe yarıyor
Ya çok büyük bi aptallık yaptım ben
Yağı buzdolabına koymuştum (tereyağı) donmuş ben de çıkardım kaloriferin üzerine koydum biraz çözülsün diye
Orda unutmuşum kaldırayım derken kapağı elimde kaldı erimiş su gibi olmuş koskoca yağ yatağıma döküldü !
Neyseki hemen kaldırdım yarısı üzerime döküldü ama her yerim battı bi de yağ bu ya of !!!
Yatak örtüsünü kaldırdım neyseki yatağa geçmemiş lavabonun içine koydum örtüyü ne yapacağım hiç bilmiyorum
Evet leydim sıcak suda beklet.Sildiysen sorun olmaz.Koku illaki sinmiştir odayı havalandır biraz.
Yada parfümünden biraz sık odaya kokuyu bastırsın.
Önceleri içerdim ama astımdan sonra nadiren
Yılbaşında almıştım,gelirken getirmeyi unuttum yanımda senin de arada içtiğini biliyorum ondan sorcaktım unuttum
Bugün benim de bitti smsim
Bugün annem para yollayacaktı ben de nasıl olsa bugün yatırır diyip güvenerek alışveriş yaptım
Aradı ben çıkıyorum yatırmaya dedi ben de çıktım atm bozukmuş gittiği yerde
Başka yere gideyim bekle dedi tekrar yurda dönüp o gittiğinde yine bankaya gitmek zor geldi yarın yatır dedim ama şuan hiç param yok yani
Aynen
Ya çok büyük bi aptallık yaptım ben
Yağı buzdolabına koymuştum (tereyağı) donmuş ben de çıkardım kaloriferin üzerine koydum biraz çözülsün diye
Orda unutmuşum kaldırayım derken kapağı elimde kaldı erimiş su gibi olmuş koskoca yağ yatağıma döküldü !
Neyseki hemen kaldırdım yarısı üzerime döküldü ama her yerim battı bi de yağ bu ya of !!!
Yatak örtüsünü kaldırdım neyseki yatağa geçmemiş lavabonun içine koydum örtüyü ne yapacağım hiç bilmiyorum
Ben arada icmiyorum malesef, of eskidendi o artik cok iciyorum, firsat buldukca yakiyorum. Param olsaydi oraya gitmisken pasajdan aromali sigara alirdim icerdik ikimiz, bilseydim ictigini alirdim aslinda bi sekilde.
Parasizligin ne demek oldugunu iyi bilirim.Neyseki yarin aliyormussun, insan yaninda para olunca harcamasa bile kendini güvende hissediyor ya...
Canim kötü olmus ya, aptallik degil be arada ben de ocakta yemek ya da su unutuyorum, deme öyle kendine.
Ay bi kere sinameki kaynatiyorum, her neyse koydum ocaga takiliyorum öyle, burnuma ilginc yanik kokulari gelmeye basladi amanin dedim noluyor, sinamekiyi unutmusum ocakta ama öyle böyle degil kaynayan su ucmus gitmis, sinameki de ateste eriyen plastik gibi erimis.
Kizlarin dedigi gibi kaynar suda beklet, yag tekrar erir, sicak suyla ve sampuanla yikadin mi gider o yag. Ortamda bit veya yavrusu olmadigi sürece bir sey olmaz merak etme.
Ya ben yanlis anlasilmaktan biktim artik.
http://www.kadinlarkulubu.com/kalici-dovme/474156-model-dovme-icin-uygun-yer-5.html#post22506985
Anladım
Bidaha geldiğimde alırız artık
Aynen canım ya sanki yeterli parası olmayınca insan güvende gibi gelmiyor bana hep öyle olur
Dışarı falan çıkmam dışarı çıkmaya yetecek kadar olsa bile
Öyle garip bi huyum var
Boğa burcunun özelliği olduğunu okumuştum burçlarla pek ilgim yoktur ama benzeyen özelliklerim çok özellikle yükselen
Off hala huzursuzum ben bi de biraz fazla titizim özellikle burda çok dikkat ediyorum
Yarın para yatırdıklarında gidip deterjan alayım da yıkayım şunları
O da kötü olmuş ya
Ay ben de sinamekiyi eve götürdüm orda kaynatayım diye ama unuttuk annemle
Buraya geldiğimde aradı sinamekiyi unuttuk yeşil elma almıştın onu da unuttuk ben o elmaları yiyemem sen ordan alıp yemeden diyo
Aaa yuh artık
Yahu dövme yapınca bi yerinde bir piercing falan olunca insanların gözünün önüne hemen uzun saçlı salaş her gün sokaklarda gezen hayattan bi haber zevk eğlence düşkünü gençlik olduğunu düşünüyorlar
Gençlikte kendileri istemediği şeyleri sırf o furyaya dahil olsun diye yapan daha sonra da ben normal biri oldum diyenler öyle sanıyor genelde
Bi de günümüz poplarını dinlemeyenler Serdar Ortaç Sibel Can Murat Boz vs sevmeyenler tiki denen tarza dahil olmayanlar normal değil,zamanla geçecek geçici hevesler peşinde asi gençlik oluyor
Ben 100 yaşıma da gelsem pop rnb vs dinlemem çünkü sevmiyorum mesela
Sevmemek zevkine hitap etmemek bunlar bazı insanlar için hiçbir anlam ifade etmiyor sanırım
Amaan boşver Slaniam
Ben gülüyorum böyle şeylere
Aynen ben de öyleyim canim, o yüzden zaten son zamanlarda eve tikildim kaldim, parasiz pulsuz gezmekten hic hoslanmam. Sevgilim icin hava hos tabi, olan parasini bile harcamak zorunda degil ne de olsa, parkta oturmak yetiyor ona...
Ya sen onu camasir makinasinda yikatamaz misin? Of ondan para almalari cok sacma özel degil mi orasi zaten...
Ayy cok seker, anneler öyle ya bogazindan gecmez sensiz...
Leydim kelimesi kelimesine katiliyorum ve ben bu durumdan cok sIkIldim artik.
Ya oha okudukca farkettim ayni cidden, aklimi okumussun sanki..
Takmiyorum ya takmiyorum, insanlar normal olani kendileri sansinlar kendilerini de normal, umrumda degil. Herkes kendini, kendi gibi olmayi unutmus artik. Baskalarina ne kadar cok benzersem o kadar normalim mantigindalar. Onlarin arasina kabul edilmek zorunda degilim.
Bir de su var ben öyle bir dövme istiyorum ki burus burus oldugumda bile torunlarim vay be büyükannemin dövmesine bak tablo gibi ne kadar güzel desinler...
Ya insanlar ne zaman zevklerin tartisilamayacagini ögrenecek?!
Slania
Moda Dediniz de Tarçın Rengi Pantolon Aldım
Çok Beğendim, Tavsiye Ederim
Sana her şey yakışır canıım
Ben de haki yeşili istiyoruum
Onu da Alacağım, Salı Gününü Bekliyorum..
Hemde Kaça Aldım Biliyor musun ?
17.5 TL'ye
Aaa ciddi misin
Ben de uygun fiyata bulursam alacağımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?