Leydim ben onu U1 diye görmüştüm sanki bi ara yalnış hatırladım sanırım :44:
Slania zor bir durum,ama üstesinden gelirsin umarım canım...
selam kızlar
çok yoruldum bugün haftanın son günü ama yorucu oluyor benim için dersler 5 e kadar sürüyor son gün birde örgün öğrenimim allahtan
sevgilimle konuştuk bugün gelecek hakkında şimdilik kesin değil ama konuştuklarımızı planlarsak güzelce belkide bu yaz evli olurum
Neee davetli miyiz düğüne çok sevindim canım
bazı konuları planladık kafamızda bakalım bi engel çıkmazsa ve düşündüğümüz gibi gelişirse olaylar o zaman yaza düğüne davetli olursunuz
Ne güzel ya
Biz de ben kazanıp yanına gittiğimde evlencektik göya
selam kızlar
çok yoruldum bugün haftanın son günü ama yorucu oluyor benim için dersler 5 e kadar sürüyor son gün birde örgün öğrenimim allahtan
sevgilimle konuştuk bugün gelecek hakkında şimdilik kesin değil ama konuştuklarımızı planlarsak güzelce belkide bu yaz evli olurum
Habere bak ya süperrrrrrrrrÇok sevindim inşAllah herşey istediğiniz gibi olur
hayat bu lady hiç belli olmaz ummadığın anda tekrar bir arada olabilirsiniz.
sevgilimle ben lisede aynı sınıfta arkadaştık mezun olduk aradan 5 yıl geçti yani toplamda 7 yıllık bi arkadaşlık sürecimiz vardı bi akşam tesadüfen karşılaştık. sonra arkadaş ortamında buluştuk falan filan derken olaylar gelişti ve sevgilim oldu
bunları düşündüğümde gerçekten hayatın şaşırtıcı olduğuna inanıyorum
Leydim ben onu U1 diye görmüştüm sanki bi ara yalnış hatırladım sanırım :44:
Slania zor bir durum,ama üstesinden gelirsin umarım canım...
Aslında o da yüzünü göstermiyor ama ben bulmuştum bikaç tane yüzünün göründüğü videosunu
Bu da onlardan biri
Benim erkek arkadaşım çalardı bateri öğretcekti bi ara ama olmadı
İrlanda flüdü çalan pek kişi yok cidden
Ben duymamıştım hiç
Bizim okulda vardı bateri ben de otururdum hep başına millet kaldırırdı
Boy konusu berbat bi hal aldı şikayet ettim
Genel olarak hiçbir erkeğin fesatlığı yok canım
Sadakat güvenilirlik her erkekte olmayan bi özellik haklısın o konuda
Kıskançlığı aştığınızdan emin misin belki de kasıyordur sinirlendiğini kıskandığını belli etmiyordur daha beter patlamasın sonra
Kıskançlık yok olacak bir huy değil çünkü
Ben onu bunca şeyden sonra kabul edemem ki artık
Kimbilir oralarda neler yapıyor kimlerle birlikte
Geri dönse bile - ki olmaz öyle bi şey - benim aklım hep önceki olaylarla ve ayrıldıktan sonra yaptıkları hakkında fikir yürütmekle dolu olacak
İçim rahat etmez asla
Tamamen benim için o kişi bitti doğal olarak aşk da bitti
Bundan sonra kimseye aşık olmam olamam biliyorum ben
Neyse sedulum konu sensin içini karartmayayım ben kendi sorunlarımla
Tesekkürler canim, umarim...
Silvart bayadir ugramiyor siteye, avatar koyardi eskiden su an onu da koymuyor. En son bir tartisma olmustu sanirim o yüzden ceza almisti, cezasi bittigi halde dönmedi.
Kardesim facede fotograflarini paylasirdi deli, baya farkli bir tipi var adamin.
Bir tane daha var öyle ilginc folklorik calgi, hurdy gurdy. Duydun mu daha önce bilmiyorum, Eluveitie'nin bazi parcalarinda var, onun sesine de hayranim. Onu da ögrenmeyi en azindan yakindan görmeyi isterim. Böyle manyak manyak isteklerim var iste benim..
Cevremizde bilen insanlar olsa da ögrensek, insana cok sey katiyor gercekten. Hele bizim gibi müzikseverler iyice müzikle icice oluyorlar.
Iyi yapmissin ya insanlar ne kadar seviyesiz...
Ben öyle oldugunu düsünüyorum, dün durduk yere küfür etmeye basladi (normalde pek küfür etmez), noldu dedim, arabayla yanimizdan gecen adam bana bakmis... Dersanede de öyle güya herkes bana bakiyor, herkes bana asik. Bir de daha önceden bahsettigim gibi gezmeyi tozmayi bilmiyor, gel Alsancaga gidelim kahve, nargile icelim diyorum yok istemiyor. Yok ben üniversiteye basladigimda büyük ihtimalle daha fazla katlanamam. Hani simdi yalnizim, konuscak, takilcak kimsem yok o yüzden katlaniyorum. Ama önümüzdeki sene ikimiz de bir sekilde patlariz; onun kiskancliklari artar, ben artik daha fazla dayanamam diye düsünüyorum.
Ya bas parmagimin tirnagi duvara sürttü ve kirildi. Simdi bütün tirnaklarimi kisaltmak zorunda kalacagim. Bu aralar vitaminsizlikten dolayi uzayan tirnaklarim baya ince, kenarlardan kiriliyor o yüzden.
aşk olsun canım içimi karartmak ne demek burda iyi günümüzde ve kötü günümüzde konuşup birbirimize destek çıkıyoruz önemli olan bu
Ben de lise dönemlerinde baş parmağımla işaret parmağımın birleştiği yere minicikk bi Joey yazardım hep kalemle
Hiç duymadım o çalgıyı
Neun Welten'i biliyor musun?
Akustik Folk yapıyorlar
Dinle bilmiyorsan onu da çok seversin
Baya çekingen biri sanırım
Öyle de çekilmez cidden ya :26:
Seni de tanıyorum gerçekten sana uygun değil ama sevmeseydin asla katlanamazdın seni ona bağlayan bi şey var
Menekşe yağı kullan canım çok iyi geliyor tırnaklar sertleşiyor
Ilkokulda siralara Petek Dincöz yazmaktan iyidir...
Dur sana bi ara o calginin oldugu bir parca bulayim.
Leydim cok iyi oldu ya hemen bakiyorum, bu aralar cok ihtiyacim var yeni müziklere...
Cekingen degil ama öyle gibi, insanlarla pek samimi degil, soguk. Ailesiyle de böyle.
Bir sey beni bagliyor, sanirim onun sevgisi. Ama asacagim ben bunlari inaniyorum...
Canim sagol, limon+zeytinyagi da iyi geliyormus. Bir de kalyon almam gerekiyor, bitti.
Ya saka gibi...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/495104-cevaplarinizii-bekliyorum.html#post22525640
Ya sabir... Birileri müdahale etse iyi olacak sanirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/389102-kisa-boyluluk-seksiligi-etkiler-sizce-58.html#post22525703
Sedulum cok sevindim, insanin sevdigiyle gelecek planlari yapmasi harika...Davetiyeleri bekliyoruz...
Mükemmel...
[video=youtube;zBzIsyFDEtQ]http://www.youtube.com/watch?v=zBzIsyFDEtQ[/video]
Tesekkürler Leydim...
Bu ziyaretçi kim ya?
Git faydalı şeyler oku yahu tanımadığın insanların sohbetini niyyee okuyorsun
selam kızlarkeyifli geceler dilerim
hala burda bir ben bir o :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?