Dostlarımla Sohbet Topiği

Üşengeç hatun

Çok Fena..
Geçmiş Olsun..

Çok Fena..
Geçmiş Olsun..

Aklıma geldikçe psikolojikman kafam mafam kaşınıyor bitli leydi olcam makaram netçem ben
Her yeri sildim aklıma geldikçe elimi melimi yıkıyorum ne alakaysa
Kapağını kapattım sandım kapatmamışım üzerine öyylece koymuşum kaldırınca şakk
25-20 saniye elim ağzımda yağlı yağlı kaldım öyle şoktan

Ben bir tek ergen zamanimdaki halime gülüyorum ama üzülmüyorum iyi ki cikarmisim o sekilde olmanin tadini.
Su an sen de ben de ergenligi astik ilerde gülünecek halimiz kalmadi, bizi yakindan taniyanlar farkinda bu durumun mesela annem artik eskisi gibi karismiyor piercingimi farketmiyor bile. Digerlerinin ne düsündügünün bir önemi yok zaten.
Ve sunu diyim modadan en az senin kadar nefret ediyorum, hatta moda demisken senin su sinir oldugun üclüyle ilgili bir konu var.

http://www.kadinlarkulubu.com/guzel-bakimli-eller-icin-oneriler/493408-uzun-tirnak-sorunsali.html#post22406659

Bence en iyisi kisin yaptirmak, cünkü yazin deniz ve günes problem oluyor. Ama kisin da kiyafetin sürtme problemi var. Gerci o konuda bilgilendirirler onlar.

Boy ile ilgili olan canim.

Slania

Moda Dediniz de Tarçın Rengi Pantolon Aldım
Çok Beğendim, Tavsiye Ederim

Ben de toprak rengi istiyorum, tarcin rengi de süper, dogal renklere bayiliyorum...
Güle güle giy...

Dün sevgilimin dogum günüydü ve sanirim farkinda olmadan ona cok degerli bir hediye verdim. Param olmadigi icin bir sey alamadim, elim bos gitmek istemedim o yüzden tek care bir resim cizmekti. Yarim A4 kagidina kartpostal tadinda bir resim cizip verdim ona...
Sanirim hic iyi etmedim, cok etkilenmis öyle diyor. Daha cok baglandi bana. Aslinda bazi problemleri astik sayilir ama yine de icim rahat etmiyor.

Ergenlikteki asi gergin tavırlarıma ben de gülüyorum,bi de sevdiğim müziklerle o halimi bağdaştırmama
Ama hala severim slipknot'ı mesela dinlemiyorum ama başarılı olmadıklarını söyleyemem
Mesela Joey Jordison hala benim için en iyi drummerlardan biridir (drummer ne ya baterist gerçi o da Türkçe değil ama olsun )
Mick Thompson da çok çok iyi bi gitarist
Bu sololarına bayılırım mesela

[video=youtube;nfKjrMU_IWc]http://www.youtube.com/watch?v=nfKjrMU_IWc&feature=related[/video]

:13::13::13::13:

bu da joey

[video=youtube;t9TYQVM9SSA]http://www.youtube.com/watch?v=t9TYQVM9SSA[/video]

Bu videoyu ne zaman izlesem gülümserim lise1deyken 3.sınıf bi çocuk beni msnde eklemişti nicki Joey Jordison'dı
Bateri mi çalıyorsun demiştim evet demişti Joey Jordison nicki fazla iddalı bence kendini onla mı kıyaslıyosun demiştim neden olmasın dedi dalga geçmiştim
Daha sonra okulun müzik atölyesinde okul müzik grubu seçmeleri vardı bu da baterideydi gittim dinlemeye
Bunu çalmıştı bana da ordan bi bakış atmıştı ve gerçekten iyiydi yani

Gördüm boy konusunu

Bugün ne giysemin o bölümünü izlemiştim zaten tırnağı uzun olan herkesi fena eleştiriyorlar
Öyle bi twit atmıştım Hakan Akkaya benim tırnaklarımı görse intihar eder heralde diye

Ay canım yaa çok sevinmiştir sevgilin gerçekten çok değerli olmuş
Onunla aradığını tam olarak bulamadığını biliyorum ama ...

Son düzenleme:

Çok güzel bir hediye.Resim çizdiğini bilmiyodum demek ki bu konuda iyisin.
Ben olsam bende mutlu olurdum
Canım neden için rahat etmiyor.Kendini çok fazla sıkma madem bazı sorunlarda aşılmış bırak kendi haline.

Nerdesiniz kızlar çok sıkıldım ya
Sıkıntıdan izdivaç izliyorum ay yaa halimiz içler acısı
Hande Ataizi talip gelen bi adama Fransanın başkentini soruyor ben bilmem öyle şeyler haber hiç izlemedim hayatta diyo
Nasıl bilmiyorsun ya falan dediler bisürü bahane Türkiye'deyiz biz ne gerek var bilmeme diyor
Güler misin ağlar mısın

Ayy hiç gülceğim yoktu ama güldüm yani
Ekranlar kalitesiz yapımlarla doldu taştı zati
Aslında tv.siz bi hayat nasıl olurdu diye merak etmiyor değilim

Bende çok sıkılıyorum bugün ya şöyle başımı alıp gitsem uzaklara

Bu arada Silvart gelmiş sanırım önceki mesajlara bakıyodum da üyeliği aktif görünüyor.

Ayy hiç gülceğim yoktu ama güldüm yani
Ekranlar kalitesiz yapımlarla doldu taştı zati
Aslında tv.siz bi hayat nasıl olurdu diye merak etmiyor değilim

Bende çok sıkılıyorum bugün ya şöyle başımı alıp gitsem uzaklara

Bu arada Silvart gelmiş sanırım önceki mesajlara bakıyodum da üyeliği aktif görünüyor.

Ben de çok güldüm ya
Tvsiz bi hayat da çok sıkıcı olur
Tvnin icad edilmediği zamanlarda yaşasaydık sorun olmazdı ama artık bi ihtiyaç halini aldı
Ve artık temel ihtiyaçlar kategorisine alınmış haciz işlemlerinde falan tv alınması yasaklanmış tıpkı buzdolabı vs gibi

Ben İzmir'i özledim şu 2 hafta hemen geçsin gideyim

Silvartın cezası kısa sürdü ama artık kendi girmiyor siteye
Yoksa giriyor mu görmedim hiç ama

Son düzenleme:

Kardesim de bayiliyor Joey'e. Gercekten mükemmel. Ben de bi ara heves ettim calmaya ama yok yapamadim, simdi en cok istedigim sey irlanda flüdü calmak. Ögretecek biri var ama cok uzakta, bir gün yasadigi yere yolum düserde onunla tanisirsam bana bunu az da olsa ögretmesini isteyecegim...
Mükemmel ya simdi dinledim, ben de Joey'in bir videosunu izlemistim, harikaydi. Bagetleri kirmiziydi, kendi kaniyla boyamis falan diyorlardi. :26: Bir tek o mu yüzünü gösteriyor ya?
Videoyu izlerken yerimde duramadim resmen, off ne stres atardim ama davul calarken. Hocam derdi kiz olmana ragmen bir saat iyi dayaniyorsun, cok iyi vuruyorsun davula diye.
Aman pek de havalanmis arkadas sevsinler, hani sana gösterdi ya iyi caldigini. Daha nice Joeyler var bu ülkede...
Boy konusu yerlerde canim, bana yazmadiklari sürece yazmayacagim artik oraya...
Sevgilimle ilgili asagiya yazdim canim, gercekten cok üzülüyorum...

Bugün okula gitmedim geç uyandım uykum yok şimdi
Yarın erken kalkmam lazım of

Ben de...

Benim kendimi bidim bileli sahip oldugum ve cok sevdigim yetenegim, ama keske bir seyler üretmeye vaktim ve uygun yerim olsa..
Simdi benim nickimi biliyor ama takip edemez büyük ihtimalle o yüzden yaziyorum; hayalimdeki erkek degil. Cok az ortak yönümüz var müzik zevklerimiz bile uyusmuyor. Daha önceden yazmistim onunla ilgili sorunlarimi. Kiskancligi astik sayilir ama yok yine de istedigim gibi degil hic bisey...
Beni mutlu eden tek sey onun yaninda kendimi güvende hissetmem, ona bir cok konuda güveniyorum. Fesatligi hic yok, iyi niyetli biri. Olgun sessiz sakin, kendi halinde biri. Bir de bana cok deger veriyor, o yüzden bagliyim ona...

Leydim ben onu U1 diye görmüştüm sanki bi ara yalnış hatırladım sanırım :44:

Slania zor bir durum,ama üstesinden gelirsin umarım canım...

Aslında o da yüzünü göstermiyor ama ben bulmuştum bikaç tane yüzünün göründüğü videosunu
Bu da onlardan biri
Benim erkek arkadaşım çalardı bateri öğretcekti bi ara ama olmadı
İrlanda flüdü çalan pek kişi yok cidden
Ben duymamıştım hiç
Bizim okulda vardı bateri ben de otururdum hep başına millet kaldırırdı

Boy konusu berbat bi hal aldı şikayet ettim

Genel olarak hiçbir erkeğin fesatlığı yok canım
Sadakat güvenilirlik her erkekte olmayan bi özellik haklısın o konuda
Kıskançlığı aştığınızdan emin misin belki de kasıyordur sinirlendiğini kıskandığını belli etmiyordur daha beter patlamasın sonra
Kıskançlık yok olacak bir huy değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…