İyi gecelerrr
Nasılsın prensespericim
aynen hala burda ve ne zaman girsem 1 ziyaretçi oluyor aynı kişi mi acaba
Ilkokulda siralara Petek Dincöz yazmaktan iyidir...
Dur sana bi ara o calginin oldugu bir parca bulayim.
Leydim cok iyi oldu ya hemen bakiyorum, bu aralar cok ihtiyacim var yeni müziklere...
Cekingen degil ama öyle gibi, insanlarla pek samimi degil, soguk. Ailesiyle de böyle.
Bir sey beni bagliyor, sanirim onun sevgisi. Ama asacagim ben bunlari inaniyorum...
Canim sagol, limon+zeytinyagi da iyi geliyormus. Bir de kalyon almam gerekiyor, bitti.
Ya saka gibi...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/495104-cevaplarinizii-bekliyorum.html#post22525640
Ya sabir... Birileri müdahale etse iyi olacak sanirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/389102-kisa-boyluluk-seksiligi-etkiler-sizce-58.html#post22525703
Sedulum cok sevindim, insanin sevdigiyle gelecek planlari yapmasi harika...Davetiyeleri bekliyoruz...
Çok severim Neun Welten'i :)
Dinledikten sonra yorumunu merak ediyorum umarım beğenirsinn
Ay resmen sesli güldüm konuya
Emel Sayın dinlemiş falan yazmış ya biri ona koptum resmen
Bırak canım ya yorum yazma
Ceza almaya değmez
evet slaniam harika bi duygu bu gelecek hakkında konuşmak
insanın içini bi nebze olsada rahatlatıyor belirsiz olmaktan daha iyidir.
işler davetiye çıkartmaya kadar gelsin yollarım adreslerinize davetiye
Ya su komik olan konuya tekrar bir bakar misin saka gibi!
Harika ya bu grup gercekten, bu parcasi da cok güzelmis.
[video=youtube;gF8TPlqtHt8]http://www.youtube.com/watch?v=gF8TPlqtHt8[/video]
Kesinlikle iyidir. Zaten o belirsizlikten kurtulmak istiyorum ya ben de...
Insallah canim gelir oralara kadar, bunu gercekten tüm kalbimle diliyorum. Hep mutlu olun insallah e mi?
iyi diyeyim iyi olayım inşallah sen nasılsın?
yılbaiında gittin mi izmire?
hayırlı olsun ziyaretcin 2 olmus
Ya su komik olan konuya tekrar bir bakar misin saka gibi!
Harika ya bu grup gercekten, bu parcasi da cok güzelmis.
[video=youtube;gF8TPlqtHt8]http://www.youtube.com/watch?v=gF8TPlqtHt8[/video]
Kesinlikle iyidir. Zaten o belirsizlikten kurtulmak istiyorum ya ben de...
Insallah canim gelir oralara kadar, bunu gercekten tüm kalbimle diliyorum. Hep mutlu olun insallah e mi?
Ya silinmis konu...
Ben buna bayildim!O beyaz kumas yerine kirmizi kumas ve etek de siyah kadife etek olursa müthis olur. Asik oldum resmen...
oyadantel videolari - Blogcu
Bos bir vaktimde yapmaliyim kesinlikle...
Kızlaar ısrarlar üzerine oje blogu veya topiği açmayı planlıyorum en kısa zamanda
Bu zamana kadar o kadar çok resim ekledim ki farklı farklı oje konularına
Hepsini derleyip toplayıp kendi oje günlüğümü oluşturmak istiyorum
Ama bütün oje topiklerini baştan sona gezip kendi resimlerimi bulmalıyım
Onun için de henüz vaktim yok
Konadlarım da yok yanımda baskı yapamıyorum
Daha zamanı var yani
Finallere çalışmaya başladım bugün
Neyseki sosyoloji ve hukuk sınavları haftaya ertelenmiş bu hafta için psikolojiye ve mantığa çalışmalıyım baya
Mantıktan hiç ümidim yok gerçi iki vizeden de geçer nor alamamışım kaldım
Finalde kurtaramam sanırım
Offf
Perşembe günü de gitmedim mantığa sınıf ders çıkışında çalışcaktı gitmediğim için çalışamadım ben de onlarla
Cuma da gitmedim bilgisayar notumu öğrenemedim
Uygulamalı excel yaptık hoca bi kağıt verdi elimize bunu excelde aynen yapın dedi işlemler tablo grafik falan vardı
Sonucu merak ediyorum
Hayırlı olsun şimdiden canımUğrarım arada pek ilgim olmasada takip ederim ...
Peki kaldığın dersler noluyo merak ettim ? bütünleme sınavı falan oluyomusunuz ?
Saol cecennim
Büt ya da yaz okulu yok diye duydum bazı derslerde
Mantıkta da yokmuş bi daha alacağım dersi seneye
sanırım üniversite hayatı sana iyi gelecek
yada şöyle söyleyeyim biraz ortam değişikliği
ben tüm belirsizliklerimden kurtuldum ve bu çok iyi geldi şu anki ilişkime başlarken bile bi belirsizliğim yoktu
inşallah hepimiz mutlu oluruz
yalnız şunu fark ettim bir ömrü beraber geçireceğin insanı hemen anlıyor kalp yada bu bende öyle oldu
İyiyim ben de
Gittimm çok güzeldi habersiz gittim kapıyı açtıklarında şok oldular
Tüh ya kaçırdım konuyu
En son ne olmuştu
Hemen bakıyorum linke
Vergessene Pfade albümünden auf kargem fels şarkısını da dinle ona da bayılırım ben
Finallere çalışmaya başladım bugün
Neyseki sosyoloji ve hukuk sınavları haftaya ertelenmiş bu hafta için psikolojiye ve mantığa çalışmalıyım baya
Mantıktan hiç ümidim yok gerçi iki vizeden de geçer nor alamamışım kaldım
Finalde kurtaramam sanırım
Offf
Perşembe günü de gitmedim mantığa sınıf ders çıkışında çalışcaktı gitmediğim için çalışamadım ben de onlarla
Cuma da gitmedim bilgisayar notumu öğrenemedim
Uygulamalı excel yaptık hoca bi kağıt verdi elimize bunu excelde aynen yapın dedi işlemler tablo grafik falan vardı
Sonucu merak ediyorum
Kızlaar ısrarlar üzerine oje blogu veya topiği açmayı planlıyorum en kısa zamanda
Bu zamana kadar o kadar çok resim ekledim ki farklı farklı oje konularına
Hepsini derleyip toplayıp kendi oje günlüğümü oluşturmak istiyorum
Ama bütün oje topiklerini baştan sona gezip kendi resimlerimi bulmalıyım
Onun için de henüz vaktim yok
Konadlarım da yok yanımda baskı yapamıyorum
Daha zamanı var yani
Hem de nasil iyi gelecek...
Iste benim kalbim bir türlü kabul edemedi bu iliskiyi, umarim canim umarim senin mutlulugun bulasici olur da bizlere de bulasir...
En son ben zaten ciddi bir sekilde sormadim onu siz niye ciddiye aliyorsunuz ki vs. diye yazarak ilk mesajiyla celisti. Ne amacla üye oldugu belli, sacmalasin, ortaligi karistirsin, ilgi ceksin. Insanlar atlamaya hevesli zaten.Dogal olarak silindi konu.
Ben bayildim ya, o sekilde tarzimiza uygun cok hos bir etek veya elbise yapabiliriz.
Tamam canim dinliyorum...
Hayatimiz sinav ya...
Iyi bir lise kazanmak icin sinava gir, liseyi bitirebilmek icin sinavlara gir, üniversiteyi kazanmak icin sinava gir, kazan, bitirebilmek icin milyon tane sinava gir...
Umarim bu yogunlugun 2. sinifta azalir.
Canim fizik kimya vs. görüyor musunuz? Benim arkadasim 2 senelik tekstil okuyordu ve o tür dersleri görmüstü 1. sinifta. :26:
Kesinlikle acmalisin, hatta iyice ilerletip bir oje blogu acmani bekliyoruz senden..
Bu arada yazdigin yorumlari ve tabi ki paylastigin resimleri kolayca bulmanin yolunu göstereyim sana;
Oje topigine gir, mesajlarini aramak istedigin konuyu acmadan konunun yaninda yazan cevaplar kismindaki sayiya tikla. Ör; Cevaplar: 12,667
Oraya tikladin mi karsina konuya cevap yazan üye listesi cikiyor. Oradan ctrl+F yaparak kendi ismini bul, yaninda yazan cevap sayisina tikla, su zamana kadar yazdigin bütün mesajlar karsinda...
Hem de nasil iyi gelecek...
Iste benim kalbim bir türlü kabul edemedi bu iliskiyi, umarim canim umarim senin mutlulugun bulasici olur da bizlere de bulasir...
En son ben zaten ciddi bir sekilde sormadim onu siz niye ciddiye aliyorsunuz ki vs. diye yazarak ilk mesajiyla celisti. Ne amacla üye oldugu belli, sacmalasin, ortaligi karistirsin, ilgi ceksin. Insanlar atlamaya hevesli zaten.Dogal olarak silindi konu.
Ben bayildim ya, o sekilde tarzimiza uygun cok hos bir etek veya elbise yapabiliriz.
Tamam canim dinliyorum...
Hayatimiz sinav ya...
Iyi bir lise kazanmak icin sinava gir, liseyi bitirebilmek icin sinavlara gir, üniversiteyi kazanmak icin sinava gir, kazan, bitirebilmek icin milyon tane sinava gir...
Umarim bu yogunlugun 2. sinifta azalir.
Canim fizik kimya vs. görüyor musunuz? Benim arkadasim 2 senelik tekstil okuyordu ve o tür dersleri görmüstü 1. sinifta. :26:
Kesinlikle acmalisin, hatta iyice ilerletip bir oje blogu acmani bekliyoruz senden..
Bu arada yazdigin yorumlari ve tabi ki paylastigin resimleri kolayca bulmanin yolunu göstereyim sana;
Oje topigine gir, mesajlarini aramak istedigin konuyu acmadan konunun yaninda yazan cevaplar kismindaki sayiya tikla. Ör; Cevaplar: 12,667
Oraya tikladin mi karsina konuya cevap yazan üye listesi cikiyor. Oradan ctrl+F yaparak kendi ismini bul, yaninda yazan cevap sayisina tikla, su zamana kadar yazdigin bütün mesajlar karsinda...
Slania süpersin canım ya bunu günlük için yapıcamsüper oldu bu bilgi
Çok sevdim ben bu olayıGünlüğe falan bakıyorum yazdığım yazılaraVirüscecennim farkettim de hep alt alta yazmışız hee günlüğe Hangisine girsem ya altta ya üstte sen Duygularımız aynı anda depreşmiş
Bilmiyordum ben bunu süpermişşş saol Slania'm
Yok biz türk dili dışında lise dersleri görmüyoruz
Sosyoloji mantık hukuk psikoloji bilgisayar antropoloji türkdili ingilizce derslerim
İng.muafiyet sınavına girmediğim için başlangıç seviyesi dersi alıyorum çok sıkılıyorum
2.dönem almayacağım muafiyete gireceğim
2.sınıf daha da ağır olacak bölüm derslerim olacak artık
Mantıktan kaldığım için yatay geçiş hayallerim de suya düşmüş durumda
Çok güzel cidden yaa benim pek yeteneğim yoktur böyle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?