Dostlarımla Sohbet Topiği

cecennnn günlükteki yazına koptumm

Bi tuhaflık olduğunu hissetmiş ay valla çok tatlısın cecennim
Ne güzel yaa mutlu olmanıza çok sevindim hepp böyle olsunn

Canım benim o senin tatlığın İnşallah hep böyle olur.
Seninde burda güzel haberlerini okumayı çok istiyorum

Sana yapilan bir kötülük varsa unutmaman cok güzel bence. Herkes hakettigini bulmali, yok öyle canini yakip kacip gitmek, kurtuldugunu sanmak.
Ben de yeni yeni akillaniyorum aslinda, insanlara eskisi kadar yüz vermiyorum, etrafimdakilerle kolay kolay samimi olmuyor ve insanlara kesinlikle güvenmiyorum. Zamaninda yedigim kaziklar iyi ders oldu bana. Ben sana az biraz bahsetmistim babamlarla ilgili yasadiklarimdan, iste o aslinda cok kisa bir özetti. Keske senin gibi kendimi koruyabilecegim bir huyum olsaydi, can cikar huy cikmaz ne de olsa. Aldigimiz dersler belki unutulur ama bizim bir parcamiz olan huylarimiz kolay kolay birakmaz pesimizi..

Evet evet Finceydi o. Olabilir de aslinda. Tabi su anki Türklerden kolay kolay anlayamayiz, feci degistik. Ülkenin her bir yani ayri bir tip. Bizim kadar tip bollugu olan ülke yoktur herhalde.
Benim agzim cok yatkin slav dillerine ya, bana öyle geliyor belki de bilemicem bir iki cümle okumam lazim tabi. Bilsem sanki konusuvercekmisim gibi. Sesim kalin o yüzden olabilir.
Ayy böyle diyip duruyorum ama Tryamour da beni sarisin, ince uzun, bebek yüzlü rus hatun gibiyim sanacak iyice.
Ne güzel ya, böyle göcmen olup da geldigi yerden kopamamis, oralarin dilini kültürünü bilen insanlara cok imreniyorum.

Ben de gördümm ben de

cecennim 10dk olayı malesef
Katılıyorum sana

Fotoğrafta belki de iyi çıkmamıştır. O da olabilir.
Ben de berbat görünürüm fotolarda, o yüzden facebookum yok hatta.
Neyse artık... Ben de merak ediyordum çok fazla.
İyi oldu görmek.

Ben de baktim kizlar ama ben o facein onun gercek facei oldugunu sanmiyorum, yani eger burada yazdigi gibi gercekten cok cok güzel biriyse ve mükemmel bir hayati varsa kesin kendi adina actigi profilinde sevgilisiyle fotografinin oldugu bir facei de vardir, bu da KK icin acilmis yedek gibi bir seydir.
Ikinci ihtimalse internette ego tatmini yapan, hayati internet olan, kendini buradan simartan bir tip ve o da kendi facei.
Bu arada cirkin bir poz vermis ya öyle cok kötü görünmüyor, yani siz beni fotograflarda görseniz korkarsiniz.

Ben de öyle düşünüyorum
Haklısın slania'm
kimseye güvenilmiyor cidden

Bence de ya çok fazla tip var bizde
Yani yabancı biri gelip gözlemlese Türkler şu tiptedir diye bi genelleme yapamaz

Senin çok farklı bi yüzün var bence
Saçların da çok yakışmış sana yüzüne çok uymuş
Ses tonun da gayet güzel benim biraz çocuk gibi sanki

Tyramour saçlarını açtı bi kez daha sen de bi bak canım senin de yorumunu alalım

Ayy sagol canim... Sen düsünüyor musun hala bu model kestirmeyi?
Hic de bile cocuk sesi duymamissin sen. Gayet oturakli, yasina uygun senin ses tonun

Aslinda yapacaktim yorum ama vaktim yoktu, yoksa kacar mi benden.

Tryamour Sanirim koyu renklerden acmanin bir siniri var ben de 3-4 defa actim saclarimi fakat son iki acisimda hic renk farki olmadi desem yeridir.
Bence cok iyi, artik acmana gerek yok. Zamanla istedigin renge bir kac kez boyayarak ulasabilirsin.
Yalniz söyle bir sorun var turunculuklarin kapanabilmesi icin boyanacak en acik renk su anki rengin bir ton koyusu olmalidir. Yani sarilar simdilik pek isine yaramayabilir. Ben actigim saclarimi 8.1 ile boyadigim halde hic bir degisiklik olmamisti saclarimda, burada da ayni durumda olanlari gördüm hep. O yüzden ilk olarak 8li 9lu tonlarla turunculari kapatmaya calis, daha sonra yavas yavas kullandigin boyanin rengini ac. Mesela ilk sefer 8.1 boyadin diyelim, bir dahaki boyamani 9.1 ile 8.1i karistirarak yap. Ondan sonrakinde sadece 9.1 uygula. Daha sonra 9.1 ile 10.1, en son 10.1 ile boyarsan istedigin renge yaklasirsin. Biraz uzun ve karisik oldu ama napalim sari kolay bir renk degil malesef...

Leydim sana bir sey danisacagim senin fikirlerin önemli benim icin.
Simdi ben bu saclarimi tamamen dogal rengine döndürüp belime kadar uzatmak istiyorum biliyorsun. Uzadiginda da uclarinin bir karislik kismina dogal sari tonlarinda krepe balyaj istiyorum. Bu sekilde yapsam, uclarina da toz pembe, acik yesil, acik mavi gibi renkler uygulasam sence güzel ve estetik durur mu? Bir yorumunda bu tip renklerin sac uclarinda hos durmadigini söylemistin katiliyorum sana, benim gibi birine fazla punk kaciyor ve kirli görünüyor. E tümüne de uygulayamam, hem yakismaz hem annem kesinlikle sac boyamami istemiyor artik. Dogal olarak ikilemde kaliyorum ben de. Yukarida anlattigim gibi estetik duracak sekilde fazla cirt renkler kullanmadan krepenin üzerine yapsam nasil olur sence? Cok acik renkler düsünüyorum; toz pembe, gök mavisi, acik su yesili gibi. Bunlari da cok cok acik platinle karistirip elde etmeye calisacagim sarinin üzerine fazla tezat durmaz sanirim. Sen ne düsünüyorsun?

Kahkül çok istiyorum ama emin değilim
Gerçi çok hızlı uzuyor saçım

Sen pigmentasyon yapmış mıydın?
İşe yaramaması pigmentasyon yapılmaması durumunda oluyor diye biliyorum ben

Sadece krepe balyaj daha güzel olabilir canım
Ya da sadece pembe,yeşil vs
Tam gözümde canlandıramadım balyaj üzerine pembeyi falan
Toz pembe çok açık yeşil yaparsan tek yıkamada akar zaten
Etkili bi geçici sprey boyayla boya eğer yapacaksan
Küçük parfümerilerde olanlar renk vermiyor daha iyi bir marka bulmak lazım
Bu daha mantıklı geldi bana

Kötü ne kelime berbatım fotoğraflarda. Uzun zamandır hiç çektirmiyorum zaten. Sevgilimle buluştuğumda da yalvardı ama çekilmedim mesela. Cidden korkunç görünüyorum. Gerçi beni fotoğrafımdan görüp aa kim bu kız diye sorup beğenenler de olmuştu bir dönem ama yok gerçeğim gibi olamıyor malesef. Keşke fotojenik olabilseydim. ( Profesyonel fotoğraf çeken bir arkadaşım bile bir türlü beceremedi beni güzel gösterebilmeyi. Bazı insan ne yapsa olmuyor.

Ben de hiç sevmem her an şipşak foto çekilenleri. :s

Lacivert hevesimi almadan doğal rengime de başka renge de dönmek istemiyorum ama lacivert için açıcı kullanmaya mecbur olcağım için belki bi süre açık kullanırım

Sen hangi ara açıcıyla laciverte döneceksin ki? :26: Sürekli o rengi istediğini görüyorum ama ne kadar bekleyeceksin daha? Hani o akıtma illemi falan yapıyorsun, o mu bitmedi henüz?

cecennnn günlükteki yazına koptumm

Bi tuhaflık olduğunu hissetmiş ay valla çok tatlısın cecennim
Ne güzel yaa mutlu olmanıza çok sevindim hepp böyle olsunn

cecenn aynı şekilde ben de koptum. Dün yazacaktım unuttum.
Hem günlükte hem "farzet ki o burayı okuyacak" topiğinde.
"Şiire benzeyen şeylerini yerim"
Gerçekten çookkk sevimlisin.

:)) Senin suratın anlattığına göre zaten bebeksi değil mi? :)) Göz yapını da göstermiştin, benim en sevdiğim türden. Rus hatun kalıbına sokmaya gerek bile yok, güzel olduğun belli zaten. Ki ben rusların yüz yapılarını çok beğensem de sarı-mavi cezbetmez beni asla.

Ladyi dışında tutuyorum tabi. Onu çok beğenmiştim sarı-mavi olduğu halde.

Yani senin yapın onlar gibi belli ki, uzun boya, sarışınlığa, renkli göz olmaya gerek mi var. Gözler kahve ten beyaz daha ne olsun.

Faceteki o bence. Çünkü geçenlerde araplarla ilgili bir şeyler yazmıştı. Ve facete de görüyoruz ki arap kendisi. Sevgilisi de öyle. Bilemiyorum yine de ama büyük ihtimalle o. :26:

Anladım canım dediğini ama ben gidip boya aldım bile. Okumamıştım yazdıklarını girip çıktım siteye, sonra bi daha giremedim falan... Lady exicolorı önermişti. Ama bugün onun satıldığı yere gidemedim. 2ci boyamamda exicolor alacağım. Çünkü tek işlemle halledilebilecek bir şey değil. Senin dediğin gibi de yaparım ama sen pigmentasyon yapmadın mı ki? Lady de sormuş. O önemli sanırım.

Lady annesi kuaför olan arkadaşım var bi tane. Bayadır görüşmüyordum kendisiyle dün gece konuşmaya başlayınca ona da sordum, senin dediklerinden de bahsettim. İlk işlem için açık küllü sarı kullan önce dedi. Sonra da senin dediğin gibi bej ve platinleri kullanmamı önerdi. Yeşerme olmazmış.

Marketten aldım boyayı. Exicolor için gidemedim. Pigmentaston için küllü açık sarı koleston tüp boya.Boya işlemi için palette deluxe açık küllü sarı aldım. Bunları uygulayacağım. :26:

Son düzenleme:
Yazdıklarımı Beğenmenize sevindim kızlar ama o sizin sevimliliğiniz bir daha söylüyorum

Lady,Slania,Tryamour ve Ben burası bence beyaz tenliler topiği olsaymış iyimiş.
Kızlar bişey sorcam ya makyaj yaparken hangi tonları tercih ediyosunuz??

Ben genelde siyah rimel,siyah ve mavi kalem,koyu renk ruj kullanıyorum.Kırmızı yada morumsu rujlaar.Allık kullanmıyorum.
Özel günlerde fondoten onun dışında sadece pudra kullanırım.

Beyaz tenli olduğum için rahatlıkla süremiyorum herşeyi.Yüzümde bu renkler zıtlık oluşturuyor tabi.
Ama kötü bi tepkide almadım.Genelde kuzenlerim falan beğenir makyajımı...

Geçen otobüse bir kız bindi.Beyaz tenli kıpkırmızı bir ruj sürmüştü ve hoşuma gitti.Hiç de kötü durmuyodu.

Evet siz hangi renkleri tercih ediyosunuz merak ettim ??:26:

Ben bu konuda şanslıyım sanırım beğenirim fotolarımı
Ama öylehadi resim çekilelim toplanın tarzı ani resimlerde berrbat çıkabiliyorum mümkün olduğu kadar öyle çektirmiyorum
Bi de ben kendimi çektiğimde de güzel çıkıyorum iyi ayarlayabiliyorum sanırım
Bi ara kendi çektiklerimi vs gösteririm size

Açma işlemini yarıyıl tatiline bıraktım hem maddi açıdan hem de saçlarım çok uzun olduğu için tek başıma her yere dağıtamam diye korkuyorum :26:
Ablamdan yardım alacağım boyama ve açma için

Geçen gün burda turuncuyu azaltsın diye 6.1 boyadım tek başıma boyamaz olaydım
Eldiven almadığımı son anda farkettim tüp almıştım poşetlerden eldiven yaptım önlüğüm de yoktu yine poşetlerden önlük tarzı bi şey yaptım falan

Teşekkür ederim canım
Aa arapmıymış bunu bilmiyordum

Ne zaman boyayacaksın?
Sen dayanamaz yarın boyarsın
2.boyamada exiyle boyarsın dediğin gibi
Sonucu merakla bekliyorum

cecennim benim göz makyajında 3 fix rengim vardır değişmez başka hiçbir renk kullanmadım şu zamana kadar
Siyah gri bordo
Genellikle bordoyu tek kullanmıyorum siyahın üzerine gölge şeklinde
Ama siyah eyeliner üzerine düz bordo far sürdüğüm de oluyor

Bi de avondan çok güzel bi lacivert göz kalemi aldım rengi koyu güzel bi lacivert
O göz kalemini göz altına değil göz üstüne uyguluyorum eyeliner gibi
Göz altında yeşil mavi gibi renkler kullanmıyorum ama beyaz tene yakışıyor
Ben cinsliğimden kullanmıyorum
Bi kere ablamın yeşil göz kalemini sürmüştüm beğenmiştim ama açık canlı renkler sevmiyorum ben
Bazen kırmızı dudak kalemini göz altına kullanıyorum anneme göre hastalıklı gibi görünüyorum ama seviyorum ben
Gelelim dudağa
Farı fazla kullandıysam kırmızı ruj süremiyorum haliyle ama sadece eyeliner ya da hafif gri far kullandığımda kıpkırmızı ruj sürüyorum

Çok açık dudak rengi ruj da beyaz tene çok yakışıyor dudakları da dolgun gösteriyor
Netten alıntı* yapayım kullandığım dudak rengi hafif ruju

Avon Pink Sunrise

Bi de ben kırmızı ruj sürünce peçeteyi iyice bastırıyorum tam mat ve biraz daha doğal durması için
Parlak kırmızıları günlüğe kullanmıyorum beyaz olduğumuz için feci dikkat çekiyor
O şekilde matlaştırarak kullanıyorum hem kolay çıkmıyor o zaman
O kadar çok rujum var ki en son saydığımda 27ydi ama çoğunu kullanmıyorum ben unutuyorum

Allık hiç kullanmadım şimdiye kadar beyaz mat görüntüyü seviyorum ben beyaz tende

Son düzenleme:
Leydim Gride çok hoş oluyo gerçekten.Makyaj tarzında güzelmiş anlattığına göre.
Farklı bir fikir açısından sordum sağol canımcımm
Bordoyuda hemen inceleme altına alıp kısa zamanda denicem bakalım

Bordoya bayılıyorum ben mutlaka dene

Son düzenleme:
Çok moralim bozuldu bugün
Mantık dersine 2 hafta girmedim o kadar çok şey yapmışlar ki bugün arkadaşlarla çalıştık hiçbi şey anlamadım
Birinin defterinin fotoğraflarını çektim fotokopiye gitmeye üşendim şimdi resimlere bakıp deftere geçiriyorum
Kesin kalacağım ben yarınki sınavda
Zaten finalde 50 altı alınca direkt kalınıyor
Seneye pdr için yan dal başvurusu yapacaktım ben bu durumda olmayacak
50 üzeri almam lazım :s

Kendi kendini çekip de güzel çıkanları özellikle kıskanıyorum. :) Ben onda da çok başarısızım.

İyi çok zaman kalmamış. Yakında seni de yeni saç renginle görürüz.
Tek başına boya yapmak cesaret ister. :26: Hiç denemedim ben.

Boyadım bile saçlarımı.
Pigmentasyonu kendim yaptım. Boyayı da annem.
Turunculuk çok büyük oranda kayboldu.
Gündüz de görmek gerekiyor tabi. Bunu odada çektim.

Yıpranmış saçlarım. Bakımlara başlamam lazım yine.

Kızlar
Bizim zat UI

Ben de gördüm. :26:

Umutsuzluğa kapılma daha şimdiden. Elinden geleni yaptın mı bir şekilde karşılığını buluyorsun. Benim ve arkadaşlarımın da çok olmuştur böyle. Hiç derse girmeyip de sonra notlara bakıp gelirler ve ciddi ciddi de iyi notlar alırlar. Ben de yaşadım bunu. Dert etme. Yaparsın.
Umarım 50 üstü bir not alırsın.

Son düzenleme:
Kızlar
Bizim zat UI

Ciddimiisin Şaşırdım burda konuşulduğundan bile habersiz kızcağız

İnşallah alırsın canım sıkma kendini.Yarın haber ver olurmu merak ederim ben.Nasıl geçtiğine dair:18:

Süper ya hiç turuncu göremiyorum flashlı bi de dimi?
Çok güzel olmuş canım :13:
Mutlu oldum yardımcı olabildiğim için sandığımdan da güzel oldu sonuç
Yıpranmış ama o kadar olacak çok bi yıpranma göremedim ben çok güzel görünüyor

Umarım :26:
50 olsun başka da bi şey istemiyorum ortalamayla geçerim zaten 50 alırsam

Canım ben hep mat tonlarda yaparım makyajımı. Göz şekli ve yapısı, dudak şekli ve yapısı, surat şekli vs. çok ama çok önemli şeyler, mutlaka göz önünde bulundurulması gerekiyor insanın kendine yakışan makyajı yapabilmesi adına.. Farda bordo tonları, kırmızı tonları, mürdüm rengi, kahverengi tonları vazgeçilmezim. Çünkü gözlerimi daha derin gösteriyor bu tonlar ve açık renk göze iyi gidiyor.

Her zaman kalın siyah eyeliner çekerim. Ama kalın eyeliner bence uzun kirpiklerle desteklenmeli. Ki genelde kalın sürülünce hep takmak kirpik takılır bilirsin. Benim kirpiklerim çok uzun olduğu için sırıtmıyor. Bi de göz kapağım geniş olduğundan daha iyi oluyor bana göre kalın çizgi. Eyeliner altına genelde siyah kalem kullanırım. Önce kalem, sonra eyeliner sürümü kolaylaştırıyor çünkü. Göz içime açık kahverengi kalem kullanıyorum. Göz rengim yeşilimtrak bir tonda. Islak gösteriyor, çok seviyorum. Keşke simsiyah kalem altlı üstlü sürmek çok yakışsaydı, ya da simsiyah far çok yakışsaydı gözüme ama malesef olmuyor. Çok nadir simsiyah çerçeve yapıyorum. O da iyi ama kahverengi kalem gibi değil sanki. Siyah rimel hep kullanırım zaten.

Allıkta pembe tonlarına bayılıyorum. Kahve ve şeftali sevmem pek. Dudak kalemi olmazsa olmazım. Dudak yapımla ilgili bi durum ama bu. Yoksa bir ruj sürüp çıkmak da güzel olurdu ama kalemsiz güzel olmuyor bende. Ayrıca parlatıcı da hiç yakışmıyor bana. Dudaklarımda renk olarak canlı tonları tercih ederim genelde. Kırmızı ruju sevmiyorum pek. Kırmızı tonlar açık renk saçla iyi duruyor bana göre. Şimdi kullanabilirim mesela ama koyu saçlarımla sevemiyorum. Canlı ton dediğim de pembemsi kırmızımsı arası, bordomsu tonlar. Pembe tek başına hiç yakıştırmam ve kullanmam. Ama bahsettiğim pembemsi kırmızımsı çok doğal ve güzel oluyor. Zaten cilt beyaz diye bu tarz renkler çok hoş gösteriyor diye düşünüyorum. Pudra fondöten de canım isterse bazen kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…