Dostlarımla Sohbet Topiği

ne okuyorsa bu kadar

Cidden ya ilginç
Gece gece benim de oynayasım tuttu nerden aklına geldi diyeceksiniz dersanede arap bi arkadaş vardı tenefüste baktım bunlar telden müzik açmış oynuyorlar benim telde ses daha iyi çıkar diye bana atmışlardı bugün müzik dinlerken çaldı hala telefonumdaymış
Ben deee burda da paylaşayım dedim

iyi oldu kurtlarımı döktüm

Merakla bekliyoruz sonucu :)

Neyin var cecennim :26::26:

Sınav güzeldi diyemiyorum öncekinde de bütün soruları yapmıştım ama ... :26:
Yine hepsini yaptım 1 sorudan eminim ama diğerlerini bilmiyorum

Topiği çoşturmuşsun bugün kıss ya habibi yallahhhhhhhhhhhh

Ya Leydim şişkinlik sorunum vardı gittim.Film çekcekler yarın.Bugün bir ilaç verdiler ama ne sen sor ne ben söylim.
Mide ve bağırsak temizlensin diye ve 6 dan beri açım,yememem gerekiyomuş.
Yaarın aç aç gidicem bakalım

Gayet güzel görünüyor, sari icin cok uygun bir zemin. Leydimin önerdigi renkleri uygularsan güzel bir sari elde edebilirsin. Tabi pigmentasyonu da uygulamalisin. Ilk boyamada turuncu yansimalar olabilir. Zamanla renk oturur.

Anliyorum seni. Ben de kendi cektigim resimlerde berbat cikiyorum, bir baskasi cekiyorsa makyajliysam ancak güzel cikiyorum. Güzel cikan resmim cekilen on resimden biri oluyor ancak.

Ben modelden bir süre sonra sIkIlirim, uzasin eski haline dönsün isterim, sen sacinin uzayip modelin bozulmasindan sIkIlirsin ise bak ya. Ama yine de sanslisin, boyadan ve begenmedigin kesimlerden cabuk kurtulursun. Bu sefer yaptir kahkülü, bana bile yakistiysa sana rahat yakisir.

Ben Cryptic'e danistim balyaj icin ama koydugum resmin krepe balyajla ilgisi yok, napiyim bayildim kizin balyajina. O sekilde yaparsam uclara istedigim renkleri uygulayacagim, ilk olarak sprey kullanirim.

Leydim sınavın nasıl geçti???

Ben bugün hastenedeydim karnım yada miğdemle ilgili bir sorun varda:26:

Gecmis olsun canim... Mesajina biraz gec de olsa cevap vermek istiyorum ben de...
Ben sari-beyaz oldugum icin daha cok sicak renkleri tercih ediyorum.
Özellikle yesili cok yakistiriyorum kendime, gözlerim kahverengi oldugu icin yesil kalem cok kullanirim. Yesil sicak renk degil ama sari beyazlara cok yakisir. Turuncuya bayiliyorum ve tenim sanki turuncuyu cekiyor, o derece yakisiyor. Göz kapagima mat turuncu far sürüyorum, alt kirpiklerime acik yesil kalemi hafifce sürüyorum göz rengim cok tatli görünüyor. Moru ise tam tersine itiyor tenim, mor oje sürdügümde mesela ellerim soluk ve yasli görünüyor. O yüzden uzak duruyorum.
Son zamanlarda göz makyaji cok sIk yapar oldum. Günlük makyajim, üst kirpik diplerime kalem ve üst kirpiklerime bol rimel sürüyorum. Alta bir sey sürmüyorum gözlerim kücük daha da kücülüyor.
Tenine uygun kirmizi ruju buldun mu dudak yapin da uygunsa kesinlikle yakisir. Mesela ben sariyim, narcicegi kirmizisi gidiyor bana. Ne rujda ne allikta pembeler hic yakismiyor. Sari ve turuncu alt tonu olan renkleri tercih ediyorum hep.
Teninin alt tonu önemli aslinda, pembe beyaz misin yoksa sari beyaz misin?

Sindirim problemi cok zor gercekten. Ben de yillardir bagirsak tembelligi problemi cekiyorum ve ne yaptiysam kurtulamadim. Benimki genetik o yüzden tam olarak kurtulmam pek mümkün degil sanirim. :s Insanin hayatini cok olumsuz etkiliyor, hayat kalitesini düsürüyor. Verdigi siskinlik ve agirlik o kadar berbat ki, ne kadar zayiflarsam zayifliyim göbek hep yerinde. Hele bir de 3 gün aksatayim hamile gibi oluyorum resmen.

Tam olarak ne acaba problem, bagirsak temizleyici ilac yani müsil mi verdiler? Bagirsak tembelligi (kabizlik) sorunun var mi? Umarim gecici bir problemdir...

Uyuyamadim hala...
Ygs basvurumu son güne biraktigim icin uyku tutmadi..

Kizlar cosmussunuz ya, eskiden nerede bir mezdeke oyun havasi duysam oynardim o günler geldi aklima.

Canım yine mi pigmentasyon yapmam gerekiyor 2. boyama için? :26:
Zaten boyalı saçım. Anlamadım şimdi. :/

Ben cok anlamiyorum pigmentasyon isinden ama turunculuk ya da baska bir sorun olmamasi icin yaparsan daha iyi olur sanirim. Sonucta zararli bir islem degil. Yine de bi Lady'e danisalim.

Off canım ya çok geçmiş olsun biliyorum ablam da benzer şeylerden gitmişti doktora yemek yemen kısıtlı acı ekşi vs yedirmiyorlar çok kötü :26:
Umarım bi şey çıkmaz gelince haber ver bize

Ben de bayıldım o renge ya çok hoş
Geçici spreyler dene bence de baktın güzel oldu jeans'le boyarsınn
Mat turuncu far mıııı markası ne ?
Onu ben de denemeliyim
Cart kırmızı far bulamadım ben dudak kalemi kullanıyorum sen turuncu nasıl buldun?
O tür renkler pek bulunmuyor :26:

Leydim dövme ile ilgili kararimi verdim sanirim, topigime bir bak istersen...

Hemen bakıyorum

Uyuyamadim hala...
Ygs basvurumu son güne biraktigim icin uyku tutmadi..

Kizlar cosmussunuz ya, eskiden nerede bir mezdeke oyun havasi duysam oynardim o günler geldi aklima.

Yapmadın mı daha slaniam
Ben de son güne bırakmıştım

Ay evet gece gece coştum

Ouyyy çok şirin yaa

Yok canım artık pigmentasyonun bi etkisi olmaz
Açıcıdan hemen sonra saçta hiç pigment olmadığı için pigment yüklemesi yapılıyor ondan sonra gerek olmuyor pigmentasyona
slania turunculuğu azaltır diye düşündü ama saçta artık pigment olduğu için bi artısı ya da eksisi olmaz pigmentasyonun
Ya da boyanın fazla tutmadığı kızıl-turuncu tonlarda biraz daha uzun dayanması için yapılıyor ama sarıda öyle bi problem yok

Son düzenleme:

Canım şurup gibi bir ilaç içtim gitmeden bir gün önce bağırsaklarım çoştu, hatta karnım uzun zamandır şiş duruyodu o bile dümdüz oldu.
İnsan zayıf olupta göbeği şişince çok rahatsız oluyor psikolojik olarak.Bugünde orda yine ilaç verdiler makattan

Bu normal film değil ilaçlı flimmiş çok zorlandım iğrençti resmen ya:26: İnşallah sonuçlarda bişey çıkmazda ilaç tedavisiyle kurtulurum.
Sonuçlar çıkınca belli olucak ne olduğu

Bu arada renk tonunu sormuşsun canım bende pembelik yok hiç
Şu resmede benziyor benim rengim Tabi yanaklar böyle değil
Gerçi burda pembelik var gibi ama .s

Son düzenleme:
Leydim geçmiş olsun dileklerin için sağol kuzum =) Sonuçlar 3 gün sonra çıkıcak alınca belli olucak bakalım hayırlısı :18:

Canım benim turuncu bir farım var. Bourjois marka. Aslında pearl eyeshadow diye geçiyor ama sürünce gayet mat duruyor bence. Hem çok mat olmasa da kırmızılarda ve turuncularda hafif ışıltı da süper ama senin tarzına uymayabilir.
Böyle bir far.

Bir ara kırmızı olarak pastelin metallic farını göstermiştim sana ona bakmadın mı? :26:

Inglot markasında da var kırmızılılar. Ona da bakabilirsin. Ykm'de satılıyor. Kızılay'da.
Ama hiç beğenmedim ben farlarını, çabucak siliniyor gözden.
Belki far bazı kullanırsan iyi verim alırsın bilemiyorum.

cecenn geçmiş olsun sana da. :26: Zor bir durum.

Son düzenleme:
laydim msnde karşılaşsakta sana soracaklarımı sorsam
fikirlerine ihtiyacım var.

Leydim geçmiş olsun dileklerin için sağol kuzum =) Sonuçlar 3 gün sonra çıkıcak alınca belli olucak bakalım hayırlısı :18:

Çok geçmiş olsun cecennim umarım bi şey çıkmaz ya uzun süreli ilaç tedavisi zor oluyor :/
Sonucu söylersin bize

Bende de pembelik yok sarılık da yok nötr demişti bana Slania
Sanırım sen de nötrsün

Beğendim bunu,zaten tek sürmem genelde kırmızı ve bordoyu da siyahla birlikte kullanıyorum
Evet hatırlıyorum ama bayrak kırmızısı arıyorum ben onun için de dudak kalemleri kullanıyorum

Kalem biraz kötü durumda olabilir ama idare edin artık
Kızılaya bir bakayım ben o zaman 2.öğrenimimde alırım artık teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…