ne okuyorsa bu kadar
Cidden ya ilginç
Gece gece benim de oynayasım tuttu nerden aklına geldi diyeceksiniz dersanede arap bi arkadaş vardı tenefüste baktım bunlar telden müzik açmış oynuyorlar benim telde ses daha iyi çıkar diye bana atmışlardı bugün müzik dinlerken çaldı hala telefonumdaymış
Ben deee burda da paylaşayım dedim
iyi oldu kurtlarımı döktüm
Bugün en tırstığım sınavı da atlattım mutlu oldum
Gitmeme de çok az kaldııı
oh ne güzel atmışsın stresleri
benimde yarın son
sonra kop kop
Merakla bekliyoruz sonucu :)
Neyin var cecennim :26::26:
Sınav güzeldi diyemiyorum öncekinde de bütün soruları yapmıştım ama ... :26:
Yine hepsini yaptım 1 sorudan eminim ama diğerlerini bilmiyorum
Oflayacak bir şey yok. :)) Saçlarının göründüğünü ama suratının kapalı olduğu fotoğraflara bakınca, bir de özelliklerini yazdığında bana bebeksi, masum bir yüzün varmış gibi geldi. :)
Boyadım bile saçlarımı. Diğer sayfada vardı; görmemişsin. :)
Böyle oldu sonuç.
Pigmentasyon çok önemli onu anlamış oldum. Çünkü önceden saçımı açıp da üstüne kestane boyamışlığım olmuştu ama tutmamıştı doğru düzgün hiç boya. Hemen de rengi akıp gitmişti.
Fotoğraflarda çok kötü çıkıyorum. Kendimi bırak makyajımı da eklemek istedim bi ara ama gözlerim de bi tuhaf çıktı. :s En çok iltifatı gözlerime alırım oysa ki. Fotoğraf fobim var resmen. İyi çıkmıyorum hiçbir şekilde. Bir saçlarımı koyuyorum işte.
İzmire dönmeden tekrar kestirmek istiyorum saçlarımı geçen ay kestirdim yine uzadı yan kahkül yaptırmıştım güzel de olmuştu ama kalmadı şekli
Belki de kahkül yaptırırım bu sefer
Bu altın sarısı canım ama boyalarda altın sarısında turunculuk fazla oluyor :26:
Yani sana şu markayı al boya diyemiyorum riskli bi renk
Turunculuğu fazla olabilir
9.0 nasıl olur acaba normalde kullanman gereken 9.3 ama dediğim gibi riskli ona boyamak
Leydim sınavın nasıl geçti???
Ben bugün hastenedeydim karnım yada miğdemle ilgili bir sorun varda:26:
Lady,Slania,Tryamour ve Ben burası bence beyaz tenliler topiği olsaymış iyimiş.
Kızlar bişey sorcam ya makyaj yaparken hangi tonları tercih ediyosunuz??
Ben genelde siyah rimel,siyah ve mavi kalem,koyu renk ruj kullanıyorum.Kırmızı yada morumsu rujlaar.Allık kullanmıyorum.
Özel günlerde fondoten onun dışında sadece pudra kullanırım.
Beyaz tenli olduğum için rahatlıkla süremiyorum herşeyi.Yüzümde bu renkler zıtlık oluşturuyor tabi.
Ama kötü bi tepkide almadım.Genelde kuzenlerim falan beğenir makyajımı...
Geçen otobüse bir kız bindi.Beyaz tenli kıpkırmızı bir ruj sürmüştü ve hoşuma gitti.Hiç de kötü durmuyodu.
Evet siz hangi renkleri tercih ediyosunuz merak ettim ??:26:
Topiği çoşturmuşsun bugün kıssya habibi yallahhhhhhhhhhhh
Ya Leydim şişkinlik sorunum vardı gittim.Film çekcekler yarın.Bugün bir ilaç verdiler ama ne sen sor ne ben söylim.
Mide ve bağırsak temizlensin diye ve 6 dan beri açım,yememem gerekiyomuş.
Yaarın aç aç gidicem bakalım
Gayet güzel görünüyor, sari icin cok uygun bir zemin. Leydimin önerdigi renkleri uygularsan güzel bir sari elde edebilirsin. Tabi pigmentasyonu da uygulamalisin. Ilk boyamada turuncu yansimalar olabilir. Zamanla renk oturur.
Anliyorum seni. Ben de kendi cektigim resimlerde berbat cikiyorum, bir baskasi cekiyorsa makyajliysam ancak güzel cikiyorum. Güzel cikan resmim cekilen on resimden biri oluyor ancak.
Canım yine mi pigmentasyon yapmam gerekiyor 2. boyama için? :26:
Zaten boyalı saçım. Anlamadım şimdi. :/
Topiği çoşturmuşsun bugün kıssya habibi yallahhhhhhhhhhhh
Ya Leydim şişkinlik sorunum vardı gittim.Film çekcekler yarın.Bugün bir ilaç verdiler ama ne sen sor ne ben söylim.
Mide ve bağırsak temizlensin diye ve 6 dan beri açım,yememem gerekiyomuş.
Yaarın aç aç gidicem bakalım
Ben modelden bir süre sonra sIkIlirim, uzasin eski haline dönsün isterim, sen sacinin uzayip modelin bozulmasindan sIkIlirsin ise bak ya.Ama yine de sanslisin, boyadan ve begenmedigin kesimlerden cabuk kurtulursun. Bu sefer yaptir kahkülü, bana bile yakistiysa sana rahat yakisir.
Ben Cryptic'e danistim balyaj icin ama koydugum resmin krepe balyajla ilgisi yok, napiyim bayildim kizin balyajina. O sekilde yaparsam uclara istedigim renkleri uygulayacagim, ilk olarak sprey kullanirim.
Gecmis olsun canim... Mesajina biraz gec de olsa cevap vermek istiyorum ben de...
Ben sari-beyaz oldugum icin daha cok sicak renkleri tercih ediyorum.
Özellikle yesili cok yakistiriyorum kendime, gözlerim kahverengi oldugu icin yesil kalem cok kullanirim. Yesil sicak renk degil ama sari beyazlara cok yakisir. Turuncuya bayiliyorum ve tenim sanki turuncuyu cekiyor, o derece yakisiyor. Göz kapagima mat turuncu far sürüyorum, alt kirpiklerime acik yesil kalemi hafifce sürüyorum göz rengim cok tatli görünüyor. Moru ise tam tersine itiyor tenim, mor oje sürdügümde mesela ellerim soluk ve yasli görünüyor. O yüzden uzak duruyorum.
Son zamanlarda göz makyaji cok sIk yapar oldum. Günlük makyajim, üst kirpik diplerime kalem ve üst kirpiklerime bol rimel sürüyorum. Alta bir sey sürmüyorum gözlerim kücük daha da kücülüyor.
Tenine uygun kirmizi ruju buldun mu dudak yapin da uygunsa kesinlikle yakisir. Mesela ben sariyim, narcicegi kirmizisi gidiyor bana. Ne rujda ne allikta pembeler hic yakismiyor. Sari ve turuncu alt tonu olan renkleri tercih ediyorum hep.
Teninin alt tonu önemli aslinda, pembe beyaz misin yoksa sari beyaz misin?
Leydim dövme ile ilgili kararimi verdim sanirim, topigime bir bak istersen...
Uyuyamadim hala...
Ygs basvurumu son güne biraktigim icin uyku tutmadi..
Kizlar cosmussunuz ya, eskiden nerede bir mezdeke oyun havasi duysam oynardim o günler geldi aklima.
Canım yine mi pigmentasyon yapmam gerekiyor 2. boyama için? :26:
Zaten boyalı saçım. Anlamadım şimdi. :/
Sindirim problemi cok zor gercekten. Ben de yillardir bagirsak tembelligi problemi cekiyorum ve ne yaptiysam kurtulamadim. Benimki genetik o yüzden tam olarak kurtulmam pek mümkün degil sanirim. :s Insanin hayatini cok olumsuz etkiliyor, hayat kalitesini düsürüyor. Verdigi siskinlik ve agirlik o kadar berbat ki, ne kadar zayiflarsam zayifliyim göbek hep yerinde. Hele bir de 3 gün aksatayim hamile gibi oluyorum resmen.
Tam olarak ne acaba problem, bagirsak temizleyici ilac yani müsil mi verdiler? Bagirsak tembelligi (kabizlik) sorunun var mi? Umarim gecici bir problemdir...
Ben de bayıldım o renge ya çok hoş
Geçici spreyler dene bence de baktın güzel oldu jeans'le boyarsınn
Mat turuncu far mıııı markası ne ?
Onu ben de denemeliyim
Cart kırmızı far bulamadım ben dudak kalemi kullanıyorum sen turuncu nasıl buldun?
O tür renkler pek bulunmuyor :26:
laydim msnde karşılaşsakta sana soracaklarımı sorsam
fikirlerine ihtiyacım var.
Canım şurup gibi bir ilaç içtim gitmeden bir gün önce bağırsaklarım çoştu, hatta karnım uzun zamandır şiş duruyodu o bile dümdüz oldu.
İnsan zayıf olupta göbeği şişince çok rahatsız oluyor psikolojik olarak.Bugünde orda yine ilaç verdiler makattan
Bu normal film değil ilaçlı flimmiş çok zorlandım iğrençti resmen ya:26: İnşallah sonuçlarda bişey çıkmazda ilaç tedavisiyle kurtulurum.
Sonuçlar çıkınca belli olucak ne olduğu
Bu arada renk tonunu sormuşsun canım bende pembelik yok hiç
Şu resmede benziyor benim rengim Tabi yanaklar böyle değil
Gerçi burda pembelik var gibi ama .s
Eki Görüntüle 325942
Leydim geçmiş olsun dileklerin için sağol kuzum =) Sonuçlar 3 gün sonra çıkıcak alınca belli olucak bakalım hayırlısı :18:
Canım benim turuncu bir farım var. Bourjois marka. Aslında pearl eyeshadow diye geçiyor ama sürünce gayet mat duruyor bence. Hem çok mat olmasa da kırmızılarda ve turuncularda hafif ışıltı da süper ama senin tarzına uymayabilir.
Böyle bir far.
Bir ara kırmızı olarak pastelin metallic farını göstermiştim sana ona bakmadın mı? :26:
Inglot markasında da var kırmızılılar. Ona da bakabilirsin. Ykm'de satılıyor. Kızılay'da.
Ama hiç beğenmedim ben farlarını, çabucak siliniyor gözden.
Belki far bazı kullanırsan iyi verim alırsın bilemiyorum.
cecenn geçmiş olsun sana da. :26: Zor bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?