Dostlarımla Sohbet Topiği

Flashlı değil canım. :26:
Yarın gün ışığında daha iyi belli olacak renk.
Ama benim de sandığımdan çok daha iyi oldu.
Evet çok yardımcı oldun.

Alırsın alırsın. Çalış biraz tamamdır.

Sağolun canlar Makyajdan pek anlamam yapmış olmak için yaparım çoğu kez.Bişey farkettimde hiç bişeyden anlamıyorum yahu:44:
Offf kadın olmak zor valla

Hizli uzadigi icin düsünmemelisin bile. Benim saclarim agir uzadigi halde su an kahküllerimi istedigim gibi kullanabiliyorum, istersem tokayla tutturuyorum, kötü durmuyor. Nasil ki saclarini hevesini almak icin acip laciverte boyamaya calisiyorsan bunu da yapmalisin. Mükemmel degisiklik olur senin icin.

Yapmamistim canim, o yüzden olabilir aslinda. Pigmentasyon hic aklima gelmedi, küllü tonlarla pigmentasyon yapip acik sarilara boyarsa bir kac boyamada kapanabilir turunculuk.
Evet bak onu düsünmemistim, sprey boyalar boyamadan önce rengi sac üzerinde görmek icin cok mantikli. Parfümerilerde satilan yesil sprey benim kumral sacimda koyu yesil tutmustu, sarida denemek lazim tabi.

Degil ya gram bebeksi degil hatta, öyle mi anlasildim yoksa ben of. Biraz iri yüz yapim, burnum da iri ama yüzüm ve dudaklarim oranliyor burnumu. Fotograf eklemek isterdim ama cok korkunc cikiyorum kendi cektigim resimlerde. Baskasinin cektigi bir resmimi bulursam eklerim, artik buraya resimlerimi koymaya eskisi kadar cekinmiyorum.
Kesinlikle o ama öyle bir resmini koyduguna göre öylesine actigi yedek profili ya da ikinci ihtimalde bahsettigim gibi biri.
Ben pigmentasyon yapmamistim canim. Madem aldin boyalari dene, sac rengin cok acik büyük ihtimalle kapanir turunculuklar, tabi pigmentasyon yaparsan. Sonucu merakla bekliyoruz.

Sadece merakimdan soruyorum; sen niye siteye hic resmini koymuyorsun, cok uzun zamandir üyesin ve aktifsin ama yaptigin makyajin, ojeli elinin resmi bile yok. Cekindigin bir durum mu var, yoksa tamamen canin istemedigi icin mi? Ben de benzer durumdaydim o yüzden merak ediyorum ama özel degilse tabi... :26:

Oflayacak bir şey yok. :)) Saçlarının göründüğünü ama suratının kapalı olduğu fotoğraflara bakınca, bir de özelliklerini yazdığında bana bebeksi, masum bir yüzün varmış gibi geldi. :)

Boyadım bile saçlarımı. Diğer sayfada vardı; görmemişsin. :)

Böyle oldu sonuç.

Pigmentasyon çok önemli onu anlamış oldum. Çünkü önceden saçımı açıp da üstüne kestane boyamışlığım olmuştu ama tutmamıştı doğru düzgün hiç boya. Hemen de rengi akıp gitmişti.

Fotoğraflarda çok kötü çıkıyorum. Kendimi bırak makyajımı da eklemek istedim bi ara ama gözlerim de bi tuhaf çıktı. :s En çok iltifatı gözlerime alırım oysa ki. Fotoğraf fobim var resmen. İyi çıkmıyorum hiçbir şekilde. Bir saçlarımı koyuyorum işte.

Lady ben şimdi canlı bir sarı tonu elde etmek için ne renk kullancağım 2. boyamada?
İğrenç oldu bu renk. Hiç yakışmıyor tenime.
Aynaya bakmıyorum bile. 2 -3 güne kadar yaparım galiba ikinci boyamamı.
Bu küllü renkte kurtulmak istiyorum.
Bana yakışacak tonu da buldum.

İşte bu!
Ne yapmam lazım şimdi ?

İzmire dönmeden tekrar kestirmek istiyorum saçlarımı geçen ay kestirdim yine uzadı yan kahkül yaptırmıştım güzel de olmuştu ama kalmadı şekli
Belki de kahkül yaptırırım bu sefer

Bu altın sarısı canım ama boyalarda altın sarısında turunculuk fazla oluyor :26:
Yani sana şu markayı al boya diyemiyorum riskli bi renk
Turunculuğu fazla olabilir
9.0 nasıl olur acaba normalde kullanman gereken 9.3 ama dediğim gibi riskli ona boyamak

Peki 2. koyduğum renk de mi altın sarısı? :26:
9.0a boyayayım o zaman.
Ben de altın sarısına boyarsam turuncusu çok fazla olur diye düşünüyorum zaten.
Yoksa igoranın platin sarısına mı boyasam? O zaman daha hızlı açılmaz mı renk? Sarı mı , platin sarısı mı sence?

Son düzenleme:
2.de altın sarısı dipleri daha turuncu gibi uçlara doğru açılmış
Hangisinin daha çok yakışcağını düşünüyorsan onu yap
Eğer exi alacaksan bu iki renten birini deneyebilirsin mesela

Son düzenleme:
Leydim sınavın nasıl geçti???

Ben bugün hastenedeydim karnım yada miğdemle ilgili bir sorun varda:26:

Harikalar.
Kesinlikle bunlardan birini deneyeceğim o zaman.

Merakla bekliyoruz sonucu :)

Leydim sınavın nasıl geçti???

Ben bugün hastenedeydim karnım yada miğdemle ilgili bir sorun varda:26:

Neyin var cecennim :26::26:

Sınav güzeldi diyemiyorum öncekinde de bütün soruları yapmıştım ama ... :26:
Yine hepsini yaptım 1 sorudan eminim ama diğerlerini bilmiyorum

[video=youtube;c5jxGPJ0AJs]http://www.youtube.com/watch?v=c5jxGPJ0AJs[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…