- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
Süper ya hiç turuncu göremiyorum flashlı bi de dimi?
Çok güzel olmuş canım :13:
Mutlu oldum yardımcı olabildiğim için sandığımdan da güzel oldu sonuç
Yıpranmış ama o kadar olacak çok bi yıpranma göremedim ben çok güzel görünüyor
Umarım :26:
50 olsun başka da bi şey istemiyorum ortalamayla geçerim zaten 50 alırsam
Canım ben hep mat tonlarda yaparım makyajımı. Göz şekli ve yapısı, dudak şekli ve yapısı, surat şekli vs. çok ama çok önemli şeyler, mutlaka göz önünde bulundurulması gerekiyor insanın kendine yakışan makyajı yapabilmesi adına.. Farda bordo tonları, kırmızı tonları, mürdüm rengi, kahverengi tonları vazgeçilmezim. Çünkü gözlerimi daha derin gösteriyor bu tonlar ve açık renk göze iyi gidiyor.
Her zaman kalın siyah eyeliner çekerim. Ama kalın eyeliner bence uzun kirpiklerle desteklenmeli. Ki genelde kalın sürülünce hep takmak kirpik takılır bilirsin. Benim kirpiklerim çok uzun olduğu için sırıtmıyor. Bi de göz kapağım geniş olduğundan daha iyi oluyor bana göre kalın çizgi. Eyeliner altına genelde siyah kalem kullanırım. Önce kalem, sonra eyeliner sürümü kolaylaştırıyor çünkü. Göz içime açık kahverengi kalem kullanıyorum. Göz rengim yeşilimtrak bir tonda. Islak gösteriyor, çok seviyorum. Keşke simsiyah kalem altlı üstlü sürmek çok yakışsaydı, ya da simsiyah far çok yakışsaydı gözüme ama malesef olmuyor. Çok nadir simsiyah çerçeve yapıyorum. O da iyi ama kahverengi kalem gibi değil sanki. Siyah rimel hep kullanırım zaten.
Allıkta pembe tonlarına bayılıyorum. Kahve ve şeftali sevmem pek. Dudak kalemi olmazsa olmazım. Dudak yapımla ilgili bi durum ama bu. Yoksa bir ruj sürüp çıkmak da güzel olurdu ama kalemsiz güzel olmuyor bende. Ayrıca parlatıcı da hiç yakışmıyor bana. Dudaklarımda renk olarak canlı tonları tercih ederim genelde. Kırmızı ruju sevmiyorum pek. Kırmızı tonlar açık renk saçla iyi duruyor bana göre. Şimdi kullanabilirim mesela ama koyu saçlarımla sevemiyorum. Canlı ton dediğim de pembemsi kırmızımsı arası, bordomsu tonlar. Pembe tek başına hiç yakıştırmam ve kullanmam. Ama bahsettiğim pembemsi kırmızımsı çok doğal ve güzel oluyor. Zaten cilt beyaz diye bu tarz renkler çok hoş gösteriyor diye düşünüyorum. Pudra fondöten de canım isterse bazen kullanıyorum.
Kahkül çok istiyorum ama emin değilim
Gerçi çok hızlı uzuyor saçım
Sen pigmentasyon yapmış mıydın?
İşe yaramaması pigmentasyon yapılmaması durumunda oluyor diye biliyorum ben
Sadece krepe balyaj daha güzel olabilir canım
Ya da sadece pembe,yeşil vs
Tam gözümde canlandıramadım balyaj üzerine pembeyi falan
Toz pembe çok açık yeşil yaparsan tek yıkamada akar zaten
Etkili bi geçici sprey boyayla boya eğer yapacaksan
Küçük parfümerilerde olanlar renk vermiyor daha iyi bir marka bulmak lazım
Bu daha mantıklı geldi bana
:)) Senin suratın anlattığına göre zaten bebeksi değil mi? :)) Göz yapını da göstermiştin, benim en sevdiğim türden. Rus hatun kalıbına sokmaya gerek bile yok, güzel olduğun belli zaten. Ki ben rusların yüz yapılarını çok beğensem de sarı-mavi cezbetmez beni asla.
Ladyi dışında tutuyorum tabi. Onu çok beğenmiştim sarı-mavi olduğu halde.
Yani senin yapın onlar gibi belli ki, uzun boya, sarışınlığa, renkli göz olmaya gerek mi var. Gözler kahve ten beyaz daha ne olsun.
Faceteki o bence. Çünkü geçenlerde araplarla ilgili bir şeyler yazmıştı. Ve facete de görüyoruz ki arap kendisi. Sevgilisi de öyle. Bilemiyorum yine de ama büyük ihtimalle o. :26:
Anladım canım dediğini ama ben gidip boya aldım bile. Okumamıştım yazdıklarını girip çıktım siteye, sonra bi daha giremedim falan... Lady exicolorı önermişti. Ama bugün onun satıldığı yere gidemedim. 2ci boyamamda exicolor alacağım. Çünkü tek işlemle halledilebilecek bir şey değil. Senin dediğin gibi de yaparım ama sen pigmentasyon yapmadın mı ki? Lady de sormuş. O önemli sanırım.
Lady annesi kuaför olan arkadaşım var bi tane. Bayadır görüşmüyordum kendisiyle dün gece konuşmaya başlayınca ona da sordum, senin dediklerinden de bahsettim. İlk işlem için açık küllü sarı kullan önce dedi. Sonra da senin dediğin gibi bej ve platinleri kullanmamı önerdi. Yeşerme olmazmış.
Marketten aldım boyayı. Exicolor için gidemedim. Pigmentaston için küllü açık sarı koleston tüp boya.Boya işlemi için palette deluxe açık küllü sarı aldım. Bunları uygulayacağım. :26:
Degil ya gram bebeksi degil hatta, öyle mi anlasildim yoksa ben of.Biraz iri yüz yapim, burnum da iri ama yüzüm ve dudaklarim oranliyor burnumu. Fotograf eklemek isterdim ama cok korkunc cikiyorum kendi cektigim resimlerde. Baskasinin cektigi bir resmimi bulursam eklerim, artik buraya resimlerimi koymaya eskisi kadar cekinmiyorum.
Kesinlikle o ama öyle bir resmini koyduguna göre öylesine actigi yedek profili ya da ikinci ihtimalde bahsettigim gibi biri.
Ben pigmentasyon yapmamistim canim. Madem aldin boyalari dene, sac rengin cok acik büyük ihtimalle kapanir turunculuklar, tabi pigmentasyon yaparsan. Sonucu merakla bekliyoruz.
Sadece merakimdan soruyorum; sen niye siteye hic resmini koymuyorsun, cok uzun zamandir üyesin ve aktifsin ama yaptigin makyajin, ojeli elinin resmi bile yok. Cekindigin bir durum mu var, yoksa tamamen canin istemedigi icin mi? Ben de benzer durumdaydim o yüzden merak ediyorum ama özel degilse tabi... :26:
Hizli uzadigi icin düsünmemelisin bile. Benim saclarim agir uzadigi halde su an kahküllerimi istedigim gibi kullanabiliyorum, istersem tokayla tutturuyorum, kötü durmuyor. Nasil ki saclarini hevesini almak icin acip laciverte boyamaya calisiyorsan bunu da yapmalisin. Mükemmel degisiklik olur senin icin.
Yapmamistim canim, o yüzden olabilir aslinda. Pigmentasyon hic aklima gelmedi, küllü tonlarla pigmentasyon yapip acik sarilara boyarsa bir kac boyamada kapanabilir turunculuk.
Evet bak onu düsünmemistim, sprey boyalar boyamadan önce rengi sac üzerinde görmek icin cok mantikli. Parfümerilerde satilan yesil sprey benim kumral sacimda koyu yesil tutmustu, sarida denemek lazim tabi.
Degil ya gram bebeksi degil hatta, öyle mi anlasildim yoksa ben of.Biraz iri yüz yapim, burnum da iri ama yüzüm ve dudaklarim oranliyor burnumu. Fotograf eklemek isterdim ama cok korkunc cikiyorum kendi cektigim resimlerde. Baskasinin cektigi bir resmimi bulursam eklerim, artik buraya resimlerimi koymaya eskisi kadar cekinmiyorum.
Kesinlikle o ama öyle bir resmini koyduguna göre öylesine actigi yedek profili ya da ikinci ihtimalde bahsettigim gibi biri.
Ben pigmentasyon yapmamistim canim. Madem aldin boyalari dene, sac rengin cok acik büyük ihtimalle kapanir turunculuklar, tabi pigmentasyon yaparsan. Sonucu merakla bekliyoruz.
Lady ben şimdi canlı bir sarı tonu elde etmek için ne renk kullancağım 2. boyamada?
İğrenç oldu bu renk. Hiç yakışmıyor tenime.
Aynaya bakmıyorum bile. 2 -3 güne kadar yaparım galiba ikinci boyamamı.
Bu küllü renkte kurtulmak istiyorum.
Bana yakışacak tonu da buldum.
İşte bu!
Ne yapmam lazım şimdi ?
2.de altın sarısı dipleri daha turuncu gibi uçlara doğru açılmış
Hangisinin daha çok yakışcağını düşünüyorsan onu yap
Eğer exi alacaksan bu iki renten birini deneyebilirsin mesela
Eki Görüntüle 325330 Eki Görüntüle 325331
Harikalar.
Kesinlikle bunlardan birini deneyeceğim o zaman.
Leydim sınavın nasıl geçti???
Ben bugün hastenedeydim karnım yada miğdemle ilgili bir sorun varda:26:
Ziyatetçi iki oynayalım dedik ona da rahat yok hee bi git
ziyaretçiye gitsin bu şarkı
Bi de şarkı ithaf edersek hiç ayrılmaz artık burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?