laydiiiiiimm
hayırlı olsun
ne kadar temiz kalpliymişimkonuştuktan 2 gün sonra edi oldun
kızlar buraya da yazmasam olmaz.
bu ara parfüm arayışına girdim.
şekerli kokulara bayılıyorum.ama baymayan olsun istiyorum
bildiğiniz, pudralı şekerli bi parfüm var mı ?
yalnız orjinalini alamam şuan.:26:
o yüzden dp taarzı açık parfüm satan bir yerden alıcam.
Lady dün küllüye boyadıktan sonra ilk kez yıkadım ve saçlarımda turunculuklar çoğaldı.
Gitti küllü kısım. Tek yıkamada gitti.
Sinirlerim bozuldu.
Dün de annem loreal çok çok açık doğal sarıyı almış.
Exicolordan bahsetmemiştim, açık tonlu sarıalıcam diyip duruyordum. Bunu almış işte.
Sitede araştırdım açmıyor, işe yaramıyor falan demişler genelde.
Sence ona boyasam nasıl olur?
( Tamam canım sağol.
Rica ederim
Sonucu söylersin
Ya kızlar dün yurttan bi kız geldi Hacettepe'ye gidecekmiş Türk değil hiç de Türkçe bilmiyor
Beytepe kampüsüne gideceğim nasıl gideceğimi bilmiyorum dedi anlattım meğer edebiyata gelecekmiş benle gel dedim
Neyse sabah götürdüm Hüdile bıraktım nasıl döneceksin biliyor musun dedim hayır dedi numaramı verdim kursa gelmiş kursun bitince ararsın birlikte gideriz dedim
Sınavdan sonra arkadaşlarla oturduk bi yerde haber bekledim kızdan aradı kursum geç bitecek eğer işin yoksa sen git bekletmiyim dedi
Yolu baya bi tarif ettim neye bineceğini falan söyledim ama aklım onda kaldı ya bırakmasa mıydım
Ama yanımda hiç kitap vs yoktu yarın da çok önemli sınavım var orda bekleyemezdim kitap vs olsa çalışırdım ama :/
Umarım bulur yolu
Bi de sen kızılı çok kısa süre kullandın Slania'm ya
Öyle hatırlıyorum kısa bi süre sonra değiştirmiştin rengini çok güzeldi o renk
Saol canım tamam
Aaa ben onu kaçırdım ya kazanmak için 1 dakika dimi seviyorum ben onu
Slania avatarına bakınca bebeksi bir yüz görüyorum ama sen bebeksi değil demiştin.?:26:
Benim bebek yüz anlayışım mı farklı acaba!
Çok hoş görünüyor avatarın.
Slania evet canım sinameki kürüne başladım dün yaptım ilk kürü bakalım neler olucak =)
kızlar buraya da yazmasam olmaz.
bu ara parfüm arayışına girdim.
şekerli kokulara bayılıyorum.ama baymayan olsun istiyorum
bildiğiniz, pudralı şekerli bi parfüm var mı ?
yalnız orjinalini alamam şuan.:26:
o yüzden dp taarzı açık parfüm satan bir yerden alıcam.
Rica ederim
Sonucu söylersin
Ya kızlar dün yurttan bi kız geldi Hacettepe'ye gidecekmiş Türk değil hiç de Türkçe bilmiyor
Beytepe kampüsüne gideceğim nasıl gideceğimi bilmiyorum dedi anlattım meğer edebiyata gelecekmiş benle gel dedim
Neyse sabah götürdüm Hüdile bıraktım nasıl döneceksin biliyor musun dedim hayır dedi numaramı verdim kursa gelmiş kursun bitince ararsın birlikte gideriz dedim
Sınavdan sonra arkadaşlarla oturduk bi yerde haber bekledim kızdan aradı kursum geç bitecek eğer işin yoksa sen git bekletmiyim dedi
Yolu baya bi tarif ettim neye bineceğini falan söyledim ama aklım onda kaldı ya bırakmasa mıydım
Ama yanımda hiç kitap vs yoktu yarın da çok önemli sınavım var orda bekleyemezdim kitap vs olsa çalışırdım ama :/
Umarım bulur yolu
Umarım bulur yolu
Ne kadar ince düşünmüşsün.
Bence elinden geleni yapmışsın. Bir de sınavın olduğu halde onu mu bekleyecektin?! Yok artık. :))
Hem kurstan çıkınca başka birilerine de sorup yolunu bulmuştur o bence.
Gelelim benim saçıma. cryptice de sordum saç rengi açma topiğinde.
Loreali saçımın bir kısmında denedim. Dedim eğer açılma olursa yarını beklemem, boyarım.
Ama malesef açılmadı. Yarım ton ancak olmuştur yani. 30dkdan fazla beklettim boyayı.
Bu raddeye kadar gelmişken sarı yapmaktan kesinlikle vazgeçmeyeceğim ama artık sıkıldım.
Yarın igoranın küllü platin ve platin rengini alıp karıştırmayı düşünüyorum. Umarım açar rengini.
Eğer platin yoksa da ekstra açık sarılara bakarım exicolorın. Exide platin rengi yok çünkü.
ne kadar düşüncelisin laydim
bence kaybolsa sana bir şekilde ulaşırdı yine.
ama madem merak ediyorsun numarası varsa ara.
Ne kadar ince düşünmüşsün.
Bence elinden geleni yapmışsın. Bir de sınavın olduğu halde onu mu bekleyecektin?! Yok artık. :))
Hem kurstan çıkınca başka birilerine de sorup yolunu bulmuştur o bence.
Gelelim benim saçıma. cryptice de sordum saç rengi açma topiğinde.
Loreali saçımın bir kısmında denedim. Dedim eğer açılma olursa yarını beklemem, boyarım.
Ama malesef açılmadı. Yarım ton ancak olmuştur yani. 30dkdan fazla beklettim boyayı.
Bu raddeye kadar gelmişken sarı yapmaktan kesinlikle vazgeçmeyeceğim ama artık sıkıldım.
Yarın igoranın küllü platin ve platin rengini alıp karıştırmayı düşünüyorum. Umarım açar rengini.
Eğer platin yoksa da ekstra açık sarılara bakarım exicolorın. Exide platin rengi yok çünkü.
Elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorsun Leydim, cok düsüncelisin gercekten...
Bilmedigi bir ülkeye gelebildiyse eger eminim yol bulma konusunda da iyidir merak etme, bir sekilde bulur yolu.
Evet cünkü kizila ulasmak icin cok yipratmistim saclarimi ve brezilya fönü yapmam gerekiyordu, fönden sonra saclarimi boyamayacagim icin son bir kez koyu renge boyamaliydim.
Evet.Seninle konusurken de korkunc bir film vardi, cok komik ya.
Benim dedigim oluyor sanirim, sac bir yere kadar mi aciliyor ne...
Exinin süper acicilari var onlari dene istersen, bu renk acar sanirim.
Umarim istedigin gibi acilir...
Leydim, exicolor katalogunu degistirmis, gümüs rengi var 9.01.
Rengimi degistirdim iyi geldi ya ne zamandir ayniydim...
Saolun kızlar ne bileyim orda bırakmak istemedim empati yaptım bi de,ben de erasmus ya da watla gitmek istiyorum başka bi ülkeye
Yol iz bilmemek hem de dilini hiç bilmediğin bir şehirde,korkunç bence
Bi de gitmeden önce biraz korkuyorum bugün için dedi üzüldüm yahu
Aradım gelmiş yurda
Tryamour bence de vazgeçme bu kadar uğraştın
Sarıya dönmek zor oluyor malesef böyle
Ama resmini gördüm saçlarının bu hali de gayet güzeldi
Platinle daha da açılır zaten
Haklısın biliyorum o yüzden kısa kullandığını
Brezilya fönünü ben de düşünüyorum,ama tek başıma yapamam malesef
Evet Slania'm gördüm hatta farklı renkler topiğinde paylaştım senin bi sorun üzerine,oraya da bir bak
Alışmıştım seni yeşil görmeye
Bu da güzel oldu
Slania sende yapıyodun demek bu kürü baya meşhur zaten sitede
Ben de yapacaktım ama unuttum
Bir heves gittim aldım tabi yurtta sinamekiyi kaynatacak yer bulamadım
Devlet yurdunda kalan arkadaşların mutfağı var okula götürdüm birine vereyim kaynatsın bana versin diye kaç gün çantamda taşındı yine unuttum
Sonra İzmir'e götürdüm orda da telaşeden gezmekten unuttum
Bir sinamekinin maceraları
Iyi yapmissin arayip, icin rahatlamistir. Ben de elimde olmadan empati kuruyorum, farkinda olmadan kendimi karsi tarafin yerine koyuyorum. Zamaninda doktor olmak istedigim icin sanirim. Babam demisti, tipta sempati ve antipati yoktur, empati vardir, diye. Ne alakaysa benimle.
Tek basina ve kapali ortamda yapmamalisin canim, yaz mevsiminin sonunda, balkonda yap. Sonunda diyorum cünkü deniz suyu fönü bozuyor.
Tamam canim bakiyorum.
Güzel oldu ama secmesi zor oluyor baska renk kullanacagim...
Ne zamandir sorcam unutuyorum hep, profil resmindeki kim? Bakinca aklima Hypatia geliyor nedense.
Baya maceralı olmuş. İşe yarayacak gibi doğuyor içime bakalım Leydim.Haftada bir olduğu için, bende evde olduğum için bana kolay geldi
Sonucu paylaş bizle de
Gerçi benim saç uzatma durumum yok hatta biraz geç uzasa süper olur
Ama saç rengini açıyormuş o yüzden denemek istedim
İzmir'e döndüğümde ben de başlarım
Slania sende yapıyodun demek bu kürü baya meşhur zaten sitede
Olsun ilerde dr olursan işine yarayacaktır
Bence de öyle yapayım,boya kokusu bile astımı tetikliyor bu ne hale sokar beni hiç bilmiyorum
Profil resmim?
Daha önce de sormuştun Slania'm
Aghast grubunun 2 üyesinden biri demiştim
Female Black Metal
Ben cok uzun bir süredir uyguluyorum canim saclarimi uzatmam da etkisi büyük, hatta ondan cesaret alarak kestirdim nasilsa sinameki var diyerek.Ben aslinda sac uzatmaya o kadar takintili bir insanim ki bu siteyi bile sac uzatma yöntemlerini ararken buldum. Bir cok kür denedim ve en iyisinin sinameki olduguna karar verdim.
Yok profil resmin. Bi ara koymustun o zaman sorcaktim, degistirip kendi resmini koyunca unuttum, simdi yine hatirladim.
Simdilik cikiyorum kizlar ders caliscam biraz, görüsürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?