Dostlarımla Sohbet Topiği

Hehe güzel olmuş bu konuşma msnde konuşmuştuk ya canımcım arkadaş aramıştı falan seni buluşmak istemşti o konu

Hehe güzel olmuş bu konuşma msnde konuşmuştuk ya canımcım arkadaş aramıştı falan seni buluşmak istemşti o konu

O aramıyor artık,kontörüm yok dedim mesajlarına vs cevap vermedim

Hürrem bitti ben ortalığı toparlayayım yarın sabah gidiyorum dağınık bırakmıyım
Yine gelirim belki kızlar

selam kızlar
nasılsınız
bu ara ders çalışmakla kafayı yedim nette fazla vakit geçiremiyorum
nalet kpss yüzünden bu ara dönemde bitirebildiğim kadar konu bitirmek için uğraşıyorum

izmir e dönüş var demek

Beklenen ana çok az kaldı. Eve dönüş. :) Nasıl da mutlusun. :))
İyi yolculuklar canım.

selam kızlar
nasılsınız
nalet kpss yüzünden bu ara dönemde bitirebildiğim kadar konu bitirmek için uğraşıyorum

Aynı dertteyiz bende kps telaşındayım çalışıyorum.Çalıştıkça kendimi daha iyi hissediyorum niyeyse

selam kızlar
nasılsınız

İyiyim sedulum olsun ya bir sene sık dişini sabret yapacak bir şey yok malesef

izmir e dönüş var demek

Eveeet

olsa evet güzel olurdu neyse ben bi arsivi inceliyim

Eğer talep olursa ben yönetimle konuşup organize edebilirim ama açıkçası güvenemiyorum tekrar aynı şey olabilir
3 kere yapıldı daha sonra unutuldu

Beklenen ana çok az kaldı. Eve dönüş. :) Nasıl da mutlusun. :))
İyi yolculuklar canım.

Teşekkürler Tryamour
Evet ya çok mutluyum

Aynı dertteyiz bende kps telaşındayım çalışıyorum.Çalıştıkça kendimi daha iyi hissediyorum niyeyse

Sen tempoya oturttun sanırım artık çalışmalarını günlükte okuyorum çok sevindim cecennim
Bir deee günlükte platesle boyunun uzadığını okudum kendim için bir umut ışığı doğdu

Evet Leydim aynen ben şoka girdim görünce Tek yapman gereken düzenli bir şekilde devam etmek pilatese...
Faydısını gördükçe anlicaksın tatlım

Evet Leydim aynen ben şoka girdim görünce Tek yapman gereken düzenli bir şekilde devam etmek pilatese...

Süper bi haber bu,daha önce de okuyordum ama güvenilir birinden duymak doğru olduğunu kesinleştirdi kafamda
Ben de hemen başlamalıyım

matematik çalışırken evet kendimi iyi hissediyorum ama matematik konuları yarın biticek

cecenn evde pilates topuyla , cdlerle mi yapıyorsun pilatesi? :26:
Ben de boyum 1,70 olsun istiyorum. 1.69da kalmışım. :s
1,72 olsam daha da güzel olurdu hatta.

matematik çalışırken evet kendimi iyi hissediyorum ama matematik konuları yarın biticek

Matematiği seviyorsun demek,ben hiç sevmezdim

175 olsak,daha da süper olsa
Ama imkansız tabi
Bir ara arkadaşla ciddi ciddi Kimi Boy Uzatıcı almak istemiştik
Ama güvenemedik

Matematiği seviyorsun demek,ben hiç sevmezdim

Ama imkansız tabi
Ama güvenemedik

matematik çok eğlenceli bişi benim için sayılarla oynuyorsun resmen
beni sözel dersler sıkıyor

Ama imkansız tabi
Ama güvenemedik

Kimi boy uzatıcıyı ilk kez gördüm, daha doğrusu adını ilk kez duydum.
Bazı ünlüler kullanıyordu bunu.

Valla topukluyla bir sürü insandan uzun oluyorum ben 1.69luk boyumla.
Cidden bir sürü erkek yanımda kısa kalıyor, Türkiye için idare ediyor.
Kızlar daha bir uzun duruyorlar sanki aslında.
Mesela erkeklerde 1.75 boy kısa sayılır ama kadında öyle olmuyor.
1.78 boyu vardı eski sevgilimin. Yanındayken aynı boyda gibiydik. 9cm var oysa arada.
:s

matematik çok eğlenceli bişi benim için sayılarla oynuyorsun resmen
beni sözel dersler sıkıyor

Anladığın sürece evet zevkli ama ...

Bence de
Ben de topukluyla uzun oluyorum ama daha uzun olmayı da isterdim
Bir de benim bacak boyum çok uzun
O yüzden daha da uzun görünüyorum

Bence de
Ben de topukluyla uzun oluyorum ama daha uzun olmayı da isterdim
Bir de benim bacak boyum çok uzun
O yüzden daha da uzun görünüyorum

Bana topukluyla 1.80i bulmak kafi geliyor.
Benim de bacak boyum uzun. Şanslıyız.

Son düzenleme:

Ebru Şallı'nın ilk bölümden itibaren videolarını indirmiştim.Kimse beğenmiyor,çok eleştiriyor ama açıklayıcı ve her bölümde farklı egzersizler ekliyor.
Şuan videolar 35 dklık.İlerleyen bölümlere baktım 1saate çıkmış.
Top,lastik herşeyi aldım.Daha onları kullanmaya başlamadı önce hareketler otursun istiyomuş

İskelet yapını tamamen düzeltiyor bu egzersizler 2,3 cm katıyor sana.Daha fazla olurmu bilemem tabi
Benimde bacaklar uzun gerçekten şanslıyız,daha uzun ve daha estetik görünür vucüt...
Zaten pilatesle incelip,sıkılaşıyosun ister istemez o da uzun gösteriyor yani

Iyi yaptin canim. Bir süre acik turuncu kullan istersen. Hani merak ettigimiz sac renkleri isimli konuya bir resim eklemistin, kadinin sac rengi seffaf turuncu gibiydi öyle bir renk kullanabilirsin. Acik dore bakir 8.34 ü sariyla karistirip uygularsan öyle bir renk elde edebilirsin. Artik kendin acma saclarini, ben üc kere actim ve mahvettim, yandi saclarim su an kisa...
Ben konu acmadim albüm actim, Kilicbaligi'nin evde brezilya fönü uygulamasiyla ilgili bir konusu var. Saclara keratin yükleyerek yipranmis yanik saclari tamir ediyorsun. Benimkiler feci yanmisti, artik brezilya fönü bile etki etmiyordu. O bile etki etmiyorsa bil ki saclar gercekten vahim durumdadir...

Saka gibi ya suna bak takmis resmen sana. Dikkat et buna, görüsmezsin biliyorum ama yine de uyariyorum yapiskan tiplere benziyor, bir kere takti mi birakmaz gibi. Bir de az muhabbetiniz varmis tanimiyorsun etmiyorsun aman derim. Ya ben benzerini yasadim o yüzden anladim hemen nasil bir durum oldugunu...

Beni de dersanede sinifimda bir cocuk sürekli izliyor. Iki de bir beni seyrederken buluyorum cocugu. Hani bir olur iki olur neyse, gözü dalmistir falan dersin ama bir kac kez yakaladim. Bir de bakisi normal degil. Korkmaya basladim ama cocuktan degil, sevgilimden. O konuda cok manyak, bana baktigini gördügü an dalar cocuga... :18:

Canim öyle kapkalin olmayacak, olmaz zaten benim kaslarim öyle. Bak aynen böyle istiyorum, kalin baslayip inceliyor.

Kristen'in kaslarina bayiliyorum:

Su an badem yagi ve sarimsak kullanarak eski haline getirmeye calisiyorum, baya azaldilar ve küstüler. Eskihaline gelince resimdeki sekli verecegim.

Hippokampüs ne hele?
Calis kuzum calis, bak ben de basima gelenlerden sonra hedefimi yükselttim. Eger elinde imkan varsa en iyisi icin cabalamalisin. Bu zamanda meslek önemli, insan meslek bakimindan iyi yerlerde oldumu hayat kalitesi artiyor.

Ben de istiyorum! Birlikte yapalim kizlar.
Ya siz yine iyisiniz, ben 1.56yim, 1.60 bile olsam ne iyi.

Soktayim! Bir sene önce ikinci üyelik yüzünden üyeligi kapanan üye tekrar aktif ama hic giris yapmamis... Nasil oluyor ki acaba... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…