- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
Hadi ya süper, cok merak ettim. Bir kac defa daha boyanirsa renk oturur gibime geliyor. Devaminda sen mi boyayacaksin yoksa kuaför mü?
Hadi ya süper, cok merak ettim. Bir kac defa daha boyanirsa renk oturur gibime geliyor. Devaminda sen mi boyayacaksin yoksa kuaför mü?
Inanmiyorum ya sacmaliga bak!O sogukta iki saat calismayan bir otobüste beklemek! Otobüs calismadigi zaman klimalar da calismaz genelde, öyle mi oldu yoksa?
Ben öyle bir durumda söver dururdum heralde, cok can sIkIci o sogukta 2 saat beklemek...
Canim su alerjiye bir cözüm yok mu ya? Kedileri cok seven evinde kedi besleyen biri icin cok zor.
Kizlar eski günlüge noldu?
Bu arada Ceyda'ya cok üzüldüm, erkeklere güven olmuyor gercekten...Umarim cabuk atlatir...
LadyEvil bu ne renk? Koyu kumral yapsam böyle olur mu? Yoksa çok mu koyu olur.((
Oooffff...
Canım umarım çok sinirlendirmiyorumdur seni saçma sapan boya sorularımla.((
Keşke bu kadar dönek bir tip olmasaydım.(
Ama son kez yapacağım artık boyama. Bir daha da yok artık.
Koyu kumral çok koyu olur Tyramour
6 ve yukarısı yapma bu rengi istiyorsan
Dipler orta küllü kumral ama aşağılara inildikçe açılmış
7.1 yapabilirsin zemin rengin açık
Olur mu hiç öyle şey ne zaman aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin :)
Teşekkür ederim. :)
Küllü kumral yeşil yapmaz mı sence? İçine kumral da karıştırsam mı?
1 tüp küllü, bir tüp kumral. Bir de pigmentasyonu hangi renkle yapayım?
Oksidan da 6lık olacak di mi?
Valla ben kuaföre para vermek hiç istemiyorum. Çok acıyorum ona verdiğim paraya. Bu yüzden sarı renk saça tahammül edebileceğimi düşünmüyorum. Uğraşamam yani. Çok sıkılırım. :s
Bu yüzden direkt koyu renge döneceğim.
Vital marka koyu kumral kullanmayı düşünüyorum. Ne dersin?
Pigmentasyon da yapsam aynen şu fotoda olduğu gibi tutar mı sence?
Yok neyse olmadı öyle bir de kaloriferler falan çalışmasaydı iyice sinir olacaktım
Ben de tersledim önüme geleni
Alerjiye bir çözüm yok malesef,uzun süreli bir tedavi gerekiyormuş ama o da kesin bir çözüm değil
Pazartesi Ege'ye gideceğim bakalım
Eski günlük arşive kaldırıldı
LadyEvil bu ne renk? Koyu kumral yapsam böyle olur mu? Yoksa çok mu koyu olur.((
Oooffff...
Bence de kendin yap. Ben de ayni seyi kizil icin düsünüyorum, cok seviyorum ama ugrasilmaz. Ilerde belki kinayla yaparim kizili.
Kumral rengi kullandiktan sonra bu renge gecmen kolay olur ama koyu kumral akip alttan eski rengin görünebilir. 5.0 numara acik kahveyi tavsiye ederim sana. Ilk boyadiginda cok koyu olur ama zamanla akip dogallasir renk.
Iyi hadi üsümemissin ama beklemek cok can sIkIci...
Kesin cözümü olmayan bir sey icin insan bosuna ilac kullanmak istemiyor tabi, ilac ciddi anlamda yipratiyor karacigeri. Verdigi stres de cabasi. Umarim fazla zorluk cekmeden kurtulursun bu problemden...
Tamam canim sagol...
Dipler benim rengim.
Direk koyu renge boyamadan bu rengi kullanman cok iyi olur, hem koyuya rahat gecersin hem bu rengi de denemis olursun. Pigmentasyonu bilmem ama sana tavsiyem boyamayi 7.0 ile 7.1i karistirarak yap, kuaförler genelde böyle yapiyorlar. Bu sekilde renk daha dogal oluyor, bir de direk küllü degil bu renk.
Aynen Slania'm çok sinirim bozuldu
Neyse geldim mutluyum özlemişim :)
günaydın mutlu pazarlar batmanda kar var yine
günaydın mutlu pazarlar batmanda kar var yine
Günaydin, sana da..
Burada da hava bir anda ilidi, iki gün öncesine kadar kuru soguk vardi yagmur yaginca bir an azaldi soguk sükürler olsun...
Slaniaaa falcıya gidelim mi
Ablam bi yere gitmiş her şeyi bildi diyor merak ettim yahu
Ama arkadaşınınkini bilememiş mesela demek ki bu falcıdan falcıya değiştiği gibi insandan insana da değişiyor :44:
Fal Topiklerine Beklerim..
Kahvaltıya Gidiyorum..
Görüşürüz..
Yeşil olmaması için normal kumralla pigmentasyon yap,üzerine 7.1 küllü kumral boya
Ya da pigmentasyonu yarım tüp küllü kumral yarım tüp normal kumralla yap
Oksidan 6lık olsun evet
Rica ederiim
Bence de kendin yap. Ben de ayni seyi kizil icin düsünüyorum, cok seviyorum ama ugrasilmaz. Ilerde belki kinayla yaparim kizili.
Kumral rengi kullandiktan sonra bu renge gecmen kolay olur ama koyu kumral akip alttan eski rengin görünebilir. 5.0 numara acik kahveyi tavsiye ederim sana. Ilk boyadiginda cok koyu olur ama zamanla akip dogallasir renk.
Dipler benim rengim.
Direk koyu renge boyamadan bu rengi kullanman cok iyi olur, hem koyuya rahat gecersin hem bu rengi de denemis olursun. Pigmentasyonu bilmem ama sana tavsiyem boyamayi 7.0 ile 7.1i karistirarak yap, kuaförler genelde böyle yapiyorlar. Bu sekilde renk daha dogal oluyor, bir de direk küllü degil bu renk.
Slaniaaa falcıya gidelim mi
Ablam bi yere gitmiş her şeyi bildi diyor merak ettim yahu
Ama arkadaşınınkini bilememiş mesela demek ki bu falcıdan falcıya değiştiği gibi insandan insana da değişiyor :44:
İzmir'deki falcılara bir göz atmakta fayda var
Afiyet olsuuun
Nasıl oldun bu arada daha iyi misin Makaram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?