Dostlarımla Sohbet Topiği

Hadi ya süper, cok merak ettim. Bir kac defa daha boyanirsa renk oturur gibime geliyor. Devaminda sen mi boyayacaksin yoksa kuaför mü?

Valla ben kuaföre para vermek hiç istemiyorum. Çok acıyorum ona verdiğim paraya. Bu yüzden sarı renk saça tahammül edebileceğimi düşünmüyorum. Uğraşamam yani. Çok sıkılırım. :s
Bu yüzden direkt koyu renge döneceğim.

Vital marka koyu kumral kullanmayı düşünüyorum. Ne dersin?
Pigmentasyon da yapsam aynen şu fotoda olduğu gibi tutar mı sence?

Yok neyse olmadı öyle bir de kaloriferler falan çalışmasaydı iyice sinir olacaktım
Ben de tersledim önüme geleni
Alerjiye bir çözüm yok malesef,uzun süreli bir tedavi gerekiyormuş ama o da kesin bir çözüm değil
Pazartesi Ege'ye gideceğim bakalım

Eski günlük arşive kaldırıldı

LadyEvil bu ne renk? Koyu kumral yapsam böyle olur mu? Yoksa çok mu koyu olur. ((
Oooffff...

Son düzenleme:
Canım umarım çok sinirlendirmiyorumdur seni saçma sapan boya sorularımla. ((
Keşke bu kadar dönek bir tip olmasaydım. (
Ama son kez yapacağım artık boyama. Bir daha da yok artık.

LadyEvil bu ne renk? Koyu kumral yapsam böyle olur mu? Yoksa çok mu koyu olur. ((
Oooffff...

Canım umarım çok sinirlendirmiyorumdur seni saçma sapan boya sorularımla. ((
Keşke bu kadar dönek bir tip olmasaydım. (
Ama son kez yapacağım artık boyama. Bir daha da yok artık.

Koyu kumral çok koyu olur Tyramour
6 ve yukarısı yapma bu rengi istiyorsan
Dipler orta küllü kumral ama aşağılara inildikçe açılmış
7.1 yapabilirsin zemin rengin açık

Olur mu hiç öyle şey ne zaman aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin :)

Teşekkür ederim. :)

Küllü kumral yeşil yapmaz mı sence? İçine kumral da karıştırsam mı?
1 tüp küllü, bir tüp kumral. Bir de pigmentasyonu hangi renkle yapayım?
Oksidan da 6lık olacak di mi?

Teşekkür ederim. :)

Küllü kumral yeşil yapmaz mı sence? İçine kumral da karıştırsam mı?
1 tüp küllü, bir tüp kumral. Bir de pigmentasyonu hangi renkle yapayım?
Oksidan da 6lık olacak di mi?

Yeşil olmaması için normal kumralla pigmentasyon yap,üzerine 7.1 küllü kumral boya
Ya da pigmentasyonu yarım tüp küllü kumral yarım tüp normal kumralla yap
Oksidan 6lık olsun evet

Rica ederiim

Bence de kendin yap. Ben de ayni seyi kizil icin düsünüyorum, cok seviyorum ama ugrasilmaz. Ilerde belki kinayla yaparim kizili.
Kumral rengi kullandiktan sonra bu renge gecmen kolay olur ama koyu kumral akip alttan eski rengin görünebilir. 5.0 numara acik kahveyi tavsiye ederim sana. Ilk boyadiginda cok koyu olur ama zamanla akip dogallasir renk.

Iyi hadi üsümemissin ama beklemek cok can sIkIci...
Kesin cözümü olmayan bir sey icin insan bosuna ilac kullanmak istemiyor tabi, ilac ciddi anlamda yipratiyor karacigeri. Verdigi stres de cabasi. Umarim fazla zorluk cekmeden kurtulursun bu problemden...
Tamam canim sagol...

Oooffff...

Dipler benim rengim.
Direk koyu renge boyamadan bu rengi kullanman cok iyi olur, hem koyuya rahat gecersin hem bu rengi de denemis olursun. Pigmentasyonu bilmem ama sana tavsiyem boyamayi 7.0 ile 7.1i karistirarak yap, kuaförler genelde böyle yapiyorlar. Bu sekilde renk daha dogal oluyor, bir de direk küllü degil bu renk.

Aynen Slania'm çok sinirim bozuldu
Neyse geldim mutluyum özlemişim :)

Ay geldiğimden beri hiçbir yere çıkmadım sadece alışverişe gittim
Çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok o alerji ilacı geçen geldiğimde işe yaramıştı noldu şimdi anlayamadım

Slaniaaa falcıya gidelim mi
Ablam bi yere gitmiş her şeyi bildi diyor merak ettim yahu
Ama arkadaşınınkini bilememiş mesela demek ki bu falcıdan falcıya değiştiği gibi insandan insana da değişiyor :44:

Ama arkadaşınınkini bilememiş mesela demek ki bu falcıdan falcıya değiştiği gibi insandan insana da değişiyor :44:

Fal Topiklerine Beklerim..
Kahvaltıya Gidiyorum..
Görüşürüz..

Yeşil olmaması için normal kumralla pigmentasyon yap,üzerine 7.1 küllü kumral boya
Ya da pigmentasyonu yarım tüp küllü kumral yarım tüp normal kumralla yap
Oksidan 6lık olsun evet

Rica ederiim

Dediğiniz gibi aldım boyaları. 7.0 ve 7.1. Karıştırıp uygulayacağım yarın.

İzmir'e bir kez gitmiştim. Fal baktırmadığıma pişman olmuştum, gerçi çok vaktim de yoktu ama....
İzmir'in falcıları meşhur baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…