Ben de istiyorum!Birlikte yapalim kizlar.
Ya siz yine iyisiniz, ben 1.56yim, 1.60 bile olsam ne iyi.
Soktayim!Bir sene önce ikinci üyelik yüzünden üyeligi kapanan üye tekrar aktif ama hic giris yapmamis... Nasil oluyor ki acaba... :26:
Gel Slania sende hep beraber yapsak ne güzel olurKuzenimde galiba seninle aynı boyda ama ona çok yakıştıyorum ben.Nasıl diyim daha minyon tipli ve güzel gözküyor.
Üyelik konusunda hiç bir fikrim yok ama şaşırdım nasıl olmuş acaba:26:
Iyi yaptin canim. Bir süre acik turuncu kullan istersen. Hani merak ettigimiz sac renkleri isimli konuya bir resim eklemistin, kadinin sac rengi seffaf turuncu gibiydi öyle bir renk kullanabilirsin. Acik dore bakir 8.34 ü sariyla karistirip uygularsan öyle bir renk elde edebilirsin. Artik kendin acma saclarini, ben üc kere actim ve mahvettim, yandi saclarim su an kisa...
Ben konu acmadim albüm actim, Kilicbaligi'nin evde brezilya fönü uygulamasiyla ilgili bir konusu var. Saclara keratin yükleyerek yipranmis yanik saclari tamir ediyorsun. Benimkiler feci yanmisti, artik brezilya fönü bile etki etmiyordu. O bile etki etmiyorsa bil ki saclar gercekten vahim durumdadir...
Saka gibi ya suna bak takmis resmen sana.Dikkat et buna, görüsmezsin biliyorum ama yine de uyariyorum yapiskan tiplere benziyor, bir kere takti mi birakmaz gibi. Bir de az muhabbetiniz varmis tanimiyorsun etmiyorsun aman derim. Ya ben benzerini yasadim o yüzden anladim hemen nasil bir durum oldugunu...
Beni de dersanede sinifimda bir cocuk sürekli izliyor. Iki de bir beni seyrederken buluyorum cocugu. Hani bir olur iki olur neyse, gözü dalmistir falan dersin ama bir kac kez yakaladim. Bir de bakisi normal degil.Korkmaya basladim ama cocuktan degil, sevgilimden. O konuda cok manyak, bana baktigini gördügü an dalar cocuga... :18:
Canim öyle kapkalin olmayacak, olmaz zaten benim kaslarim öyle.Bak aynen böyle istiyorum, kalin baslayip inceliyor.
Kristen'in kaslarina bayiliyorum:
Su an badem yagi ve sarimsak kullanarak eski haline getirmeye calisiyorum, baya azaldilar ve küstüler. Eskihaline gelince resimdeki sekli verecegim.
Hippokampüs ne hele?
Calis kuzum calis, bak ben de basima gelenlerden sonra hedefimi yükselttim. Eger elinde imkan varsa en iyisi icin cabalamalisin. Bu zamanda meslek önemli, insan meslek bakimindan iyi yerlerde oldumu hayat kalitesi artiyor.
Ben de istiyorum!Birlikte yapalim kizlar.
Ya siz yine iyisiniz, ben 1.56yim, 1.60 bile olsam ne iyi.
Soktayim!Bir sene önce ikinci üyelik yüzünden üyeligi kapanan üye tekrar aktif ama hic giris yapmamis... Nasil oluyor ki acaba... :26:
Ebru Şallı'nın ilk bölümden itibaren videolarını indirmiştim.Kimse beğenmiyor,çok eleştiriyor ama açıklayıcı ve her bölümde farklı egzersizler ekliyor.
Şuan videolar 35 dklık.İlerleyen bölümlere baktım 1saate çıkmış.
Top,lastik herşeyi aldım.Daha onları kullanmaya başlamadı önce hareketler otursun istiyomuş
İskelet yapını tamamen düzeltiyor bu egzersizler 2,3 cm katıyor sana.Daha fazla olurmu bilemem tabi
Benimde bacaklar uzun gerçekten şanslıyız,daha uzun ve daha estetik görünür vucüt...
Zaten pilatesle incelip,sıkılaşıyosun ister istemez o da uzun gösteriyor yani
Iyi yaptin canim. Bir süre acik turuncu kullan istersen. Hani merak ettigimiz sac renkleri isimli konuya bir resim eklemistin, kadinin sac rengi seffaf turuncu gibiydi öyle bir renk kullanabilirsin. Acik dore bakir 8.34 ü sariyla karistirip uygularsan öyle bir renk elde edebilirsin. Artik kendin acma saclarini, ben üc kere actim ve mahvettim, yandi saclarim su an kisa...
Ben konu acmadim albüm actim, Kilicbaligi'nin evde brezilya fönü uygulamasiyla ilgili bir konusu var. Saclara keratin yükleyerek yipranmis yanik saclari tamir ediyorsun. Benimkiler feci yanmisti, artik brezilya fönü bile etki etmiyordu. O bile etki etmiyorsa bil ki saclar gercekten vahim durumdadir...
Ben de severim kisa boylu minyonlari ama ben pek minyon sayilmam. Minyonlarin yüzü ufak olur genelde, burnu da kücük olur ama benim öyle degil. Söyle 1.70 civari olsaydim kugu gibi olcakmisim aslinda...
Cok güzel olur hem de... Kadinlarin 21 yasina kadar uzama sansi varmis, ben 20yi doldurmadim daha, pilates yaparsam, beslenmeme de dikkat edersen 1.60 olurum belki. Doktora da danismak istiyorum aslinda, o beni bilgilendirir bu konuda.
Cok sasirtici... Ben Yagmurluk'a sordum, cevap bekliyorum...
ladymmm nasılsın kızlar sizler nasılsınız
ankara çok soğukmuş ben hala gidemedim ladym burda havalar sisli uçak kalkmadı
İnanılmaz gaz verdin bana. Hemen incelemeliyim.
Ben de yaklaşık 5 yıl önce tv8de sabahları pilates programı vardı, onu izleyip yapıyordum.
Çok basit ve yavaş hareketlerdi gösterdikleri ama inanılmaz sıkılaştırıyordu vücudu.
Karnımı içime çekip yürüyordum hep, onu öneriyorlardı.
Ama avustralyalılardı bu programı yapanlar.
[/I]
ladymmm nasılsın kızlar sizler nasılsınız
ankara çok soğukmuş ben hala gidemedim ladym burda havalar sisli uçak kalkmadı
Aynen asla görüşmem laubali yapışkan bir tip
Anladım fena olmaz o zaman,dene eğer beğenmezsen tekrar eski haline döndürürsün
İki üyeliğinden birini tekrar açtırmış olabilir
Yok canım boya kesinlikle kullanmayacağım.
Açılacak sadece. Zaten kuaföre gideceğim onun için.
Yavruağzına kadar açılırsa iyi olur. Biraz öyle kalır, sonra açmaya devam sarıya gidene dek.((
Benim saçımda büyük bir yıpranma yok. Sadece kurudu biraz.
Canim hosgeldin..Nasil gecti yolculugun?
Yagmurluk ceza süresi domlustur diyor ikinci üyelikti üye, neyse anlariz zamanla.
Bu arada kusura bakma isine karismak gibi oldu ama din ile ilgili tartisma oldumu dayanamiyorum, müdahale ediyorum istemeden...
Çok berbattı Slania'm sinirlerim çok bozuldu dün
Anlatırım sonra
Şimdi de alerjim fena mahvoldum yine gelir gelmez tıkandım kaç kere
Olur mu öyle şey canım
Homojen acildigi zaman renk güzel oluyor, kullanilabilir yani. Acik turuncu yakisir sana, bahsettigim renk de ona benziyor zaten.
O zaman bol bol yag bakimlari yap. Bir de igrenc bulabilirsin ama yumurta sür, saclar protein yapili oldugu icin yipranmis saclara yumurta iyi gelir. Bir yumurta sarisiyla bir miktar zeytinyagini karistirip sür saclarina.
Belli oluyor zaten,bir sessizlik var sende... :26: Peki canim konusuruz...
Gecmis olsun, dikkat et kendine...
Deneyeceğim dediğini mutlaka. :)
Kuaföre gittim sarı yaptırdım saçlarımı sonunda.Sevgilim gelecek diye mecbur acele ettim.
Oldukça güzel oldu.
Ama oriali kafamda çok tutamadım malesef.
Diplere sürdüğünde acısına dayanamayıp yıkattım hemen.
Doğal olarak turunculuk kaybolmadı. Üstüne boya yaptı, sarı oldu ama birkaç yıkama sonrasında akınca yine çıkacak.
Neyse en azından sarıyı da görmüş oldum kendimde. :/
İstemesem de renk akacak, değişecek zaten. :/
Malesef turuncu olacak.
Koyuya dönerim o zaman artık.
Gerçi kadın yıkayınca rengi açılacak, daha sarı olacak dedi ama sence altta turuncumsu bir renk varken bu mümkün mü?
Kendimi kandırmak istiyorum.
Bir de ne kadar sürede akar sence? :/
Deneyeceğim dediğini mutlaka. :)
Kuaföre gittim sarı yaptırdım saçlarımı sonunda.Sevgilim gelecek diye mecbur acele ettim.
Oldukça güzel oldu.
Ama oriali kafamda çok tutamadım malesef.
Diplere sürdüğünde acısına dayanamayıp yıkattım hemen.
Doğal olarak turunculuk kaybolmadı. Üstüne boya yaptı, sarı oldu ama birkaç yıkama sonrasında akınca yine çıkacak.
Neyse en azından sarıyı da görmüş oldum kendimde. :/
Resmen bütün gün uyudum geçmedi yorgunluk hala
Ankaranın 2 saat kadar dışında bozuldu araba
2 saat yeni arabanın gelmesini bekledik otoyolun orta yerinde kaldı öyle
Çok sinirlendim sonra da kaza olmuş yolda bir de onu bekledik
Alerji de bi yandan sinirlerim iyice bozuldu
Sevindim Tyramour beğendiğine
Bi süre kullanırsın tekrar istediğin renge dönersin
Sarıyı çok istemiştin hemen değiştirme rengini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?