Dostlarımla Sohbet Topiği

Sen de bunu anlamayanlardan birisin. Ben kendimi övmüyorum. Bana yapılan hareketi yazıyorum. Anlatamıyor muyum?
Ayrımını kavrayabiliyor musun bunun? Ben çok güzelim demiyorum. Çok güzel olduğumu söylüyorlar da pek demiyorum.
Yaşadığım ekstrim bir olayı yazdım. Ki bana güzel olduğumu söyleyenlerin yüzüne bile bakamam utancımdan.
Kimse acaba bu yazdığım hakkında ne düşünecek olayına girmem.
Sana göre çocukça olabilir. Beni bağlamaz.

Resim konusunda dediklerin mantıksız. Kimseye bir şeyi ispat etmek zorunda değilim. Açıklamamı da yaptım.
Daha önce de söyledim en çok iltifatı gözlerime alırım ama fotoğrafta güzel çıkmadı, beceremedim makyajımı eklemedim bu yüzden.

İnsanların ne düşündüğü umrumda olsa onları yazmam.

Gülüyorsa gülsün geçsin. Bana ne ki! Ama saldırgan laf sokmalar var ortada.

Yabancıları gözümde büyütmüyorum. Ne kadar alakasız youmlamışsın. :s
Ladyevile cevap için o örneği verdim. Başka milletin insanı da aynı tarz tepkileri veriyor demek adına.
Sana değişik bir tip olduğun için öyle tepki vermiş olabilirler. Dediğim gibi bir sürü insana çok güzelsin denilebilir.
Benimkiler başka türlü ve abartılı şeyler.

Ve asla insan içinde aman ben ne kadar da güzelim demem ve lafını bile açmam.
Ama siteye yazabilirim. O ayrı bir mesele.

İnanıp inanmaman ilgilendirmiyor beni. İstediğin gibi acaba diye düşünebilirsin.

Son düzenleme:
Tryamour seni cidden çok merak ediyorum. Yalnış anlama güzel olduğuna şüphem yok,olsa açık açık söylerim.
Bence fotoğraf koyup daha sonra editleyebilirsin.:26: İstersen tabi

Bunu yapmam nedenimi açıkladım. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim.
O kadar salak değilim. Gaza gelmem.

Yanlış da anlamam. Çok çirkin olduğumu düşünebilirsin. Kimseyi tanımam etmem sonuçta, istediği gibi düşünsün herkes.
Sadece hakaretvari saçmalamara tahmmülüm yok.

Özel hayatınla ilgili yorum yapmaları saçma olmuş cidden
Kimseyi ilgilendirmez günlüğün amacı kişilerin hayatlarına yorum yapmak değil kendi ile ilgili bir şeyler yazmak

Bu arada günlük demişken kızlar
Kişi ile ilgili alıntı yapmak yasak biliyorsunuz
kişi nicki vererek yorum yapmak da öyle
Ve günlükte takılan tek editör benim
Şu ana kadar samimi olduğum hiçbir üyeyi bildirmek zorunda kalmadım kalmak da istemiyorum
O yüzden biraz daha dikkatli olalım bu konularda

Süpersin Leydim Çok sevindim

Saol cecennim

Son düzenleme:

Gaza getirmek gibi bir amacım yoktu canım Sanal ortam benim içinde önemli değil,ama burda konuştuğum insanlar önemli.
Yani bişeylerimi paylaşıyosam,görüş alıyosam,bazı kararlarımı onlara danışarak veriyosam evet bu insanlar değerli benim için.
Sıradan biri olsan gülüp geçerdim,az çok tanıdığım ve bildiğim için merakımı dile getirdim ...
Haklısın kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin boşver söylenenleri bence.

Beni pek etkilemiyor o dönem
cecenne de söylemiştim hiç ağrım falan da olmuyor benim
Bu konuda şanslıyım sanırım

Evet bu aralar sende bir asabiyet var
Boşver canım uğraşma ...

Gerçekten istiyor muyum bilmiyorum
Ama gelmem iyi olur

Leydim uyardığın iyi oldu Ben yine unutarak yaptım bunu günlükte malesef.Bundan sonra daha dikkatli olucam

Boşveriyorum da özellikle burada güzelce konuştuğum insanların lafları üzüyor beni sadece.
Sonuçta gelip bu topikte ben de fikir alıyorum.
Saçlarımla ilgili burdaki yorumlarla hareket ettim de bir şeyler yaptım.
Yoksa nerden bilebilirim boyama işlerini falan...
Olay nereye geldi. Bari bu topikte konuşulmasaydı diyeceğim ama en azından olgun insanlar olduğunuz için cevap veriyorum tek tek.
Yoksa kimseye laf anlatmam, dalgamı geçerim. Daha önce de yapmıştım bir konuda zaten. Neyse artık...

Yazmaktaki amacin ne peki? Insanlar sen onu yazdiginda farkli bir sey anlamiyorlar.

Ben bir seyleri ispatlaman gerektigini düsünmüyorum zaten, sadece tuhafima gitti, onu belirttim.

Simdi de sanal ortami o kadar da iplemiyormus gibi davraniyorsun, ama sana buradan laf söylediler mi cildiriyorsun. Bir konudan hatirliyorum baya üzmüslerdi seni. Bence cok ciddiye aliyorsun her ne kadar su an takmiyormus gibi görünsen de...

Cok uzadi.. Biz bu topigi bu hale getirmeyecektik aslinda, neyse...

Bu kadar uzaması hoş olmadı aslında,Olmasa daha iyi olurdu bencede ://

Leydim uyardığın iyi oldu Ben yine unutarak yaptım bunu günlükte malesef.Bundan sonra daha dikkatli olucam

3 kere yazıp sildim yanlış anlarsınız diye

Ben de sen bizi yanlış anlama diye açtım konuyu
Kıskanıyorlar beni sevmiyorlar ya da sinirleniyorlar gibi anlama diye
Eğer yazılarına bakıp kıskanacak insanlar olsaydık saç renginin değişmesine saçlarının yanmadan güzel bir renk almasına çalışmazdık
Kıskanacak yaşı çoktan geçtim ben gerçi kimseyi kıskandığım olmamıştı ergenlikte de

selam kızlar
cecenn bende kpss için çalışmaya başladım
lady im mantık dersinden geçmene sevindim yarı dönemde yatay geçiş yapmak zor olur ama seneye izmirdesin umarım
izmirde olmak her yönden daha iyi

O topikte olay ciddiydi önce. Bana hakaret ettiler. Taciz edilmekten hoşlandığımı söylediler. Nasıl sinirlenmem?!!
O bambaşkaydı. Ve gerçekten etkilendim. Hakaret edildiği için etkilendim.
Ama sonra olay cıvıdı ve ben de cıvıtıp saçmaladım. Dalga geçtim.
Burada size yorum yazıyorum. Ciddiye aldığım için.

Dediğim gibi ben günlüğe bakar geçerim. Her şeyi baştan sona okumam.
Günlükte amaç olur mu? Ne yaşadığını anlatırsın sadece.

Tuhafına gitmiş olmasına zaten bir lafım yok.

Bence de artık nokta lütfen.

Sedulu bu kolay ama bir o kadar da zor maratonda başarılar diliyorum

Ben zaten senin öyle biri olduğunu düşünsem bu topiğe gelmezdim ki.
Seni çok beğendiğimi de söyledim hatta,sarışın insanları güzel bulmama rağmen genel olarak.
Kıskanmak gibi bir şey olamayacağını biliyorum.

Çok saol sedulum
Haklısın izmirde olmak özellikle maddi açıdan çok iyi olacak

Canım neden yalnış anlayalım,düşünceli tavırlarını yesinler

Saol canım benim

Kpss ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…