- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
Ama hareketlerin böyle bir izlenim birakiyor...
Cok cocukca degil mi sence bu sekilde insanlari kizdirmak, onlar kizmiyorlar gülüyorlar belki de.. Bu sekilde gercekten komik duruma düsüyorsun onlarin gözünde. Bak öyle oldugunu düsünmüyorum ama insanlar böyle düsünüyorlar. Kimse görmedigi bir insani kiskanmaz, kiskanmiyor diyelim ki kizmaz da. Güler gecer. Kimse ciddiye almiyor net ortamini.
Bu arada ben cok cok güzel olup da kendi güzelligiyle bu kadar cok övünen bir kadin hayatimda görmedim, öyle bir kadin buna ihtiyac duymaz zaten. Bu yüzden ilgincime gitti...
Dogru haklisin benim de o korkum var su an az cok yenmis olsam da.. Ama ne bileyim sitedeki yorum sayina ve burada bu kadar vakit gecirmene ragmen bir kasinin gözünün fotografinin olmamasi da tuhaf geldi..
Ayrica yabancilari da gözünde cok büyütme zira Alsancak'ta bana benzer tepkileri veren bir dolu turist oldu. Alsancagin tam merkezinde bir sene dersaneye gittim ve ömrümde görmedigim kadar cok turist gördüm ve ilginc tepkilerle karsilastim ki öyle müthis güzellikte bir kiz degilimdir kesinlikle...
Tryamour seni cidden çok merak ediyorum.Yalnış anlama güzel olduğuna şüphem yok,olsa açık açık söylerim.
Bence fotoğraf koyup daha sonra editleyebilirsin.:26: İstersen tabi
Yok değil türk o adam. Çünkü restoranta yabancılar geliyor. Turistik bir yer.
Biliyorum bütün filmlerde bir oh shit lafı geçiyor, herkesin dilinde.
İnanması güç olsa da inanılmaz değil. Bırak inanmamayı belirtmeyi, yorum bile yapılmamalı.
O zaman derim ki neyine bu kadar yazdığımı takıp da bana saldırıyor bu insanlar? İşte onlar komik asıl.
Hatta kaç kez demişimdir engellesinler. Bu kadar zor mu?
Onu da yapan yok. Aksine bir şey yazdığımda sen şunu şunu dmeiştin noldu şimdi gibi yorumlar bile yazan oldu özel mesajla.
Neden bu kadar didiklendiğini anlamıyorum.
Ben senin yazdığın yoruma bir laf attığımı hiç hatırlamıyorum. Bir de ben göz atarım günlüğe.
Her şeyi kesinlikle okumam çok sıkıldığım için.
Hatta bir üyeyle konuşmuştuk. Ben her şeyi yazamıyorum çok okunuyor günlük dedi.
Ben de dedim ki ben istediğim gibi yazıyorum çünkü kimse okumuyormuş gibi geliyor.
Kendim okumadığımdan öyle.
Ayrıca güzellik mevzusunu geçtim dengesiz diye laf atan oluyor ki ben cidden dengesizim bazı konularda.
Özellikle de aşk. Asla inkar etmem. Kendimi bilirim. Bunun için psikoloğa da gidicem sözde ama erteliyorum.
Ama kime ne ki benim yazdığım dengesiz şeylerden? Bunu çözemiyorum.
Her şeye burunlarını sokuyorlar. Araştırıyorlar üstüne. Benim umrum olmadığından herkesi aynı sanıyorum işte.
Kafama göre takılıyorum. Bundan sonra da öyle olacak zaten. Sanal alem saçmalıkları. Yapabileceğim bir şey yok.
Süpersin LeydimÇok sevindim
Bunu yapmam nedenimi açıkladım. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim.
O kadar salak değilim. Gaza gelmem.
Yanlış da anlamam. Çok çirkin olduğumu düşünebilirsin. Kimseyi tanımam etmem sonuçta, istediği gibi düşünsün herkes.
Sadece hakaretvari saçmalamara tahmmülüm yok.
Ilk baslarda kesinlikle vardi eminim buna ama su an,..,, neden olmasin ya durduk yere niye sogusun??Yemin ediyorum yazarken dank etmeye basliyor bazi seyler. Adet döneminde siz de böyle sapsallasiyor musunuz benim gibi?..
Liseye gidiyor bir de yani az cok bilgisi olmasi lazim bu konuda. Uqala da nickiyle pek uyumlu, ukala ukala "herkes isine baksin" diyor bir de.
Bu aralar üyelere de cok satasiyorum ama hakediyorlar, cidden sacmaliyorlar cünkü...
Peki gercekten istiyor musun gelmeyi? Kararin degismedi degil mi?
Gaza getirmek gibi bir amacım yoktu canımSanal ortam benim içinde önemli değil,ama burda konuştuğum insanlar önemli.
Yani bişeylerimi paylaşıyosam,görüş alıyosam,bazı kararlarımı onlara danışarak veriyosam evet bu insanlar değerli benim için.
Sıradan biri olsan gülüp geçerdim,az çok tanıdığım ve bildiğim için merakımı dile getirdim...
Haklısın kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin boşver söylenenleri bence.
Sen de bunu anlamayanlardan birisin. Ben kendimi övmüyorum. Bana yapılan hareketi yazıyorum. Anlatamıyor muyum?
Ayrımını kavrayabiliyor musun bunun? Ben çok güzelim demiyorum. Çok güzel olduğumu söylüyorlar da pek demiyorum.
Yaşadığım ekstrim bir olayı yazdım. Ki bana güzel olduğumu söyleyenlerin yüzüne bile bakamam utancımdan.
Kimse acaba bu yazdığım hakkında ne düşünecek olayına girmem.
Sana göre çocukça olabilir. Beni bağlamaz.
Resim konusunda dediklerin mantıksız. Kimseye bir şeyi ispat etmek zorunda değilim. Açıklamamı da yaptım.
Daha önce de söyledim en çok iltifatı gözlerime alırım ama fotoğrafta güzel çıkmadı, beceremedim makyajımı eklemedim bu yüzden.
İnsanların ne düşündüğü umrumda olsa onları yazmam.
Gülüyorsa gülsün geçsin. Bana ne ki! Ama saldırgan laf sokmalar var ortada.
Yabancıları gözümde büyütmüyorum. Ne kadar alakasız youmlamışsın. :s
Ladyevile cevap için o örneği verdim. Başka milletin insanı da aynı tarz tepkileri veriyor demek adına.
Sana değişik bir tip olduğun için öyle tepki vermiş olabilirler. Dediğim gibi bir sürü insana çok güzelsin denilebilir.
Benimkiler başka türlü ve abartılı şeyler.
Ve asla insan içinde aman ben ne kadar da güzelim demem ve lafını bile açmam.
Ama siteye yazabilirim. O ayrı bir mesele.
İnanıp inanmaman ilgilendirmiyor beni. İstediğin gibi acaba diye düşünebilirsin.
Boşveriyorum da özellikle burada güzelce konuştuğum insanların lafları üzüyor beni sadece.
Sonuçta gelip bu topikte ben de fikir alıyorum.
Saçlarımla ilgili burdaki yorumlarla hareket ettim de bir şeyler yaptım.
Yoksa nerden bilebilirim boyama işlerini falan...
Olay nereye geldi. Bari bu topikte konuşulmasaydı diyeceğim ama en azından olgun insanlar olduğunuz için cevap veriyorum tek tek.
Yoksa kimseye laf anlatmam, dalgamı geçerim. Daha önce de yapmıştım bir konuda zaten.Neyse artık...
Leydim uyardığın iyi olduBen yine unutarak yaptım bunu günlükte malesef.Bundan sonra daha dikkatli olucam
Boşveriyorum da özellikle burada güzelce konuştuğum insanların lafları üzüyor beni sadece.
Sonuçta gelip bu topikte ben de fikir alıyorum.
Saçlarımla ilgili burdaki yorumlarla hareket ettim de bir şeyler yaptım.
Yoksa nerden bilebilirim boyama işlerini falan...
Olay nereye geldi. Bari bu topikte konuşulmasaydı diyeceğim ama en azından olgun insanlar olduğunuz için cevap veriyorum tek tek.
Yoksa kimseye laf anlatmam, dalgamı geçerim. Daha önce de yapmıştım bir konuda zaten.Neyse artık...
3 kere yazıp sildim yanlış anlarsınız diye
Yazmaktaki amacin ne peki? Insanlar sen onu yazdiginda farkli bir sey anlamiyorlar.
Ben bir seyleri ispatlaman gerektigini düsünmüyorum zaten, sadece tuhafima gitti, onu belirttim.
Simdi de sanal ortami o kadar da iplemiyormus gibi davraniyorsun, ama sana buradan laf söylediler mi cildiriyorsun. Bir konudan hatirliyorum baya üzmüslerdi seni. Bence cok ciddiye aliyorsun her ne kadar su an takmiyormus gibi görünsen de...
Cok uzadi.. Biz bu topigi bu hale getirmeyecektik aslinda, neyse...
selam kızlar
cecenn bende kpss için çalışmaya başladım
lady im mantık dersinden geçmene sevindim yarı dönemde yatay geçiş yapmak zor olur ama seneye izmirdesin umarım
izmirde olmak her yönden daha iyi
Sedulu bu kolay ama bir o kadar da zor maratonda başarılar diliyorum
3 kere yazıp sildim yanlış anlarsınız diye
Ben de sen bizi yanlış anlama diye açtım konuyu
Kıskanıyorlar beni sevmiyorlar ya da sinirleniyorlar gibi anlama diye
Eğer yazılarına bakıp kıskanacak insanlar olsaydık saç renginin değişmesine saçlarının yanmadan güzel bir renk almasına çalışmazdık
Kıskanacak yaşı çoktan geçtim ben gerçi kimseyi kıskandığım olmamıştı ergenlikte de
selam kızlar
cecenn bende kpss için çalışmaya başladım
lady im mantık dersinden geçmene sevindim yarı dönemde yatay geçiş yapmak zor olur ama seneye izmirdesin umarım
izmirde olmak her yönden daha iyi
Canım neden yalnış anlayalım,düşünceli tavırlarını yesinler
aynen tatlım atanalım da başka bişi istemiyorum yaş ilerliyor bi an önce meslek sahibi olmak şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?