Dostlarımla Sohbet Topiği

Çok saol sedulum
Haklısın izmirde olmak özellikle maddi açıdan çok iyi olacak

Saol canım benim

Kpss ne zaman?

hem maddi açıdan iyi
hem ev ortamında rahatça ders çalışabilirsin mesela ben yurt ortamında ders çalışamıyorum
ayrıca ankara kadar soğuk değil ve deniz havası missssss

Benim girceğim 23 Eylül'de canım. Bana erken gibi gelsede herkezin çalıştığını gördükçe geri kalmadan başlayayım dedim =)

bende 23 eylülde giriyorum canım
o zaman bize bol bol ders çalışmak düşer ve tabi ki şans
belli bi hedefin var mı
ben 95 puanı hedefledim önceden 80 aldım yetmemişti

Benim girceğim 23 Eylül'de canım. Bana erken gibi gelsede herkezin çalıştığını gördükçe geri kalmadan başlayayım dedim =)

Bence de çalışmalısın
Ohh daha vaktin de varmış süper

hem maddi açıdan iyi
hem ev ortamında rahatça ders çalışabilirsin mesela ben yurt ortamında ders çalışamıyorum
ayrıca ankara kadar soğuk değil ve deniz havası missssss

Eveet soğuk yok kar yok
Ben şorttan başka bir şey giymezdim
Ankara'da bir kere bile giyemedim

bende 23 eylülde giriyorum canım
o zaman bize bol bol ders çalışmak düşer ve tabi ki şans
belli bi hedefin var mı
ben 95 puanı hedefledim önceden 80 aldım yetmemişti

95 benimde hedefim aynı.Çünkü direk atanmak istiyorum. Galiba matematikte iyisin dimi.Ben de sözelde iyiyim.Problemler sıfır :18: Onlar içinde netten videolar buldum onları izlicem.
Sence 95 hayalmi?? :26:

Acaba seneye mantığı tekrar alıp ortalamamı yükseltsem mi
Notlarımı görünce şımardım tabi
Ama yok macera aramayayım dimi bir de kalıyormuşum zaten zar zor geçtim

Kızlar aşkmı paramı diye bir konu dönüyor ya, girip 'Para para para' yazasım varda tepkilerden çekiniyorum

95 benimde hedefim aynı.Çünkü direk atanmak istiyorum. Galiba matematikte iyisin dimi.Ben de sözelde iyiyim.Problemler sıfır :18: Onlar içinde netten videolar buldum onları izlicem.
Sence 95 hayalmi?? :26:

95 niye hayal olsun ki bu puanı alan nasıl alıyor
matematikte kendimce iyiyim diyelim çabuk kavrıyorum
benim coğrafya berbat tarihte bi şekilde hallediyorum araştırıyorum falan ama coğrafya hiç bişi hatırlamıyorum

Beni psikolojik olarak etkiliyor. Cok sinirli oluyorum ayni zamanda cok duygusal. Mesela o cocugun verdigi tepki yüzünden gülerken bir anda sessizlestim, surat asmaya basladim. Bir de hoca habire babamla ilgili sorular sordu, (annemle babamin ayri oldugunu söylemistim) zor tuttum kendimi aglamamak icin.

Gelirsen cok rahatlayacaksin. Bir kere evinin rahatligi hic bir yerde yok. Hele anne sicakligi...

Bir sey soracagim; gözde miyop disinda ne gibi rahatsizliklar görme bozukluguna yol acar. Ya biliyorum cok büyüttüm ama ben cocuklugumda da böyleydim. Ufacik bir rahatsizligim olsun doktora gidene kadar annemin basinin etini yerdim. Kücücük bir ben yüzünden kanser olup ölecegini düsünen bir cocuktum ben.

Peki.. Sen de fazla takma o zaman (tavsiye). Insanlar gercekten ciddiye almiyorlar burayi, klavye arkasindan konusmak kolay...

Peki hangi yayının kitabını aldın canım?? Ben murat yayınlarıyla çalışıyorum baya hoşuma gitti.

Kızlar aşkmı paramı diye bir konu dönüyor ya, girip 'Para para para' yazasım varda tepkilerden çekiniyorum

Ben de para para para derdim
Aşk olmayınca parayla istediğin gibi oyalanıp kafanı dağıtabilirsin
Aşk aklına bile gelmez
Gezersin alışveriş yaparsın başka ülkelere gidersin
Vakit dolu dolu geçer
Dimi ama

julim sevmedigi bir insanla ayni yataga girince para pek etki etmez orda

Peki hangi yayının kitabını aldın canım?? Ben murat yayınlarıyla çalışıyorum baya hoşuma gitti.

murat yayınları bende almayı düşündüm ama araştırdım biraz o alan sınavlarına hazırlık için iyiymiş
yani tabi kullanmadım bilmiyorum
yargı yayınları aldım ben konu anlatımlı
bu hafta soru bankası da alıcam çünkü genel yetenek konuları bitti benim bol bol tekrar yapmam lazım şubat ortasında genel kültüre başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…