ben oraya param yok pulum yok malim mulkum olmasin ziyani yok sarkisini coktan yazdim
Beni psikolojik olarak etkiliyor. Cok sinirli oluyorum ayni zamanda cok duygusal. Mesela o cocugun verdigi tepki yüzünden gülerken bir anda sessizlestim, surat asmaya basladim. Bir de hoca habire babamla ilgili sorular sordu, (annemle babamin ayri oldugunu söylemistim) zor tuttum kendimi aglamamak icin.
Gelirsen cok rahatlayacaksin. Bir kere evinin rahatligi hic bir yerde yok. Hele anne sicakligi...
Bir sey soracagim; gözde miyop disinda ne gibi rahatsizliklar görme bozukluguna yol acar. Ya biliyorum cok büyüttüm ama ben cocuklugumda da böyleydim. Ufacik bir rahatsizligim olsun doktora gidene kadar annemin basinin etini yerdim. Kücücük bir ben yüzünden kanser olup ölecegini düsünen bir cocuktum ben.
murat yayınları bende almayı düşündüm ama araştırdım biraz o alan sınavlarına hazırlık için iyiymiş
yani tabi kullanmadım bilmiyorum
yargı yayınları aldım ben konu anlatımlı
bu hafta soru bankası da alıcam çünkü genel yetenek konuları bitti benim bol bol tekrar yapmam lazım şubat ortasında genel kültüre başlamayı düşünüyorum
Peki.. Sen de fazla takma o zaman (tavsiye). Insanlar gercekten ciddiye almiyorlar burayi, klavye arkasindan konusmak kolay...
Çok gözüm korkuyo ya bakalım nolucak.Hayırlısı inşallah.
Ben hakaret edilmediği sürece takmadığımı söyledim zaten.
Yoksa kafama göre yazmaya devam etmezdim.
Keşke dediğin gibi ciddiye almıyor olsalar.
Aldığım özel mesajlar, yazdıklarıma yapılan yorumlar tam tersini gösteriyor.
Malesef sandığın gibi değil.
cecenn sen kpss kursuna gidiyor musun yoksa evde mi çalışıyorsun? Ben de çalışmaya başlayacağım seneye.
Evde denesem nasıl olur diye düşünüyorum.
hiç korkutma gözünü boş yere ben önceki sınava son 3 ayda hazırlanarak girdim 80 aldım
bu yıl önceden başladım bakalım etki edecek mi
Geçen sene abim hiç çalışmadan 80 aldıŞans mıdır nedir bilemedim.Sonra 3dk 90 kelime olayıyla atandı şuan memur
O zaman ben hiç denemeyim bile.Dertsiz başıma dert almayayım.
Evde çalışıyorum canım.Kursa giden arkadaşlarımda var.Daha sistemli olmak istersen kurs iyi olabilir.Ama evde de güzel idare ediyorum ben.
Yani yaptığın plana uyabilirsen evde çalışabilirsin.
Bir önceki sınavda abim hiç çalışmadan 80 aldıŞans mıdır nedir bilemedim.Sonra 3dk 90 kelime olayıyla atandı şuan memur
ne güzel ya bence şansında baya bi etkisi var
ben buna inanıyorum
umarım güzel bi yıl olur bizim için atanıp kurutuluruz şu ders çalışma illetinden
konu sahibi cok mülayim biiri öyle kizacak birisi degil
zaten kararini verdi askini secti
AminBıktım ovalardan, dağlardan, fermanlardan, köklülerden vs...
En doğru kararı vermişBir ömür mutlu mesut olur İnşallah.
Hiç çalışmayıp yüksek puan alanlar da ne ballı.İyi şans.
Seneye evde deneyip, bir dahakine kursa giderim artık ben de. Çünkü okulum 1 yıl uzadı.
Okul ve kursu aynı anda yüretebilecek biri değilim ne yazık ki. :/
Öyle yaparsın kendini hiç sıkıntıya sokma.Okul uzadımı :// Üzüldüm buna,o dönem zor geçiyodu senin için.
Benim ilk yıldan sıkıntım var. Sevgili işlerine bulaşınca ders çalışamıyorum adam gibi. :s
O zamanlar da öyle mevzular vardı. Ondan oldu. :/
1 yıldan bir şey olmaz diye teselli ediyorum kendimi. Bizde bütünleme, yaz okulu falan yok.
Bunun da etkisi büyük.
Geçme şansı vermiyorlar yani. Okulu uzatmadan bitiren azdır herhalde.
Dediğin gibi sıkıntıya hiç sokmiim de önce okulu bitireyim bari. :s
Ama hareketlerin böyle bir izlenim birakiyor...
Cok cocukca degil mi sence bu sekilde insanlari kizdirmak, onlar kizmiyorlar gülüyorlar belki de.. Bu sekilde gercekten komik duruma düsüyorsun onlarin gözünde. Bak öyle oldugunu düsünmüyorum ama insanlar böyle düsünüyorlar. Kimse görmedigi bir insani kiskanmaz, kiskanmiyor diyelim ki kizmaz da. Güler gecer. Kimse ciddiye almiyor net ortamini.
Bu arada ben cok cok güzel olup da kendi güzelligiyle bu kadar cok övünen bir kadin hayatimda görmedim, öyle bir kadin buna ihtiyac duymaz zaten. Bu yüzden ilgincime gitti...
Dogru haklisin benim de o korkum var su an az cok yenmis olsam da.. Ama ne bileyim sitedeki yorum sayina ve burada bu kadar vakit gecirmene ragmen bir kasinin gözünün fotografinin olmamasi da tuhaf geldi..
Ayrica yabancilari da gözünde cok büyütme zira Alsancak'ta bana benzer tepkileri veren bir dolu turist oldu. Alsancagin tam merkezinde bir sene dersaneye gittim ve ömrümde görmedigim kadar cok turist gördüm ve ilginc tepkilerle karsilastim ki öyle müthis güzellikte bir kiz degilimdir kesinlikle...
Bütünleme vs. yokmu o zaman tabiki zor.Biter 1 yıl daha sabır :)
selamlaaaar
laydiiimçok sevindim derslerin için.
bütün dönemlerde böyle olur umarım
Ailemi de çok üzmüyor bu yüzden. Hiçbir şans olmayınca.
Başım çok ağrımadı. En zoru aileye hesap verebilmek çünkü. :)))
Sabredicem mecbur. Hayırlısı olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?