Dostlarımla Sohbet Topiği

Hocaya neymiş ya
Bir de derste mi sordu yoksa?
Keşke konuşmak istemiyorum deseydin

Hımm hiç bilmiyorum onu
Astigmat,göz tansiyonu falan olabilir mi :26:

Çok gözüm korkuyo ya bakalım nolucak.Hayırlısı inşallah.

Peki.. Sen de fazla takma o zaman (tavsiye). Insanlar gercekten ciddiye almiyorlar burayi, klavye arkasindan konusmak kolay...

Ben hakaret edilmediği sürece takmadığımı söyledim zaten.
Yoksa kafama göre yazmaya devam etmezdim.

Keşke dediğin gibi ciddiye almıyor olsalar.
Aldığım özel mesajlar, yazdıklarıma yapılan yorumlar tam tersini gösteriyor.
Malesef sandığın gibi değil.

cecenn sen kpss kursuna gidiyor musun yoksa evde mi çalışıyorsun? Ben de çalışmaya başlayacağım seneye.
Evde denesem nasıl olur diye düşünüyorum.

Çok gözüm korkuyo ya bakalım nolucak.Hayırlısı inşallah.

hiç korkutma gözünü boş yere ben önceki sınava son 3 ayda hazırlanarak girdim 80 aldım
bu yıl önceden başladım bakalım etki edecek mi

Evde çalışıyorum canım.Kursa giden arkadaşlarımda var.Daha sistemli olmak istersen kurs iyi olabilir.Ama evde de güzel idare ediyorum ben.
Yani yaptığın plana uyabilirsen evde çalışabilirsin.

hiç korkutma gözünü boş yere ben önceki sınava son 3 ayda hazırlanarak girdim 80 aldım
bu yıl önceden başladım bakalım etki edecek mi

Bir önceki sınavda abim hiç çalışmadan 80 aldı Şans mıdır nedir bilemedim.Sonra 3dk 90 kelime olayıyla atandı şuan memur

Son düzenleme:
Geçen sene abim hiç çalışmadan 80 aldı Şans mıdır nedir bilemedim.Sonra 3dk 90 kelime olayıyla atandı şuan memur

ne güzel ya bence şansında baya bi etkisi var
ben buna inanıyorum
umarım güzel bi yıl olur bizim için atanıp kurutuluruz şu ders çalışma illetinden

Hiç çalışmayıp yüksek puan alanlar da ne ballı. İyi şans.

Seneye evde deneyip, bir dahakine kursa giderim artık ben de. Çünkü okulum 1 yıl uzadı.
Okul ve kursu aynı anda yüretebilecek biri değilim ne yazık ki. :/

ne güzel ya bence şansında baya bi etkisi var
ben buna inanıyorum
umarım güzel bi yıl olur bizim için atanıp kurutuluruz şu ders çalışma illetinden

Amin Bıktım ovalardan, dağlardan, fermanlardan, köklülerden vs...

konu sahibi cok mülayim biiri öyle kizacak birisi degil
zaten kararini verdi askini secti

En doğru kararı vermiş Bir ömür mutlu mesut olur İnşallah.

Öyle yaparsın kendini hiç sıkıntıya sokma.Okul uzadımı :// Üzüldüm buna,o dönem zor geçiyodu senin için.

Öyle yaparsın kendini hiç sıkıntıya sokma.Okul uzadımı :// Üzüldüm buna,o dönem zor geçiyodu senin için.

Benim ilk yıldan sıkıntım var. Sevgili işlerine bulaşınca ders çalışamıyorum adam gibi. :s
O zamanlar da öyle mevzular vardı. Ondan oldu. :/

1 yıldan bir şey olmaz diye teselli ediyorum kendimi. Bizde bütünleme, yaz okulu falan yok.
Bunun da etkisi büyük.
Geçme şansı vermiyorlar yani. Okulu uzatmadan bitiren azdır herhalde.

Dediğin gibi sıkıntıya hiç sokmiim de önce okulu bitireyim bari. :s

Bütünleme vs. yokmu o zaman tabiki zor.Biter 1 yıl daha sabır :)

bu yorumu da alkışlamadan edemeyeceğim ve de kendi yorumumu da yazmadan geçemeyeceğim.zira dahil oldum bir kere elimde olmadan kendime hakim olamayaraktan..

ben ne çok güzel bir insanın ne şöyleyim ne de böyleyim..normal güzellikte bi insanım işte öyle

hatta kendime bakmasam çirkinleşip giderim.olağanüstü bi durumum asla yok hatta yanından bile geçemem ama kendimi beğenirim severim

güzel insanlara,gerçekten beğendiğim bayanlara bunu dile getiririm ki lisedeki dünya güzeli,bakanın bir daha dönüp baktığı biblodan farksız arkadaşıma da bunu defalarca söyleyip nazarlardan korusun seni Allah demişimdir..

öyle güzeldi yani ebek gibiydi.bi bakan bir daha bakardı ve öyle rahattı ki umrunda değildi yani bunlar çünkü aşmış artık

ağzından bir kere bile çok güzelim evt lafını duymadım.. ya da biri dönüp baksın utandığını gördüm. kendini övdüğüne bi ima yaptığına hiç ama hiç denk gelmedim. çünkü gerçekten çok güzel olan insanlarda şunu gözlemledim ki onlar bunu dillendirmeye ihtiyaç duymazlar çünkü her şey ortadadır zaten

diğer türlü;orta güzellikte ya da kendini güzel bulmayan ya da çok güzelse bile hala kendini sevmeyen,seviyor gibi yapan,hayata karşı bi sevgisizliği nasıl desem hayatla bi alıp veremediği olan insanlarsa kendilerini çok över,çok bahseder kendinden

olmadığı kadar,belki hastalığa kadar gider bu durum.egolarını böyle tatmin ederler,biliyorum çünkü böyle insanlarla da karşılaştım ne yazık ki... önce çok güçlü,çok kendinden emin gibi oluyorlar.sonra bi bakıyorsun her yanı sorun,düşünceleri,kendisi

kendini her şeyde kasıyor.kendini nerelerde görüyor bilemiyorum

ve karşıma böyle biri çıktı üstelik net ortamında,ben bişey yapmadım.. sonuçta ortaya çıktı ki msn e face e koyduğu fotolar hep başkasına aitmiş..kendi normal güzellikte bir kız işte.. abartılı bi yani da yok,normal biri..

e be kız ne kendini övüp durdun,komik hallere düştün..bunu örnek vermek için dedim

... gerçekten insanlar kendilerini komik düşürüyorlar.başkasının gözüne bunu sokmaktaki amaç niye

kendini tatmin etmek?? dikkat çekmek??verilen tepkilerden beslenmek?? öyleysen bile ki ben buna inanmıyorum ne yalan söyleyim;belirttiğim sebeplerden dolayı... yani anlam veremiyorum

ve evet insanlar seni nette bile olsan takip etmek değil,gördüğü yerde ne yazmış diye bi dikkatini çeker okursun

okuyorum ve kendimi tutamıyorum ben çünkü komik yahu komik..

yapmasın kimse şunu,sorulunca söylenecek şeyler vardır sadece sorulunca

onun dışında herkesin gözüne sokarcasına bişeyler söylemek,şöyleyim,böyleyimler.. o şöyle dedi bana bu böyle dedi felan

sonra başkaları da buna yorum belirtince filan ortalık karışıyo.. varsın karışsın

insanların böyle olmaması gerek bence

aşmalı insanlar bazı şeyleri..

yoksa ben dediğim gibi asla inanmam..ha benim inanıp inanmamam kimin umrunda,kimsenin.. ama söylemek istedim söyledim

isteyen katılır isteyen katılmaz.. görmediğim insanın nesini kıskancam bide o saçmalık var...

ne kızlar görüyorum yani,bakmaktan gözlerimi alamadığım yaşıtlarım ya da benden küçük büyük hiç fark etmiyo.. öyle olsa kıskanacak öyle çok güzel,huyu güzel kendi güzel insanlar var ki..

ama yok bişey dedin yaa ayy işte beni kıskanıyolar

..

saçmalık

Bütünleme vs. yokmu o zaman tabiki zor.Biter 1 yıl daha sabır :)

Ailemi de çok üzmüyor bu yüzden. Hiçbir şans olmayınca.
Başım çok ağrımadı. En zoru aileye hesap verebilmek çünkü. :)))
Sabredicem mecbur. Hayırlısı olsun. :)

Hoşgeldin etiCin
İlk defa bugün karşılaşıyoruz sanırım forumda
Söylediklerinde haklısın hepimiz belli bir yaşı aşmış insanlarız çocukluk dönemlerimiz geride kaldı
Rekabet kıskançlık sadece belli bir yaşa gelmiş fakat yapacak hiçbir işi olmayan insanlarda var
Ben de kimsenin kimseyi kıskandığını düşünmediğimi belirttim
Hele ki sadece yazıdan
Daha önce sen şöylesin sen böylesin ben böyle uzunum vücudum şöyle güzel tarzı o kadar çok tartışma çıktı ki
Ben hep gülmüşümdür bunlara
Dış görünüş elbette çok önemli ama o tür tartışmaları görünce dışı güzeldir de konuşmasın öyle konu mankeni gibi kalsın mümkünse diye düşünüyor insan
Bir insanı çok beğenirsin ama konuşunca basitlik akar ya hani,öyle olacağına fiziksel bir özelliği olmasın daha iyi yani
Günlük yorumu değil diğer topikler için söylüyorum

Ailemi de çok üzmüyor bu yüzden. Hiçbir şans olmayınca.
Başım çok ağrımadı. En zoru aileye hesap verebilmek çünkü. :)))
Sabredicem mecbur. Hayırlısı olsun. :)

Sen kaçıncı sınıftın Tyramour?
Benim bu dönem iyi derslerim ama seneye bilemeyeceğim
Daha da ağırlaşacak dersler ve ortamım da fazlalaşınca düşer gibi geliyor
Düşmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…