Dostlarımla Sohbet Topiği

Aslına bakarsan ayakkabı biraz da sert Naptım ben ya, yarın çıkıp başka ayakkabılar bakayım. Olmadı babet alırım artık.

Aslına bakarsan ayakkabı biraz da sert Naptım ben ya, yarın çıkıp başka ayakkabılar bakayım. Olmadı babet alırım artık.
Bitane de az topuklu bişey al,bide babet al.
Ama babet alırken yumuşak olmasına dikkat et topuklulardan daha çok acıtıo bazıları:26:

Tamam canım iyi geceler, iyi çalışmalar

Çalıştım sıkıldım geri geldim.
İlacı içtim uykumun gelmesini bekliyorum

Sınavlar yaklaştı,1 senedir ders çalışmamı engeller diye kitap okuyamıodum,biriktirdiğim kitapları okumaya başladım mutluyum :)

Stephen King,Agatha Christie kitaplarını severim,korku-macera tipi romanlar ve felsefe kitapları okuyorum,şimdi başladığım kitap da bir felsefe kitabı F.Nietzsche'nin.

Stephen King,Agatha Christie kitaplarını severim,korku-macera tipi romanlar ve felsefe kitapları okuyorum,şimdi başladığım kitap da bir felsefe kitabı F.Nietzsche'nin.

Hmm.
Tam benim kafadansın.
Benimde okudugum kitaplar hep polisiye-gerilim tarzıdır..

Anne Rice-Pandora
Tess Gerritsen-Günahkar
Yrsa Sigurdardottir- Son Ayinler
Agatha Christie-Briç Masasında Cinayet..

Hepsini okudum :)
Stephen King romanlarını öneririm özellikle ruhlar dükkanı,hayvan mezarlığı,sadist,karanlık öyküler...

Çoğu film oldu zaten romanlarının,ama okumak ayrı bir zevk tabi.
Ben çıkıyorum canım,yatayım artık.
İyi geceler

Günaydinn kizcelerr!
Ayy bu ilac iyice sapittirdi beni kalktigim saate bakin ya... Gözlerimi bi actim kapanmadi bi daha. Uyuyamadim, dedim en iyisi kalkayim artik bugün de secim günü ilk oyum hayirli ugurlu olsun...
Hayir Silvartcigim deloday degil. Annem kasintisi icin kullaniyordu, bende de olunca kasinti bana da verdi bir iki kez.

Kız.
Rimel için pudra tavsiye etmiştin ya gittim aldım pudrayı.
Salı günüde rimeli alıcam.

Pudra ariyorsan ve beyaz tenliysen Flormar 96 numarayi tavsiye ederim cok güzel rengi ve dokusu...

kızlar günaydınnnnnnnnn bende stephen kingde rüyalar ve karabasanlar, birde maça kızının hastasıyım jean ghristophe grange yi, aşırı çok severim polisiye gerilimde onun üstüne tanımam romanın son sayfasına kadar katil kim asla anlayamıyorsun mutlaka alın okuyun kızlar seveceğinizden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…