Dostlarımla Sohbet Topiği

Alırım ben bunu anlattığına göre tam benim tarzım:)

evet canım bence de kesin al ben herkese tavsiye ediyorum okuyupta sevmeyeni henüz görmedim ... hatta benim sana tavsiyem kızıl nehirleri al benim en sevdiğim o ama diğerleri de kral

kızıl nehirleri okudum tatlım:):)

Bu önerdiğin kitabıda kesin alıcam çok merak ettim

Hayırlı olsun ilk oyumu kullanmış bulunmaktayım
Silvart ben de çok severim j.g'yi,agatha christie'yi de ben tavsiye edeyim harika
1de uyandırıldım haydiii oya diye,gittim eski ilkokulumda kullandım geldim,çok duygulandım okulumu çok özlemişim.
Hocalarımı gördüm oturduk konuştuk
Canlarım benim çok kahrımı çektiler çocukken tam bi fırlamaydım:78:
Ben de çok istiyorum şu brezilya fönünü,evde olmaz diyolar ama bi okuyayım bakalım sayfayı

Slania konuyu okuyorum ama ben evde yapmaya cesaret edemem bu işi,evde hem saç olayından anlayan yok tek başıma yapamam,hem de astım hastasıyım çıkan koku zararlı diolar küt diye gitmeyeyim yaparken

Nİye kız ala ala Kim gelirse yazıyo zaten günaydın falan diye bişey olmaz:)

Doğru.
Yahu içtiğim ilaçlar sersem gibi yapıo beni,redbull içip duruyorum acaba içtiğim ilaçlarla kullanınca bi zararı olur mu:44:

bilmiyorum ki doktoruna bi sorsaydın ama zararı oldugunu sanmıyorum günde kaç tane içiyosun
Bide bu ilaçları ne kadar kullancaksın biraksan daha iyi olmazmı senin için?

Hiç bilmiyorum ki dr ne zaman bırak derse,daha terapim devam edio.
2 tane falan içiyorum günde kolayı bırakayım derken buna bağımlı oldum
İlaçları bırakmayı denedim ama uyuyamıyorum bırakınca,gündüz ilacımı da almayınca başım ağrıo

bi süre daha sabret ozaman mecbur yapcak bişey yok

İlaçlarsız kötü olcakmışım gibi bi his var içimde.sanki benim sakin kalmamı sadece onlar sağlıomuş gibi.
Aldatıldığımı öğrendiğimde başladım ilaçlara,sanki bırakırsam tekrar kafaya takçakmışım gibi hissediyorum:26:

Hiç öyle düşünme bence Tedavin bitsin herŞey normale döner boşuna kullanmıyosun o ilaçları..

Saçları yanıp kopmuş bi arkadaştan aldığım tarif üzerine
Bepanten
Bemiks
Evigen
Çamterebentin
Durulanmayan bakım kremine bunları karıştırmış ve banyodan önce sürüp bikaç saat bekletmiş ben de yapıcam bunu ama önce uçlarından aldırıp mı yapsam karar veremedim daha garanti olur aslında biraz kestirmek
Slania sen de dene saçların 2.açmadan sonra kötü olursa.
İşe yarıomuş baya

Slania konuyu okuyorum ama ben evde yapmaya cesaret edemem bu işi,evde hem saç olayından anlayan yok tek başıma yapamam,hem de astım hastasıyım çıkan koku zararlı diolar küt diye gitmeyeyim yaparken

Canim simdilik bosver o zaman sen. Kilicbaligi astim hastalarina iki kisiyle ve acik alanda yapmalarini öneriyor ama sen yine de riske atma kendini, kötü durumda degil zaten saclarin.

Ah kuzum bu yasta bu kadar ilac iyi degil senin icin. Ben karnim agridiginda agri kesici almaya korkuyorum.
Kendini sartlandiriyorsun, tam tersi sekilde sartlandirsan ilacsiz da gayet iyi olabildigini göreceksin.

Ben de bi deniyim sagol.. Önce kestirmelisin , eger uclarin kiriksa kestirmeden düzelmez, kestirdikten sonra bu tip bakimlarla korursan saclarini daha iyi.

Kızlar eve kedi getirdim :s
Çok küçük çok korkuo napçam hiç bilmiyorum odamın kapısını kapattık köpeğim kapının arkasında felaket havlıo,kaldık ablamla içerde çıkamıoruz süt içiriyoruz :/
Gözü de iltihaplı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…