kızlar günaydınnnnnnnnnbende stephen kingde rüyalar ve karabasanlar, birde maça kızının hastasıyım jean ghristophe grange yi, aşırı çok severim polisiye gerilimde onun üstüne tanımam romanın son sayfasına kadar katil kim asla anlayamıyorsun mutlaka alın okuyun kızlar seveceğinizden eminim
Alırım ben bunu anlattığına göre tam benim tarzım:)
evet canım bence de kesin al ben herkese tavsiye ediyorum okuyupta sevmeyeni henüz görmedim ... hatta benim sana tavsiyem kızıl nehirleri al benim en sevdiğim o ama diğerleri de kral
kızlar günaydınnnnnnnnnbende stephen kingde rüyalar ve karabasanlar, birde maça kızının hastasıyım jean ghristophe grange yi, aşırı çok severim polisiye gerilimde onun üstüne tanımam romanın son sayfasına kadar katil kim asla anlayamıyorsun mutlaka alın okuyun kızlar seveceğinizden eminim
Şu online ışıklarını yuvarlak mı kare mi yapçaklar bi türlü karar veremediler
Hiç bilmiyorum ki dr ne zaman bırak derse,daha terapim devam edio.
2 tane falan içiyorum günde kolayı bırakayım derken buna bağımlı oldum
İlaçları bırakmayı denedim ama uyuyamıyorum bırakınca,gündüz ilacımı da almayınca başım ağrıo
Slania konuyu okuyorum ama ben evde yapmaya cesaret edemem bu işi,evde hem saç olayından anlayan yok tek başıma yapamam,hem de astım hastasıyım çıkan koku zararlı diolar küt diye gitmeyeyim yaparken
İlaçlarsız kötü olcakmışım gibi bi his var içimde.sanki benim sakin kalmamı sadece onlar sağlıomuş gibi.
Aldatıldığımı öğrendiğimde başladım ilaçlara,sanki bırakırsam tekrar kafaya takçakmışım gibi hissediyorum:26:
Saçları yanıp kopmuş bi arkadaştan aldığım tarif üzerine
Bepanten
Bemiks
Evigen
Çamterebentin
Durulanmayan bakım kremine bunları karıştırmış ve banyodan önce sürüp bikaç saat bekletmiş ben de yapıcam bunu ama önce uçlarından aldırıp mı yapsam karar veremedim daha garanti olur aslında biraz kestirmek
Slania sen de dene saçların 2.açmadan sonra kötü olursa.
İşe yarıomuş baya
Ben de bi deniyim sagol..Önce kestirmelisin , eger uclarin kiriksa kestirmeden düzelmez, kestirdikten sonra bu tip bakimlarla korursan saclarini daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?