Kızlar eve kedi getirdim :s
Çok küçük çok korkuo napçam hiç bilmiyorum odamın kapısını kapattık köpeğim kapının arkasında felaket havlıo,kaldık ablamla içerde çıkamıoruz süt içiriyoruz :/
Gözü de iltihaplı :/
Eki Görüntüle 208775
Peki bahceniz var mi? Ya da evde kafes var mi fazladan?
vay okudun demek o zaman diğerini alkızıl nehirleri okudum tatlım:):)
Bu önerdiğin kitabıda kesin alıcam çok merak ettim
Selam hoşgeldin
vay okudun demek o zaman diğerini alrüyalar ve karabasanlar süper bi şey kitabın varya her sahnesi aklımda o kadar sevdim yane
hoşbulduk canım sağol.nasılsın.bu arada aranızda benden büyük olan varmı ben 32 yaşındayım bi konu hakkında bilgi almam gerekiyo da
Hayırlı olsun ilk oyumu kullanmış bulunmaktayım
Silvart ben de çok severim j.g'yi,agatha christie'yi de ben tavsiye edeyim harika
1de uyandırıldım haydiii oya diye,gittim eski ilkokulumda kullandım geldim,çok duygulandım okulumu çok özlemişim.
Hocalarımı gördüm oturduk konuştuk
Canlarım benim çok kahrımı çektiler çocukken tam bi fırlamaydım:78:
Ben de çok istiyorum şu brezilya fönünü,evde olmaz diyolar ama bi okuyayım bakalım sayfayı
Kızlar eve kedi getirdim :s
Çok küçük çok korkuo napçam hiç bilmiyorum odamın kapısını kapattık köpeğim kapının arkasında felaket havlıo,kaldık ablamla içerde çıkamıoruz süt içiriyoruz :/
Gözü de iltihaplı :/
Eki Görüntüle 208775
agathayı pek sevmiyorum ya hemen daha başında çözüyorum olayı
Çayla sildim iyice,sulandırılmış süt içirdim yatağımda uyuyo.
Kapıyı açamıyorum kapı önünde bi manyak kedi + kocaman bi köpek var
Ahh ah ben bu içimdeki hayvan sevgisi yüzünden çok yaşamam dışarıda bu halde gördüğüm hayvanlar için o kadar üzülüyorum ki
Biz hepimiz 26'dan küçüğüz canım :/
Malesef yok evde kedi var kocaman köpek var bunu yerler burda kalırsa amanın :18:
Napıcam ben şimdi süt verdim şırıngayla şimdi titremesi geçti uyudu.
Dışarı bırakamam ki içim elvermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?