Dostlarımla Sohbet Topiği

Malesef yok evde kedi var kocaman köpek var bunu yerler burda kalırsa amanın :18:
Napıcam ben şimdi süt verdim şırıngayla şimdi titremesi geçti uyudu.
Dışarı bırakamam ki içim elvermez

Apartmanın bahçesi var ama güvenemem ki insanlara çok küçük bu
Köpeğimin küçükken vet.götürmek için kullandığımız kutusu var

Cok iyi, hemen o kutuya koy o zaman. Gözlerini steril suyla eger o yoksa kaynatilip sogutulmus suyla ya da cayla güzelce temizle. Sonra eczaneden göz merhemi terramycin alip gözlerine sür. Umarim bi an önce ona uygun bi yer bulabilirsin canim..

Çayla sildim iyice,sulandırılmış süt içirdim yatağımda uyuyo.
Kapıyı açamıyorum kapı önünde bi manyak kedi + kocaman bi köpek var
Ahh ah ben bu içimdeki hayvan sevgisi yüzünden çok yaşamam dışarıda bu halde gördüğüm hayvanlar için o kadar üzülüyorum ki

agathayı pek sevmiyorum ya hemen daha başında çözüyorum olayı

ya ne tatlı bi şey ... bende böyle bi yavru bulup eve getirmek istiyorum ama benim bulduklarımın hep yanında annesi var kıyamıyorum almaya ... bi de canım benim ya gözünde iltihap varmış

Canim sen de biliyorsun az cok, göz gercekten önemli benim kac tane kedim gözünü kaybetti bu tip rahatsizliklar yüzünden, kahroldum. Yetisemedim, aniden rahatsizlaniverdi gözleri. Erkenden önlem almak cok önemli.
Aynen yaa.. Disarida besledigim güvercinlerden birinin ayagina ip dolanmis, sismis ayagi, sekli bozulmus.. Simdi onu yakalamaya calisiyorum. Komsular deli dicek artik bana.. Umrumda degil hele bi yakaliyim onu dünyalar benim olcak, onlar ne derlerse desinler..
Annem saclarimi boya diyip duruyor deminden beri, cikiyorum simdilik. Bir sorun olursa yaz sen. Görüsürüz..

Biz hepimiz 26'dan küçüğüz canım :/

cvp verirsiniz ama yinede.benim 11 aylık birlikteliğim var ve çok mutluyum rabbim bozmasın.fakat arkadaşımı işten çıkardılar.eğer istanbulda iş bulamazsa memleketine dönmek zorunda kalıcakmış ve bana diyorki eğer ben memlekete dönersem bizim ayrılmamız gerekiyor(saçma değilmi)orda en yüksak maaaş 300tl miş ve ben o parayla ev geçindiremem diyor.saçma değilmi kızlar seviyorsa gerçekten seviyosa bırakmaz demi ve ben eminim beni sevdiğine

Malesef yok evde kedi var kocaman köpek var bunu yerler burda kalırsa amanın :18:
Napıcam ben şimdi süt verdim şırıngayla şimdi titremesi geçti uyudu.
Dışarı bırakamam ki içim elvermez

ya benimde içim parçalanıyor acı çeken hayvan görünce hiç kıyamıyorum bizim apartmanın da önünde bi kedi var kimseye yaklaşmıyor ama ben ona yemek koyuyorum onu yiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…