Dostlugun ve dayanışmanın topiği

sağol canım Allah senin de gönlüne göre versin.
iyi hissediyorum çok şükür.

ben olsam o alttaki yere raf yaptırırdım daha kullanışlı olsun diye.
2tane sunta parçası koysunlar işte.
sonra daaa tabiki bebişin dolabı yoksa bebiş için değerlendirirdim tatlım.

teşekkür ederim hayatım. raf atırırsam biraz derince oluyorarkadaya doğru...
bakiim bi düşüneyim o zman...
ev 2+1 yatak odası ve çağanın odasında gömme dolaplar var. .
çağanın odasındakilere yorgan yastıklar falan sıgıyor.
yatak odasındakınede çağanın kıyafetlerini ve bizim kışlık asılacak seyleri astım koydum..
altlarda ise poşet poeşet kıyafetler var... yazlıklar vs..
aman küçük evinderdi de zor yaaa..gardrop alim diyorum çocuklara odayı iyice daraltıyor...

ozgen cnm hadi gozun aydin bak ne guzel haberler almissin… artik 3-4 aya kalmadan kendiliginden olacaktir insallah …. butun sorularda cevabini bulduguna gore… yeni yila kalmaz bebisss insallah…

İnşallah canım benim şuanda eşimde bana destek birlikte güzel çalışmalar yapıyorız azimliyz karalıyız sabırlıyız bebeğiimizi bekliyoruz;)))
Sen nasılsın hayatım

Ohhhhhh damadim geldi saglikla cok sukur cekelim halaylari simdiden dugune cok var :))))
Hem goruyorsunuz kislar simdiden kayinvalidecigin gonlunu yapiyor dogum gunumde dogdu aslan damadim :)):1:

:46::32::32::32::32::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65:

Kislar nasilsiniz bakalim..

Tazebaharim ne haberler ohh , ins haersey daha guzel olcak..

Ebda canim doktor ne guzel anlatmis, datayliya bir gir sikma canini.. Bence hic aminoseneze fln gerek yok, bosu bosuna ne bebeise ne sonuclar cikana kadar kendine stres yapma, benim bebisim iyi de icini ferah tut.. Hayirlisiyla oda saglikla gelicek ins..

Huluu kis cok ozledim seni konusamadik coktandir , nasilsin prensesler nasil ?

Yelizz kis sende bgn taksimdeydin, iyisindir ins karismis yine ortalik :(

eee kislar baska ne var ne yok bakalim ?

Selam kizlar ,

dun geceden o kadar sinirliydim ki bugunde hic giremedim nete… su sinirlerim biraz yatissin anlaticam olanlari… hala ofkeden basim catliyor valla….
ama kozalak yuzunden diyebilirim… vallahi bosucam bu adami ruhu bile duymicakk…… :47: :47:

bu arada cok sukur Ozser pasamiz geldi… evine bile gitmis… artik siradakilere kolay dogumlar .. esracim sira sende heralde artik… bu arada gobek devirleri basladi …. mujdeli habeerleri bekliyoruz…..

17100 idi en son bugin 4000 daha. Okudum..

Toplam 21.100 adet oldu..

cnm bnde 2500 okudum..

bu arada cnm benimde 2+1 yatak odam ve mustakbel bebek odam da gomme dolaplar var… benmkilerde full …yatak odasi full esya diger odanin yarisinda carsaf ve battaniye ve esyalar fln… neyse dicem su benim yatak bazali.. onun altina yorganlari fln vakumlu torbalarla koyucam… simdilik ivir zivir var duzenlemedim… diger dolabi oyle bosaltmayi planliyorum… caganin yatagi nasildir bilmiyorum ama donusture bilirsen altina bazali yatak al… cok ii oluyor… gomme dolaplarin en ustu bossa bazi seyleri hurclara doldur kaldir bide ebda nin dedigi gibi raf iyi fikir… derin bile olsa… benim odamdaki bazi raflar oyle… arka taraflara az kullandiklarimi koydum onlerine daha gundelik esyalari koydum.. bazilarindada sezonluk giiymler var.. kisliklar one yazliklar arkaya gidicek simdi :9:

Selam kizlar ,

dun geceden o kadar sinirliydim ki bugunde hic giremedim nete… su sinirlerim biraz yatissin anlaticam olanlari… hala ofkeden basim catliyor valla….
ama kozalak yuzunden diyebilirim… vallahi bosucam bu adami ruhu bile duymicakk…… :47: :47:

bu arada cok sukur Ozser pasamiz geldi… evine bile gitmis… artik siradakilere kolay dogumlar .. esracim sira sende heralde artik… bu arada gobek devirleri basladi …. mujdeli habeerleri bekliyoruz…..

cnm bnde 2500 okudum..

bu arada cnm benimde 2+1 yatak odam ve mustakbel bebek odam da gomme dolaplar var… benmkilerde full …yatak odasi full esya diger odanin yarisinda carsaf ve battaniye ve esyalar fln… neyse dicem su benim yatak bazali.. onun altina yorganlari fln vakumlu torbalarla koyucam… simdilik ivir zivir var duzenlemedim… diger dolabi oyle bosaltmayi planliyorum… caganin yatagi nasildir bilmiyorum ama donusture bilirsen altina bazali yatak al… cok ii oluyor… gomme dolaplarin en ustu bossa bazi seyleri hurclara doldur kaldir bide ebda nin dedigi gibi raf iyi fikir… derin bile olsa… benim odamdaki bazi raflar oyle… arka taraflara az kullandiklarimi koydum onlerine daha gundelik esyalari koydum.. bazilarindada sezonluk giiymler var.. kisliklar one yazliklar arkaya gidicek simdi :9:
yaa çok merak ettim.
ne yaptı kozalak bey?
kozalaklığı üstünde demek.
geçen hafta da bizimki sinir etmişti beni.
hasta olunca adam hiç çekilmiyor.
o hasta olmasın ben olayım,o kadar yani.
surat 5karış.ne konuşuyor ne cevap veriyor.
sanki ben hasta ettim onu.sersemmmm...

Kızlar özledim hepinizi benim meleğim henüz yeni dünyaya adete olmaya çalışırken zaman problemi yasıyoruz inş yakın zamanda düsenimiz kurulur yakında ve aranıza dönerim

ben yokken gelişmeler den mahrum bırakmayın beni özserin göbeğinize hemen kapın lütfen yeri boşaldı :))

kızlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
iyi ki varsınız.detaylıya gireyim bir bakalım.
bence de kuzucuk gayet sağlıklı.
bugün tekmeleri sallıyordu ultrasonda,ama ruhsuz annesi hissetmiyor hala:34:

canım bu süt nerden gelecekmiş?
bir yolu falan yok mu?banyo yapınca gelir derler ama sen yapmışsındır zaten.
inş yakında bu da geçer.
bu arada bizlere normal doğum tavsiye ediyor musun tatlım?
epiduraldi di mi seninki?

ebdacım benim içini ferah tutmaya çalış kızlarda ne güzel söylemişler zaten konu çok hassas olduğu için malesef şunu yap bunu yap diyemiyoruz ama içn nasıl rahat edecekse ona karar ver doktor ince inca açıklamşı aklındaki soru işaretlerini şuan bence sakin ol 20. haftanı bekle detaylıya gir sonra amniyoyu düşün ben detaylıya girdiğimde (hoş girdiğim şey detaylımıydı onuda anlamadım ama neyse) 22+1'dim randevuyu veren memur 20. haftadan sonra yapılır demişti bayram girdiği için o haftaya almıştım bide kontrol zamanı bidaha gitmeyim diye o haftaya almıştım randevuyu yoksa bayram önü yani 20+'lı haftalara almış olcaktım ve olur demişti randevuyu veren

tekmelere gelince ben iki tane olmasına rağmen anlamamıştım bişey 20. haftada içmden boşluğa bişey düşüyo gibi oluyodu böyle alt geçitten felan çıkarken olur ya öyle oluyodu ben anlamamıştım onun bebk hareketi olduğunu hatta üzülüyodum bende ne ruhsuzum ne biçim anneyim bişey anlamıyorum millet 16. haftalarda anlıyo diiye ama 21. haftadan itibaren bariz belli oldu sende hissedersin daha ruhsuz felan deme kendine benim gibi:))

Kizlar gunaydin :)
Uzun sure oldu bayrama girerken birakmistim en son topigi ama uzaktan okuyup cikiyordum devamli anne adaylarimiz nasil neler yapiyorsunuz diye :0
Okudugum kadariyla herkes iyi hersey yolunda veee ozlem de dogurmus masallah :)
Ne guzel sirayla geliyor melekler dunyaya :)
OZLEMCIM hayirlii olsun rabbim anali babali buyutsun saglikli hayirli evlat olsun insallah darisi bizlere ve bebek isteyen arkadaslarimaa ;)

hoşgeldin canım nihayet ohhh bebişinide büyüttün geldin maşallah nerdeyse cinsiyetini öğrenip gelcektin:)) nasılsınız iyisiniz dimi:)

Kizlarrr gunaydinnn. Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsunnn:))))

Evdeyim okul tatil oh ne guzel....

Kizlar akil verin. Gardropta benim askilikli yerin altindaki yeri bosalttim.bazilarinda orda cekmece var ama bizimkinde yok...bosluk var en altta sonra raf var sonra askilik yeri ustte bi daha raf. En uste carsaflari yerlestirmstim..en alta ne koyiiimm. Evim kucuk oldugi icin gunlerdircekmece bosaltiyorum.
Ise yaraz seyleri kullanmadiklarimi atiyoru..

Simdi o rasi bos...acaba dikdortgen sele alsamm bebegin kiyafetlerin mi koysam.
Bebegin dolabi yok...cunku. siz de fikir verin bakalim..

canım raf yaptıırırsan dibine doğru derin diyosun bide altta diyosun diptekileri almak zor olur gibime geldi yaptırabilirsen çekmece yaptır yada hurçlara koy eşyaları oranın ebatlarında hurç diktir ona koy tertemiz durur hem eşyalar buda benim fikrim

Ohhhhhh damadim geldi saglikla cok sukur cekelim halaylari simdiden dugune cok var :))))
Hem goruyorsunuz kislar simdiden kayinvalidecigin gonlunu yapiyor dogum gunumde dogdu aslan damadim :)):1:

:46::32::32::32::32::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65:

oy oy oy damadınıda gördü nasıl mutlu ee bi iyice toparlanında artık damada ziyarete gelin hem özlemin gelinide kaynanasının elini öper aslında damadın sizin ayağınıza gelmesi lazım ama azcık zor o yüzden siz gelin türkiyeye bizim damadımız kaynanasının elini öpmeye gelir:))

ay evet yaaa doğum günün kutlu olsun kusura bakma ben yazamadım faceden gördüm çok afedersin ahtta ireminde doğum günü geçti tekrar affınıza sığınıyorum çoook mutlu olun nice nice seneler yaşayın musmutlu sevdiklerinizle inşş
Kislar nasilsiniz bakalim..

Tazebaharim ne haberler ohh , ins haersey daha guzel olcak..

Ebda canim doktor ne guzel anlatmis, datayliya bir gir sikma canini.. Bence hic aminoseneze fln gerek yok, bosu bosuna ne bebeise ne sonuclar cikana kadar kendine stres yapma, benim bebisim iyi de icini ferah tut.. Hayirlisiyla oda saglikla gelicek ins..

Huluu kis cok ozledim seni konusamadik coktandir , nasilsin prensesler nasil ?

Yelizz kis sende bgn taksimdeydin, iyisindir ins karismis yine ortalik :(

eee kislar baska ne var ne yok bakalim ?

bende özledim vallahi kızlar iyiler çok şükür teyzesi yaramazlık yapıolar bol bol asıl sen bizim minik prensesimizden haberler ver buarada annenin kolu nasıl oldu

Selam kizlar ,

cnm bnde 2500 okudum..

noldu canım naptı yine kozalak sakin ol umursama

yaa çok merak ettim.
ne yaptı kozalak bey?

hahay aynı bendede var ayy bi sinir bi sitres hasta olunca halbuki bizim onlara kızmamız lazım hasta oldular diye çünkü gelip bizede mikroplarını bulaştırıyolar ilaçta alamıyoruz uğraşıp duruyoruz ama tam tersi biz hasta olunca bide üztüne niye sinirlisinde deyip sinirlendik diye kızıyolar ben hasta olunca yaptığı tek şey doktora götürüyümmü okadar ama bisürü ilgi beklerler kendilerine gelince hepsi aynı işte

Tesekkurler kizlar fikirler.izden dolayi..

Caganin odasinda cekyat var ama o da cok buyuk...bilgisayar var orda..bi turlu konmlandiramadik aslinda o da kucuk degil ama cam kenarina yatagi koyamiyorum. Soguk oluyor orasi.petek duvardan tarafta o ra iptal...amaaan yapcaz biseyler iste...

Kiz sen nerdesin sabah dusundum daha seni. Nerelerde kayip diye. Kac jaftalik oldun...

Face yok musenn ordan gorusuyoriz siklkla..varsa ayni isimden beni ekle...

Istanbul a annemlere gitmistim 15 gun :)
Ordayken sizi okuyarak takip ettim hep ama yazmiyordum :)
13 hafta dolacak cumartesi insallah :)
Ben seni eklemistim faceden ozlemi ve burcuyu da eklefim aslinda baya oldu ama kabul etmediniz daha :) sen bi bak faceye onayla benii canm benim srnde 33 olmussun masallah..

ebdacım benim içini ferah tutmaya çalış kızlarda ne güzel söylemişler zaten konu çok hassas olduğu için malesef şunu yap bunu yap diyemiyoruz ama içn nasıl rahat edecekse ona karar ver doktor ince inca açıklamşı aklındaki soru işaretlerini şuan bence sakin ol 20. haftanı bekle detaylıya gir sonra amniyoyu düşün ben detaylıya girdiğimde (hoş girdiğim şey detaylımıydı onuda anlamadım ama neyse) 22+1'dim randevuyu veren memur 20. haftadan sonra yapılır demişti bayram girdiği için o haftaya almıştım bide kontrol zamanı bidaha gitmeyim diye o haftaya almıştım randevuyu yoksa bayram önü yani 20+'lı haftalara almış olcaktım ve olur demişti randevuyu veren

tekmelere gelince ben iki tane olmasına rağmen anlamamıştım bişey 20. haftada içmden boşluğa bişey düşüyo gibi oluyodu böyle alt geçitten felan çıkarken olur ya öyle oluyodu ben anlamamıştım onun bebk hareketi olduğunu hatta üzülüyodum bende ne ruhsuzum ne biçim anneyim bişey anlamıyorum millet 16. haftalarda anlıyo diiye ama 21. haftadan itibaren bariz belli oldu sende hissedersin daha ruhsuz felan deme kendine benim gibi:))

hoşgeldin canım nihayet ohhh bebişinide büyüttün geldin maşallah nerdeyse cinsiyetini öğrenip gelcektin:)) nasılsınız iyisiniz dimi:)

Sorma canim geldim cok sukur :) ozledim hepinizi valla
Bebiste buyuyor cok sukur bu cumartesi randevumuz var cinsiyet belli olur mu acaba :))

herkese merhabaaaa.
nerdesiniz gene bakem?
face yok yaaa.lütfen ben takılamıyorum öleee.:50:

yaa çok merak ettim.
ne yaptı kozalak bey?

valla cnm sorma yaa… simdi bizim pazartesi bir arkadas geldi bursadan… hani onceden bahsetmistim hem tekirdag hem bursa da dugune gittik gln diye… iste damat geldi istanbula… sali gunu gemi ile tunusa gidicekmis… kultur bakanliginin bir organizasyonu varmis ordan davet almis… herneyse bizim kozalaklada cok ii arkadaslar teee uniden beri… bizde fln kalmisligida var…
bunun kozyataginda da yakin bir arkadasi var uniden bizde taniyoruz onu… benim kozalak ve bu kozyatagina gitcekler cocuk gece orda kalcak sabahta diger cocuk onu gemiye birakicak… malum pazartesi cogu firma yarim gun calisti bizimde islerimiz erken bitti oyuzden… biz ofisten erkenden ciktik.. annemde aramisti bende yarim gun caliscam sana gelim ayakkabilarini toparlayalim… yazliklari kaldiralim botlarini fln indirelim diye… bizim koridordaki dolapta cok yuksek.. merdivenin son basamagina bile ciksan zor yani… daire standart ustu yuksek … neyse tamma gel cok iyi olur dedim.. cunku merdivene in bin kutulari indir kaldir zor olur benim icin diye… bizim kozalak ve arkadasi beni eve biraktilar… annem geldi o arada… kozalak ustunu degistirdi cikicak… ztn orda daha odayi dagitti… sonra baktim almis 1 sise raki aksam bisiler iceriz ben orsan metrobus ile donerim dedi… tamam dedim.. tahmin ettim ama bu 3 u bir araya gelcek mutlaka keyif yaparlar dedim… neyse biz basladik annemle evle ugrasmaya saat 8 gibi annem gitti ( sagolsun okadar yardim ettiki vallahi ben tek basima 2 gunde zor bitirirdim - bende biraz ayakkabi manyakligi var… bide hepsini kutulari ile saklarim in bin merdivene kadin perisan oldu valla ) neyse ben kozalagi aradim kac gibi gelcen dedimmm cok gec olmadan gelirim dedi… saat 11 oldu gelen giden yok… sonra ben yattim gece saat 1 de bir uyandim hala yok pasa… aradim nerdesin diye hala kozyataginda… nezamn gelcen dedim birazdan cikarim heralde dedi.. ii dedim sen gelme kal orda… nasil sinir oldum… babam yazliga gitmisti kozalak arkadasina gitti… ikiside istanbulun iki ayri ucunda… allah gostermisin yakinda alo diyince gelcek kimse yok… bu arada kozalagi cepten takip edebiliyorum online ben.. bulundugu noktayi goruyorum…gece saat 2.30 oldu hala orda…. sonra saat 3ten sonra cikmis guya … 4 te en son baktim zinzirlikuyuda metrobus duraginda idi… ii geliyo dedim uyumusum… saat 6.30 gozumu bir actim hala yok… yerini kontrol ettim metrobuste eve hareket halinde… 7ye 10 kala geldi… resmen sabah geldi yaa… saat 4 ten beri dedim ne metrobus macerasi yaptin 3 saate gelemedin eve… iste ben 3.15 de ordan ciktimda 3.30 gibi zincirlikuyuya vardim..ama cok metrobus bekledim… sonra bindim bahcelievler tarafindan uyuyakalmisim.. gozumu bir actim yine zincirlikuyudayim… metrobuste beni dolandirmis fln… kuytu bir yerde oturuyordum dedi…
yaa gece yarisi sabahin korunde metrobuse bin…. kuytu yere otur bide uyuyakal… burasi istanbul yaa diyorum biri seni orda sIkIstirsa cuzdan telefon alsa…. sofor belliki bunu yaa gordu muhattap olmamak icin dokunmadi adam nerden bilsin bu sizmismi uyumusmu biseymi cekmis… kendi haline birakmis belkide… 2 saat dolandirmis onu belli… yani hersey olabilir…
geldi saat 7de eve kabahatini biliyor tabii borek almis bana geliyoken… sonra yatti uyudu… bir gun tatilimiz vardi havada cok guzeldi onuda uyuyarak gecirdi… ben butun gece uyuruyumaz gecirdim… geldi gelicek diye… sabah 10 da kalktim basim catliyor ama.. annemi aradim teyzemle buluscakti ciktim onlarla dedim 3 e kadar dolanim geldigimde kalkmis olur heralde… eve gittim yeni uyanmis ama daha dusunu bile almamis… aksam saat 5e kadar oyle yatti … sonra ben acim diye dolanmaya basladi… ben onu yap bunu yap diyorum tamm diyor geciyor… bide anlayissiz olan ben oldum… pazar kuruluyor sali gunleri evin onune sokaga git balik al yapalim dedim… yok istemiyorum dedi.. eee ne yicez baska bisey yap diyor bide… usendigi icin evin onune inemedi… eve geldim utu yaptim yemek yaptim ama belim karnim kasiklarim kopuyor… sinirden ofkeden oturdum agladim … bide bu baba olcak.. sorumsuzz essek… dedim benle artik konusma senden hicbisey istemiyorum… ne halin varsa gor… sonra islerimi bitirip yattim bende… saat 10 da ancak toparlandi yatti ……

simdi soyleyin bakalim anlayissiz olan kim? ofkelenmekte haksizmiyim…

valla cnm sorma yaa… simdi bizim pazartesi bir arkadas geldi bursadan… hani onceden bahsetmistim hem tekirdag hem bursa da dugune gittik gln diye… iste damat geldi istanbula… sali gunu gemi ile tunusa gidicekmis… kultur bakanliginin bir organizasyonu varmis ordan davet almis… herneyse bizim kozalaklada cok ii arkadaslar teee uniden beri… bizde fln kalmisligida var…
bunun kozyataginda da yakin bir arkadasi var uniden bizde taniyoruz onu… benim kozalak ve bu kozyatagina gitcekler cocuk gece orda kalcak sabahta diger cocuk onu gemiye birakicak… malum pazartesi cogu firma yarim gun calisti bizimde islerimiz erken bitti oyuzden… biz ofisten erkenden ciktik.. annemde aramisti bende yarim gun caliscam sana gelim ayakkabilarini toparlayalim… yazliklari kaldiralim botlarini fln indirelim diye… bizim koridordaki dolapta cok yuksek.. merdivenin son basamagina bile ciksan zor yani… daire standart ustu yuksek … neyse tamma gel cok iyi olur dedim.. cunku merdivene in bin kutulari indir kaldir zor olur benim icin diye… bizim kozalak ve arkadasi beni eve biraktilar… annem geldi o arada… kozalak ustunu degistirdi cikicak… ztn orda daha odayi dagitti… sonra baktim almis 1 sise raki aksam bisiler iceriz ben orsan metrobus ile donerim dedi… tamam dedim.. tahmin ettim ama bu 3 u bir araya gelcek mutlaka keyif yaparlar dedim… neyse biz basladik annemle evle ugrasmaya saat 8 gibi annem gitti ( sagolsun okadar yardim ettiki vallahi ben tek basima 2 gunde zor bitirirdim - bende biraz ayakkabi manyakligi var… bide hepsini kutulari ile saklarim in bin merdivene kadin perisan oldu valla ) neyse ben kozalagi aradim kac gibi gelcen dedimmm cok gec olmadan gelirim dedi… saat 11 oldu gelen giden yok… sonra ben yattim gece saat 1 de bir uyandim hala yok pasa… aradim nerdesin diye hala kozyataginda… nezamn gelcen dedim birazdan cikarim heralde dedi.. ii dedim sen gelme kal orda… nasil sinir oldum… babam yazliga gitmisti kozalak arkadasina gitti… ikiside istanbulun iki ayri ucunda… allah gostermisin yakinda alo diyince gelcek kimse yok… bu arada kozalagi cepten takip edebiliyorum online ben.. bulundugu noktayi goruyorum…gece saat 2.30 oldu hala orda…. sonra saat 3ten sonra cikmis guya … 4 te en son baktim zinzirlikuyuda metrobus duraginda idi… ii geliyo dedim uyumusum… saat 6.30 gozumu bir actim hala yok… yerini kontrol ettim metrobuste eve hareket halinde… 7ye 10 kala geldi… resmen sabah geldi yaa… saat 4 ten beri dedim ne metrobus macerasi yaptin 3 saate gelemedin eve… iste ben 3.15 de ordan ciktimda 3.30 gibi zincirlikuyuya vardim..ama cok metrobus bekledim… sonra bindim bahcelievler tarafindan uyuyakalmisim.. gozumu bir actim yine zincirlikuyudayim… metrobuste beni dolandirmis fln… kuytu bir yerde oturuyordum dedi…
yaa gece yarisi sabahin korunde metrobuse bin…. kuytu yere otur bide uyuyakal… burasi istanbul yaa diyorum biri seni orda sIkIstirsa cuzdan telefon alsa…. sofor belliki bunu yaa gordu muhattap olmamak icin dokunmadi adam nerden bilsin bu sizmismi uyumusmu biseymi cekmis… kendi haline birakmis belkide… 2 saat dolandirmis onu belli… yani hersey olabilir…
geldi saat 7de eve kabahatini biliyor tabii borek almis bana geliyoken… sonra yatti uyudu… bir gun tatilimiz vardi havada cok guzeldi onuda uyuyarak gecirdi… ben butun gece uyuruyumaz gecirdim… geldi gelicek diye… sabah 10 da kalktim basim catliyor ama.. annemi aradim teyzemle buluscakti ciktim onlarla dedim 3 e kadar dolanim geldigimde kalkmis olur heralde… eve gittim yeni uyanmis ama daha dusunu bile almamis… aksam saat 5e kadar oyle yatti … sonra ben acim diye dolanmaya basladi… ben onu yap bunu yap diyorum tamm diyor geciyor… bide anlayissiz olan ben oldum… pazar kuruluyor sali gunleri evin onune sokaga git balik al yapalim dedim… yok istemiyorum dedi.. eee ne yicez baska bisey yap diyor bide… usendigi icin evin onune inemedi… eve geldim utu yaptim yemek yaptim ama belim karnim kasiklarim kopuyor… sinirden ofkeden oturdum agladim … bide bu baba olcak.. sorumsuzz essek… dedim benle artik konusma senden hicbisey istemiyorum… ne halin varsa gor… sonra islerimi bitirip yattim bende… saat 10 da ancak toparlandi yatti ……

simdi soyleyin bakalim anlayissiz olan kim? ofkelenmekte haksizmiyim…

Hayatim malesef ayni seyleri yasiyoruz, benim kozalakta biliyon en son 35 haftalikken gece birakti beni guya en gec 9 da gelcekti sabah 4 te girmisti eve, 37+1 dogurdum, o zamanda Allah korusun bisi olabilirdi , seninki tellerinide acmis bak takipte edebiliyormussun nerde, benimki bisiklet tepesinde kim bilir nerdeki pubtaydi.. Haklisin ofkelenmekte okuyunca benim bile tekrar stresten karnima agrilar girdi ama napican erkek milleti iste ne yazikki biz kadinlar kadar sorumluluk sahibi olamiyorlar..

Bosver iki gun as suratini anlamaz ama en azindan onuda huzursuz etmis olursun.. Sonra bariscan napcan baska yapcak bisi yok :))

Kizlar bugun canim cok skkn :(

Meryem`i sabah emzirdim 8 gibi memeyi biraktitan bir 10-15 dk sonra azcik tukuruk yaparken kustu ve yine kanli :(
Gece mememin agrisindan uyuyamadim, sagdigim halde sanki tas tasiyorum yatinca agriyor batiyor.. Dedim 1 gun emzirmedim iyilesti baya acimiyorduda gogusumu vermistim yine ..

Hemen aradim babasi doktorunu aramis ben hastaneye geciyorum elin tahlil alalim dedi.. Geldi babasi hemen hastaneye gectik muayene fln etti, agzinda yara pamukcuk fln olabilirmi bakti hic biseyi yok, dedi birkac gun memeni verme tamamen iyilesene kadar o arada yine kusarsa kanli hastaneye yatis yapilcak tedbir amacli yedigi kakasi fln kontrol etcekler . Kan aldilar birsuru tahliller icin, o kadar agladiki katila katila kan alirlarken canimdan can gitti duramadim odada kapinin onune ciktim, sanki alip hemsirelerin elinden kacasim geldi ..

Allah butun hasta bebeklere cocuklara ailelerine sabir saglik sihat versin cok zor biseymis. Dedim keske hergun dogum yapsam ama onun o aglamasini acisi olmasin yeterki..

Simdi sutu sagip sagip dokucez :( doktor sen gozle kan gormesende sutte birazi bile midesi rahatsiz edebilir dedi. Bakalim oteki mememde aciyor ama kanamiyor henuz tek meme ve mamayla idare edicez birkac gun.

Yaaaaa birde ne serefsiz, insanlik disi varliklar var. Nette bebek kusmasiyla ilgili okuyordum. Bir tane 6 aylik kiz bebek varmis ve surekli kusuyormus yedigi herseyi, tamamini. Doktorlar tahliller testler yapmislar hepsi temiz cikmis bir sebep bulunamamis, en son doktoru demis ksmugunu inceleyelim bir bakterimi uretiyor midesi kusturuyor? Ksmugunda sperm bulmuslar, bebegin bakicisinin kocasi el kadar bebegin agzina bosaliyormus, nasil agladim 1 saat anlatamam icim disima cikti .. Allah`im korusun bizleri, iyi insanlarla karsilastirsin ins..

Back
X