Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ya benim face acılmıyo kilitlendi bi arkaş bişi gönderdi bende ne diye bi açim dedim face kilitlendi sizede facede öle bildirimler gelirswe arkadaşlarınızdan sakın ben gibi merak edip açmayın... ufak bi uyarı off yaa![]()
slm kızlar ya benim face acılmıyo kilitlendi bi arkaş bişi gönderdi bende ne diye bi açim dedim face kilitlendi sizede facede öle bildirimler gelirswe arkadaşlarınızdan sakın ben gibi merak edip açmayın... ufak bi uyarı off yaa![]()
Kizlar bende yelizde cesaret alarak test yaptim ama koca bir tek cizgi bu ayda umutlar suya dustu artik bu ay asilama isteyecem bakalim dktr ne diye ek
Anaa geldi valla canim evin sizi bi gonderide etiketledi gibi bisey :))
ahhh kuzm ahh diyorum ama dinleyen kimm ..
hep boyle bunlarhic laftan anlamiyorlar
![]()
valla hep böle yapıyolar yaaaaaaa laf dinlemiyolar orda muhabbet yıkılıyo:)![]()
Kizlar bende yelizde cesaret alarak test yaptim ama koca bir tek cizgi bu ayda umutlar suya dustu artik bu ay asilama isteyecem bakalim dktr ne diye ek
46.000
Nuran 5000 okudu toplam 51.000
Gevezeker en cok sizin mesajınız var facede :)) bide ne dertli gibi yazmışlar
yerim sizleri cıyor çerezler
46.000
Nuran 5000 okudu toplam 51.000
canım benim tuh yaaa olsun bu ay olmadıysa önümüzdeki ay muhakkak git bakalım doktora ne diyecek
canım 10.000de benden yaz toplam 61.000 oldu
kızçeler günaydın face'ye giremeyenler için bide burdan özet geçeyim dün doktora gittik sabahtan ikindin 4e kadar doktordaydık geçen sefer gittiğimde detaylı bakmıştı ya meğer o detaylı ultrasonmuş yine baktı birinin herşeyini inceledi banada göstere göstere ama diğeri okadar detaya izin vermedi doktor inatla kontrol etmeye çalışıyo garibim ama en sonunda pes etti bir dakika yerinde duramıyoki dedi allaha şükür bi sorun yok gibi görünüyor dedi birsi 757 gr diğeri 635 gr olmuşlar sanırım ikiz oldukları için bu azcık düşüklük normal normalda 800gr'a yakın olmamlılar bu haftada diye biliyorum ama doktor normal dedi şeker yüklemesindede sorun çıkmadı damarımın patlatılması dışında:))) bide her zamanki gibi kansızlık var ve habire iki kız diyoruz ya birisi kesin kız ama diğeri süpriz yapabilir doktor kontrol etti birine kesin kız diyo diğerinede kız diyo ama ona kesin diyemiyo eğer böyle bi süpriz olursa oğluşum çıplak kalcak:))))
heheheheh orda yazdıkların anında gidiyoya sohbet dah akoyu olabiliyo ama buranın zevki ayrııCanımmmm bizde sizi yeriz ama ben özseri daha çok yemek isterim
Canlarımmmm allah razı olsunnn çok teşekkür ederimm allah kabul etsin inşallah
eneeeeeeee hülyaaa bi tanesi erkek mi yoksa bak yaramaza yaa neden göstermiyoki kendini alla alla çok yaramaz yaaa,maşallah tostoslarıma benim annelerini üzmesinler aferin
![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonucumuz temiz çıktı.
Rabbime binlerce şükür.
facede bide gizliden gizliye takip edende yok herşeyi rahatça konuşabiliyoruz ya o yüzden daha rahat ve zevkli oluyo:))
kız aslında gösteriyo kendini sakladığı yok ama dalga geçiyo çok fena hadi hadi yakalayabilirsen bak diyo resmen:)) zıpır çocuk zaten koşturcam diye zayıf kalmış kardeşinden:)) üzmüyolar teyzesi kızma sakın olurmu pek alınganlar :)))