Dostlugun ve dayanışmanın topiği

cnm sen kesin karar verdin mi tek embriyo icin.. son anda 2 ye karar vermeyin... :49::49:

benim bebis simdiden kendini merak ettiriyor... :9: burcu kiz diyor ... ozlem ve sen erkek bakalim... banada hep erkekmis gibi geliyor...
kismet bakalim... hep supriz olsun diyorum ama bnide merak ettirmeye basladiniz iyice... persembe gunu dr u zorlucam galiba iyice baksin diye...

canımcım tek olsun diyruz çünkü zaten tüp riskli gebelik ikiz olunca daha da riskli olur ayrıca ikiz gebelik taşıyabilecek yapıdamıyım emin değilim düşürüm diye korkuyorum,ilk deneme oldugu için tek istiyoruz şimdilik ama kurban oldugum allahım ne uygun görür bilemem, tekte olsa iki tane de olsa allah ne uygun gorurse oo oluyo bi yakınım 2 seferdir 2 şer tane koydurdu ikiside tutmadı,nasibimde varsa bir de olur

aman inşallah eşimde yoktur sorun birde onunla uğraşmasak bari :) ama Rabbim her derdin bir dermanını verir bizimde alnımızda yazılı olanıyaşıyoruzzzzz kızlar sayenizde yüzüm glüyor azıcık bebeğim elbet gelecekkkk bak meleğim neredeysen duyyyyy sesimi annen seni bekliyor kucagını açmış

inşallah canım, sorun bizde olunca kolayca kabullenebiliyoruz am aeşlerde oluna malesef travmayı zor atlatıyolar,erkeklikleriyle ilgiliymiş gibi geliyo, allahım herhangi bir sorunla karşılaştırmadan meleğini sana versin,daha 1 sene bile olmamış mutlak agelecektir annesi için rahat olsun...
ama insan başına geleni çekiyor,allah başka dertler vermesin dermansız dert olmasın inşallah

aman inşallah eşimde yoktur sorun birde onunla uğraşmasak bari :) ama Rabbim her derdin bir dermanını verir bizimde alnımızda yazılı olanıyaşıyoruzzzzz kızlar sayenizde yüzüm glüyor azıcık bebeğim elbet gelecekkkk bak meleğim neredeysen duyyyyy sesimi annen seni bekliyor kucagını açmış

kendid erdimden sanada cevap veremedim kusura bakma canım bencede vakit kaybetmeden eşinde eğer kabul ediyosa doktora görünsün bence ılbaşına kadarda vakit kaybetmeyin inş yoktur ama sorun varsa ozamana kadar tedavi işini halletmiş olursunuz
bide o sancı varya bendede oluyodu hatırlıyosan afedersin aşağı arka taarfımdan bişey sokuyolardı sanki kasıklarıma doğru oturup kalkamıyodum iki büklü yürüyodum ve bu aşağı yukarı bir hafta sürüyodu ve tüm bunlar yumurtlama ağrısıymış ayrıca sen apandist deyince hatırladım ara sıra kasığım çok ağrırdı ve birinde bizde apandistmi diye korkup acile gitmiştik doktor apandist o taarfta olmaz diye dalga geçmişti rezil olmuştuk acaba odaı yumurtlama ağrısıydıki şimdi hatırlaıdm tabi ozamanlar çocuk mocuk düşüncesi olmadığı için kendimi hiç takip etmiyoudm
eşinle sorunlarınızada takılma hepimizin evinde oluyo öyle şeyler ailelerin yanında olması kötü olmuş ama napalım bidaha sorun yaşamazsınız inş yaşarsanızda dikkat edersiniz kimseye yansıtmamaya ama işi mahkemeye gidecek kadar büyütmeyin seviyosun kız birbirinizi daha ne istiyosunuz hepimizin başında var bi tane kozalak bak bana adam kozalak hödük napıyım uğraş dur ama napıyım bitanecik kocam seviyorum

artık görsün yani perşembe günü de. sende biraz yardımcı ol dr.a konuş bebeğinle artık göster de olsun bitsin. :)) çikolatamı yiyon acı mı yiyon ne yesen ye o bebek önünü dönecek o kadar :27: perşembe günü görmeden gelme buraya sakın. :45:

aciyi cikolataya tercih ederim... vallahi ozellikle oyle bisey yiyip gitmedim ....
dur bakim persembe gitmeden acili bisiler yiyip bakim napcak benim velet... :9:

evet galiba bebisim anne sozu dinliyo... ben supriz olsun dedikce gizlendi bebegim...

cnm bana nedense senin biri erkek olabilir gibi geliyor... diger kontrol daha net olur ozellikle gostermeyen icin...

sakarya isinide dert etme kendine... uygun bir kira bulur kendine olmassa duruma gore sende gidersin yanina...
hemen stres yapma bakim ... her iste avrdir bir hayir... hocalari flnda is icin yardimci olurlar belki...
dur hele bugun bir yarin iki... denge kurulur yakinda...

cnm sen kesin karar verdin mi tek embriyo icin.. son anda 2 ye karar vermeyin... :49::49:

benim bebis simdiden kendini merak ettiriyor... :9: burcu kiz diyor ... ozlem ve sen erkek bakalim... banada hep erkekmis gibi geliyor...
kismet bakalim... hep supriz olsun diyorum ama bnide merak ettirmeye basladiniz iyice... persembe gunu dr u zorlucam galiba iyice baksin diye...

nebiliyim bende baştan beri öyle hissediyodum belkide öyle istediğimdendi o his hatta rüyasını bile görmüştüm ama ki kız tabi bilemeyiz bi bakarız ikiside erkek çıkar gelir bidahaki gidişte herbişicik net çıkar ortaya

sende doktora gidince çikolata ye bol bol doktorun yanına girmeden hatta yolda başla yemeye çikolata yiyince çocuklar hareketleniyo ya doktor daha rahat görsün bizde çatlamayalım burda

canımcım tek olsun diyruz çünkü zaten tüp riskli gebelik ikiz olunca daha da riskli olur ayrıca ikiz gebelik taşıyabilecek yapıdamıyım emin değilim düşürüm diye korkuyorum,ilk deneme oldugu için tek istiyoruz şimdilik ama kurban oldugum allahım ne uygun görür bilemem, tekte olsa iki tane de olsa allah ne uygun gorurse oo oluyo bi yakınım 2 seferdir 2 şer tane koydurdu ikiside tutmadı,nasibimde varsa bir de olur

benim ailemde de var tup bebek... halam 42 yasinda tutturdu tupu..
ozmana kadar 2ser 3er koydular tutmadi hic biri... nerden baksan 15 sene tedavi sonrasi geldi dunyalar guzeli kizi....
rabbim insallah sana daha ilkinde nasip edicek... senin yasin daha genc ve doktorun cok net. sizi oyalamamis...
onlarin problemleri buyuktu... enistemde hareketsizlik azlik fln bircok sey vardi... yanlis doktorlara denk geldi... birde ozamanlar onlar ilk basladiklarinda bukadar gelismis degildi...
halamin bunye embriyolari kabul etmiyordu... devamli sebepsiz dusukler oldu...
Allahin hikmeti iste sonunda artik son 3 denemede 2.sinde tuttu... dedigin gibi nasip kismet ....
insallah senin daha rahat kolay ve hopp diye gelicek bebisin... :49::emir_bebek::nazar:

kendid erdimden sanada cevap veremedim kusura bakma canım bencede vakit kaybetmeden eşinde eğer kabul ediyosa doktora görünsün bence ılbaşına kadarda vakit kaybetmeyin inş yoktur ama sorun varsa ozamana kadar tedavi işini halletmiş olursunuz
bide o sancı varya bendede oluyodu hatırlıyosan afedersin aşağı arka taarfımdan bişey sokuyolardı sanki kasıklarıma doğru oturup kalkamıyodum iki büklü yürüyodum ve bu aşağı yukarı bir hafta sürüyodu ve tüm bunlar yumurtlama ağrısıymış ayrıca sen apandist deyince hatırladım ara sıra kasığım çok ağrırdı ve birinde bizde apandistmi diye korkup acile gitmiştik doktor apandist o taarfta olmaz diye dalga geçmişti rezil olmuştuk acaba odaı yumurtlama ağrısıydıki şimdi hatırlaıdm tabi ozamanlar çocuk mocuk düşüncesi olmadığı için kendimi hiç takip etmiyoudm
eşinle sorunlarınızada takılma hepimizin evinde oluyo öyle şeyler ailelerin yanında olması kötü olmuş ama napalım bidaha sorun yaşamazsınız inş yaşarsanızda dikkat edersiniz kimseye yansıtmamaya ama işi mahkemeye gidecek kadar büyütmeyin seviyosun kız birbirinizi daha ne istiyosunuz hepimizin başında var bi tane kozalak bak bana adam kozalak hödük napıyım uğraş dur ama napıyım bitanecik kocam seviyorum

Benim sağ taraftaydı o yüzden doktorlarda üzerinde durdularrr aman çok karışık şeyler anlamadım gtti hala ara ara sancı giriyor inşallah yumurtlamadan olsunda bebeğim gelsin annesine

kızlar tazebaha için okuduğunuz yasinleri baan tekrar yazarmısınız sanırım oldu sayıya ulaştık ben 20tane okudum sizdede epey vardı bi yazında bakalım kaç olmuş

benim ailemde de var tup bebek... halam 42 yasinda tutturdu tupu..
ozmana kadar 2ser 3er koydular tutmadi hic biri... nerden baksan 15 sene tedavi sonrasi geldi dunyalar guzeli kizi....
rabbim insallah sana daha ilkinde nasip edicek... senin yasin daha genc ve doktorun cok net. sizi oyalamamis...
onlarin problemleri buyuktu... enistemde hareketsizlik azlik fln bircok sey vardi... yanlis doktorlara denk geldi... birde ozamanlar onlar ilk basladiklarinda bukadar gelismis degildi...
halamin bunye embriyolari kabul etmiyordu... devamli sebepsiz dusukler oldu...
Allahin hikmeti iste sonunda artik son 3 denemede 2.sinde tuttu... dedigin gibi nasip kismet ....
insallah senin daha rahat kolay ve hopp diye gelicek bebisin... :49::emir_bebek::nazar:

inşallah canım,bizde sadece sayı azlığı problemi var görünen şimdilik normal yollardan da olur ama zamanını bilemeyiz o yzuden seninde yaşın geçmeden hemen ilkini kucagımıza alalım sonra ikincide ne istiyosanız yaparız dedi:9::9:
herşey mükemmel şartlarda olsa bile allah istemedikten sonra olmaz o yüzden allaha sığındım,inancım sonsuz her türlü sonuca hazırım ama hissediyorum gelecek:16:az kaldı çok az şu yumurtalarım bi toplansın umarım çok kaliteli meriyo olur ki dondurabilelim en azındn olumsuz sonuc olursa bidah aiğne yemek durumunda kalmam olumlu olursa da kardeş için kullanırız:49::49::49::49:

su film kitap dizi hepsine ayar oluyorum....
sip diye hamile kalirlar mis gibi hamileleik gecirirler pit diye dogururlar..
hersey gullik gulistanlik olur...

biride cikip gerceklerden bahsetmezmi kardesim.....
benm kozalak bosuna demiyor kanma bunlara hepsi hikaye diye... :19:

kızlar tazebaha için okuduğunuz yasinleri baan tekrar yazarmısınız sanırım oldu sayıya ulaştık ben 20tane okudum sizdede epey vardı bi yazında bakalım kaç olmuş

hülyaaa yine duygulandım ben:48:
kızlar allah hepinziden razı olsun okuyan dua eden herkesin ettiği dualar kendi hayatında yoluna serilsin inşallah, ne desem azki şuanda çok fena oldum yine,

hülyacım benimde okumam gerekiyomu ben zaten hep okuyorumda hani bu 41 in içinde benimde okumuş olmam gerekiyomu onu sorcaktım

çok seviyorum sizi çok saolunnn bu arada hülyacım tespihte 7400+4100 deyim akşama tekrar sölerim

dua edin nolur benim içn zaten ettiğinizi biliyorum ama işte ya ben dedim ama o uyuza taa geçen sene nolcak yap burda gir herhangi bi bölüme dedim dinlemedi herzamanki gibi napcakmış öyle çocuk gelişimi bölümünde felan hayır maksat yüksek yamak askerliğe gitmeyi ertelemek değilmi zaten dedim dinletemedim illa babasının yolundan gitcek idealist ya okuycak adam olcak ya eziyetini hülya çeker nasılsa çok kızıyorum çok 3-5 gün sonrada yalnız kalma koca ev nasılsa annemin yanına taşınalım iki iki kira ödemeyelim dicek al başına belayı bi sürü kavga patırtı huzursuzluk çıkacak ayy halada buraya taşıncaz demiyomu doktora yapacakmış çocuk doğunca oraya taşınırmışız ayy çatlıyacam sinirimden şimdi

Napican kozalaklar iste , birgun dinleseler sasarim, ama baskalari soylese hemen mantikli gelir..
Hulyacim dualarim seninle ama dost aci soylermis, gorumcende evlenince senin kozalak kesin dicek annemin yanina tasinalim bir kac seneligine diye.. Ins allah baska bir cikar yol gosterir, olmadi sen git oraya be canim ama kira is fln hem ailenden uzak olucan.. Okulu dondursa fln sonra devam etse o zaman askerligi erteleyemiyor mu .. Uff valla yukari tukursen biyik asagisi tukursen sakal, ama vardir elbet bir cikar yolu simdi stress yapma nasilsa hersey olucagina varir, dusundukce cikamiyor insan isin icinden..

bide yaz günü cam kapı açık bizde mutfakta kahvaltı ediyoz kaynanam görümcem filn . kaynanam diğer pencereden çıktı söyledi. ben olsam ses etmezdim herlde pek münakaşa yaşamayı sevmiyom. heleki üstümdeki tam hanzo. bi gün bezi düşmüş balkona kapılarına çıktım vereyim diye yarım yamalak açtı kapadı kapıyı hiç teşekkür etmek filn yok. geçenlerde gene düşürmüş götürmedim bende.
muhattap olmak istemedim gene.

tavşana kediye kurban. buradakiler varya Allah Esirgesin . ev alma komşu al diyolar ya bak senin komşularında ne güzel. tavşancıklar kuşcuklar :)

Kiz sadece kuslar bocekler olsa ne ala, bahceye cikica benim komsu kaynana, birde yeni gelcek komsum var birkac aya Kaynanamin birtanesi torununun annesi tasincak yanimiza o zaman gor sen asil buyukbaslar bende :9:

Hayatim ben bitanecik okuyabildim :17:
Ama buda bir gelisme benim icin yani , cenazeden mevlude oturur dinlerdim o kadar .. Ins daha iyi olcak ..

ben daa 5 tane okudum.. cumartesiye toplancak diye ağırdan alıyodum.
bugün ikindiden sona 2 tane daha okurum. isteğim 10 tane okumaktı. bi sayılar gelsin eğer yetmeyen varsa ben 10 a tamamlarım yasinimi.

kızlar allah hepinziden razı olsun okuyan dua eden herkesin ettiği dualar kendi hayatında yoluna serilsin inşallah, ne desem azki şuanda çok fena oldum yine,

hülyacım benimde okumam gerekiyomu ben zaten hep okuyorumda hani bu 41 in içinde benimde okumuş olmam gerekiyomu onu sorcaktım

çok seviyorum sizi çok saolunnn bu arada hülyacım tespihte 7400+4100 deyim akşama tekrar sölerim

kiz masallah nasil cekiyonuz o tesbihleri, Allah`in gucune gitmesin benim uykum geliyor nedense .. :(

Offf offf kızlar sizden uzaklarda okadar çok şey yaşadım kiiii.Geçen hafta sonu eşimle ailesinin yanında kavga ettikkk 1 hafta bana zehir gibi geldi :( aileler yine duydu ve olay daha da büyüdü gecen cuma dava açmaya gidiyorduk sonra pazar günü eşimin bir tanıdıgının dügünü vardı ve oraya gittik ben oradaki herkese iyi davrandım boylece esimle aramız azıcık düzeldi gibi ama yine arada birşeyler var eşimi hala çok seviyorummm ama beni bazen okadar kırıyor ki.geçen pazartesi gününden beride sancım var ara ara kasıklarımda özlem yumurtlama belirtisi dedi ama bu kadar şiddetli olur mu?Perşembe gecesi agrı siddetlendi ve karnıma yayıldı apar topar doktora gttık apandıst diye acılde bakıldı genel cerrah ıgne yaptı agrı kesıcı ve gece 12 den sonra yemek yeme yarın 9 da gel dedı o sırada acıldekı kadın dogum doktru ustten sag yumurtlaıgıma baktı ama bır kıst falan goremedı ertesı gun gıttım kan tahlılı ultrason ıdrar hepsıne bakıldı ama brsey yok sadece kendını takıbe al bazen apandıst tahlıllerde cıkmasada patlayabılır dedıler
suan takıpteyım ve afedersınız dun sancıyla bırlıkte tuvalete cıktım gaıtam yesıldı :( offff bılmıyorum ne olcak stresten mı oluyor hala cozemdımmm boyle ıste 1 hafta bana 1 yıl gıbı geldı o 1 hafta da 2 kere ılıskı olud :) bırde dun gece bakalım Rabbim bebegimi bu ay alnıma yazmıs mı :) bat 8 ekim :)offfff ne uzun oldu yaa resmen ozlemişim yazmayııı

Canim hoşgeldin tekrar neler yasamissin öyle inşallah bi daha allahım yasatmaz bunlari bir an once verir yavrunu

allha herkesin gönlünden geçen küçük büyük ne muradı varsa hayırlısıyla tez zamnda kabul etsin inş bizim bu naçizane dualarımızıda inş kabul eder
sende bir tane oku senin yasininde bulunsuncanım ben şimdi sanada 1 tane yazıyorum

Napican kozalaklar iste , birgun dinleseler sasarim, ama baskalari soylese hemen mantikli gelir..
Hulyacim dualarim seninle ama dost aci soylermis, gorumcende evlenince senin kozalak kesin dicek annemin yanina tasinalim bir kac seneligine diye.. Ins allah baska bir cikar yol gosterir, olmadi sen git oraya be canim ama kira is fln hem ailenden uzak olucan.. Okulu dondursa fln sonra devam etse o zaman askerligi erteleyemiyor mu .. Uff valla yukari tukursen biyik asagisi tukursen sakal, ama vardir elbet bir cikar yolu simdi stress yapma nasilsa hersey olucagina varir, dusundukce cikamiyor insan isin icinden..

Kiz sadece kuslar bocekler olsa ne ala, bahceye cikica benim komsu kaynana, birde yeni gelcek komsum var birkac aya Kaynanamin birtanesi torununun annesi tasincak yanimiza o zaman gor sen asil buyukbaslar bende :9:

Ama buda bir gelisme benim icin yani , cenazeden mevlude oturur dinlerdim o kadar .. Ins daha iyi olcak ..

o allahın emri canım sonra nolcak ben anlatayım geleceği sana(töbe töbe bilemden şirke girmiyorumdur inş) bana taşınalım diye baskı yapcak bende ona baskı yapıp susturacam bisürü küscez tam o sustu derken onlarda alttan alttan zaten iki çocuk var bisürü kira veriyosunuz bisürü masraf diye bizi düşünüyo ayağına girecekler bizimki hayır diyemicek ben duydukça benimkinin sessiz kaldığını gördükçe delircem evde sürekli tepesine çullanacam yine tartışma yine küslük olcak en son ben resti çekecem oda sana ev mev yok hayat boyu kirada oturcaz dicek olay kapancak umarım bu kadar hafif atlatabiliriz çünkü bunlar daha öncede yaşandı bu şekilde atlatıldı bidahaki bukadar hafif atlatılmaz gibime geliyo

snein komşuları ben toptan küçük büyük hepsiin köküne kibrit suyu çalacam bu sinirle gelip benimkiler komşulardan anne babadan girip seninkilerden çıkacam şimdi:)))

allah kabul etsin canım oo senin duan daha makbul olur şimdi ohh ne güzel senin kuran okumanada vesile oldu hem kızın annesinin kuranını dinledi oda amin dedi ne güzel:))

tazebahar garanti senin bu iş baksana taa nerelerden amin geldi sana:))

bugün ikindiden sona 2 tane daha okurum. isteğim 10 tane okumaktı. bi sayılar gelsin eğer yetmeyen varsa ben 10 a tamamlarım yasinimi.

tamam canım ben sana 7 yazıyorum şuanda 30 oldu diğer kızlarda yazsınlar eksik kalırsa tamamlayalım ona göre ama eksik kalmıcak hatta fazla gelcek gibi

ayy kızlar bide size ne danışcam ben. hani bi arkadaşım doğum yaptı demiştim ya kızı oldu. Önümüzdeki günlerde ziyarete gitcem ama nasıl bişey alsam.
Mayısta 8 aylık olucak acaba 9-12 aylık giyabileceği yazlık bişeyler mi alıp götürsem. ?
yoksa 6-9 aylık mayısa kadar giyebileceği bişey mi alıp götürsem.. Şimdi küçük şeyler de almak istemiyorum. yavrucaklar hemen büyüyo kalıyo sonra küçük gelenler.

kiz masallah nasil cekiyonuz o tesbihleri, Allah`in gucune gitmesin benim uykum geliyor nedense .. :(

oturup çekince geliyo evet.. Oda bişey mi ben çekirdek çitleyince bile geliyo. sürekli aynı hareket başka bişey yok ondan geliyo herlde. :52:
ama yolda giderken çek tesbihi nasıl gittiğini anlamıyosun. :)

canım allah kabul etsin, allah razı olsun allahım dualarını sana çevrisin canım benim çok saol

allahım yüüznüzü güldürsn ne diyim ay dilenciler gibi iki saattir dua ediyorum am açok içimden geliyo,çok duygulanıyorum benim için oturup dua okumanızdan çok etkileniyorum, gücüme güç katılıyo,inancıma inanç katılıyo,allahım hepinizden razı olsun :16::16::16:

ya ben telefona indirdim zikirmatik yolda yürükende çekiyorum,arabadayken otobusteyken otururken sohbet ederken otmatiğe bağladım geçen eşim aradı telefonu cevaplarken lailaheillalah dedim efendim diyeceğim yere:1::1::1:

evde olsam benimde uykum geliyo ben genelde işyerind eve işe gelip giderken çekiyorum evim işe arabayla yarım saati buluyo trafik olunca:))

ayy kızlar bide size ne danışcam ben. hani bi arkadaşım doğum yaptı demiştim ya kızı oldu. Önümüzdeki günlerde ziyarete gitcem ama nasıl bişey alsam.
Mayısta 8 aylık olucak acaba 9-12 aylık giyabileceği yazlık bişeyler mi alıp götürsem. ?
yoksa 6-9 aylık mayısa kadar giyebileceği bişey mi alıp götürsem.. Şimdi küçük şeyler de almak istemiyorum. yavrucaklar hemen büyüyo kalıyo sonra küçük gelenler.

canım küçük bişeyler alma zaten herkes alıyo küçük şeyeri kendiside almıştır ve beebkelr çok çabuk büyüyo sen büyük bişeyler al 9-12 aylık alırsan hem onları daha uzun süre giyebilir benim fikrim biraz öncede demiştim ya eğer ilgini çekerse lcw'ye git derim hatta internet sitesinden bile bakabiirsin hem uygun hem çok şeker şeyler var

Back
X