cnm sen kesin karar verdin mi tek embriyo icin.. son anda 2 ye karar vermeyin...
benim bebis simdiden kendini merak ettiriyor...burcu kiz diyor ... ozlem ve sen erkek bakalim... banada hep erkekmis gibi geliyor...
kismet bakalim... hep supriz olsun diyorum ama bnide merak ettirmeye basladiniz iyice... persembe gunu dr u zorlucam galiba iyice baksin diye...
canımcım tek olsun diyruz çünkü zaten tüp riskli gebelik ikiz olunca daha da riskli olur ayrıca ikiz gebelik taşıyabilecek yapıdamıyım emin değilim düşürüm diye korkuyorum,ilk deneme oldugu için tek istiyoruz şimdilik ama kurban oldugum allahım ne uygun görür bilemem, tekte olsa iki tane de olsa allah ne uygun gorurse oo oluyo bi yakınım 2 seferdir 2 şer tane koydurdu ikiside tutmadı,nasibimde varsa bir de olur
aman inşallah eşimde yoktur sorun birde onunla uğraşmasak bari :) ama Rabbim her derdin bir dermanını verir bizimde alnımızda yazılı olanıyaşıyoruzzzzz kızlar sayenizde yüzüm glüyor azıcık bebeğim elbet gelecekkkk bak meleğim neredeysen duyyyyy sesimi annen seni bekliyor kucagını açmış
inşallah canım, sorun bizde olunca kolayca kabullenebiliyoruz am aeşlerde oluna malesef travmayı zor atlatıyolar,erkeklikleriyle ilgiliymiş gibi geliyo, allahım herhangi bir sorunla karşılaştırmadan meleğini sana versin,daha 1 sene bile olmamış mutlak agelecektir annesi için rahat olsun...
ama insan başına geleni çekiyor,allah başka dertler vermesin dermansız dert olmasın inşallah