Dostlugun ve dayanışmanın topiği

canım normal tuz koyma normal tuz eritir diye biliyorum turşuluk kalın tuz oluyo ya onlardan koymalısın diye biliyorum

benim koca vitesten attı başlarım yükseğinede lisansınada diyo şimdi ikinci derse girmiş daha iki derste haftalık 1000sayfa okuma yıkıldı üstüme nasıl olcak hem iş hem yüksek üstelik bunlar diplomat yetiştiriyolarmış ben terminolojisini bilmiyorumki olayın en iyisi ben devamsızlıktan kalayım gelecek döneme seneye allah kerim diyo hadi gel desem bugün döncek bende gitmişken arınki ve diğer günkü derslere gir dedim:)))))

merhaba damdan düşer gibi oldu ama
hamileler var sanırım burda çok özürdileyerek birşey sormak istiyorum?
hiç hamburger yediniz mi? çok zararlımı?cnaım çok istiyor ama zararlı diye kendimi zor tutuyorum

Hayatim yoldaymis, birazdan gelir ins hersey yolundadir..

İnşallah canım..

benim koca vitesten attı başlarım yükseğinede lisansınada diyo şimdi ikinci derse girmiş daha iki derste haftalık 1000sayfa okuma yıkıldı üstüme nasıl olcak hem iş hem yüksek üstelik bunlar diplomat yetiştiriyolarmış ben terminolojisini bilmiyorumki olayın en iyisi ben devamsızlıktan kalayım gelecek döneme seneye allah kerim diyo hadi gel desem bugün döncek bende gitmişken arınki ve diğer günkü derslere gir dedim:)))))

:)) bak gördün mü.. demekki adam isyanlara bürünmüş hemen. sende burada nasıl olacak diye kendini yiyip bitiriyon. Cumaya kadar kalsın bakalım orada zaten karar vermişse değişmez o karar. devamsızlıktan kalır. Kocan yanıbaşında sende rahat edersin :))

hiç hamburger yediniz mi? çok zararlımı?cnaım çok istiyor ama zararlı diye kendimi zor tutuyorum

Yee hayatim hergun yemiyon yaa bisi olmaz bende kac kere yedim, hatta hafta sonu canim cok istedi bir cay bardagi kolada ictim ..
Melekler Allah`a emanet hamburgerden nolcak sadece bildigin temiz yerden ye, bak benimde canim istedi aksama evde yapiyim bari :)))

cnm vallahi ben yedim...
hatta doktoruma sordum ... mc burger fln ayda 1 yiyebilrisin cok canin isterse dedi...
ama mesela bazi restaurant cafelar var hani ozel hamburger fln yapiyorlar...
simdi onlarda 2 haftada bir de olur dedi... kocaman koftesi fln oluyor icinde dedi...
sadece patates icin tuzlu diye pek taraftar dedil...
okadar kasma kendini yani...

ayiptir soylemesi midye bile yedim... :56::27:

Ayy oda dogru, kis ne guzel kalsin bu sene seneye Allah kerim, belki baska kolay bir bolume girer eve yakin..

Yee hayatim hergun yemiyon yaa bisi olmaz bende kac kere yedim, hatta hafta sonu canim cok istedi bir cay bardagi kolada ictim ..
Melekler Allah`a emanet hamburgerden nolcak sadece bildigin temiz yerden ye, bak benimde canim istedi aksama evde yapiyim bari :)))

özürdilerim canınızı istetmek gibi amacım yoktu çok çok özürdilerim:50:
burger kingten yicem ama inşallah temizdir:18:

cnm vallahi ben yedim...
hatta doktoruma sordum ... mc burger fln ayda 1 yiyebilrisin cok canin isterse dedi...
ama mesela bazi restaurant cafelar var hani ozel hamburger fln yapiyorlar...
simdi onlarda 2 haftada bir de olur dedi... kocaman koftesi fln oluyor icinde dedi...
sadece patates icin tuzlu diye pek taraftar dedil...
okadar kasma kendini yani...

ayiptir soylemesi midye bile yedim... :56::27:
içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederim
burda öyle restaurantlar yok malesef küçük bi şehir burası mecbur burgere talim :(

İnşallah canım..

:)) bak gördün mü.. demekki adam isyanlara bürünmüş hemen. sende burada nasıl olacak diye kendini yiyip bitiriyon. Cumaya kadar kalsın bakalım orada zaten karar vermişse değişmez o karar. devamsızlıktan kalır. Kocan yanıbaşında sende rahat edersin :))

cnm sen isme karar verdinmi ?

hulya sen ne dusunuyorsun kizlara ?

tazebahar ve digerleri gonlunuzden gecen isimler ne?

belki isim hirsizligi yaparimmm :27::37:

ayy ben kahvaltıya yedim üstelik ketçabı mayonezide vardı ama hamburger aldım marketten evde kendim yaptım yedim homuli gırtlak hiç zararlımı diyede düşünmedim yarasın inş bebişlerimize canım okadar kasmayalım valla ben arada az bişey kolada içiyorum

İnşallah canım..

hayırlısı bakalım canım hepiniz çok sağolun

özürdilerim canınızı istetmek gibi amacım yoktu çok çok özürdilerim:50:
burger kingten yicem ama inşallah temizdir:18:

yok şekerim üzülme bizim canımız çekmez çekerde zaten sen dedin diye değil bizim herşeyi çekiyo canımız biraz pis boğazız:)))

cnm sen isme karar verdinmi ?

hulya sen ne dusunuyorsun kizlara ?

tazebahar ve digerleri gonlunuzden gecen isimler ne?

belki isim hirsizligi yaparimmm :27::37:

ayy tam adamına sordun yani bizim en büyük sıkıntımız isim. kız olsa zeynep, nezide, buğlem, vb. isimler çoktu ama erkek olunca seçeneğimiz çok az.
başta Aytuğ ismine karar vermiştik bende çok ısınmıştım ama eşim şimdi istemiyo. illa Haktan olsun diyo. biriside sormuş Haktan koyalım mı diye bi hocaya. daha güzel isim düşünün demiş.
Taha, Eymen, Meriç var bide aklımızda şimdilik.

Sen şimdiden düşün bak sonra çok zor oluyoo.. :31:

Var kusum istemedigin kadar cesit, dondurulmus guzel olmuyor ama kolay olyor :52:
Yolliyim hayatim, acaba kargolarin dondurulmus kargo servisi var mi?

yok kiz sen havalimanindan yolcu beraberi yolla....oylede olur...
attikmi onlari firina...
ayy yaa olmayan istahim acildi bugun hee...
aksam kahvemide yaptim...
simdi balkonda keyif yapcam.... :40:

ayy tam adamına sordun yani bizim en büyük sıkıntımız isim. kız olsa zeynep, nezide, buğlem, vb. isimler çoktu ama erkek olunca seçeneğimiz çok az.
başta Aytuğ ismine karar vermiştik bende çok ısınmıştım ama eşim şimdi istemiyo. illa Haktan olsun diyo. biriside sormuş Haktan koyalım mı diye bi hocaya. daha güzel isim düşünün demiş.
Taha, Eymen, Meriç var bide aklımızda şimdilik.

Sen şimdiden düşün bak sonra çok zor oluyoo.. :31:

ohh sizde secenek cok...
ben sectim kiz olursa Belis - erkek olursa Ruzgar yada ates.

ama kozalak sorun ediyor belis ve ruzgari... olsun ben yinede koyucam... garibim muhtemelen 2 isimli olcak...
onlerine kizda gecem erkekte gece istiyordum ama kimse begenmedi... :14:
gecem belis gibi...

merici begendim ben... guzel isim... fazla yok. eymen de olabilir..

Son düzenleme:
ohh eline sağlık canım güzel olur merak etme. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. :)

mervee kız sen bu işi biliyon anlaşılan hadi bana tam olarak anlat bende salatalıkla lahana karışık turşu kurayım :)

canım şimdi çıkmam lazım evde internet yok daha almadık yarın sana yazacağım tursu tarifi bekle bacım kızlarrr özleyin beniiii özserim bana skype tan yaz lutfen merak ediyorum senı

Back
X