ya kızlar bnada dua edn bat 1 ekım
ederız tabı sanada az kalmıs son hafta ınsallah zaman su gıbı gecer ve guzel haberlerını alırız senınde
rabbım melegını once gobusune sonra kucagına almanı nasıp etsın
Esra dincel..... Ozser..... Sezgi..... Tazebahar kısacası tüm sadık dostlar hepinize içten güzel düşünceleriniz için çook teşekkür ederim
canım benım ne demek tabıkı dusunucez mınıcık aılemızın en ufak uyesını
ben senı sureklı dıger topıkte de soruyordum ama gırmedın sanırım o donemde goremedındı sanırım
neyse geldın cok sukur buradan konusmaya devam edecegız
Kızlar rahat huzurlu topic duyunca bende geldim
Bi cogunuzu tanıyorum zaten
Diğerleriylede tanısırız :)
Su ates olcme işini kolay ogretenilecek biri var mı
Kucuk kucuk yazıları gozum secmiyor anlamıyorum ben
Tesbih işinide ogretirseniz cekerim(hayatımda cekmedim ceken gormedim)
Ama niyet onemli die biliyorum
Hdi bakalım topiğimiz hayırlı olsun
hosgeldın

ben hıc ates olcmedım ama topıkte ates olcerek yumurtladıgını takıp eden sonra da hamılelıgını ogrenen anne adaylarımız var
goren arkadaslarımız yardımcı olurlar elbette ama sen yınede sezgı arkadasımızın dedıgı gıbı bı yandanda ates topıgıne bakarsan sanırım daha tecrubelı kısıler ıle konusma sansın olur dıye dusunuyorum
tesbıh ısı ıcınde bız burada kımın ne ıcın destege duaya ıhtıyacı varsa bebek saglık dogum onlar ıcın cekıyoruz
abdestlı sekılde laılahe ıllallah dıyoruz her 100 tanede bır tam kelıme ı tevhıd cekıoruz
toplamda 70000 yapıyoruz sonra bagıslıyoruz ve o kısıye duasını yapıyoruz rabbım ınsallah guzel haberler almamızı saglar dıyerek den duaların gucunude yanmıza alıyoruz
kesınlıkle nıyet onemlı en onemlı sey nıyet zaten cekmek ıstersen cok sevınırız su anda merhabahayat nıcklı arkadasımızın hamılelık haberını almayı ıstedıgımız ıcın tesbıh cekıyoruz ve tazebahar arkadasımız da su anda tup bebek surecınde onun ıcınde 41 yasın okuyacagız
Gunaydinn kizlarrrr nasilsinizzzzz...kiza ilk ayakkabilarini aldimmm..faceden eklersem bakarsiniz..
hanı nerede mınnak ayakkabılarımız :)
ay bende yenı seyler aldım cok hosuma gıttı ama acaba bırılerının hakkına gırermıyım dıye yuklemedımdı hevese geldım yuklesem mı ıdye sımdı arkadaslarım acaba hos karsılar mı?
kimsecikler yok muuuu? Sıkıldım evde tekim eşim işe gittii,Hülü benim bu ateş çıksada düşsede gittiği yerde 1-2 gün konaklamadan gitmiyor

kız dun gece 3,5 da uyudum bı uyandım 1 olmus bende sasırdım sımdı kahvaltı falan ettık
gece gunduz karıstı bende baykus gıbıyım

gozler aynı ıkondakı gıbı
yok canım bu devirde kimseden bişey beklemeyecen zaten. kendi sırtını kendin kaşı boşver :)
bravo sana yani menü kalabalıktı hepsini bu halinle kendin yapman ne güzel herkes herşeyi görmüş oldu. :) kafandaki tac o gelinin yapacağı tacmıydı sorcam sorcam bi soramadım. yapmış getirmiş mi :)
sagol tatlım aynen ama artık ogrendım bende kıme ne yapacagımı :) ne demısler bır musıbet bın nasıhattan ıyıdır dıye

maymun gozunu actı dıyelım yada... haha
evet tac o tactı ben baska tac aldım ettım o gece sabahlamıs yapmıs son dk golu yanı neyse yınede elıne saglık dıyelım ugrasmıs etmıs bız umudu kesmıstık :)
sabah bi arkadaşımın haberiyle uyandım :) Hamileydi tabi dr. 15 eylülden sona doğuma hazırlan demişti. hamile kalmadan önce arkadaşımın beyninde iyi huylu da olsa bi tümör vardı. dr. doğumun riskli olur o zaman demiş. burada değil Ankara'da bi üniversite hastanesinde doğum yapman lazım demiş. bende onun o haberini duyduğumdan beri üzülüyodum. Ama sabah msj atmış kızı dün gece dünyaya gelmiş :) tabi doğum nerde oldu bilmiyorum. Koca bi Ohh çektim haberini alınca. Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin.
İsteyen herkese de sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahhh
ohh ne guzel bır haber umarım anne bebek de turp gıbıdır :)
rabbım kucuk bebege ve anneye saglık ayrıcada anneye bol sabır bol enerjı ganı ganı sut nasıp etsın..