Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Kızlar rahat huzurlu topic duyunca bende geldim
Bi cogunuzu tanıyorum zaten
Diğerleriylede tanısırız :)
Su ates olcme işini kolay ogretenilecek biri var mı
Kucuk kucuk yazıları gozum secmiyor anlamıyorum ben
Tesbih işinide ogretirseniz cekerim(hayatımda cekmedim ceken gormedim)
Ama niyet onemli die biliyorum
Hdi bakalım topiğimiz hayırlı olsun:46:

Gunaydin canimmm..ates isini en iyi hulya biliyor...o gelince sor istersen .bugunde pazar buralar tenha olabilir..hos geldin bu arada topige :))...
Bat ne zaman senjn simdi...

Tesbihtede lailaheillallah diyoruz bende ilk bu niyet icin dun basladim cekmeye...sikintisi olan dogum yapacak olan bebek isteyen herkese kizlar basliyor cekmeye. ben de dun basladim ilk...oyle dua yerine gecsin diye yapiyoruz...iyi oluyor...

Off kizlar yaa cok canim sikiliyoo :(( benim adetler 2 aydir biliyosunuz kafasina gore geliyo gecen ay 26 agustosta kanli akinti gibi degisik bi sekilde baslamisti normalde 4 gun normal gelir biter benim neyse gecen ay 4 eylulde tamamen bitti 10 gun yani :( ne zaman tam soktugunu de hatirlamiyorum bu arada 30-31 gibi falan sanirim biz yelizle yeni batimin 26 eylul olduguna karar verdik ama soyle bi durum gelisti goguslerim cok sis ve koltuk altimdan gelen bi aci mevcut dun gece kahve bi leke geldi sabah bisey yoktu biraz once yine 1 damla gelmis ve ben gece otobusle 8 saat yol gidicem :(( yaa hamileysem (kii ins hamileyimdirde :))bisey olmaz dimi pztesi test yapicam insallah :))

kuzum korkma sakin beni dusun taaa italyaya gittim nerdeyse tum italyayi yuruyerek gezdim eee ister istemez elime valizde aldim ondan once tam tutunma doneminde ankaraya gittim ustelik yalnizdim ve valizimi kendim tasidim bide o ara ceyizleri bilmemne
eri yerlestirmistim ben agir agir canim cikmisti rabbim bekler ins vardir allahim kendi korusun onlari ve bende lekesi gelenlerdenim dedigin gibi olmustu hatirliyosan geldi bir damla ben size yazmistim lekem gelmeye basladi adet oldum diye sonra bikac saat sonra bi damla daha geldi ve hamileydim ins seninkide hayirli gizel habere isarettir

kızlar uzun zamandır size söylemek istediğim ama söylemediğim şeyi açıklıyorum:))) dualarınıza ihtiyacım var, biz eylülde doktor randevusuna gittiğimizde eşimde sayı azlığı sebebiyle tüp bebeğe yönlendirildik valla nasıl olduğunu anlamadan pat diye kendimi tüp bebek tedavisi içinde buldum.1 haftadır iğne vuruluyorum pazartesi kontrol var sanırım çarşamba yumoşlar toplanacak allah kısmet eder bi aksilik çıkmazsa cumartesi transfer olucak,sizler melek taşıyosunuz hepininiz dualarınıza ihtiyacım var
moral olarak çok iyiyim,inancım sonsuz çünkü çok şükür allaha bende bi problem yok eşimde sadece sayı az kalite olarak sıkıntı yok doktorlarımız ümitli ama önce Allah ol diyecek tabiki...
benim durumum bu sizden destek ve dua bekliyorum ben inanıyorum,sizin de inancınızı arkama alırsam daha güçlü giricem o işlemlere...

Canim cok ama cok mutlu oldum icindeki o huzur mutluluk inancla ins olcak bu ay aksam kizlarla faceden konustuk ins cumartesiye kadar senin icin 41 yasinokuycaz duasinida sen toplamaya girerken yapariz ins rabbim dualarimizi kabul eder seninde emeklerinin karsiliginolarak guzel bir hatta iki tane yavru verir sana sonra en buyuk gobek benim niye boyle psikolojisinden kurtulurum sen en buyuk gobekli olursun:)))
Rabbimmyardimciniz olsun ins

neyse rıske gırmeyeyım ozaman salı gunune alayım randevuyu arayım bakım varmıymıs yer
dedıgın gıbı nazar cıkmıs olsun

gece ruyamdada cam kırıkları temızledım baktım ufrak tefek sıkıntılara delalet edıyormus ıns bunlaradır baska sıkıntılar degıldır
Ayy ins o ufak tefek sikintilar yorgandaki leke gibi ufacik sikintilar ayy sabunu eksik kalmis badisini unutmusum sikintilari olsun hayirlara gelsin ins

Ani bi kararla adanaya gidiyoruzzz annemlere...bi degisiklik olsun. ozlemistik....

oo iyi yolculuklar anam ne gezginsiniz kiz ohh ne guzel

canlar nasılsınız? Benim için tesbih çekenlerden şimdiden allah razı olsun.Benim kırmızlar bizde misafirdi biliyorsunuz,bugün başlayamadım bende tesbihe,ama hemencecik başlayıp size yetişip sıradaki arkadaşlara okuyacağım.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Anne adaylarımızı sağlıkla meleklerine kavuştursun,benim gibi aday adayı olan arkadaşlarada en yakın zamanda hayırlısı ile bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah :16: iyiki varsınız
allah kabul etsin ins kuzucqn dualarinada amin diyorum ilk hamis adayi yani topigin onur annesi secilecek kisi belli oldu bebek siradaki kim :)))) buarada atesin bugun yukselmis ayy ins 15-20gun hep yukselir boyle mujdeler getirir bize hani 15-20cok biliyorum ama garanti olsun diye dedim:))

Ferideee yolda tesbihini cekiyorum canim. ama resbih olmadigi icin zor oluyor parmakla..sadece simdilik 700 tane cekebildim.. karsiyor elle:((
Bende ilk basladigimda oyle yaptim ayy hem zor oldu hem ilerlemedi direk milyoncuya gittim plastik kucukce zikirmatikler var onlardan aldim ohhh patir patir ilerliyorum

Canim hayirli olsn yeni topigimiz..
Simdi doktordan geldim topige baktim kapatilmis deyip uzucu seyler gorunce bu kizlar kesin baska topikte toplanmistir deyip aramaya koyuldum vee buldum :9:
Bugun doktorum vardii bebidimin teyzoslarii :)
7 haftamiz dolmus boyumuz 1 cm olmus kalbimizde pit pit atiyormus masallah :)
Oyle mutlu oldukki anlatamam sizi seviyoruz bebisim ve ben :)
Hadi gozun aydin canim benim benimkiler 2cm oldugunda ben kocaman olmuslar derken gorumcem ne o oyle parmak cocukmu onlar demisti :))) seninkide artik fetusdu bilmemneydi yalan onlar gecti direk parmak cocukluga terfi etti simdi artik her gidisinde hizla buyudugunu gorunce cok sasiracaksin
bizlerde sizi cok seviyoruz topigin en kucuk bebecigi ve en taze annesi

Kizlar ayy valla cok huzurlu rahat hissediyorum bugun eskiden oldugu gibi bir kac saat gittim sayfalar ilerlemis :))

Yaa bu zikirmatik application mi telefonda, bende bakiyim bari varmi yukliyim, ben tesbihle ekiyordum her turdan sonra bir kaseden otekine boncuk atiyordum, bazen attim mi atmdim mi tereddut oluyordu atmdim deyip bir daha cekiordum karisiyordu valla..

Bende dolaplarimi sildim yine orta raflr fln neysede ust ve alt dolaplari silerken yoruluyor insan , yatak odasinin birtek supurdum yerinide sildim actim camini kapdim kapisini ins ciksin su koku uzaniyorum simdi azcik.. Ahhh ahhh buda bize ismiydi be sabah 9 gece 4lere kadar bazen barda kosturdugum gunleri hatirliyorum, simcik hemen yorulur olduk :)) :9:

Biraz dinleniyim, yemegimi yapiyim dusumu alinca bende baslicam bgn kismet olursa cekmeye ins..

dimi bisuru sayfa ilerlemis hemde kavgasiz guzel ve icten samimi dileklerle dualarla ne guzel

burcuuu yaslaniyoruz canim hamileligi bahane ediyoruz ahhh eski biz ahhhh neyse bize yardimci geliyo erkek annesi olacaklar dusunsun:)))

Slm kizlaaar,ay nasil uykum geldi anlatamam, sonunda temizlenip basladim tesBihe:16: ya kizlar bu arada bazen yemek deyince midem bulanip duruyor ben hamile olsam ne halt yerim bilmiyorum,simdiden boyleysem,eger kirmizlar gelmeseydi kesin hamileyim derdim :9:
Merak etme valla o haltlar bi guzel yeniliyor ben mide bulantisinda cigir asmis biriydim annem hep derdi bi hamile olsan nolcak bilmem diye en ufak bi kokuda hemen bogurmeye baslrdim direk kacardim anaa bi hamile kaldim huyum suyum degisti tabiki mide bulantisi halaa had safhada ama mesela sarimsaga tahammul edemeyen ben apartmanda felan sarimsak kokusu duyunca ayy ne guzel mis gibi sarimsak kokuyo diyorum:)) ins sende bi hamile kal bu ay noluyo bana boyle diye gelirsin yemek deyince bile midesi bulanan sen nasil aman bebegime bisey olmasin besinsiz kalmasin diye miden bulana bulana cikaracagini bile bile yemek yiceksin gorcen ama ins bu sikintilari yasamadan gizeeel zevkli bi hamileleige sahip olursun

kimsecikler yok muuuu? Sıkıldım evde tekim eşim işe gittii,Hülü benim bu ateş çıksada düşsede gittiği yerde 1-2 gün konaklamadan gitmiyor :9::9:

kız ben yaptıgım ve karsılıgını goremedıgım onca seyden sonra bu baby showerda kımseye ıhtıyacım olmadıgını oyle guzel ıfade ettım kı herkes cevabını aldı
ben yegenıme baby shower yaptım pastasından evın suslemesıne yemeklerıne hersyeı yapmıstım ve abımın esının sacını makyajını bıle yapmıstım
esımın yegenıne bı dogum gunu yaptım 30 kısılık pastası suslerı kızın gıyımı kusamı evın temızlıgıne kadar yaptım

ama benım baby shower dedıgımde ıkı tarafta bı gun onceden gelmeyı yemeklere yardım etmeyı temızlık yapmayı falan dıyorlardı
ve abımın esı 12 de geldı esımın tarafı ıse 2 bucuktan sonra geldı partı 2de baslıordu

ve ben saymadım ama herhalde 12 13 cesıt ıkram sundum hepsını yaptım evı susledım hazırladım ve kendımıde susledım
her ne kadar 8,5 aylık hamıle de olsam hala kımseye cok sukur ıhtıyacım yok kel kor kendı ısını kendın gor

yok canım bu devirde kimseden bişey beklemeyecen zaten. kendi sırtını kendin kaşı boşver :)
bravo sana yani menü kalabalıktı hepsini bu halinle kendin yapman ne güzel herkes herşeyi görmüş oldu. :) kafandaki tac o gelinin yapacağı tacmıydı sorcam sorcam bi soramadım. yapmış getirmiş mi :)

hoşgeldin canım.. Öncelikle sen ateş ölçme topiğine de takıl oradakiler hem yorum yapar hemde yardımcı olur. zaten sayfanın başında nasıl ilerleyeceğinde yazıyo. http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html link bu. İnşallah bebeğin tez zamanda gelir.
O küçük yazılar derken neyi kastettin anlamadım ama . :) dediğim gibi sen ateş topiğine yaz oradan sana tabloda açarlar eğer ff tablon yoksa :) gerisi kolay zaten sabah hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ateşini dijital bi ateş ölçer yardımıyla dil altından ölçüp yazıyosun o güne.
Bu arada bat ne zaman ?

Gunaydinn kizlarrrr nasilsinizzzzz...kiza ilk ayakkabilarini aldimmm..faceden eklersem bakarsiniz..

Oyy hayırlı olsun canım benim :) ekle tabi bakalım. :46:

TAZEBAHAR...
Canım ben geçmişi pek okumamıştım senin yazını kaçırmışım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim. Rabbim meleğini sana göndersin. :16:

BEBEEKK...
Canikomm :) İnşallah yolculuktan geldikten sona gelen giden olmazda idrar ve kanda bebeğini görürüz :) :16:

sabah bi arkadaşımın haberiyle uyandım :) Hamileydi tabi dr. 15 eylülden sona doğuma hazırlan demişti. hamile kalmadan önce arkadaşımın beyninde iyi huylu da olsa bi tümör vardı. dr. doğumun riskli olur o zaman demiş. burada değil Ankara'da bi üniversite hastanesinde doğum yapman lazım demiş. bende onun o haberini duyduğumdan beri üzülüyodum. Ama sabah msj atmış kızı dün gece dünyaya gelmiş :) tabi doğum nerde oldu bilmiyorum. Koca bi Ohh çektim haberini alınca. Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin. :16:
İsteyen herkese de sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahhh :16:

sabah bi arkadaşımın haberiyle uyandım :) Hamileydi tabi dr. 15 eylülden sona doğuma hazırlan demişti. hamile kalmadan önce arkadaşımın beyninde iyi huylu da olsa bi tümör vardı. dr. doğumun riskli olur o zaman demiş. burada değil Ankara'da bi üniversite hastanesinde doğum yapman lazım demiş. bende onun o haberini duyduğumdan beri üzülüyodum. Ama sabah msj atmış kızı dün gece dünyaya gelmiş :) tabi doğum nerde oldu bilmiyorum. Koca bi Ohh çektim haberini alınca. Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin. :16:

bu çok güzel bir haber tatlım :16:

ya kızlar bnada dua edn bat 1 ekım :1:

ederız tabı sanada az kalmıs son hafta ınsallah zaman su gıbı gecer ve guzel haberlerını alırız senınde
rabbım melegını once gobusune sonra kucagına almanı nasıp etsın

Esra dincel..... Ozser..... Sezgi..... Tazebahar kısacası tüm sadık dostlar hepinize içten güzel düşünceleriniz için çook teşekkür ederim :16:

canım benım ne demek tabıkı dusunucez mınıcık aılemızın en ufak uyesını
ben senı sureklı dıger topıkte de soruyordum ama gırmedın sanırım o donemde goremedındı sanırım
neyse geldın cok sukur buradan konusmaya devam edecegız

hosgeldın :46:
ben hıc ates olcmedım ama topıkte ates olcerek yumurtladıgını takıp eden sonra da hamılelıgını ogrenen anne adaylarımız var
goren arkadaslarımız yardımcı olurlar elbette ama sen yınede sezgı arkadasımızın dedıgı gıbı bı yandanda ates topıgıne bakarsan sanırım daha tecrubelı kısıler ıle konusma sansın olur dıye dusunuyorum

tesbıh ısı ıcınde bız burada kımın ne ıcın destege duaya ıhtıyacı varsa bebek saglık dogum onlar ıcın cekıyoruz
abdestlı sekılde laılahe ıllallah dıyoruz her 100 tanede bır tam kelıme ı tevhıd cekıoruz
toplamda 70000 yapıyoruz sonra bagıslıyoruz ve o kısıye duasını yapıyoruz rabbım ınsallah guzel haberler almamızı saglar dıyerek den duaların gucunude yanmıza alıyoruz
kesınlıkle nıyet onemlı en onemlı sey nıyet zaten cekmek ıstersen cok sevınırız su anda merhabahayat nıcklı arkadasımızın hamılelık haberını almayı ıstedıgımız ıcın tesbıh cekıyoruz ve tazebahar arkadasımız da su anda tup bebek surecınde onun ıcınde 41 yasın okuyacagız

Gunaydinn kizlarrrr nasilsinizzzzz...kiza ilk ayakkabilarini aldimmm..faceden eklersem bakarsiniz..

hanı nerede mınnak ayakkabılarımız :)
ay bende yenı seyler aldım cok hosuma gıttı ama acaba bırılerının hakkına gırermıyım dıye yuklemedımdı hevese geldım yuklesem mı ıdye sımdı arkadaslarım acaba hos karsılar mı?

kimsecikler yok muuuu? Sıkıldım evde tekim eşim işe gittii,Hülü benim bu ateş çıksada düşsede gittiği yerde 1-2 gün konaklamadan gitmiyor :9::9:

kız dun gece 3,5 da uyudum bı uyandım 1 olmus bende sasırdım sımdı kahvaltı falan ettık
gece gunduz karıstı bende baykus gıbıyım :D gozler aynı ıkondakı gıbı :53:

yok canım bu devirde kimseden bişey beklemeyecen zaten. kendi sırtını kendin kaşı boşver :)
bravo sana yani menü kalabalıktı hepsini bu halinle kendin yapman ne güzel herkes herşeyi görmüş oldu. :) kafandaki tac o gelinin yapacağı tacmıydı sorcam sorcam bi soramadım. yapmış getirmiş mi :)

sagol tatlım aynen ama artık ogrendım bende kıme ne yapacagımı :) ne demısler bır musıbet bın nasıhattan ıyıdır dıye :27:
maymun gozunu actı dıyelım yada... haha

evet tac o tactı ben baska tac aldım ettım o gece sabahlamıs yapmıs son dk golu yanı neyse yınede elıne saglık dıyelım ugrasmıs etmıs bız umudu kesmıstık :)

ohh ne guzel bır haber umarım anne bebek de turp gıbıdır :)
rabbım kucuk bebege ve anneye saglık ayrıcada anneye bol sabır bol enerjı ganı ganı sut nasıp etsın..

Selam kızlar nasılsınız benim de dün çok yoğun geçti çok şükür herşey yolunda bebîşimin odasını tamamladık yerleştirdik herşey tamam artık bugün de gittik ve ağdamızı yaptırdık ne olur ne olmaz sancılar arada yokluyor çünkü artık evimizde bebişimi bekliyoruz tabi inşallah zamanın da gelir.. Özlemcim maşallah çok hamaratsın gerek mi söz artık kimseden fayda yok boşuma dememişler tırnağın varsa başını kaşı .. Heyecanlı çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah bebişi sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder Rabbim .. Tüp bebek yaptıracak arkadaşıma da Rabbim yardım etsin dualarımdasın canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .. Bu arada t arkadaşımız için de tesbih çekmeye bende başladım sayısı artsun ne kadar olduğunu söyleyeceğim ..

canım benım ne demek tabıkı dusunucez mınıcık aılemızın en ufak uyesını
ben senı sureklı dıger topıkte de soruyordum ama gırmedın sanırım o donemde goremedındı sanırım
neyse geldın cok sukur buradan konusmaya devam edecegız

:16: Canım çokk saol yaa bu günleri bir bir görüyoruz hepimiz çok şükür bu topiğin dayanışmasını çok seviyorum bu siteye bizim topikle başladım öylede gidiyoruz ara ara başka topiklere gitsekte yine burda yoplanıyoruz çook güzel :) iyiki varsınız..

kuzum korkma sakin beni dusun taaa italyaya gittim nerdeyse tum italyayi yuruyerek gezdim eee ister istemez elime valizde aldim ondan once tam tutunma doneminde ankaraya gittim ustelik yalnizdim ve valizimi kendim tasidim bide o ara ceyizleri bilmemne
eri yerlestirmistim ben agir agir canim cikmisti rabbim bekler ins vardir allahim kendi korusun onlari ve bende lekesi gelenlerdenim dedigin gibi olmustu hatirliyosan geldi bir damla ben size yazmistim lekem gelmeye basladi adet oldum diye sonra bikac saat sonra bi damla daha geldi ve hamileydim ins seninkide hayirli gizel habere isarettir

canim cok ama cok mutlu oldum icindeki o huzur mutluluk inancla ins olcak bu ay aksam kizlarla faceden konustuk ins cumartesiye kadar senin icin 41 yasinokuycaz duasinida sen toplamaya girerken yapariz ins rabbim dualarimizi kabul eder seninde emeklerinin karsiliginolarak guzel bir hatta iki tane yavru verir sana sonra en buyuk gobek benim niye boyle psikolojisinden kurtulurum sen en buyuk gobekli olursun:)))
rabbimmyardimciniz olsun ins

ayy ins o ufak tefek sikintilar yorgandaki leke gibi ufacik sikintilar ayy sabunu eksik kalmis badisini unutmusum sikintilari olsun hayirlara gelsin ins

oo iyi yolculuklar anam ne gezginsiniz kiz ohh ne guzel

allah kabul etsin ins kuzucqn dualarinada amin diyorum ilk hamis adayi yani topigin onur annesi secilecek kisi belli oldu bebek siradaki kim :)))) buarada atesin bugun yukselmis ayy ins 15-20gun hep yukselir boyle mujdeler getirir bize hani 15-20cok biliyorum ama garanti olsun diye dedim:))

bende ilk basladigimda oyle yaptim ayy hem zor oldu hem ilerlemedi direk milyoncuya gittim plastik kucukce zikirmatikler var onlardan aldim ohhh patir patir ilerliyorum

hadi gozun aydin canim benim benimkiler 2cm oldugunda ben kocaman olmuslar derken gorumcem ne o oyle parmak cocukmu onlar demisti :))) seninkide artik fetusdu bilmemneydi yalan onlar gecti direk parmak cocukluga terfi etti simdi artik her gidisinde hizla buyudugunu gorunce cok sasiracaksin
bizlerde sizi cok seviyoruz topigin en kucuk bebecigi ve en taze annesi

dimi bisuru sayfa ilerlemis hemde kavgasiz guzel ve icten samimi dileklerle dualarla ne guzel

burcuuu yaslaniyoruz canim hamileligi bahane ediyoruz ahhh eski biz ahhhh neyse bize yardimci geliyo erkek annesi olacaklar dusunsun:)))

merak etme valla o haltlar bi guzel yeniliyor ben mide bulantisinda cigir asmis biriydim annem hep derdi bi hamile olsan nolcak bilmem diye en ufak bi kokuda hemen bogurmeye baslrdim direk kacardim anaa bi hamile kaldim huyum suyum degisti tabiki mide bulantisi halaa had safhada ama mesela sarimsaga tahammul edemeyen ben apartmanda felan sarimsak kokusu duyunca ayy ne guzel mis gibi sarimsak kokuyo diyorum:)) ins sende bi hamile kal bu ay noluyo bana boyle diye gelirsin yemek deyince bile midesi bulanan sen nasil aman bebegime bisey olmasin besinsiz kalmasin diye miden bulana bulana cikaracagini bile bile yemek yiceksin gorcen ama ins bu sikintilari yasamadan gizeeel zevkli bi hamileleige sahip olursun

canım çok saol gerçekten 10 gün önce hiç görünmüyordu 10 günde 1 cm olmuş iki hafta sonra nasıl olacak kim bilir yerimmm onuuu :) çok şükür yaaa :)

Selammm kizlarrrr....bieazdan yola cikacaz :((( gelmesi guzelde gitmesi zoioorr...240 km...pofff gozumde buyuyor...

Selam kızlar nasılsınız benim de dün çok yoğun geçti çok şükür herşey yolunda bebîşimin odasını tamamladık yerleştirdik herşey tamam artık bugün de gittik ve ağdamızı yaptırdık ne olur ne olmaz sancılar arada yokluyor çünkü artık evimizde bebişimi bekliyoruz tabi inşallah zamanın da gelir.. Özlemcim maşallah çok hamaratsın gerek mi söz artık kimseden fayda yok boşuma dememişler tırnağın varsa başını kaşı .. Heyecanlı çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah bebişi sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder Rabbim .. Tüp bebek yaptıracak arkadaşıma da Rabbim yardım etsin dualarımdasın canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .. Bu arada t arkadaşımız için de tesbih çekmeye bende başladım sayısı artsun ne kadar olduğunu söyleyeceğim ..

Oh evde işler bitmiş temiz pak da olmuşsun yat ve oğluşumuzu bekle canım bende yarın gideyim Agdaya fiyorum artık alttan falanda muayene ediyorlar inş gelmez oğlum da bide 39 da giderim
Teşekkürler tatlım elimden geldiğince dediğini yapıyorum :) tırnağım varsa basımı kalıyorum
:16: Canım çokk saol yaa bu günleri bir bir görüyoruz hepimiz çok şükür bu topiğin dayanışmasını çok seviyorum bu siteye bizim topikle başladım öylede gidiyoruz ara ara başka topiklere gitsekte yine burda yoplanıyoruz çook güzel :) iyiki varsınız..

Sizde iyiki varsınız canım
:8:

Selammm kizlarrrr....bieazdan yola cikacaz :((( gelmesi guzelde gitmesi zoioorr...240 km...pofff gozumde buyuyor...

Ay haklısın gitmek güzel dönmek kötü dikkat edin canım

bizde sözde Şişli'ye gidecektik yakan oldu pazara gittik haftalık alışveriş yapıldı balık aldık bide ay içim kalka kalka ayıklafım yedik şimdi ama daha 1 ay balık görmek istemiyorum niye bu yararlı seyler hep midemi bulandırıyor ya :(

Kaynanamdyim sabahtan beri esir kaldim burda 10.sayfada kaldim ben ordan devam edicem ins yarin:)))bekleyin beni anacim buarada yasemin simdi esim geldi onun telefonundan seni ariycaktim yeni topigin haberini vermek icin sen gelmissin bile bas agrilarin nasil oldu aklim sende kaldi o gunden beri bide ates soran arkadasa bildigim kadar yardimci olurum tabi ama malesef en erken yarin:((((( opuyorum sizi sekerlerrrrr cok kaynatmayin valla zor takip ediyorum sonra yaaaa

Selam arkadaşlar,

Dostlukla, huzurla sohbet edecegimiz hamile olsun yada olmasın herkesin katılıp sorularını yazabılecegı topigimizi acmıs bulunmaktayım.

Sevgiyle kalın,
ayyy çok şükür sonundaaaaa.
eline sağlık canım.nerde takılacağımız şaşırmıştık zaten.
valla evime geri gelmiş gibin oldummmmm.
nası mutluyummmmm:16:
Bu topicin ilk hamilesi ben olsam yaw:18::18::18:
hadi inşşşş canım.

kızlar bu arada uzun zamandır yoktum biliyorsunuz.
hem malum konular hem başağrılarım yüzünden.eşim geldi hafta sonu.
tayini ist e çıktı.1.tercihine.
uzak olmak çok zormuş yaaa.
evde yalnızım.annem de ameliyat oldu,gelemiyor.
bayrama kadar tek idare edicem artık.
hepinizi çoookk özledim canlarımmmm:16:

tazebahar
canım çok heyecanlandım,tüp bebek falan çok güzel.
malum benim ikiz takıntım var:52:
hadi güzel haberler olsun inşşş.dualarım seninle.

merhabahayat canım dualarım seninle.
inş meleğin gelir de huzura erersin.

kızlaaaarrr bu arada sensenin cinsiyet belli oldu mu?

Kaynanamdyim sabahtan beri esir kaldim burda 10.sayfada kaldim ben ordan devam edicem ins yarin:)))bekleyin beni anacim buarada yasemin simdi esim geldi onun telefonundan seni ariycaktim yeni topigin haberini vermek icin sen gelmissin bile bas agrilarin nasil oldu aklim sende kaldi o gunden beri bide ates soran arkadasa bildigim kadar yardimci olurum tabi ama malesef en erken yarin:((((( opuyorum sizi sekerlerrrrr cok kaynatmayin valla zor takip ediyorum sonra yaaaa
canım eşim cuma günü geldi ist ten.
onu görünce geçti:52:
perşembe günü başağrısından hastanelik oldum.
doktor günde 4 tane parol bile alabileceğimi söyledi.
kiminin midesi bulanırmış,kiminin başı ağrırmış vs...
ben gene de günde 1 tane alıyorum ama geçmiyordu tabi.
eşimi görünce şak diye geçti:52:ilaç gibi adam:37:
yarına ne olacak bilmiyorum,ilacım gitti çünkü...
bu arada senin cinsiyetler ne oldu tatlım,söyle bakemmmm.
benim de sürprizlerim olabileeerrrr:27:

Back
X