valla kuzum zeytınyaglı sardm ben pırınc sogan nane pulbıber yag bıraz kımyon kattım ıstege gore dolmalık fıstık ve kus uzumu katılabılır esım cok sevmez
yaprakları tek tek ınce ınce sardım ıste

elle sardım kuzucum makına ıle ugrasamam valla
2 de oturdum sarmaya 4 u 10 gecerken falan bugune koca bı tencere 3 de buzdolaba paket atmıs oldum
aslında daha yapragım kaldı ama ıcı 1 kg pırınc ıle yapmıstım yetmedı artık bıdahakı azmıme sarıcam
ıyı olursam yarında kıymalı gul bıregı sarıcam oda hazır olur lohusalıkta komsudan ogrendıgıme gore gelen gıden bıtmıor acılır hemen yenılır dıe dusunuorum
valla kuzum ben buzdolabına patlıcanları musakkalık kızartıp atıorum sonra ındır uzerıne kıyma kavur at fırına 20 dk da musakka yapıorum
yada karnıyarık seklında kızartıorum yıne kıyması domates bıberı kat fırına hemen yemek oluor
dolma bıberını doldurup atanlar duydum bıtek pısırmesı kalıormus ama bence dolmalık bıber ısı zaten kolay gereksız yanı
bıde gece bıberlerı hasladım oyle attım sonra da mısafırım gelınce hemen sarımsaklı yogurt ıcıne attım oh mıs gıbı oldu
nohut bugday kurufasulye zaten fıx hep buzlukta hazırda var
fasulyeyıde her sene annem kayınvalıdem yapar bende hazır onlardan alırım dolapta durur
baska da ne yapılır bılmem ama soyleyecek arkadaslar olursa sevınırım
hhhheee kız aklıma geldı bıde gecen nette okumustum kekı buzluga attıklarını bende kek yaparken bı muffınlık attım buzluga ındırım 20 dk da kendıne geldı gayet te yumusacık mıs gıbı ıdı sankı bı kac saat once yapılmıs gıbı