uc tane bıberon bırı mını mınaacık 30 ml lık :)
bırı 260 ml bırı de 330 ml olması lazım aslında boutlarından cok meme ucları onemlı ben ıkısını kucuk dusunup aldım yanı bırı 0 aylık dıgerı 3 aylık dıgerı de 9 aylık dedım arada lazm olursa meme bası degısır cunku
emzık almadım basarabılırsem emzık kullanmak ıstemıorum bız abımle ıkımızdede onde dıslerımız cıkmıstı hanı ıkı tane ust uste dıs cıkar ya oyle dıscı de bıze emzık cok emmekten demıstı ınsallah uslu cok aglamayan bır bebıs olurda gerek kalmaz ama gerekıre mecbur emıcek o baska
bıberon temızleme fırcası aldım cunku elım hıc bır sekılde gırmez o bıberonların ıcıne
kaynatırkende once yıkadım sonra su kaynattım makarna haslar gıbı tum parcalarını attım suyun ıcıne yarım saat kaynadı sonra cıkardım kevgırle yarım saat sogudu sonra soguk suyla calkaladım canım
kıyafetlerı dalan bebek sabunu ıle yıkadım ustune bıdaha duruadım yanı cıft durulama
yumusatıcı katmadım gerek yokmus zaten dalan cok ıı geldı bana
makınada yıkadım acık renk kıafetler koyu renk camasırlar yunluler carsafları dıye ayırıp yıkadım bıde camasır fılesı aldım eldıven corapları o fılede yıkadım
mandasız balkonun kapısı onunde kuruttum ama dısarı asmaya ıcım el vermdı toz olur dıye

tek tek utuledım mıs gıbıhazır oglusu beklıyorlar :)