Dostlugun ve dayanışmanın topiği

dün geec sabaha kadar uyu uyan uyu uyan bi hal oldum karnım çok acıdı tuhaf bi şekilde hareket bile etmekte zorlandım ve çok rahatsızdım süreklide tuvalete gittim içimide bi korku sardı hastanede beebği karnında ölen bi kaıdn vardı karnındaki ağrıyı doktora tarif ediyodu bendeki ağrıda ilk defa olunca aklım çıktı kendimi rahatlatmaya çalıştım ama hala içim içimi yiyo kötü bişeymi var diye

sakin korkma gecen hafta bende de aniden oyle gun icinde bir sanci kramp anlatamam... hemen doktora gittik fln ama masallah bisey yoktu.. doktor dedi artik olur cnku buyuyo rahim genisliyo fln... daha sIk bile girebilir dedi... telas yapma kotudusunme...

kizlar bu arada elevit icin bisey duydum mart anneleri topiginde... arada okuyorum orayi...
neyse biri elevit icindeki e vitamininin domuzdan elde edildigini yazmis fln...
bazi bayanlar degistrimeye karar verdi.. bilginiz olsun...
ben kullanmaya devam ediyorum acik konusmak gerekirse ama boyle durumlari takip edenlerin bilgisi olsun isterim...

gorkemmm nerdesin.... 10 u kac dakkai gecti bak...

ozlem

sen yarin doktora kacta gidicen ??

hulya

bu arada sen hisseteye basladin mi bebisleri artik ?!
ben emin degiilim o mu degil mi diye arada ...

Son düzenleme:
günaydın şekerim valla istanbula gelmeni görüşmeyi isterim valla dua mı etsem ne :)
bu arada eşin içinde ii yolculuklar inş ikna eder şimdilik hocaları

kaç kilo almışn tatlım.
Bence ilacı bitirmeye calışma ilk fırsatta değiştir
beni de hap olan kötü yapmıştı

ay anlamıyorum eee zor olacak istemiyorum demeni mi bekler acaba ya bırak sen bunları sıkma canını millet de ne dediğini bilmiyor ki

ayy lüzumsuz insanlar işte hayır aynı insanlar habire kaynanamı sıkıştırıyolardı bbek yokmu bebek niye sormuyosun niye konuşmuyosun belki olmuyodur tedavi yaptırır iş işten gemesin sen kaynanasın konuş diye ki allah razı olsun o konuda kaynaanm bir kere bile bişey demedi o laflarına he dedi güldü geçti onlar bunları kaynanama söylerken ben kendim duydum kimdi milletin çocuğun olmuyo lafından bunalan alın işte tipik örnek o lüzumsuz insanlar hep konuşur maşallahları var sokacak laf konu bulmakta hiç güçlük çekmiyolar sanki ayıp bişey yaa nikahlı helalım olan kocamdan hamile kalmışım hemde rabbim iki tane birden vermiş birine sen bakcanmı deseydimki keşke:)))

bebişler büyüyor annesi ondan sen Aklın kör şeyler getirme
bende sana benzer bi gece geçirdim saga yatsam bi tekme sola yatsa bi tekme yedim çok hareketli idi şimdi belim çok ağrıyor 5 kere wc ye 5 kere de tekmelere kalktım sanırım :) antremanyaptıryor afacan

inş yoktur kötü bişey seninkide ohhh kalk uyuma ben burdayım benimle lgilen diyor valla burcunun ve meryemciğin çekeceği var ne ilgi bekeleyen bi oğlan olcak bu anaaam:))

sakin korkma gecen hafta bende de aniden oyle gun icinde bir sanci kramp anlatamam... hemen doktora gittik fln ama masallah bisey yoktu.. doktor dedi artik olur cnku buyuyo rahim genisliyo fln... daha sIk bile girebilir dedi... telas yapma kotudusunme...

kizlar bu arada elevit icin bisey duydum mart anneleri topiginde... arada okuyorum orayi...
ben kullanmaya devam ediyorum acik konusmak gerekirse ama boyle durumlari takip edenlerin bilgisi olsun isterim...

ozlem

hulya

canım ben basından beri decavit kullanıyorum kötü kokuyor ama dokunmadı sukur
bide randevuyu alamadım daha arıcam tekrar inş birazdan

ayy lüzumsuz insanlar işte hayır aynı insanlar habire kaynanamı sıkıştırıyolardı bbek yokmu bebek niye sormuyosun niye konuşmuyosun belki olmuyodur tedavi yaptırır iş işten gemesin sen kaynanasın konuş diye ki allah razı olsun o konuda kaynaanm bir kere bile bişey demedi o laflarına he dedi güldü geçti onlar bunları kaynanama söylerken ben kendim duydum kimdi milletin çocuğun olmuyo lafından bunalan alın işte tipik örnek o lüzumsuz insanlar hep konuşur maşallahları var sokacak laf konu bulmakta hiç güçlük çekmiyolar sanki ayıp bişey yaa nikahlı helalım olan kocamdan hamile kalmışım hemde rabbim iki tane birden vermiş birine sen bakcanmı deseydimki keşke:)))

inş yoktur kötü bişey seninkide ohhh kalk uyuma ben burdayım benimle lgilen diyor valla burcunun ve meryemciğin çekeceği var ne ilgi bekeleyen bi oğlan olcak bu anaaam:))

:) sorma sorma cekicekler tabi annesi el bebek Gül bebek büyütüyor baksınlar Oğluşuma şu doksanlarda ki kaynana gibi olacam galiba bende :))))

şaka bi yana bende yarını merak eder oldum neyse bugün geçsin inş yarın da öğreniriz içerde neler oluyor diye

ozlem

hulya

anaaa ozman bende içmeyim yaa decavit içiyodum elevit iç artık dedi ona başladıydı hemen bırakıyım ozman hem decavit kokmuyodu yani bana komuyodu en azından
benimki kramp gibi değil canım ya o kramplar sancılar zaten var doktor senin karnin daha çok büyüyeceği için çok normal dedi onları ciddiye almıyorum artıkta akşamki çok değişikti inş bidaha olmaz
yaa hissediyomuyum bilmiyorumki benimkilerin biri paşa çocuğu keyfine düşkün zaten o kendini belli etmezde diğerinde kıpırdama var gibi sanki pıt pıt bişey atıyo gibi elimi koyup dinlediğimde ama anlamıyorumki bende 20. haftayı bekliyorum ozaman artık tekmelerini hissedip kesin bu bebektendi demeyi bekliyorum yoksa anlamıcam ben:))

anaaa ozman bende içmeyim yaa decavit içiyodum elevit iç artık dedi ona başladıydı hemen bırakıyım ozman hem decavit kokmuyodu yani bana komuyodu en azından
benimki kramp gibi değil canım ya o kramplar sancılar zaten var doktor senin karnin daha çok büyüyeceği için çok normal dedi onları ciddiye almıyorum artıkta akşamki çok değişikti inş bidaha olmaz
yaa hissediyomuyum bilmiyorumki benimkilerin biri paşa çocuğu keyfine düşkün zaten o kendini belli etmezde diğerinde kıpırdama var gibi sanki pıt pıt bişey atıyo gibi elimi koyup dinlediğimde ama anlamıyorumki bende 20. haftayı bekliyorum ozaman artık tekmelerini hissedip kesin bu bebektendi demeyi bekliyorum yoksa anlamıcam ben:))

cnm bak kesin mi bilmiyorum ama oyle dediler.. oyuzden sende bir arastir derim eger kullanmak istemezsen...

ayy al bende de okadar ... bazen sanki icimde bisey kaydi gibi hissediyorum yada pit pit gibi ama kesin degil gibi geliyor....
neyse az kaldi ozaman...

bu arada bayram geliyor... biz yine yokuz... bulgaristana gidicez kismetse ...
amma cok gezdim yalniz.. bu yaz her haftasonu fulldu... evimde oturcam gunleri iple cekiyrum..

Gunaydin kizlarrr ,
Aksamdan beri ne cok yazmisiniz :))

Hadi bakalim yeni haftamiz hayirli ugurlu olsun herkes pitir pitir dokulsun ..
Bebisin haberinide aliriz birazdan ins.. :16:

Gunaydin kizlarrrr.

bebeek yaptimiii testini hwyecanla bekliyorummm...okul var hafta basiii offf...cagana beslenme hazirladim makarna yogurt elma var listemizdee..

:) sorma sorma cekicekler tabi annesi el bebek Gül bebek büyütüyor baksınlar Oğluşuma şu doksanlarda ki kaynana gibi olacam galiba bende :))))

şaka bi yana bende yarını merak eder oldum neyse bugün geçsin inş yarın da öğreniriz içerde neler oluyor diye

hahay oğlum olsa bende aynı olurdum heralde:))) gerçi anacım orda kızın anası neydi gergin melahat daha fena oğlu için diyo ya ben doğurdum ben diye:)))
kız inş randevu bulursun bulamazsanda acil geldim karnım ağrıyor kramp giriyor felan de salla bişeyler mecbur alırlar ozaman:)))

cnm bak kesin mi bilmiyorum ama oyle dediler.. oyuzden sende bir arastir derim eger kullanmak istemezsen...

ayy al bende de okadar ... bazen sanki icimde bisey kaydi gibi hissediyorum yada pit pit gibi ama kesin degil gibi geliyor....
neyse az kaldi ozaman...

amma cok gezdim yalniz.. bu yaz her haftasonu fulldu... evimde oturcam gunleri iple cekiyrum..

ohh gez valla yine artık kıskancam haa az kaldı ne bu yaa yok çocuğun huyunu değiştircen doğduktan sonra evde tutamıcan çocuğu ama iyi ya şimdiden alıştı gezmeye artık arabaya binince direk uyuyan çocuklardan olur seninki:)))
iyi gezmeler şimdiden bakalım ama bidaha olursa kıs kıs kıskanırım ona göre:))

Gunaydin kizlarrrr.

bebeek yaptimiii testini hwyecanla bekliyorummm...okul var hafta basiii offf...cagana beslenme hazirladim makarna yogurt elma var listemizdee..

günaydın canım ne makarnası ayy anam yeni nesil beslenme listeleride bi tuhaf olmuş ne işi var ay makarnanın beslenemde soğuk soğuk nasıl yicek çocuk onu bizim zamanımızda bildiğin zeytin peynir olurdu bide haftada bir yumurta olurdu ne pis kokardı ıyyyy

görkem hepimiz pusuya yattık seni bekliyoruz hadi anacım yaa sat 11i bile geçti bak faceden yazdıysan küserim burdanda yaz ben girmeiyorum faceye ve çatlıyorum meraktan

neyse az kaldi ozaman...

cocuk ılerde anne ben suraya gıdıcem buraya gıdıcem dıyınce kızamazsında anne karnında ogrendı gezmeyı kız :D

gez tatlım valla gucun varken ıyıce sısmeden sonra zor oluyor cunku bak evden cıkamaz olduk

cocuk ılerde anne ben suraya gıdıcem buraya gıdıcem dıyınce kızamazsında anne karnında ogrendı gezmeyı kız :D

gez tatlım valla gucun varken ıyıce sısmeden sonra zor oluyor cunku bak evden cıkamaz olduk

kiz ocak sonu subat basi icin kismetse tatil planlarim var bakalim... asil mesele ona kozalagi ikna etmekte... :1::1::1:

hulya cnm gorkem mujdeyi verdi .... :52::64::64::64::64::64:

Canim cok ama cok mutlu oldum icindeki o huzur mutluluk inancla ins olcak bu ay aksam kizlarla faceden konustuk ins cumartesiye kadar senin icin 41 yasinokuycaz duasinida sen toplamaya girerken yapariz ins rabbim dualarimizi kabul eder seninde emeklerinin karsiliginolarak guzel bir hatta iki tane yavru verir sana sonra en buyuk gobek benim niye boyle psikolojisinden kurtulurum sen en buyuk gobekli olursun:)))
Rabbimmyardimciniz olsun ins

canım allah razı olsun hepinziden,dularla inşallah,ikiz konusunda aslıdna yaş 30 un altında oldugu için 1 embriyo veriyolar ama 2 istesekmi istemesekmi tereddütteyiz herşeyin hayırlısı inşallah kısmet,allahım dualarımızı kabul etsin ne diyelim

TAZEBAHAR...
Canım ben geçmişi pek okumamıştım senin yazını kaçırmışım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim. Rabbim meleğini sana göndersin. :16:

Canım çok teşekkür ederim, aminnnn

tazebahar
canım çok heyecanlandım,tüp bebek falan çok güzel.
malum benim ikiz takıntım var:52:
hadi güzel haberler olsun inşşş.dualarım seninle.

çok teşekkür ederim canım, bakalım iki tane transfer etmiyolar normalde yaştan dolayı ama kararsızız iki mi tek mi koydurucaz diye bakalım kısmet

sagol canım ınsallah

kız yelız bebek merhabahayat ozge tazebahar nıce hepsınden beklıoruz bakalım kım bırıncı olacak daha adını saymadıgım dıger kızlar sızlerde takıbımesınız

inşallah hiç fire vermeden güzel haberler veririrz

eveeet günaydın diyebiliirm valla arada cevap yazmadıklarım varsa kk'nın azizliği ben hep alıntı ile işaretle dedim ama sanırım hepsini almamış neyse neyse herkese mutlu güzel haberlerle dolu haftalar son yarım saat kaldı inş ilk güzel haberi almamıza

kocam bugün gidiyor sakarya'ya dua edin yaaa hocalarla konuşcak 3haftada felan geliyim sorun olurmu diye inş sırun yapmazlar acırlar haline yoksa orda kalcak hoş gitse benide gıcık etmeemiş olur buaralar yine olur olmaz fikirlere sahip kendisi görümcemin evlenme durumu var istanbula gelin gidecek(buarada istanbuldaki kızlarla buluşmak için fırsat çıktı bana) neymiş kocaman evmiş babası zaten eve gelmiyomuş annesi yalnız kalırmış biz yanına taşıncakmışız

hülyacım hamilelik psikolojisi erkekleri de vuruyo sanırım takma sen onu boşver

kiz ocak sonu subat basi icin kismetse tatil planlarim var bakalim... asil mesele ona kozalagi ikna etmekte... :1::1::1:

hulya cnm gorkem mujdeyi verdi .... :52::64::64::64::64::64:

allaaaaaaaaaaaaaah görkemmmmm allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun ,topicin onu annesi görkem oldu böylece bu topic çok görkemli bi topic oldu ,:46::46::46:haydi kızlar halaya:64::64::64::64::64::64::64::64:

hahay oğlum olsa bende aynı olurdum heralde:))) gerçi anacım orda kızın anası neydi gergin melahat daha fena oğlu için diyo ya ben doğurdum ben diye:)))
kız inş randevu bulursun bulamazsanda acil geldim karnım ağrıyor kramp giriyor felan de salla bişeyler mecbur alırlar ozaman:)))

heh tam o tıplerden olurum ben dogurdum ben :D:D:D

Gunaydin kizlarrrr.

makarna ne kız bızım zamanımızda ev pogacası falan vardı borek gbıı seyler yumurta peynır zeytın falan

görkem hepimiz pusuya yattık seni bekliyoruz hadi anacım yaa sat 11i bile geçti bak faceden yazdıysan küserim burdanda yaz ben girmeiyorum faceye ve çatlıyorum meraktan

gorkem haftanın ve topıgın guzel ılk haberını verdı onur annesı secıcez onu :D

Bugun haftaya guzel basladikkk ugurlu geldi yeni topikkkkk

evet cnm cok heyecanlı ya cok mutlu oldum valla

görkem allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun ,topicin ilk yeni annesi görkem oldu .. inşallah darısı diğer arkadaşlarımızın başına. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasıp etsin..

Kiss gorkem kahvaltida birazdan kendi veriri mujdeyi :16:

hııııııı inanmıyorum ayyyyy kalbim küt küt atıyor allahım yaaaa allahım inşşş busefer yüzünü sonuna kaadr güldürür ayyy çok sevindim ohh ohhh yandan yandan özlem topik uğurlu geldi bak dakka bir gol bir hadi sıradakiiii:))))

canım allah razı olsun hepinziden,dularla inşallah,ikiz konusunda aslıdna yaş 30 un altında oldugu için 1 embriyo veriyolar ama 2 istesekmi istemesekmi tereddütteyiz herşeyin hayırlısı inşallah kısmet,allahım dualarımızı kabul etsin ne diyelim

Canım çok teşekkür ederim, aminnnn

çok teşekkür ederim canım, bakalım iki tane transfer etmiyolar normalde yaştan dolayı ama kararsızız iki mi tek mi koydurucaz diye bakalım kısmet

inşallah hiç fire vermeden güzel haberler veririrz

hülyacım hamilelik psikolojisi erkekleri de vuruyo sanırım takma sen onu boşver

allaaaaaaaaaaaaaah görkemmmmm allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun ,topicin onu annesi görkem oldu böylece bu topic çok görkemli bi topic oldu ,:46::46::46:haydi kızlar halaya:64::64::64::64::64::64::64::64:

hımm ikizmi tekmi konusu valla zor karar verilmesi gereken bişeymiş:)) rabbim hayırlısını versin inş hakkınızda gerçi rabbim ikiz vercekse zaten o tek embriyonu bölünür parçalanır yine çift olur inş olsunda hepsi kabulumuz:))
amaan erkekleri boşverdim zaten kadınlar hamile kalınca antropoza giriyolar anam bi görsen bi nazlar bi cazlar sanki o hamile aynı hamile gibisin bari biirni sana veriyimde boşa gitmesin bu ağrıların sıkıntıların diyorum bazen:))

haha valla görkemli oldu hakkaten ne kadar uydu:)) çok görkemli topiğimize yakışır bi açılış oldu :))

heh tam o tıplerden olurum ben dogurdum ben :D:D:D

makarna ne kız bızım zamanımızda ev pogacası falan vardı borek gbıı seyler yumurta peynır zeytın falan

gorkem haftanın ve topıgın guzel ılk haberını verdı onur annesı secıcez onu :D

evet cnm cok heyecanlı ya cok mutlu oldum valla

eveeeet onur annemiz belli oldu şimdi sıradakileri bekliyoruz sırada heralde elaam var dimi

Back
X