- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canımm inşallah öyle olur hiçbişey hissetmiyorum ama inşallah olumlu olur,yalnız cuma değil cumartesi yaptırıcam cumadan vazgeçtim her iki türlü sonucu da yalnız karşılamak ıstemıyorum kaldıramam gibi geliyo
yok bebeğim cumartesi yaptırcam cma işinden vazgeçtim, korkuyorum test günü hem gelsin hem gelmesin istiyorum cumartesi doktorun verdiği test günü eşimle birlikte teste gitmek ıstıyorum bi garip haller içindeyim
aaa çalışmaya devam şekerim 12-14-16-18. günler derdi bana doktorum ama ben bi baktım 18.gunde yumurtluyorum hiç belli olmaz bu işler adete kadar yola devammmmm
ayyy ben bu patikleri yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmya bu nası guzel bişey nası duygulandım özleeeeeeeeeeeem daha bu bebişin sende olduğunu silik çizgileri hatırlıyoum ne çabuk böyle oldu pöffff maşallah yaaaaaaa
canımcım biliyosun benimkiside ölyedi genelde erkekler böyle yapıyo anladıgım kadarıyl aistisnalar hariç, bende bi ara allahım yaa birileri alsa şu yumurtalarımı da şu spoşlarla birleştirse ben bu peşinden koşma işinden yoruldum dediğimi hatırlıyorum sonra hooop kendimi tüp bebekte buldum
allah korusun tabi sizler için en doğal en gzuel yollardan nasip etsin sizlre ama beklenen gun gelecekse çekilen çilekutsaldır, napacan çekecen mecbuuuuuuuuuur
azcık daha sabret bence az kaldı![]()
bence calısmalara devam daha en az 1 hafta calısmalısınız bazen bellı olmuor gec dollenme olabılıor ınsallah tutar
aslında onuda anlıyorum bu hafta hergün nöbete gidiyor çok yoruluyor ama bende istiyorum ki bu ay o kadar ilaç içtim allah nasibederde olacaksa olsun istiyorum istemeden oldu işte sinirlenmiştim özür dilerim hassas dönemdeyiz biliyorum diyor.
inşallah sendende güzel haberler alırız canımm
Aslında sanırım ovulasyon henüz olmadı. Test yapıyorum ama hala tek çizgi. Ateşte de bişey yok. Akıntı sadece bir kere çok az geldi. Daha öncelerde çok daha fazla geliyordu. O nedenle yarın da ....![]()
Günaudınz kızlar..
Yok canım yine kandırdı benim afacan dün çok umutlabmıiştım ama gelmedi ağrım da tam geçmedi zaten yine var bakalım .. Hemen Dr a gitmek istemiyorum tam kesin 5 dk ya düşerse ağrım o zaman gidicem suni sancı almak istemiyorumondan çok korkuyorum ..
Özlemcim çok güzel olmuş güle güle giysin küçük prensimiz .. Ellerine sağlık..
canım çok şirin olmuş,güle güle giysin paşamız,
kızlar bugün adetin25. günü,bu adamlar neden çalışma günlerinde sinir ederlerki bizi,dün çalışma olması gerekiyordu,akşam hiç yoktan bir sebepten beni sinir etti dün gece boş geçtisabah yüz vermedim telafi ederiz diyor bide gıcık nolacak
![]()
ayyy ben bu patikleri yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmya bu nası guzel bişey nası duygulandım özleeeeeeeeeeeem daha bu bebişin sende olduğunu silik çizgileri hatırlıyoum ne çabuk böyle oldu pöffff maşallah yaaaaaaa
![]()
Bilmeiyim gun asiru cok geliyor insana..
artik gorev oldugu icin erkeklerde istemiyot.
bizdede oyle olmustu.
yaa kizlar sabahlari trt 1 de beni boyle sev.dizisini izliyorim.
cok hos diziymis. :))
Aslında sanırım ovulasyon henüz olmadı. Test yapıyorum ama hala tek çizgi. Ateşte de bişey yok. Akıntı sadece bir kere çok az geldi. Daha öncelerde çok daha fazla geliyordu. O nedenle yarın da ....![]()
özlemcim canlı canlı byümelerine şahit olduk çok garip bi duygu bu maşallah
onunda resimlerini merak ediyorum şimdiden en güzel zamanlarda inşallah, allahım dya doya miss kokularını içinize çekmeyi nasip etsin, darısı bizlere olsun inşallah
zaten hamile olursam ilk işş o takvimi yapmak olacak![]()
sagol bebegım amın ınsallah canım
sende hıc can sıkma gelıcek pasa kacarı yok ınsallah sunı sancıya gerek kalmadan gelesı gelır bellı de olmaz yanı
bızımkıler nazlı cıkıcak herhalde annecıklerı bıraz daha uyusun ıtıorlar ama uyku duzenı bozuldu bıle
dun dıorum ıste esıme olsun dıe sole sole falan dıe korkmuyormusun dogumdan dıor dedım korksam ne olacak bugun olmasa yarın cıkıcak yanı ama bayrama kalması daha cok gerıor benı dedım oda cuma gıdelım sunı sancı ısteyelım dıo
dedım benım dememle vermezler be sacmalama :)
bende azcık da olsa korkular başladı canım. evet gel demeyle gelmiyorlar işte canları ne zaman isterse o zaman gelecekler. şaka bi yana vakti saati gelince Rabbim nasip ettikten sonra doğacaktır sancı ağrı onları kucağımıza aldıktan sonra hiç bir şey kalmayacak buna eminim ama işte beklemek insanı yoruyor.. bende bayramdan önce gelsin istiyorum ama sanırım son günü bekleyeceğiz ağrılar devam bunlarda alıştırma ağrısı sanırım:) Rabbim hayırlısını versin.. Ben eşime diyorum suni sancı verirlerse sanada versinler benim yanımda ki aynı ağrıyı çekelim o zaman anlarsın işte benim ne hissettiğimibebek işinde veriyorlar ya.. oda gülüyor tabi ...
tesekkur ederız sekerım :)
canım 25 gun olmus sıkıntı etme bu aksam olur ınsallah
admda yorgun sıkkın gergın olabılır anlayıslı olabılsek cok ıı olacak ama o kadar ılac alıp umut edınce ınsan uzuluor tabı
tesekkur ederız teyzosu
evet hakıkaten sılık cızgım dun gıbı ama uzerınden 9 ay gectı
arkadas ıe konusuyorduk hamılelık takvımı 280 gun derken ooo nasıl gecer zaman dıorduk askerlık gıbı dıordm
kocamı asker yolu gozledım oglumun da dgumun falan dıordum :)
sımdı bakınca 20 gunlere dustu
ınsallah sendende cumartesı bır hamılelık takvımı beklıoruz artık :)
ayy kız bana mıymıy gelıor ya
cok nazlı edalı
ben hamıle kaldıgım ay adet bıtımı sonrası gun asırı ılıskı oldu son5 gune kadar
calısmalara tam gaz devam sekerım![]()
selammm
tunaydin Hnmlar ,
valla sabah bir girmedim muhabbet almis basini gitmis...
ozlem
ne guzel o patikler oyle... valla inat ettim bende ogrencem ormeyi.... ama benm sipa martta gelicek cok giyemicek onlari artik bidahaki sene icin orerim bende...
snn
cnm senin sipada sana yaramazlik yapmaya baslamis belliki... yavas yavas ben geliyorum diye SOS gonderiyor bak .... insallah suni ye gerek kalmadan baslar dogumun ama sen yinede cok zormala 5 dakka diye...
tazebahar
cnm sen nasilsin ? nasil hissediyorsun kendini... sayili saatler artik sende zor gecer ama insallah sonucu guzel olucaktir...
esinle beraber ol tabii ama insallah benim kozalak gibi degildir seninki... benimki tam kozalakca tepki vermisti cunkuodun biraz kendiside...
merhabahayat
cnm o kadar stres yapma kendine... erkek milleti iste.. bazen boyle beyinleri kisadevre yapiyor maalesef...
bu aksam telafi edecektir merak etme... olmassa atla ustune artik... mecbur napcannnnn![]()
Kizlar eve Sali gunu oglen geldik ama inanin firsat bulup yazamadim.
Ins burdayim tekrar ..
Biliyormusunuz benim Meryem`im buyudu teyzeleri bugun tam 1 haftalik ve 1 saat once gobegimiz dustu :))
Bakalim bizim gobus kime gitmis ilk mujdeyi kim vercek, bir sonraki prenses icin .. :))![]()
Ins guzel haberlerimiz vardir biz buralarda yokken :)![]()
hele dogsun teyzosları paylasıcaz ınsallah fotolarımızıda
hıkayemızıde
meryem bebegı ve evdekı 3 kısılık hayatlarını merak eder oldum
bugun burcunun annesı gelıcektı ınsallah artık bıraz annesı yardımcı olunca gelır burcuda :)
canım hoş geldin. çok sevindik inşallah kendi kadar kaderi ve geleceği de güzel olur Meryem bebişin. Rabbim anneli babalı uzun sağlık sıhhatli ömür versin inşallah. Seninde iyi olmana o kadar çok sevindim ki.. İnşallah darısı bizim başımıza bizde sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..
tazebahar
cnm sen nasilsin ? nasil hissediyorsun kendini... sayili saatler artik sende zor gecer ama insallah sonucu guzel olucaktir...
esinle beraber ol tabii ama insallah benim kozalak gibi degildir seninki... benimki tam kozalakca tepki vermisti cunkuodun biraz kendiside...
Ins burdayim tekrar ..
Biliyormusunuz benim Meryem`im buyudu teyzeleri bugun tam 1 haftalik ve 1 saat once gobegimiz dustu :))
Bakalim bizim gobus kime gitmis ilk mujdeyi kim vercek, bir sonraki prenses icin .. :))![]()
selammm
tunaydin Hnmlar ,
valla sabah bir girmedim muhabbet almis basini gitmis...
ozlem
ne guzel o patikler oyle... valla inat ettim bende ogrencem ormeyi.... ama benm sipa martta gelicek cok giyemicek onlari artik bidahaki sene icin orerim bende...![]()
Ins burdayim tekrar ..
evet canım oyun oynuyor benimle dün tamam geliyor sanırım poyraz beyin canı gelmek istedi sanırım dedim ama belirli bir süre sonra geçti dr umu aradım sordum normal bunlar dedi her an gelebilir hazırlıklı olalım dedi. Bakalım inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi. İnşallah sende biran önce mutlu güzel haberleri verirsin bizlere canım. Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla verir inşallah..
Canim dunurum benim, merakta edermis gelinini :))
Eksik olma canim, iyiz cok sukur annemde Allah`im izniyle gelcek aksam 8 gibi nmesi gerek ucaginin ..
Hayatim hastaneden geldim Melegin yatagini hazirladim kendi nevresimleri degistirdim , hesapta babaanesi yapcakti ama ustelik hastaneden bir gun gec ciktik. Hatta eve donerken melegimle dedim unutcam herseyi yeniden baslicam diye koca gece eve gitcez diye uyuyamadim soyle olcak boyle olcak diye..
Eve bir geldik bisi yok , esime kizmiyorum sagolsun evi supurmus, viladalamis en azindan , insaat baya ilerlemis pencere siparisleri verilmis , hastaneden gelince evde yemek yok dolap bos, sagolsun ben yatak odasini toparlarken gitti oda tencereyle corba yemek almis gelmis restauranttan, o yemek almaya diye cikti anasi bizdeydi arkasindan anneside evine gitti ocakta yemegim var bakiyim yine gelirim diye.. O kadar agrima gitti ki anlatamam kizlar. Eve donus gunumuzu hic boyle dusunmemistim. Yemek yedim Meryemi emzirdim, mutfagi fln toparla ev isine daldim gene aksam yataga sirf meme saati diye yikandim girdim ..
Ama olsun Allah`im binlerce sukur kizim saglikli biraz emme sorunumuz var hala buyuyoruz kilo aliyoruz, anneanneside gelcek hafta sonu suslucez yatagimizi cibinligimizi takicaz , oda suslerimizi takicaz , cikolatalarimiz gelcek .. Ohhhh
Kiz Ozlem cidden beni dogurta dogurta ruyanda dogurdum sonunda, hamis kizlar cidden hamilelik , dogum isin en kolay kismiymis , simdi daha cok teredutte oluyor insan, acaba doydumu, aglasa niye agliyor acmi canimi yaniyor, aglamasa ama cok uyuydu elini kolunu niye az oynatiyor atesimi var hastami olduDaha bir suru endise , 3 saatte bir 1 saat meme zamani sonunda doydumu doymadimi .. Allah`im isteyen herkese gobis, tum gobisteki yada dogmus bebeklere saglik versin ins ..
Yaa ben cok sulu goz oldum anlatamam altini degistiriyom iki gozum iki cesme , size yazarken bile hangisini once yazsam aklimda bir suru sey , gozler dolu dolu..
aslında onuda anlıyorum bu hafta hergün nöbete gidiyor çok yoruluyor ama bende istiyorum ki bu ay o kadar ilaç içtim allah nasibederde olacaksa olsun istiyorum istemeden oldu işte sinirlenmiştim özür dilerim hassas dönemdeyiz biliyorum diyor.
inşallah sendende güzel haberler alırız canımm
Eki Görüntüle 828299
bu patıgı ust kattakı arkadasın bebısıne ordum demın kız 1,5 saatte bıtıor tıkır tıkır
sımdı ıcımden namaz kılmak( 7 8 aydır tembellık ıle bırakmıstım ) ve kuran okumak geldı kızlar sımdılık bıraz mola verıorum hepınıze dua edecegım ınsallah
gorusmek uzere
canım iyiyim çok iyiyim, hiç tedavi olmamış gibiyim hatta bıraz fazla iyiyim![]()
hiçbir belirti yaşamıyorum hiçbişey hissetmiyorum allaha sığındım bekliyorum bakalım
yok benim eşim başka hiç hakkını yemeyeyim kendisi benden heycanlı hatta bana dıyokı sonucu alırken 30 metre uzakta ol yoksa sevıncten seni zıplatabılırım çocuga zarar verebilirim diyo![]()
doğal yollardan olsa süpriz yapmak ısterdım ama bu sonucu cıdden her ıkı turlusunu de kaldıramıcamı anladım tek başıma, hayırlısı olsun canım inşallah dualarımız kabul olur...
burcuuuuuuuuuuuuuuuu ne çabuk geçti zaman ne çabuk 1 haftalık oldu da emiyo öle kuzucuk
siz beni toptan ağlatacaksınız anlaşıldı
sen hiçbişey için canını skma, yemekti ekmekti bi şekilde olur gelir yapılır sen moralli ol hep,mutluluğu doyasıya yaşa ömrün boyunca inşallah, herp huzurlu geçirin gunlerinizi sorun olmadan huzurla salıkla mutlulukla inşallah...![]()
ogren tatlım ogren sende 9 aylık orersın ohh kısa gıyer gosterır hem oglusun
valla ınsana mutluluk oluyor moral oluyor bısıler yapabılıor olmak bebısler ıcın
kımler gelmıs kımler oooyy oyyy
canım gelınımn gobusu bıle dusmus
canım ınsallah senın gobus bır an once sırada bekleyenlere gecsın
(ferıde - tazebahar - nuran - ozge - merve - yeliz ve tum bekleyenlere)
canım erkek bebekler daha nazlı
buarada burcunun dedıgı gıbı ruyamda gore gore dogurttum bu gece de senı mı gorsem ne
ahh ahh etmezmıyım ben hıc canım arkadasımı ve onun kucuk melegını gercı kucuk degıl kocaman kız olmus bıle baksana
ananesının yolunu gozler olmus
Allah kocandan razı olsun ınsallah bu hallerı degısmez sorumluluklarının farkna varmıs olur bebısınızle
kayınvalıden ıcın ıse soylenecek soz yok sen bırak dusunup sakın uzme lohsa hallerın ıle sutun azalır bırak ne yaparsa kendıne sana esın yeter bak annecıgınde gelıo 3 ay senınle mıs gıbı
dıkıslerın nasıl oldu tatlım daha ıyımısınız sımdı
lohusa oldugun ıcın duygusallıgında hat safhadadr kesın agla tabı rahatlarsın ama sakın cokda abartma artık kocaman bır anne oldun sorumluluklarımız arttı kı sen herseyın farkındasın bence anlattıklarına gore her dknı kızın ıcın yasar olmaya baslamıssın bıle rabbım bızlerede bır an once nasıp etsın ınsallah artık gelsın gelsın demeye basladım
artk daha cok gıersın her gun anlatırsın bıze kucuk melegını
bıraz da goster bakalım musaıt anında kucuk afacandan pozlar ıstıoruz tatlım
kendıne lutfen cok dıkkat et guzellıklerı doyasıya yasa ama canını sıkıcak seylere takılma olurmu
cok opuyorum senı
Eki Görüntüle 828299
bu patıgı ust kattakı arkadasın bebısıne ordum demın kız 1,5 saatte bıtıor tıkır tıkır
sımdı ıcımden namaz kılmak( 7 8 aydır tembellık ıle bırakmıstım ) ve kuran okumak geldı kızlar sımdılık bıraz mola verıorum hepınıze dua edecegım ınsallah
gorusmek uzere