Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar,
Dostlukla, huzurla sohbet edecegimiz hamile olsun yada olmasın herkesin katılıp sorularını yazabılecegı topigimizi acmıs bulunmaktayım.
Sevgiyle kalın,
ozmn yenı topiğimz hayırlı olsun tatlımmmmmmm![]()
Selam arkadaşlar,
Dostlukla, huzurla sohbet edecegimiz hamile olsun yada olmasın herkesin katılıp sorularını yazabılecegı topigimizi acmıs bulunmaktayım.
Sevgiyle kalın,
Selam arkadaşlar,
Sevgiyle kalın,
Bu topicin ilk hamilesi ben olsam yaw:18::18::18:
Hayirli olsun canin yeni topik...
Hepimize hayirli olsun bebisler saglikla dogsun , herkesin gobisleri bebisle dolsun ins ..![]()
vee geldim bende tartışmalardan uzak hayırlı mutlu haberlerin müjdecisi bi topik olsun inş eee yeni topiğe yeni hamile şart artık dimi hadi kızlar bastırın gelcek o bebişler:)))
bende geldiiimmmm hayırlı olsun yeni topiğimiz canlar
arkadaşlar tesbihimizi merhabahayat içn okuyoruz bilgileirnize özlem geçen seferden artı eksi son durum ne oldu canım
Canım hepimize hayırlı olsun inşallah yersiz tartışmalardan uzak birbirimizi üzüntüsünü sevincini paylaşabileceğimiz bir topik olur ..
göbüşünü kapakta paylaşırızheheehe acaba kim olcak heyecan dorukta elini çabuk tutan kazanır ilk hamileyi topiğin onur annesi seçelim:))
Canlarimm ne guzel bi topik oldu boyle :)) hayirli olsun ugur getirsin hepimize insallahhhh :))
size ne anlatcam annemin bi arkadaşına oturmaya gittik kadın ikinci çocuğuna hamileyken 8ay boyunca adet görmüş hamilelikeirndede kilo almazmış öyle mide bulantısı felanda olmazmış zaten neyse gayet düzenli adetini görüyomuş kadın komşusu varmış doğum evind ehemşire ona sormuş hamileykende adet görülürmü diye tabi demiş oda ertesi gün doktora gitseki 32 haftalık hamile ve 20gün sonrada doğum olmuş ee az daha bekleseydin doğuma gideydin dedim anam böylede oluyomuş demekki
başka bi vaka doktora girdim bi tane kadın baya büyük karnı dedim bu 8aylık felan heralde meğer daha 19-20haftalıkmış ikizmiş kadının iki tane kızı varmış şimdi bu ikizlerde kızmış kadın ilk 3ay düzenli adet görmş ama sürekli midesi bulanıyomuş srekli çıkarıyomuş orucunu felan tutmuş ramazanda hemde oruç tutunca iyi oluyodum tutmadığım zaman çok kötü oluyodum sürekli çıakrıyodum diyo neyse artık bulantılar dayanılmaz boyuta gelince doktora gitmiş midesi için bi baksalarki ikiz hamile :)))
allahım ne büyük bizde aman şumuki aman bumuki diye diye pimpiriklencez diye ölüyoruz allah bekleyince nasıl bekliyo kim billir bu iki kaıdnda hamile değilim diye ne ağır işler yaptılar nekadar zararlı şeyler yediler