Selam Kızlarrr yeni topiğimiz hayırlı olsun, neler olmuş bişeler olmuş faceden gördüm ama eşimle ortak face kullandığımız için yazamadım bi an:))))
neler oldu bilmiyorum ama kimse canını sıkmasın,hamileler hamileliğinin tadını çıkarsın,olamayanların umudu baki kalsın:)))
BEBEEEKim canımcım beni ekle face den özgen ben
hülyacım neler oldu bilmiyorum sıkma canını hiçbişeye
kızlar hadi bu topic uğurlu gelsin bakalım ilk hamiş kim olacak![]()
sagol canım sagol inş cok güzel olur hersey
senin bat be zaman şimdi canım
canım bende 7400 alabilirsin ben ablam için çekiyodum gaza gelmişim fazl aolmuş 7400 var olurmu öyle bilmiyorum
canım olur sadece onu şu anda bağışlaman lazım yani gönülden rızan olmalı Allah kabul etsin
geçti gitti canım önemli olan bugün iyiyim allahıma bin şükür sizler iyiki varsınız hepinizi gerçekten çok seviyorum ben ilk siteye girip bu topiğe yazmaya başladığımda ilk sen yardımcı olmuştun bana sen ilgilenmiştin yalnız bırakmamıştın o yüzden senin adını görünce hep gülümserim sabahtan beride acba tazebahar gelcekmi diye bekliyorum ne yalan söyleyim:))) şimdi görünce çok mutlu oldum hoşgeldin sefa getirdin:))
yarış başladı ilk bat kimin bu arada:))
allah kabul etsin canım olur heralde bilmiyorumki ben bi sorayım bunu haber ederim ama bizde mesela geçen sefer belgin için okuyoduk fazlası kaldı ferideye aktardık olmuyosa bizimkilerde olmuyo o eksikleride tamamlarız ozman senin syaende haat yapıosak döneriz hatamızdan
ohh afiyet olsun benim kahvaltımı utanarak açıklıyorum hamburger ne kadar sağlıklı besleniyorum dimi:)))
arada olur Hamburger falanama abartmamak lazım :)
Gunaydin Kizlar ,
Ayy bu ne guzellik herkes burda bugun.. Opuldunuz hepiniz :))) xxx
bizdr öpüyoruz kızınla seni tatlım doktora ne güne aldın randevu bol su iç olurmu
yaa hülya çok garip oldum öyle deyince,çok saol canım, gelmez olurmuyum geldim tabi ben diğer tarafıda takip ediyodum ama son zamanlarda oranın büyüsü bozuldu garip duygular sezmeye başladım yazamadım ama hep takipteydim, burası güzel oldu nedense daha ferah geliyo en azından isteyen gelir isteyen gelmez,haydi hayırlı olsun şubat ayında başlayan güzel duygular güzel paylaşımlar burda devam etsin...
tespih konusunda sor istersen canım eğer olursa helalii hoş olsun pazartesiye kendim için başlamayı düşünüyodum pazartesiye kadar kimin için çekiliyosa yine çekerim niyet edip
günaydın canımmm![]()
canım sana da çekeriz inş feride için falan bi tamamlayalım gücümüz yettiğince dilimiz döndüğüncd çekeriz
kızlar Allah'ın izniyle bu topiğin onur annesi ben olayım bu ad ateş tablom
454f13 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne diyorsunuz?ümit var mı?
dün gece farklı bi rüya gördüm rüya yorumu yapabilen var mı?
ben ateşten anlamam inş ama hamilesindir canım :)
çok tşk ederim arkadaşım...hayırlara çıksın rüyam şöyle gelişti...annem babam yanımda...bir minik beyaz kedi yavrusu görüyorum...ama çok hareketli ve çok oyuncu...bembeyaz ama bi görsen çok sevimliydi...atlıo zıplıo üstümden inmiyor filan...yavrucuk elim kadar ufacık :) annemlere diyorumki eşimden bahsederek sinan bana bunu alıcak bak görürsünüz kesin diyorum...sonra önune bi dondurma kabına ki kap dabbeyaz süt koyuyorum içsin diye...içiyor sonra hooop içine atlıyor filan...yıkanıyor gibi...sonra uyandım...öyle işte...hayır olsun inşallah...
İnş hanenizde Nur topu gibi bebişiniz oynar :)
allah hayra yorsun
Kizlar ay valla cok mutluyum, hepiniz burdasiniz sonunda valla :)
Bizde kahvalti fln yaptik, simdi yine yapimarket yollari gozuktu, sanki aliyoz surekli bisiler ama is yok yapilan, neyse bgn yine yogun olcak anlasilan birde kozalak yeni dolap kurdu iste bir raflari sepetleri eklemesi kaldi, onlari silcem camasirlari yikayip yerlestiriyim diyorum da size bisi sorcam, simdi dolap kouyor sanki mobilya mobilya nasil cikicak kokusu bir su sildim kapaklari acik biraktim yatak odasnda birgun havalandi ama sanki bana hala kokuyor ..
canım tek care havalandırmak başka yolu yok bir hafta sürer en az bence