demi hareketli yakıyo oglum :)
ay bnım 1994 lu bır kardesım var aynı kardesın gıbı aynı sene cocukları mı acaba bunlar :)
habersiz bırakma tatlım
ay hayırlı kaynana suna bak :)
sorma kız sorma bız baslattık bnlar bıtırdı ısı valla :)
canım tatlı kasıgı sabah aksam ıctım hatta esım bazen o kasık eksıktı dıyıp yarım kasık daha sokardı agzıma
ac ıctım dıye hatırlıorum canım sabha aksam
olur olur ne varmıs olmucak bak sunun surasında ne kaldı ne guzel ufacık afacanlar yolda sıraya dızılıor masallah
canım bence sen yınee sabah ıc derım ben ama sen bılırsın tatlım
canım bugun bı garıp hallerım var valla korkuturyor benı hakıkaten bu sancı agrılar
belım ve kasıklarım yanı karnımın altı agrıyor ama neyse bugunde gecsın bı bakalım Allahın ızını ıle yarın ogrenıcez ınsallah
ben normal dogum ıstıorum oglum sezeryan
baktın evde kalacak hemen cagancıgıma goz dıktın
yakısıklı cocuk tabı kacırmaym dedın bırı kapmadan demı
alma esra bunun kızını alma![]()
bizimki 95'li kız ayy çocuğu 19 yaşında yapmışım pardon 18 yaşında delikanlı ama bide annemle bana sor onun delikanlılığını yemin ederim çocukken koltukların tepesinden inmezdi ve uyumayı hiç sevmezdi hala öyle kendisi uyumaz uyuyan gördümüde eşek kaadr sıpa kafasına dikilir bide küçük çocuk şımarıklığıda var tabi annem hastayım diye uzanır ee kalk hadi otur uyuma yatma sıkıldım çay iç tv izleyelim konuşalım daha bişey yapamadı car car konuşur tepende
sus kız sancı diye diye çocuğun gelesi yoksada getirtecen aaa yok sancı felan yok sna öyle geliyo aslında uyuyor özsercik sen ne bilcen daha:))) hayırlısıyla bi git bakalım yarında hayırlı haberlerle gel
aşk olsuuun şeeeeyyyy nie öyle diyosunda esra sen bakma ona valla kızlarımı uslu yetiştirmeye çalışcam bak hem babaları gibi umarsız bi erkekle büyücekler kızların hayallerindeki erkek tipi babaları gibi olurmuş ya bizimki umarsız ilgisiz olunca benim kızlarda çağandan ilgi milgi beklemezler kendi işlerini kendi görürler bak ee baabmız kıskanç olacağada benziyor erkek sinek yüzüde görmücekler:))) ama olayı biraz abartıp okutmayabiliriz kızlarımızı okumamış kız kabulunüzmü???