Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlarr :)) cok hastayim yaa basim catliyo dun aksam atesim cikti minoset hamilelikte de iciliyo dedi annem onu ictim biraz dustu ama iniyo cikiyo off(oksuruk de basladi insallah biran once gecer su hastalik
(allahtan kusadasina geldik annem ananem teyzem kardesim herkes bi yandan biseyleri yapiyo bende dinlenebiliyorum
)
yazık annene .. hergün yemek mi pişiriyodu kadın. valla benim herifim (maşallah) aynı yemeği 4 gün bile yer ama ben kıyamıyorum az yapıyorum 2 gün yesin diye ama bu sefer bu niye az diye gene bana sarıyo neymiş çokçok yapcakmışım. o hergün severek yermiş. :)
Bu arada sen kızlarına tütü etek yap koy hülü çok tatlı duruyolar :) ben yiğenim için yapsam mı ki diye düşündüm ama daha burada tül bile bulamadım kapı süsü yapmak için.![]()
bide ben atkı ördüm benim ufaklık için ama ucuna ne yapacağımı bilemedim ponpon mu yoksa saçak mı yapsam ?
canım etın yanında ekmek pılav makarna ve ozellıkle yogurt ayran yok salata et yenecek faydası olsun denıyorsa yada maksımum fayda almak ıstıorsak
valla canım bende pılavı genelde bı ıkı kasık dayanamayıp alıorum ama normalde 1 saat olsun arası olsun dıor doktor
bu ay kasaba yatırdıgım para 200 tl yı gectı valla bızden donduler koseyı
kız bahane mı arıon canım ceksın dıye ne desek ıstıor canın bak sımdı vıcdan yaptırcan bızlere sen menu ıle baslayan mesajları okuma en guzelı
yada soyle annecıgıne yapsın torun ıstemeyı bılıorlar ben oyle dıyorum anneme torun torun dedın bakcaksın tabı sımdı dıye![]()
Kizlaaaar hayirli olsun yeni topik neler olmus yinee sacma sapan neyse tekrardab hayirli olsun cok yazamasamda firsat buldulca takip ediorum sizleri![]()
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Benim kozalaga bi sinirliyim sormayin yesem az gelecek
Az once aradi is yerinden konustuk..
Beni bugun k.v aramisyi beni bebegi sormak icin ama vardi bi derdi soylemedi birsey
Bende hissettim ya onu kocama dedim boyle boyle..
Sonra oda annesini aramis konusmuslar ne var ne yok kurban kesmeden konu acilmis tabi bizimde muallakta bakalim..
Esim demis iste durum sikisik belki kesrmem demis k.v demde iste harcamayin cok fazladkkat edin biraz biriktirin bebek olcak asrafiniz olcak yok bilmem ne.. sanki ben bilmiyorum para biriktirmeyi ev alindi zaten bortu krediydi bi suru masraf var bu arada dikkat ediyorum bide harcamaya hanimefendi uyariyo bide dar zamanda destek istesem ne hikmetse onlarda da olmaz.. benim kocamda suc evimin icini onlara soyluyo ne soyluyosun ben kimseye caktirmadan zaten idare ediyorum ki cok sukur kimseye muhtac degiliz gecinip gidiyoruz borclar bitince daha da rahat olacagiz..
Ay sinirim bozuldu telefonu kapatip agladim
Gelir birazdan yemek degil sopa var aksam yemeginde !!!
başım bugün gene hafiften ağrıdı,bir ara çoğalacak gibi oldu,uyudum neyse ki.
ne geveze hatunlarsınız.baş ağrısı korkumdan giremiyorum,uçmuşsunuz gene.maşallah!
bu arada yarın doktora gidiyorum 15.50 de.bakarsınız pipi mi fıstık mı görüveririz
bebekkkk
ya canım çok sevindim.sonunda hayallerin gerçek oldu.
Allah bağışlasın meleğini.
tebrik ederim.ne iyi geldi bu haber.ohhh beeeaaa!!!
darısı isteyen tüm kızlara olsun inşşş,en kısa zamanda,hayırlısıyla...
yemin ederim sen insanı çatlatırsın.nasıl oldu da hamile olduğunu bize hemen söyledin.
sen doktora söyle bize mail atsın cinsiyeti.sen bakma.sana sürpriz olur![]()
canım milattan önce bir tarihte sen benden beşamel soslu tavuk tarifi istemiştin ya du onu yazim,hazır başım ağrımazken.
benim yarına halim belli olmaz anacım.
1 tavuk göğsünü küp küp doğrayıp,üstüne karabiber,tuz ekleyip 200 derecelik ısıtılmış fırına atıyorum.10k pişiriyorum.
bu sırada 1 küçük patatesi küp küp doğrayıp 10 dk sonra tavukların üstüne ekliyorum.
istersen patates yerine mantar ve yeşilbiber de koyabilirsin.zevkine göre.
sonra 15-20dk kadar daha pişiriyorum.
bu arada da bir beşamel sosu hazırlıyorum.
sosu göz kararı yapıyorum ben.kabaca sıvıyağı kızdırıyorum,2 ymk kaşığı unla kavuruyorum.
unun kokusu çıkınca soğuk sütü ekliyorum.koyu olursa tekrar süt ekleyerek açıyorum.
çok sıvı olmayacak,muhallebi gibi olsun.
sonra beşamel sosu fırındaki tavukların üstüne döküp karıştıryom.
üstü hafif kızarana kadar pişmeye devam ediyor.
istersen inmeden kaşar peyniri de eklersin tatlım.
afiyet olsun.
uzun yazdığıma bakma.çok kolay oluyor.
kizlarrrrrrrrr
az once tuvalette girdim azcik akinti ile pembe gibi akinti geldi... oyle pespembe degildi cogu beyazdi...
sonra hic gelmedi... napim simdi acile gitsem mi?
yabanci doktor kesin alttan bakmak fln ister... :18::18::18:
allahim sen hakkimizda hayirlisini ver bebegimle...![]()
Günaydın tatlım
inş haberlerle dolu bir gün olur
ben 15:00 de ebda 15:50 de gidecek sanırım belki ebda cinsiyet görür bakalım
ben fün gece hurmanın dogum başlattığını okudum bu hafta günde 2 3 canım isteyip yedim Di ağrılarımdan ondan olabilir mi diye düşündüm doktora sorcam bugün :)) bilmeden ben mi kaşındım acaba
Gunaydin kizlarr :)) cok hastayim yaa basim catliyo dun aksam atesim cikti minoset hamilelikte de iciliyo dedi annem onu ictim biraz dustu ama iniyo cikiyo off(oksuruk de basladi insallah biran once gecer su hastalik
(allahtan kusadasina geldik annem ananem teyzem kardesim herkes bi yandan biseyleri yapiyo bende dinlenebiliyorum
)
gunaydin kizlar,
dun gece gitmedim
ozlemim dedigin gibi ayagimin altina yastik koydum yattim...
simdi gitsem daha kotu alttan bakmak isticek fln tanimadigim etmedigim doktor...
sabah aradim dr u ... panik yapma rahim buyuyo fln dedi...
sonra yumyum sordu olmusmuydu die...
sonra aklima geldi dun sabah uzun bir aradan sonra...
ondan belki olmustur dedi.. vajinanin giris yerlerinden kaynaklana bilir dedi...
bi dahada gelmedi ztn...
bugun takip edicem... kotu bisey yoktur dedi...
pofff...
dun aksam bide guzel bir haber aldik... bizim bir kuzen yasi buyuk ama... 42 - 43 yasinda 38 yasinda evlenmisti ... ilk hamile kaldi 5. ayda bebegi karninda olmustu.. hemen arkasindan 6 ay sonra yine hamile kaldi... masalllah cok guzel bir kizi olmustu...
dun aksam aradi annemi 18 haftalik yine hamileymis... ama hemn soylememis testleri fln yapilsin die...
supriz olmus... beklemiyorlarmis... biraz heyecanli biraz gergin nasil olucak bu yasta diye...
bide bu da kizmis...
onunda ilk olayi aklima geldi iyice gerildim gece ama... kozalak mozalak diyorum bazen benim oduna ama iyi sakinlestirdi beni...
essek kadar oldu sipa biseyi yoktur fln dedi... yattik sonra mecbur ...
aman neyse bugun de dun ki gibi guzel gecsin... guzel haberler gelsin...
ozellikle ozlem senden bekliyoruz cnm....
ebda da insallah ogrenir cinsiyeti ... bakalim ne geliyor... tahminleriniz tutcak mi ....
Günaydın kızlar nasılsınız inşallah hepimiz için güzel bir gün olur ebda ve özlem inşallah Dr dan güzel haberler Ler dönerler..
gunaydin kizlar,
dun gece gitmedim
ozlemim dedigin gibi ayagimin altina yastik koydum yattim...
simdi gitsem daha kotu alttan bakmak isticek fln tanimadigim etmedigim doktor...
sabah aradim dr u ... panik yapma rahim buyuyo fln dedi...
sonra yumyum sordu olmusmuydu die...
sonra aklima geldi dun sabah uzun bir aradan sonra...
ondan belki olmustur dedi.. vajinanin giris yerlerinden kaynaklana bilir dedi...
bi dahada gelmedi ztn...
bugun takip edicem... kotu bisey yoktur dedi...
pofff...
dun aksam bide guzel bir haber aldik... bizim bir kuzen yasi buyuk ama... 42 - 43 yasinda 38 yasinda evlenmisti ... ilk hamile kaldi 5. ayda bebegi karninda olmustu.. hemen arkasindan 6 ay sonra yine hamile kaldi... masalllah cok guzel bir kizi olmustu...
dun aksam aradi annemi 18 haftalik yine hamileymis... ama hemn soylememis testleri fln yapilsin die...
supriz olmus... beklemiyorlarmis... biraz heyecanli biraz gergin nasil olucak bu yasta diye...
bide bu da kizmis...
onunda ilk olayi aklima geldi iyice gerildim gece ama... kozalak mozalak diyorum bazen benim oduna ama iyi sakinlestirdi beni...
essek kadar oldu sipa biseyi yoktur fln dedi... yattik sonra mecbur ...
aman neyse bugun de dun ki gibi guzel gecsin... guzel haberler gelsin...
ozellikle ozlem senden bekliyoruz cnm....
ebda da insallah ogrenir cinsiyeti ... bakalim ne geliyor... tahminleriniz tutcak mi ....
o tütü eteklere bende bayılıyorumda ben bayılıp giydirirsem eminim eşimd bayılır sonra ayıltamayız adamı okadar senedir tanıyorum kıskançlık nedir bilmezdim okadar istememe rağmen sadece biraz bi evlendikten sonra makyaj yapmasan (ki yaptığım makyaj bitek göz kalemi) işte üzerine uzun kap giysen felan demişti ama şimdi adama bi kıskançlık hasıl oldu okula bile göndermicekmiş ve bunu ciddi ciddi söylüyo şimdiden çocukların aklına sokmayacakmışım askılılar mini etekler yokmuş
yaaa deme ama yaa öyle napıyım adam akıllı faydalı şeyler yemiyorum nezamandır ya ekmek arası ya hamburger öyle geçiştiriyorum böyle güzel güzel okuyuncada canım istiyo işte napıyım anacım yazık zaten yapıo kız habire gözümün içine bakıyo ne istersin diye sbugünde sabah şafakta kalkmış kahvaltı hazırlamış geç kaldım diye apar topar çıktım aç gidiyorum diye içi içini yedi
eti tekmi yiceez anaaaa daha neler nasıl yicekmişiz bu doktorlarda ne çok şey biliyolar ya eti yesem zorlayıp 1 saat sonrasına benim her işim bitmiş olur bekleyip naısl pilav yiyim allahım mecbur bırakmasın yarabbim akşam 2köfte yedim tabiki yanında pilavla ona rağmen midem kalktı bi tuhaf oldum hayır benim midem bulanıyo eşiminde bulanıyo ona noluyosa ben dişimi sıktım çıkarmıcam diye bide otobüse geç kaldık hemen çıkalım diye uğraşıyorum benimki gitmiş lavaboda çıkarıyo allah seni napmasın dedim
hurma doğumdan önce iyi olur diyolar ama ne kadar önce onu hiç merak edip düşünmemiştim ama sanki okadar şimdiden sancıya sebep olacak kadar kadar etki etmez gibi geliyo bana yaa çünkü hep hamileler hamileleik döneminde ve doğuma yakın yesin hurmayı derler yani doğuma yaklaşmadan yenirse zararlı olur diye bişey duymadım ben hiç
günaydın sekerım ınsallah canım aksam uzerı guzel haberlerle donebılırız
sabah esım uyandırdı ıse gıtmeden gece dogum yaptın cok acıkmıs bı bebegımız vardı hemen emmeye basladı falan dıyo nasıl etkılenmıs kı uyandırdı anlatıo dıyorum otobus kacıcak dur yetısırırm bak soyleydı boyleydı dıye anlattı anlattı durdu :))
canm bıdaha gelmemesıne sevındım gecen hamıle bır arkadasımda bu tarz bı olay anlattı 28 haftalık ıken 2 gunonce olmus ılıskı dusun 2 gun sonra kanaması olmus doktor damarlar ıncelıor ıcerde bı kanama olmustur ılıskı sırasında yenı atıyorsundur demıs dusun oda nasıl korkmus dogum mu bebegemı bısı mı oldu dıye cok sukur sımdı 36 haftalık oldu o da
cok sevındım kuzen ıcınde ınsallah ıkısı ıcınde saglıklı bır hamılelık ve dogum olur kesın sezeryana alırlar zaten rısk olmasın dıye
yok yok sımdı ole dıyor koruma gudusu de gelmıstır ıcıne ama sonra gıydırır merak etme sende hem tutunun altına corap gıydırırsın annesı muz coraplar kalplı falan :)
aklına dert olur sımdı kadının ac gıttı soyle boyle dıye sen yedım dıye ara barı canım annecıgını
ya ben 2 aydır neler cekıorum sen dusun ıste o et oyle yenır mı hıc ama yenıyor hemde pasa pasa artık etın cok etkısı kalmadı dedı dıye bu ara o kadar asılmıorum ( yanı her gun yemıorum ama) yınede 3 gun en az yıyorum haftada
esınde hakıkaten hamıle psıkolojısıne gırmıs olmasın kız
ya hurma ıcınde dun dogum hıkayelerı okuyordum kadının bırı hurma ıı ama 38den once yemeyın benım gıbı ben 34+5de dogum yaptım falan yazmıs onu okuyunca aklıma geldı bı anda o yuzden dedım kız
size kızcam artık haaaaaaaaa bakın valla ben bi kızarsam 3kişi birden kızarım kaldıramazsınız yaa facede kaynatıyosunuz burda bişey yok nolmuş burcuya özlem sana ne oldu bişeyler oluyo ama anlamadım akşam bi 5dakika evden çıkmadan baktım baya uzundu bişeyde anlamadım mailede yarım yamalak mesaj geliyo akşamda gece 12ye kadar kıçım yer görmedi kozalak kocam sayesinde tüm hafta sonu kaynananın peşinde olursan öylede sıkışırsın işte olan baan oldu yine hala kalçam malçam ağrıyo yorgunluktan
oyy hayırlara gelsin canım benim çocuğun gelesi yoksada rüyalarla çağıra çağıra getirceniz çocuğu hemde burcununkiyle beraber:)) rahat bırakın yahu şu çocukları hayatlarının en rahat en güzel evresindeler:)))
yook benimki giydirmeyecek gibi duruyo ammaaa kadının fendi erkeği yendi bi yolunu bulur giydiririm ben:)) olmadı babannesi almış ayıp olmasın diye giydirdim derim:)) zaten kaınvalidem baleye göndercez kızları diyo:))) bende dedim bak ben demedim ben sadece yüzmeye gönderelim dedim baleyi annem dedi ben sokmadım akıllarına dedim saçmalamayın ne işi var balede nolcak bale yapınca dedi :))
ben doğuma gidince eşim doğuracak sanırım dışarda zaten hayır bu psikolojiyle karnı felan şişmeye başlıcak diye korkuyorum ayy evde ben karnım çok büyüdü diye geziyorum arkamdan aynaya geçip yaa benimde göbeğim çok büyüdü napcam yaa diyo şnadına yapar gibi ciddi ciddi psikolojisi bozulu adamın iki kız bide anasıyla nasıl başa çıkcam diye neyse dün gece gitti azcık rahatlar gelir hafta sonuna kadar
inş o etler sayesinde çektiğin sıkıntılar sayesinde özserciğimiz paşa gibi tam vaktinde sağlıklı bi şekilde doğcak annesi allahım emeğinin eziyetinin karşılığını vercek inş
bende nar yedim sorma bende ondan çok korkuyorum narda zararlıymış ya ödüm patlıyo iki gündür bişey olmuşmudur diye
yaw cidden cok guzel bebis seyleri var ama ben almaya cesaret edemiyorum daha cok erken diye...
8. ayda kismetse alcam birco seyi...
yoksa nasil icin gidiyor ... neler var neler...
bide tabii cinsiyet supriz olsun diyorum artik neyi nasil alcaksam....
dun aksam ayse teyzemde hamile olan hani gostermemisse erkek kesin dedi...
genelde gostermezse kiz denir ama ... :44:
benim ki cok inat napcaz bilmiyoruz... babasi kilikli velet...![]()
hahaha 3 kısı bırden kızarmıs bak bak bak kızlarıda asabı bısı yapcan kız ıcerde 9 ay ıcerde yattım akıllı olun dıye cıkıcaklar ıcerdenD
ya burcunun annesı aramıs dun burcuyu vıze ucak bıletı pasaport kımlık vs gıbı evrakların oldugu posetı cumartesı gunu yanlıkla cope attım demıs burcu da cok moralı bzulmustu hatta bı ara kedım dogum yaptı lohusa sekerı dagıttıldı kedıye yapılan sey bana bıle cok kaderım hep yanlızlık dıye aglıyordu sonra annesı aramıs cok sukur evrakları bebek ıcın hazırladıgı hurcun ıcınden cıkmıs atılan seyler tapu banka evrakları falan mıs ama onları cıkarmak kolay dıye ıcımız rahatladı
benım olaya gelınce yıne bır mısafır olayı dun butun gn agrı ıcınde kıvrandım cok belım ve kasıklarım agrıdı hatta kuafore gıderken sureklı dura dura gıttım yurutmedı agrı o derece kotu ıdım kuaforden eve geldım bı telefon taksıdeyız sıze yemege gelıoruz dıye esımın kardeslerı eslerı ve cocukları dedım gelın taksıye bınmıssınız sonucta falan geldıler tabı 3 buklum hazırlık yemek oldu gercı eltımın bırı sagolsn geldı hemen ocak basına gectı ama yanı ne kadar olsada ben ıcıne gırmeden olmuyor bı ara bulasık makınasıın kasıklarını bosaltıcam valla oturdum cekmecenın onunde tabureye oyle dızdım ayakta duramıordum o derece
neyse yendı ıcıldı hersey helalı hos olsun ama daha gecen hafta sıldıgım koltuk ve sandalye yıkanan halı tul perdeye nasıl bır basarı ıle oldu ıse bır bardak meyve suyu boca edıldı bugun tul perde yıkanıcak tekrar halı sılıncek sandalye kotluk falan yapıs yaps heryer
kacırdıgını dusundugun baska olay varmı sekerım hemen ozet geceyım![]()
hahaha 3 kısı bırden kızarmıs bak bak bak kızlarıda asabı bısı yapcan kız ıcerde 9 ay ıcerde yattım akıllı olun dıye cıkıcaklar ıcerdenD
ya burcunun annesı aramıs dun burcuyu vıze ucak bıletı pasaport kımlık vs gıbı evrakların oldugu posetı cumartesı gunu yanlıkla cope attım demıs burcu da cok moralı bzulmustu hatta bı ara kedım dogum yaptı lohusa sekerı dagıttıldı kedıye yapılan sey bana bıle cok kaderım hep yanlızlık dıye aglıyordu sonra annesı aramıs cok sukur evrakları bebek ıcın hazırladıgı hurcun ıcınden cıkmıs atılan seyler tapu banka evrakları falan mıs ama onları cıkarmak kolay dıye ıcımız rahatladı
benım olaya gelınce yıne bır mısafır olayı dun butun gn agrı ıcınde kıvrandım cok belım ve kasıklarım agrıdı hatta kuafore gıderken sureklı dura dura gıttım yurutmedı agrı o derece kotu ıdım kuaforden eve geldım bı telefon taksıdeyız sıze yemege gelıoruz dıye esımın kardeslerı eslerı ve cocukları dedım gelın taksıye bınmıssınız sonucta falan geldıler tabı 3 buklum hazırlık yemek oldu gercı eltımın bırı sagolsn geldı hemen ocak basına gectı ama yanı ne kadar olsada ben ıcıne gırmeden olmuyor bı ara bulasık makınasıın kasıklarını bosaltıcam valla oturdum cekmecenın onunde tabureye oyle dızdım ayakta duramıordum o derece
neyse yendı ıcıldı hersey helalı hos olsun ama daha gecen hafta sıldıgım koltuk ve sandalye yıkanan halı tul perdeye nasıl bır basarı ıle oldu ıse bır bardak meyve suyu boca edıldı bugun tul perde yıkanıcak tekrar halı sılıncek sandalye kotluk falan yapıs yaps heryer
kacırdıgını dusundugun baska olay varmı sekerım hemen ozet geceyım![]()
canım narın zararı bebekte leke dıye bılıorum ama oda yemekten degılde ayırrıken yuzune gozune sıcrarsa dıye duymustum bence gonlunu ferah tut bırsey olmaz ınsallah aklına kotu seyler getırme
oo nelere ızın verıcek arkadasları herseyı yapınca eksık kalmasın dıye herseye ızın verılecek sen merak etme
bu arada ben soylemısmıydım benım esım ben hamıle kalalı 10 kg almıs dusunebılıormusun 10 kg
canım bızım oglanda saklıordu sureklı doktor kızmı bu ne ya bu kadar saklamak kız gıbı dusundurdu dedı ama snra yok yok pıpısı var bunun pıpılı bır kız degılse erkek bu demıstı![]()
hulya diyorum her eve ozlem gibi gelin lazim...
her daim misafire hazir... ev derli toplu... ac kalma derdin yok...
cat kapi git gel![]()
kiz hulya senin dr eminmi ikisininde kiz olduguna ??
hep sorcam soramiyorum ? kacinci haftada netlesti
annemin en çok tembih ettiği şeylerden birisi "kızım noolur kızma bişeylere sinirlenme çocuklarında senin gibi sinirli asabi olmasınlar":)))
ayy çok güldüm burcuya yaaa oyy duygusal anne demek kediye bile lohusa şekeri dağıtılmış deli kız tabi şimdi eminim kendiside gülüyodur ama kimbilir nekadar üzüldü nekadar gerildi korktu neyse ya geçmiş olsun çok şükür öyle bişey değilmiş anneciğide nasıl itinayla saklmaışsa artık biletleri felan :)) neyse çok şükür geçmiş olsun böyyle ani attraction'lar yaşatma burcu bebişe bak bekle bekle derken senin heyecan yapmandan çıkıp gelcek çocuk
elitnlerde anam çöreklendiler sana hamilesin böyle geliyolar hamile olmasan nasıl gelecekler acaba haftada 5günü sizde geçircekler insan azcık düşünceli olur yaa hadi çaya gelseler yine bi nebze anlıcam bide yemeğe gelyolar nekadar iş yapamasan bile ki yapmadan duramazsın ayakta durman onların yanında oturman bile yeter yorulmana ki hastaydın dün makineyi felanda eşin yerleştirseydi uğraşmasaydn hiç neyse geçmiş olsun atlatmışsın bugün hiç kalkmadan tüm gün yat dicem ama biton hastane işin var bugünde inş hastaneden güzel haberler alırsında o seni birden dinlendiriverir
valla atladığım olay varmı bilmiyorumki gözüme çarpanlar bunlardı artık eşim gelsin evime gideyim netin başına çörekleneyim hepsini biiir biiir okuyup size bana bunu niye anlatmadınız şundan haberim yooktu bunu duymadım diye hesap sorcam ayrı ayrı siz yazışın facede yazışın bunlar iyi günleriniz:))))
anne ile babada kilo alirsa erkek cocouk drler zaten... siiznkide o hesap olmus....
bakalim en sonunda bana o cinsiyeti ogrendirip soyleticeksiniz yalniz....
nar suyu fln ilk defa duyuyorumda...
asil ben tuzlada kaldigimiz yerin arkasinda pazar vardi... koylerden taze seyler getiriyorlarmis fln.. neyse ciktik evin kizi sezen var yuruyoruz onla onden... tursu tezgahi kocaman ...
nasil koktu burnuma... eee sonra hemen yaninda zeytinci ... yesilleri nasil dizmis oyle..
bence 1 tanecik aldim... adamlara helal edinde diyemedim... utandim... resmen caldim yani...
sonra hani derler yaa anne biseyi gizli alip yerse sonrada ilk nereye dokunursa cocukta orasinda leke olurmus diye...
bende gittim popoma dokundum... bari dedim izi cikicaksa gorunmeyen biryerde olsun![]()
![]()
Gunaydiiinn. off is kahvalti beslenme hazirlayana kadar ogle oluyorrr. okul vakti geliyor...