Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Özlem cim çok sevindim Özer paşa ya maşallah bekler inşallah bekler canım hauırlısıyla kilosu da iyi artmış maşallah .. Ebda cım bence doğru olma olasılığı yüksek ben de o haftada öğrendim bidaha da değişmedi önemli olan sağlıklı sıhhatli olması inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip eder bebişlerimizin olmayan arkadaşlara da En kısa zaman. Da nasip Eyler..

Özlem cim çok sevindim Özer paşa ya maşallah bekler inşallah bekler canım hauırlısıyla kilosu da iyi artmış maşallah .. Ebda cım bence doğru olma olasılığı yüksek ben de o haftada öğrendim bidaha da değişmedi önemli olan sağlıklı sıhhatli olması inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip eder bebişlerimizin olmayan arkadaşlara da En kısa zaman. Da nasip Eyler..
amin canım,çok tşk ederim.hepimize inşş.
evet en önemlisi sağlıklı,sıhhatli olması.gerisi hikaye.
dileğimiz diğer arkadaşlarında en kısa zamanda bebilerine kavuşması...

Ne erkeni anammm..cagani 9*3 gunlukken soyledi. gercektende dogdu pipinjn masalllahi var...
hadi yaaa!!muallakta bıraktı şu devlet hastanesinin doktoru.
kafam karıştı ne bilimmm.gene de 2.kez doktor söylemeden hangisi olduğuna inanamıycam galiba.
tereddütlerdeyim şekerim...

merhaba kızlar bende burda sizlerle mutluluğumu paylaşmak isterdim ama malesef ben acı ve üzüntümü paylaşıyorum size bundan tam 1 yıl önce ekimde hamile olduğumu öğrendim ilk dr gidişimde bebeğimizi gördük herkeze mutlu mesut msjlar atıldı ama malesef 2 aylıkken kalbi durdu yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması çıktı 2 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim oda çok kısa sürdü kimyasal gebelik ti düştü ve temmuzda ramazan bayramında 3. mutluluğumu yaşadım ama en acı çektiğim di ölümlerden döndüm dış gebelikmiş iç kanama geçiriyordum ve ameliyat oldum sol tüpüm alındı anca anca kendimi toparlıyorum daha doğum yapmadan sezaryanı da gördüm ama herşeyde bir hayır vardır ama içim acıyorrrrr allah kimseye yaşatmasın

merhaba kızlar bende burda sizlerle mutluluğumu paylaşmak isterdim ama malesef ben acı ve üzüntümü paylaşıyorum size bundan tam 1 yıl önce ekimde hamile olduğumu öğrendim ilk dr gidişimde bebeğimizi gördük herkeze mutlu mesut msjlar atıldı ama malesef 2 aylıkken kalbi durdu yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması çıktı 2 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim oda çok kısa sürdü kimyasal gebelik ti düştü ve temmuzda ramazan bayramında 3. mutluluğumu yaşadım ama en acı çektiğim di ölümlerden döndüm dış gebelikmiş iç kanama geçiriyordum ve ameliyat oldum sol tüpüm alındı anca anca kendimi toparlıyorum daha doğum yapmadan sezaryanı da gördüm ama herşeyde bir hayır vardır ama içim acıyorrrrr allah kimseye yaşatmasın
canım ya çok üzüldüm.
Rabbim sabrını versin.çok zor olmalı.
sakın umudunu kaybetme.en azından hamile kalabiliyorsun.
bir sorun yok diyelim.Rabbim dermansız dert vermesin.
üzülme gene olur.artık kan pıhtılaşmasına dikkat edersin.gerekli tedbirleri alsın doktorun.
kolay hamile kalabilen bir yapın var.en kısa zamanda bebeğine kavuşacağına eminim.
biraz sabret,sonu güzel olacak canım.

canım ya çok üzüldüm.
Rabbim sabrını versin.çok zor olmalı.
sakın umudunu kaybetme.en azından hamile kalabiliyorsun.
bir sorun yok diyelim.Rabbim dermansız dert vermesin.
üzülme gene olur.artık kan pıhtılaşmasına dikkat edersin.gerekli tedbirleri alsın doktorun.
kolay hamile kalabilen bir yapın var.en kısa zamanda bebeğine kavuşacağına eminim.
biraz sabret,sonu güzel olacak canım.

çok zor canım hemde çok zor kendi derdimle uğraşıyorum bir taraftan insanlara anlatmayı çalışıyorum inan sırf bu sebepten kimseyle görüşmek istemiyorum zaten tayin bekliyoruz belki taşınırız ozaman kendimi daha hisederim en azından yeni başlangıç,inşallah cnm bugüne kadar evet hemen hamile kaldım şimdi tek tüpleyim umarım bi sorun olmaz dr gayet sağlıklısın hamile kalabilirsin diyor ama insan genede korkuyor acaba hamile kalabilcekmiyim, kaldım diyelim sağlıklı gebelik olacak mı kafamda soru işaretleriyle uğraşıp duruyorum işte:(

çok zor canım hemde çok zor kendi derdimle uğraşıyorum bir taraftan insanlara anlatmayı çalışıyorum inan sırf bu sebepten kimseyle görüşmek istemiyorum zaten tayin bekliyoruz belki taşınırız ozaman kendimi daha hisederim en azından yeni başlangıç,inşallah cnm bugüne kadar evet hemen hamile kaldım şimdi tek tüpleyim umarım bi sorun olmaz dr gayet sağlıklısın hamile kalabilirsin diyor ama insan genede korkuyor acaba hamile kalabilcekmiyim, kaldım diyelim sağlıklı gebelik olacak mı kafamda soru işaretleriyle uğraşıp duruyorum işte:(
Allh'ın izniyle olur canım.
demek ki diğerlerinin zamanı gelmemiş.
inş en kısa zamanda,hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini.
doktor da sağlıklısın demiş.rahatlat kendini.psikoloji de önemli.
burda rahatlayabilirsin.herkes yardımcı olmaya çalışır.
elaleme anlatamadıklarını burda rahatça dökersin.inan çok iyi gelir.

Allh'ın izniyle olur canım.
demek ki diğerlerinin zamanı gelmemiş.
inş en kısa zamanda,hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini.
doktor da sağlıklısın demiş.rahatlat kendini.psikoloji de önemli.
burda rahatlayabilirsin.herkes yardımcı olmaya çalışır.
elaleme anlatamadıklarını burda rahatça dökersin.inan çok iyi gelir.

teşekkür ederim cnm bazen eşime bile içimi dökemiyorum zaten eşimde aksi gibi bu sıralar çok yoğun bende tek başıma geçiriyorum bu zorlu süreçleri çevreme karşıda hep güçlüyüm yıkılmadım ayaktayım görüntüsü veriyorum ama ben evde tek başıma kaldığımda hep aklımda hep aklımda yaşadıklarım.

bence ılk etabı onlar fazlası ıle dusunmuslerdır bu yuzden en kotu 6 9 aylık bısı al canım sımdı zaten sadece pıjama gıyecek donemde etek elbıse gıydıremez usutur falan mazallah en guzelı yaza gelecek doneme gore cıcı elbıse al en guzelı

ayy senın cekırdegıne ne alem kızsın sen ya senı bıze gotursem gelırmısın sabaha kadar konusup gulermıyız beraber :D:D

yarın gidip bakıcam uygun giyebileceği gibi güzel şeyler bulursam alıyım bari. görmeden karar veremicem çünkü. :D:D hahah sen bana pınar sosis pişirirmisin ki :D
ama öyle valla bazen sırf uykum gelsin diye çekirdek çitlediğimi bilirim. :D

canlarım şimdi aslında ben c.tesi kozalakla doktora gitmiştim yaaa...
doktor ultrason cihazını karnıma koyar koymazzzzzzz 'oğlunuz olacak söylemiş miydim?' dedi.
ikimizde şok olduk;çünkü daha 13+2 ydik.bu hafta söyleyeceğini hiç tahmin etmemiştim.
üstelik ben ne sürprizler düşünmüştüm hani şu cinsiyet pastası falan.
doktor sağolsun içine ediverdi.ben değişir mi acaba? dedim.
doktor : kız mı istiyorsun,niye öyle dedin dedi.
ben de yok daha çok küçük,bu hafta beklemiyorduk,kesin mi dedim.
kesin,değişmez,pipiniz alenen ortada ahanda bakın didiiii.
valla bizimki yiğidin malı meydanda geziyordu.onu görmemek için kör olmak lazım.:52:
ama ben gene de inanmadım.bugün tekrar başka bir hastaneye gittim;ama devlet hastanesine.
2'li taramanın zamanı geçmiş,cinsiyet de gözükmüyor.
yani aslında tahmini bişey söylemek istemiyorum 2-3 haftaya belli olur dedi.
eeeeeeee ne oldu şimdi o pipi:52:göbek kordonu muydu acep?
yani hala sonucu bilmiyorum.özele daha çok güveniyorum bu arada.

tamam kesin erkek o ozaman. :) devletin gözü kör olmasın. onlar zaten sanki bana devlet sırrı yok görmüyoz yok söyleyemeyiz diye bi ton tantana yapıyolar. hadi bakalım hayırlı sağlıklı evlat olsun da pipi kuku farketmez :) ama senin pasta süprizide yalan olmuş. kız çıksa bari gene yapardın. neyse ikinci bebeğine artık :27:
sen şimdiden isim düşünmeye başla :)

Geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın aynı şeyleri.
Dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır. sakın kendini üzüp düşünüp harap etme.
Sabır ve güç versin Allah.
inşallah oluşacak yeni sağlıklı gebelik Tüm bunları unutturur sana.
sen yaz buraya. hiç olmadı kafan dağılır. herşeyi konuşuyoz ki burda biz. :) :16:

ohhh yeni evinde güzel güzel hamarat hamaart kışlık hazırlığına başlamaış bizim hatun sen kur bol bol bizlerde toplanır kışın kısırla birlikte turşu yemeye geliriz mis gibi ellerine sağlık yeni evinde hayırlı uğurlu huzurlu bebiş sesleriyle cıvıl cıvıl bi ev olsun in

tazebahar

yaaa bakın sizinde canınız çekiyo burda okudukça bana canı çekiyo diyen özlem hatun bak bi ben değilim baharın tüm denge kendini hazırladı bebişe aşermeye başladı bile:))

sorma kız ozgende cosmus sanırım bunye dedıgın gıbı hazırlık yapıyor bebıse asermelere :)

kız benim bil ağzım sulandııı kutur kutur laha tursusu olsada yesek emınonunde nasıl yemıstık burcu suyuda acılıyıd superdı :)

ay bende tursu muhabbetı olunca aklıma o gelmıstı ama artık yıyemıorum tansıyon ve odem korkusu tansıyonumuz sınırda cunku cıkmaması gerekıor sız yıyın benım yerıme bende artık 2 3 aya yerım ınsallah

ayy geliiin tabi ne güzel olur amiinn canım inşallah ...:26: abdest almadım başlarken ama adet başlamadan öncede bildiğim duaları ettim hayırlısı bakalım inşallah tutar canım eğer başarırsam hepinize kurar kurar gönderirim artık :16:

ahanda sozu aldık ben ısterım bak sureklıde sorarım tuttumu yapcan mı gondercen mı dıye ::DDD

virmemm tarif fln... buyrun gelin yemeee...
isin puf noktasi limon tuzu ve sarimsak...
ben kucuk boy bir mor lahanayi alip kiyiyorum... sonra 3-4 defa sicak sudan geciriyorum... fazla olan iyot gitsin diye...
hemen arkasindan soguk suda duruluyorum ....
3ltlik kavanoza yarisina kadar sirke ustunu su ile tamamliyorum... yada soyle diyim..
sirkeyi bir kaba dokuyorum 250ml kadar ustune bir okadar su.... icine limontuzunu atiyorum... 2 dis sarimsak sIkiyorum... birde tuzz... deniz tuzu yada kaya tuzu daha iyi olur.... o onlari sirkeli suyun icinde eritip lahananin ustune dokuyorum kavanoza... 3-4 gune hazir oluyor... kavanoza sirkeli su eksik gelirsey sirke ve su ile tamamliyorum agzina kadar...

ayy yarin bende yapim bari bunu...

tmm tatlım ver adresı gelem yıyem bana bı metrobussun :D

ufff şöyle bir araay gelme imkanımız olsa güzeeeelce kısır yapsak yanına turşular acı soslar koysak asma yaprağı haşlasak marul koysak domates salatalıkta olcak tabi ayy bi güzel yesek yanında çayla ne güzel olurdu içimdeki yağların hepsi eridi gitti valla:)))

bence bız aylar onceden bellı olan programlarla bı araya gelebılırız ozgur hatunlar modunda yapmalıyız bunları ya hem bız seneye konyadayız ınsallah burcu ıle

Özlem nerde kaldı yahu. Özser de kafasını göstermiş sanki bugün. doğuma mı aldılar yoksa kızçemi:18:

ıcıne mı dogdu kız haber etmeden ozser kafasını gostermıs falan :DD:

benim koca vitesten attı başlarım yükseğinede lisansınada diyo şimdi ikinci derse girmiş daha iki derste haftalık 1000sayfa okuma yıkıldı üstüme nasıl olcak hem iş hem yüksek üstelik bunlar diplomat yetiştiriyolarmış ben terminolojisini bilmiyorumki olayın en iyisi ben devamsızlıktan kalayım gelecek döneme seneye allah kerim diyo hadi gel desem bugün döncek bende gitmişken arınki ve diğer günkü derslere gir dedim:)))))

bak bosuna pımpırıklendın adam coktan yan cızmıs bıle

merhaba damdan düşer gibi oldu ama
hamileler var sanırım burda çok özürdileyerek birşey sormak istiyorum?
hiç hamburger yediniz mi? çok zararlımı?cnaım çok istiyor ama zararlı diye kendimi zor tutuyorum

ay canın ne ıstıosa ye ama dozunda canım ne olaccak hıc dert etme abartmadıgın surece bence sorun yok

Hosgeldini canlar,
Ohh cok sevindim bak bir dahaki haftaya bir 500daha alicak annesi, ama hayatim sende yat uzan dinlen artik cok yoruluyorsun aman dikkat et bal bebis cikmis yola, acma kapini gerekirse evde yokuzu oyna dinlenmene bak.. Bence cok guzel haber bu pasamiz ne guzelde kilo almis demek yer degistirince daha guzel beslendi birazda boyle idare etcez tombik tombik dogcak ins.. :16::nazar::nazar::nazar:

ınsallah canım valla doktor 2500 olması lazımdı ama 2335 dedı ben agzım kulaklarımda eksıgımız var ama dıyor ben de dondum kusura bakmayın ama hıc moralımı bozamaz dedım bana 1200 de kalabılecegı soylenmıstı 2 kg bıle hayaldı gecen hafta 60 70 gram almıs dıyordunuz sımdı 2300 dedınız varsın bıraz zayıf olsun saglıklıyız demı dedım kadın da sasırdı
evet ıstırahatın ıı geldıgını soyledı aslında oda yatmaya devam soluna yatıcaksın dedı
evet evet gelme oglum musaıt degılım dıyorum :D ınsallah gelmez en azından 37 e kadar
ohh masallah oglusuna... bak gider ayak nasil almis kiloyu.. :nazar::emir_bebek:
yaramaz senin bu cocuk... burcum bak damadina cok oyuncu cikti.... :55:
cnm benim hic korkma artik...
benim kozalagin kardesi 2400 kg dogmus... masallahi var...
artik icin rahat etsin... dikkat et kendine... acilma fln baslamis bak. ... misafir fln yasak .. kaldir ayaklarini dinlen...
perde koltuk temizlik bosver... cok dikkat et kendine....

sagol canm ya sorma baktı dunyaya gelıcek ben bı kılo alayımda oyle dogaım dedı herhalde benım mızmız oglan :) yuzunun pozunuda verdı bıde dıl cıkardı kız bakıorduk sureklı dudakları uzatıordu opucuk gıbı falan sonra dılını cıkardı doktorda bızde soktayız :)

Ahh kuzum benim annemi babami ozledim illa gelicem diyo da baska bisey demiyo:))canim sakin stres yapma saglikla dogsun da artik ne zaman isterse gelicek belli oldu :)kilosuna cok sevindim gayet iyi anneciginin kucagina bi versinler pasamizi bak gor nasil da tosuncuk olucak :))sen iyimisin suan agrin sizin varmi??

demı canım ay ıcım cok rahatladı benımde ınsallah haftayada bole guzel haberler alırız
agrım donerken oldu aslında yolda yurumek bıraz zor gelıor 5 dk hastaneden caddeye cıkana kadar yurudum sonra besıgı aldıgımız yere gıttık uyku setı ıcın sıkıstırmaya adamı 2 haftaya gelıcek demıstı oyle zor oldu anlatamam bıde o cadde taksm gıbı yolları araba gırmıo mecbur yurucen zor oldu eve geldım hemen uzandım bıraz ıkı uc cevap verdım sonra yıne yattım ara ara agrım oluyor

valla canım 2 hafta zor dayanır deyim ben sana.. ama zaten maşallah gene iyi kuzum kilosuyla filan. Sağlıklı olsun da kilosu az olsun demiyoz mu hep..
sen bu batan yerleri temizlemek için biraz daha uğraşırsan açılman 2 cm olur. fazla zorlama bari kendini..
ama yinede yavaş yavaş hazırlanmaya başla sen artık canım. Sağlıkla sıhhatle gelir inşallah paşamız. :16:

en ıyısı ben dogum kolay olsun dıye kalkım bı kosu evı bı temızleyım :D:D
cok sagolun canım

Ooo herkes buradaymis kizlarr, özlemcigim pasamizin iyi olmasina coook cok sevindim,maasallah ona, ebdacigim minigimiz tereddute dusursede 2. Pasamiz hayirli olsun :16::16:

Canim cok badireler atlatmissin. insallah hamile kalirsin en yakin zamanda...bak biseyinde yok demis dr...kimyasal ve dis gebelikten sonra uzhn sure hamile kalamiyor herkes. bak sen kolayca hamile kalmisskn.demekki en yakin zasmanda olucaksin ins.

Psikolojide cok onemli fazla kafaya takmadan bekle yumurtla zamanjni ...stres yumurtayi buyutmuyorbile catlamasina engel oluyor...her nanenin icinde yani stre :) biraz daha dikkat et moraljni yuksek tut...

Buraya takil;)

amaann ne zor yahu bu işler.. gidip göreyim ben mağazalarda neler var ona göre orada karar verir alırım. zaten kararsız bir kişiliğe sahibim işin içinden çıkamadım kaldım..

Sana tavsiyem buyuk al..8 aylik cocuga yazlik aliyosan muhakkak 9-12 aylik al. hatta 18-24 aylik bile olabilir seneye giyer. cagana buyuk buyuk gelen her hediye can kurtardi...hep bi sene sonranin yari kiyafeti hazir oluyordu...dogum. gununde falan gelenler yani.. benim icin o ayi kurtarmis olmasindan ziyade gelecek zamanlari kurtaran hediyeler daha makbule geciyordu..

ıcıne mı dogdu kız haber etmeden ozser kafasını gostermıs falan :DD:

en ıyısı ben dogum kolay olsun dıye kalkım bı kosu evı bı temızleyım :D:D
cok sagolun canım

doğar ki benim içime.. içime doğmuyosa rüyamda görrüm :D deli sen kuaför kız sanki kafası gelmiş dedi demedin mi ondan hatırladım da dedim :)

kalk anacım iki sil süpür yetmezse gel bize bizim evi süpür. :) sen bu gidişle evde doğurcan deyim ben sana.. bilen eden ebe filn varsa kalsın senin yanında .. :D

Back
X