Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Sana tavsiyem buyuk al..8 aylik cocuga yazlik aliyosan muhakkak 9-12 aylik al. hatta 18-24 aylik bile olabilir seneye giyer. cagana buyuk buyuk gelen her hediye can kurtardi...hep bi sene sonranin yari kiyafeti hazir oluyordu...dogum. gununde falan gelenler yani.. benim icin o ayi kurtarmis olmasindan ziyade gelecek zamanlari kurtaran hediyeler daha makbule geciyordu..

yarın gitçem bakcam. ona göre hangisini beğenirsem onu alcam. 6-9, 9-12, karar veremedim hiç ama ben istiyorum ki 8-9 aylıkken giyebileceği cicili bicili bişey olsun. çocuk baya kendini toplamış olur çünkü yaza. hele bi gidem inşallah karar verip alabilirim

Canimm allah razi olsun yaa, senin haberleri ariyordum ylf zor oluyor insallah pasamizin keyfi yerindedir :16: bilgisayara girince bakacaktim oku oku bitmedi, bu arada bugun biraz krem akintim var yumurtlama basladi mi ki acaba :8:

ne dmek canım hepımızden allah razı olsun
bence yumurtlamadır bendede luyordu sen adamı kacırma :)

Ozlemcigom maşallah ozser pasaya inşallah biraz daha dayanir annesini uzmez kuzum

tesekkur ederız canım sancılarım baya olmaya basladı ama ınsalah bekler bırazcık daha

yok canım istemez öyle misafirler eksik olsun evimden :)

hahah ama nolurrrr gelsınlerrrr :D

iyi dedin hic aklima gelmemisti.... yalniz dr ogun ultrasonda olcum yapicak mi 4lude... bide orda oyun oynamasin bizimle...
tamm bir parca bitter cikolata ve bi visne suyu... menumuz hazir... saat 3 te yiyip icsem 3.30 4 e kadar idare eder heralde.. :34:

bence ıse yarar aman sen merak etme hareket etmeyen ve donmeyen bebek daha kotu hareketlı olması ıı ben ıkılı de ıdı sanırım sırtını donmedı doktor karnıma vuruo edıo en son senı yollayalım yarım saat sonra gel falan dedı de oglum ınsafa gelıp donmustu hareketlı ıken doktor yıne de yakalıor
4 lu testte burnunu ensesını falan olcucek sırtındakı omurgaya bakıcak bızde ole olmustu en azından canım

inşallah canım değişik bir belirti olmuştur belki benimkide :37: maşallah büyümüş paşa hayırlısı nezamansa ozaman gelsin inşallah sen ona aldırırsın sonra kiloları :16:

ınsallah canım sagol allah razı olsun

hahhaah tam adamına sordun bizde iki tane üstelik çift isim koycaz üstelik fazla seçiciyiz ve isim yok elimizde en son olmadı huriye ve nuriye koycaz:))) ben sude ismini çok seviyorum ama eşim olmaz diyo erkek olsa birtanesininki hazırdı eymen musab koycaktım amma iki kız ve isim yok hayırlısı bakalım

ohhhh gözün aydın şakacı bu şakacı ilgi düşkünü velet olcak bu ben diyorum sana oynuyo senle maşşşaaallllaaaah kocaman delikanlı olmuş yalnız önünde daha belgin var burcu var bu çıktı yola hayırdır kıskaaannnççç özser herkes onla ilgilensin topiğin abisi olsun diye bunlar bide şimdi burcunun kızı alcam dedin okaadr erkek adam büyük olur diye meryemden önce gelmeye çalışıyo
ama sen hala perde diyosun pes yaa çocuk yolda valiz elinde bekliyo sen perde diyosun bırak sen doğuma gidince annen gelir yapar merak etme dinlen

hurıye ıle nurıye tuttum bunları sız kesın bunları koyun :D:D

sorma baktı erkekler gelıo meryem elden gıder korkusuna ataga gectı
valla bız doguma gıderkne hastaneye azık yapmaya kalkmazsak ıı :D:D

canlarım şimdi aslında ben c.tesi kozalakla doktora gitmiştim yaaa...
doktor ultrason cihazını karnıma koyar koymazzzzzzz 'oğlunuz olacak söylemiş miydim?' dedi.
ikimizde şok olduk;çünkü daha 13+2 ydik.bu hafta söyleyeceğini hiç tahmin etmemiştim.
üstelik ben ne sürprizler düşünmüştüm hani şu cinsiyet pastası falan.
doktor sağolsun içine ediverdi.ben değişir mi acaba? dedim.
doktor : kız mı istiyorsun,niye öyle dedin dedi.
ben de yok daha çok küçük,bu hafta beklemiyorduk,kesin mi dedim.
kesin,değişmez,pipiniz alenen ortada ahanda bakın didiiii.
valla bizimki yiğidin malı meydanda geziyordu.onu görmemek için kör olmak lazım.:52:
ama ben gene de inanmadım.bugün tekrar başka bir hastaneye gittim;ama devlet hastanesine.
2'li taramanın zamanı geçmiş,cinsiyet de gözükmüyor.
yani aslında tahmini bişey söylemek istemiyorum 2-3 haftaya belli olur dedi.
eeeeeeee ne oldu şimdi o pipi:52:göbek kordonu muydu acep?
yani hala sonucu bilmiyorum.özele daha çok güveniyorum bu arada.

canım aslında doktorlar pıpıden zıyade kemık yapısınada bakıor eger o kadar emın soledı ıse kesın vardır bı hayır
ama tabı sen yıne alısverıs yapma bısı alma bekle bı 16 yı falan sonra emın olunca alırsın
ve mılletede solersın ama bız bılıoruz bı yakısıklı daha gelıor kızların gonlunu feth edıcek ınsallah

Ayy kiz her an dogurabilirmisssin. ins. biraz daha dayanir...cok iyi 500 gr almis. hadi hayirlisi canim...

evet canım valla doktorla konusma detayını sımdı son olarak yazıcam ay tum gecmısı okuyayım dedım anam ne cok konusmuslar oku oku oku bıtmedı valla allah muhabbetımızı nesemızı arttırsın ınsalllah gonul baglarımız ep boyle guclu olur ınsallah

evet 500 gram soktayım bende ya cok ıı demı bır hafta ıcın

bi kız doğurman lazım şekerim.
hemen beşik kertmesi yapalım.ama seninki çok nazlı olacak kız olursa.
kaç haftadır bi göstermedi mal varlığını:37:
kızsa ben alıcam,ilk ben dedim,kimse heveslenmesin.
tabe bizim pipi göbek kordonu çıkmazsaaaa:52:

bence suzandan erkek gelıcek cok umıtlenme yasemıncım :)

2 hafta daha dayanır merak etme.
bak ne günlerden geçtin sen.kilo alır mı diyordun?nasıl da aldı miniğimiz kiloları.
bundan sonrası hayırlısıyla beklemek.
valla sen bu gidişle kapı cam silerken doğurucan.dikkatli ol tatlım.

demı ne badıreler atlattın bugun ıcım nasıl rahatladı anlatamam artık sankı dogsada pasama bırsey olmazmıs gıbı hıssettım ınsallah hep boyle olur ya hep tedırgındım bı anda dunyalar benım oldu

Özlem cim çok sevindim Özer paşa ya maşallah bekler inşallah bekler canım hauırlısıyla kilosu da iyi artmış maşallah .. Ebda cım bence doğru olma olasılığı yüksek ben de o haftada öğrendim bidaha da değişmedi önemli olan sağlıklı sıhhatli olması inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip eder bebişlerimizin olmayan arkadaşlara da En kısa zaman. Da nasip Eyler..

sagol canım ınsallah baktı senın afacan gelıo benımkı ataga gectı soyle ogluma de benımkı beklıyo dıye ozser pasamızda beklesın kıskandı teyzesı kıskandı

merhaba kızlar bende burda sizlerle mutluluğumu paylaşmak isterdim ama malesef ben acı ve üzüntümü paylaşıyorum size bundan tam 1 yıl önce ekimde hamile olduğumu öğrendim ilk dr gidişimde bebeğimizi gördük herkeze mutlu mesut msjlar atıldı ama malesef 2 aylıkken kalbi durdu yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması çıktı 2 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim oda çok kısa sürdü kimyasal gebelik ti düştü ve temmuzda ramazan bayramında 3. mutluluğumu yaşadım ama en acı çektiğim di ölümlerden döndüm dış gebelikmiş iç kanama geçiriyordum ve ameliyat oldum sol tüpüm alındı anca anca kendimi toparlıyorum daha doğum yapmadan sezaryanı da gördüm ama herşeyde bir hayır vardır ama içim acıyorrrrr allah kimseye yaşatmasın

gecmıs olsun canım ck zorluklar yasamıssın bellı bazen hayatımızda buyuk sınavlar verıyoruz ınsallah senın sınavlarında bıtmıstır
esın ve senın yapıların ıı en azından hamıle kalabılıorsun bunu bılosn bence once kan sorununu cozun yoksa tekrar tekar aynı uzuntulerı yasamak daha buyuk acı doktor sorun olmaz dedıgınde deneyın derım
rabbım tez zamanda kucagınıza acılarınızı unutturucak melekler versın

yarın gidip bakıcam uygun giyebileceği gibi güzel şeyler bulursam alıyım bari. görmeden karar veremicem çünkü. :D:D hahah sen bana pınar sosis pişirirmisin ki :D
ama öyle valla bazen sırf uykum gelsin diye çekirdek çitlediğimi bilirim. :D

tamam kesin erkek o ozaman. :) devletin gözü kör olmasın. onlar zaten sanki bana devlet sırrı yok görmüyoz yok söyleyemeyiz diye bi ton tantana yapıyolar. hadi bakalım hayırlı sağlıklı evlat olsun da pipi kuku farketmez :) ama senin pasta süprizide yalan olmuş. kız çıksa bari gene yapardın. neyse ikinci bebeğine artık :27:
sen şimdiden isim düşünmeye başla :)

ayy cekırdek dıyor ya uykum gelsın dıye yıyorum dıyo ya ben yıcem sımdı senı :))

Ooo herkes buradaymis kizlarr, özlemcigim pasamizin iyi olmasina coook cok sevindim,maasallah ona, ebdacigim minigimiz tereddute dusursede 2. Pasamiz hayirli olsun :16::16:

tesekkur ederım canım allah razı olsun

Kiz ozlem yaklasik 1500 kisiden alinti yapip cevaplamissin helalll;)

kız sorma ne cok yazısılmıs bende kımsye hak gecmesın dedım ınsallah atladıgım seyler olmamıstır olanlar da affetsın lutfen

doğar ki benim içime.. içime doğmuyosa rüyamda görrüm :D deli sen kuaför kız sanki kafası gelmiş dedi demedin mi ondan hatırladım da dedim :)

kalk anacım iki sil süpür yetmezse gel bize bizim evi süpür. :) sen bu gidişle evde doğurcan deyim ben sana.. bilen eden ebe filn varsa kalsın senin yanında .. :D

hee sen onu dıyorsun :52:

sorma kız ben kendı kendıme ebelık de edıcem
tabı basıma ne gelecegı bılmıorum ılk hamılelık ne guzel atıp tutuyorum demı :D

Kizlarr beren ozen kim. faceden eklemis burdan birimiiii

ben tanımıyorum canım oyle bırnı

ne dmek canım hepımızden allah razı olsun
bence yumurtlamadır bendede luyordu sen adamı kacırma :)

tesekkur ederız canım sancılarım baya olmaya basladı ama ınsalah bekler bırazcık daha

hahah ama nolurrrr gelsınlerrrr :D

bence ıse yarar aman sen merak etme hareket etmeyen ve donmeyen bebek daha kotu hareketlı olması ıı ben ıkılı de ıdı sanırım sırtını donmedı doktor karnıma vuruo edıo en son senı yollayalım yarım saat sonra gel falan dedı de oglum ınsafa gelıp donmustu hareketlı ıken doktor yıne de yakalıor
4 lu testte burnunu ensesını falan olcucek sırtındakı omurgaya bakıcak bızde ole olmustu en azından canım

ınsallah canım sagol allah razı olsun

hurıye ıle nurıye tuttum bunları sız kesın bunları koyun :D:D

sorma baktı erkekler gelıo meryem elden gıder korkusuna ataga gectı
valla bız doguma gıderkne hastaneye azık yapmaya kalkmazsak ıı :D:D

canım aslında doktorlar pıpıden zıyade kemık yapısınada bakıor eger o kadar emın soledı ıse kesın vardır bı hayır
ama tabı sen yıne alısverıs yapma bısı alma bekle bı 16 yı falan sonra emın olunca alırsın
ve mılletede solersın ama bız bılıoruz bı yakısıklı daha gelıor kızların gonlunu feth edıcek ınsallah

evet canım valla doktorla konusma detayını sımdı son olarak yazıcam ay tum gecmısı okuyayım dedım anam ne cok konusmuslar oku oku oku bıtmedı valla allah muhabbetımızı nesemızı arttırsın ınsalllah gonul baglarımız ep boyle guclu olur ınsallah

evet 500 gram soktayım bende ya cok ıı demı bır hafta ıcın

bence suzandan erkek gelıcek cok umıtlenme yasemıncım :)

demı ne badıreler atlattın bugun ıcım nasıl rahatladı anlatamam artık sankı dogsada pasama bırsey olmazmıs gıbı hıssettım ınsallah hep boyle olur ya hep tedırgındım bı anda dunyalar benım oldu

sagol canım ınsallah baktı senın afacan gelıo benımkı ataga gectı soyle ogluma de benımkı beklıyo dıye ozser pasamızda beklesın kıskandı teyzesı kıskandı

gecmıs olsun canım ck zorluklar yasamıssın bellı bazen hayatımızda buyuk sınavlar verıyoruz ınsallah senın sınavlarında bıtmıstır
esın ve senın yapıların ıı en azından hamıle kalabılıorsun bunu bılosn bence once kan sorununu cozun yoksa tekrar tekar aynı uzuntulerı yasamak daha buyuk acı doktor sorun olmaz dedıgınde deneyın derım
rabbım tez zamanda kucagınıza acılarınızı unutturucak melekler versın

ayy cekırdek dıyor ya uykum gelsın dıye yıyorum dıyo ya ben yıcem sımdı senı :))

tesekkur ederım canım allah razı olsun

kız sorma ne cok yazısılmıs bende kımsye hak gecmesın dedım ınsallah atladıgım seyler olmamıstır olanlar da affetsın lutfen

ay beni deli ediyor bu ara naza çekiyor kendini hergün hergün olmazmış,ay bugün çok güldürdü beni gidipte ordakilere söyleme diyor bide :9::9:

evet nıhayet gelelım gunun ozetıne ay ne cok konusulmus valla yaz yaz bıtıremedım okumak ayrı surec tabı :D

saat 3 de gıttık doktorumuza dedı sıkayetımız varmı dedım bole bole dun cok agrım oldu korktm ama bu kadar kolay dogum olamaz dedım bugunde gelıcem dıye gelmedım dedım doktor daha 35 ız falan dedı (ıması dur durdugun yerde abartma gıbı bırsey ıdı) neyse ultrasona gırdık bu bebek mıdenden ayrılmıs dedı sonra kafasını arıo ındı ındı bu bebek ınmıs dedı sonra vajınanın resmen ustunden baktı cok asagıda bız alttan da muayene edıcez acılma var gıbı dedı bı panık oldu basta benı sallamamıs tıye almıstı bu sallıor gıbı ıdı :D neyse dedı bı bebegın gelısımıne bakalım dedı boyumuz 47 cm kılomuz 2300 dedı ben coook mutlu tabı aaa nasıl olur bu kadar alırmı kı falan dedım almıs bak kocaman olmus dedı ınanırmısınız ultrasn fotosu bıle farklı elmacık yanaklar cıkmıs eskıden kuru bos duruodu gercekten cok farketmıs sonra basını olcu 9,08 cm kılo 2500 olmalıydı ama bızce ıı dedı sımdılık organ gelısımı ıı dedı sonra bıde sımdı alltan muayne edelım dedı once elle muayane ettı 1 cm geckın acılman var dedı ıc rahım dıs rahımdıye bır durum var dedı dıs rahım doguma hazır ıc rahımde 3,24 cm ınceılıgı 2,5 cm oldugunda dogum baslar yaknlasmıs dedı dun kı sancıların devam etse dogarmıs sımdıye dedı belkıde dun gelsen sancıları gorsek hemen alırdık doguma dedı ay ıyıkı gıtmemısım dıye sevındım valla
sonra ctı muayenesı yaptı normal dogum yapabılırsın hıc sorun yok dedı
sonra ultrasnla baktı alttan falan bana da ıncelıgı gosterdı falan

sonra nstye yolladı oradada sancılarım cıktı yanı bellı aralıklarla degıl ama hep agrının sancının oldugunu gosterır sekılde normalde 5 dk da bır on dk da bır gelırse ve duzenlı ıse dogum oluyor dıye bılıorum ama bızde aralıksız sancı cıktı yanı agrılarım hep vardı doktor su anda ıı yarın gelır dıyemem ama yakın gorunuor dedı
bende bayramı bulurmu bayram 38 haftalık oluyorum burada kım var dedım nobetcı oda bayram gecse keske dedı dedım 39 oluyorum oda cok zor beklemez 37 yı beklesek ıı dedı

sankı bırını dogurmusum gıbı bıdaha hamıle kalsam bu sorunu tekrar yasarmıyım rahım ıcı gelısım gerılıgı olur mu dedım her hamılelıkte kı kadar rıskın olur ılk hamılelıgınde oldu dıye olucak dıe bısı yok dedı
ılıskı dogumu hızlandırır dedı ben dedım bızde 30 dan berı tk yok ama sız sımdı ultrasonla ve elle baktınız tetıklemesın dedım oda olabılır de olmayabılır de dedı

cıger gelıstırıcı ıgne olamlımıyız erken gelıcek dedım oda 34 e kadar uygun goruyoruz sen 35 sın 34 de dogan canavar gıbı cocuklar var 39 da dogan kuveze gırenler var dedı bellı olmaz ama sana ıgne uygun gormuorum 35 sın ve bebegın beyın kanaması rıskı oluyor dedı bızde ıgne ıstemedık durumlar boyle ıste kızlar

aklıma gelen gunun ozetı bu sekılde yoldayız gelıoruz sanırım aksamda yıne sancım vardı ay ınsallah dayanır da bı 37 yı goruruz

ay beni deli ediyor bu ara naza çekiyor kendini hergün hergün olmazmış,ay bugün çok güldürdü beni gidipte ordakilere söyleme diyor bide :9::9:

Yaa benkmkide oyleydi..bi cocuk calismasina girdik...adam yok sunizit oldu. dr yuzu gotmeyen adam1 ay yatti...her zaman bana kizan adam busefer yum. zamani kendini naza cekti.hatirlasana hepimuzde olmustu...zorunlulugu sevmiyolar...

Yaa benkmkide oyleydi..bi cocuk calismasina girdik...adam yok sunizit oldu. dr yuzu gotmeyen adam1 ay yatti...her zaman bana kizan adam busefer yum. zamani kendini naza cekti.hatirlasana hepimuzde olmustu...zorunlulugu sevmiyolar...

aynen tatlım öyle oluyor.Neyse canlarım size doyum olmaz ben yatar,öpüyorum sizleri,Allah rahatlık versin

evet nıhayet gelelım gunun ozetıne ay ne cok konusulmus valla yaz yaz bıtıremedım okumak ayrı surec tabı :D

saat 3 de gıttık doktorumuza dedı sıkayetımız varmı dedım bole bole dun cok agrım oldu korktm ama bu kadar kolay dogum olamaz dedım bugunde gelıcem dıye gelmedım dedım doktor daha 35 ız falan dedı (ıması dur durdugun yerde abartma gıbı bırsey ıdı) neyse ultrasona gırdık bu bebek mıdenden ayrılmıs dedı sonra kafasını arıo ındı ındı bu bebek ınmıs dedı sonra vajınanın resmen ustunden baktı cok asagıda bız alttan da muayene edıcez acılma var gıbı dedı bı panık oldu basta benı sallamamıs tıye almıstı bu sallıor gıbı ıdı :D neyse dedı bı bebegın gelısımıne bakalım dedı boyumuz 47 cm kılomuz 2300 dedı ben coook mutlu tabı aaa nasıl olur bu kadar alırmı kı falan dedım almıs bak kocaman olmus dedı ınanırmısınız ultrasn fotosu bıle farklı elmacık yanaklar cıkmıs eskıden kuru bos duruodu gercekten cok farketmıs sonra basını olcu 9,08 cm kılo 2500 olmalıydı ama bızce ıı dedı sımdılık organ gelısımı ıı dedı sonra bıde sımdı alltan muayne edelım dedı once elle muayane ettı 1 cm geckın acılman var dedı ıc rahım dıs rahımdıye bır durum var dedı dıs rahım doguma hazır ıc rahımde 3,24 cm ınceılıgı 2,5 cm oldugunda dogum baslar yaknlasmıs dedı dun kı sancıların devam etse dogarmıs sımdıye dedı belkıde dun gelsen sancıları gorsek hemen alırdık doguma dedı ay ıyıkı gıtmemısım dıye sevındım valla
sonra ctı muayenesı yaptı normal dogum yapabılırsın hıc sorun yok dedı
sonra ultrasnla baktı alttan falan bana da ıncelıgı gosterdı falan

sonra nstye yolladı oradada sancılarım cıktı yanı bellı aralıklarla degıl ama hep agrının sancının oldugunu gosterır sekılde normalde 5 dk da bır on dk da bır gelırse ve duzenlı ıse dogum oluyor dıye bılıorum ama bızde aralıksız sancı cıktı yanı agrılarım hep vardı doktor su anda ıı yarın gelır dıyemem ama yakın gorunuor dedı
bende bayramı bulurmu bayram 38 haftalık oluyorum burada kım var dedım nobetcı oda bayram gecse keske dedı dedım 39 oluyorum oda cok zor beklemez 37 yı beklesek ıı dedı

sankı bırını dogurmusum gıbı bıdaha hamıle kalsam bu sorunu tekrar yasarmıyım rahım ıcı gelısım gerılıgı olur mu dedım her hamılelıkte kı kadar rıskın olur ılk hamılelıgınde oldu dıye olucak dıe bısı yok dedı
ılıskı dogumu hızlandırır dedı ben dedım bızde 30 dan berı tk yok ama sız sımdı ultrasonla ve elle baktınız tetıklemesın dedım oda olabılır de olmayabılır de dedı

cıger gelıstırıcı ıgne olamlımıyız erken gelıcek dedım oda 34 e kadar uygun goruyoruz sen 35 sın 34 de dogan canavar gıbı cocuklar var 39 da dogan kuveze gırenler var dedı bellı olmaz ama sana ıgne uygun gormuorum 35 sın ve bebegın beyın kanaması rıskı oluyor dedı bızde ıgne ıstemedık durumlar boyle ıste kızlar

aklıma gelen gunun ozetı bu sekılde yoldayız gelıoruz sanırım aksamda yıne sancım vardı ay ınsallah dayanır da bı 37 yı goruruz

Canim benimm saka maka toopigin ilk bebegi seninkimi olcak. gerci onde burcu var. sma. saglikla gelsin pasamiz...kuzenim 32 haftada dogurdu kuveze bile girmedi..simdi 5 yasinda gelusimi yasitlarinin ustunde..hiiic bozma moralini...
annemin deyimiyle bende fare ölüsu kadar dogmusim.aasallah okuz gibi saglikliyim...

Gunaydinnnn herkeseee..bugun hic bisey yapaaim gelmiyoer...yap yap ayni. okula zor yetisiyorum. Halilar geldi yikamadan. silip supurup sermek lazim..esim dedi kesinlikle yapma ben oglen gelince yaparim;))) tamm dedim. yemek de yapma dedi. bugun tatildeyim....aksam karnjmin sertliginden cok zor uyuyorum. burnumun ici surekli yara. hamilelikle alakasi varmi acsba...2 aydir yara sumkururken hep kanli geliyor...aetik abdest alirken burnuma cekmiyorum kurusun gecsin diye. ama nafileee. yinede bu halimize sukur tabi...

uykucu hatunlar uyuyor galiba

canlarım şimdi aslında ben c.tesi kozalakla doktora gitmiştim yaaa...
doktor ultrason cihazını karnıma koyar koymazzzzzzz 'oğlunuz olacak söylemiş miydim?' dedi.
ikimizde şok olduk;çünkü daha 13+2 ydik.bu hafta söyleyeceğini hiç tahmin etmemiştim.
üstelik ben ne sürprizler düşünmüştüm hani şu cinsiyet pastası falan.
doktor sağolsun içine ediverdi.ben değişir mi acaba? dedim.
doktor : kız mı istiyorsun,niye öyle dedin dedi.
ben de yok daha çok küçük,bu hafta beklemiyorduk,kesin mi dedim.
kesin,değişmez,pipiniz alenen ortada ahanda bakın didiiii.
valla bizimki yiğidin malı meydanda geziyordu.onu görmemek için kör olmak lazım.:52:
ama ben gene de inanmadım.bugün tekrar başka bir hastaneye gittim;ama devlet hastanesine.
2'li taramanın zamanı geçmiş,cinsiyet de gözükmüyor.
yani aslında tahmini bişey söylemek istemiyorum 2-3 haftaya belli olur dedi.
eeeeeeee ne oldu şimdi o pipi:52:göbek kordonu muydu acep?
yani hala sonucu bilmiyorum.özele daha çok güveniyorum bu arada.

hain domdooommm siz sklayın böyle söylemeyin aşk olsun size yaaaa benimkine 12+4te kız olabilir birisi demişti dünde dediğim gibi direk omurga yapısından anlıolarmış doktorlar

Hulyaaa kiz senin kizlardan birini alcaz artik...napalim..:))))

Oglum diye demiyorum tum kizlar hasta...opup duruyolarr...;))

Ebdaaa seninde kontrolun vardi nolduuu baciiii
nasıl yani şeeeyy sanki mecbur kalmış gibi yani istemiyosan napalım bende başka damat bulurum kızlara hani ben yabancıya gitmesin dediydim:))))
hooop ne o öyle öpme möpme ben kıskanç kadınım öyle damadımı öptürmem kimselere bak elimi kana bulama benim esraaa kızları okutmucam zaten çağanıda okuldan aldırrım bak:)))

hahaha söylermiyim hiç kocacım deseydin nasılda suçunu biliyor bide:)))
erkek familyası böyle canım lazım oldu ya ondaki bişey hani mecburuz ya bişeyler oluyor adamlara şeylerinden vazgeçemiyolar:)) sanki çöpe atcak gibi geliyo heralde onlaraonlarda durunca sanki bi işe yarıyomuş gibi:))

Canim benimm saka maka toopigin ilk bebegi seninkimi olcak. gerci onde burcu var. sma. saglikla gelsin pasamiz...kuzenim 32 haftada dogurdu kuveze bile girmedi..simdi 5 yasinda gelusimi yasitlarinin ustunde..hiiic bozma moralini...
annemin deyimiyle bende fare ölüsu kadar dogmusim.aasallah okuz gibi saglikliyim...

burcudan önce belginin paşası var kız sıradaa yaa cidden belgin nerelerde özser sırayı kapacak diye doğurmaya kalkmasın

Gunaydinnnn herkeseee..bugun hic bisey yapaaim gelmiyoer...yap yap ayni. okula zor yetisiyorum. Halilar geldi yikamadan. silip supurup sermek lazim..esim dedi kesinlikle yapma ben oglen gelince yaparim;))) tamm dedim. yemek de yapma dedi. bugun tatildeyim....aksam karnjmin sertliginden cok zor uyuyorum. burnumun ici surekli yara. hamilelikle alakasi varmi acsba...2 aydir yara sumkururken hep kanli geliyor...aetik abdest alirken burnuma cekmiyorum kurusun gecsin diye. ama nafileee. yinede bu halimize sukur tabi...

uykucu hatunlar uyuyor galiba

amaaan bugüne hiçbişey yapma ozaman zaten kocanda izin vermiş boşver gitsin
benimde burnum sürekli tıkalı yaaa sanki içi çok dolu gibi sinir oluyorum

özlem
canım yaa tekrar tekrar maşallah diyelimde nazarımız değmesin allaha çok şükür normal doğumda uygunmuş ohh ne güzel inş aslan gibi küvez müvez ihtiyacı olmadan çıkar gelir kuzumuz

ciğer geliştiriciye takıldım ben şimdi yaa beyin kanaması riskimi yapıomuş ee ben ne yapcam ozaman benimkilere büyük ihtimal yapılması gerekecek ya bişey olursa beebklerime

kızlar bız geldık ben dun bosuna dememısım dogurucam ıı degılım var bende bı garıplık dıye anne yuregı hıssedıyor ıste dun bızımkı cıkmıs yola gelmek uzere de vazgecmıs sonra doktor bı yoklamıs senı bebek dogum anı bı sancıda gelebılır dedı 1 cm acılman var dedı yarın gelır dıyemıorum sana ama heranda gelebılır mıdenden ayrılmıs bebek tamamen vajınel yerlesmıs dedı
bu arada oglum bu hafta tam tamına 500 gram almıs 2300 olmus ay ınsallah 2 hafta daha dayanır ozaman en azından ele avuca gelır pasam demı kızlar

Özlemmmmciğimmmm bak sana ne dedim ben üzülmene sıkılmana gerek yok paşası annesi üzmez demedim mi canım benimmmmm çoook sağlıklı bir bebek olarak gelecek dünyaya Özser Paşamız Allah ın izniyle..Bence sen artık dinlen iş falan yapma hayatım .

geçmişler olsun canım.kendine dikkat et.
valla ben hasta olucam diye çok korkuyorum.
kozalağa sıkı sıkı tembihliyorum,sakın terleme,soğuk su içme,hastalanmayasın diye.
sanıyor onun için söylüyorum.buraya gelince bana bulaştırır falan:47:

Ebda cığım sizinde paşanız tekradan hayırlı olsun :) daha ne süphe ediyorsun paşacık sana pipi sallamış işte anne ben buradayım der gibi :):27::27::52::52:

buarada günaydın kızlarrrr bugünnnn çok güzel bir gün olsun hepimiz için eski günlerdeki gibi sabah ofise gelir gelmez topike sarıldım :)

canım rabbim kolaylık versn dayanma gücü versin çok zor zamanlar geçirmişsin ve geçirmeye devam ediyosun anlaşılan allahım inş mükafatını verir en kısa zamanda kan uyuşmazlığı için tedavi uygulanıyormu ve diğer kayıplarının sebebi belli oldumu esranın dediği gibi no stres arkasından welcome bebeeekkkk:)) gel bizim yanımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışırız sana burda malum kimimiz kadın doğum konusunda doktorasını aldı kimimiz profesorluğunu almaya hazırlanıyo bildiğimiz bişey varsa aktarırız sana gül gibi geçinir gideriz:))) etrafındaki insanları a görmemeye çalış kimseye bişey açıklamak zorunda değilsin çok sıkışırsan bebek düşünmüyoruz biz de geç

Son düzenleme:
kızlar yasinleri yazıyorum eksik olan varsa düzeltsin
tazebahar: 1
feride:1
merve:1
burcu:1
özlem:3
sezgi:7
eksik olan okuyupta unuttuğum varmı eğer bukadarsa benim okuduğumla 34 oluyo toplam şuanda

gunaydinn topigin guzel hanimlari :12:

masallah gece bile devam sohbete ...

ozlem
cnm tekrar masallah oglusuna... :nazar::emir_bebek:
biraz yaramazlik yapmis gelsemmi kalsam mi daha diye ama bak sozunu dinlemis bellki...
hem kilosunu almis hem daha bekliyor...
hayirlisi ile kolay bir dogum yaparsin insallah.. bak doktorda ciger gelisimini uygun bulmus.. hic kendini germe bu konularda artik..

hulya
kiz nie hemen aklina kotu dusunceler getiriyorsun... sneinkiler insallah tam haftasinda saglikla dogucak...
dur bakalim is oaralara bir gelsin.... simdiden stres yapip etkileme kizlari .... :20:

esra
ayy sorma banada bir miskinlik hakim 2 gundur ...
canim parmagimin ucunu bile oynatmak istemiyor okadar yani...

canım bugün doktora gidecektin inş güzel yolundadır herşey güzel haberle dönersin

ateş topiğinde merice diye biri vardı oda tüp beebk yaptırdı bu ay ve bugün çift çizgiyi görmüş çok şükür inş sendende o güzel haber gelir:))

kızlar yasinleri yazıyorum eksik olan varsa düzeltsin
tazebahar: 1
feride:1
merve:1
burcu:1
özlem:3
sezgi:7
eksik olan okuyupta unuttuğum varmı eğer bukadarsa benim okuduğumla 34 oluyo toplam şuanda

Canimcigim gunaydin,esim gece nobete gidince tekrar okurum ben tamamlariz iki gune insallah yazarim sayiyi

gunaydinn topigin guzel hanimlari :12:

masallah gece bile devam sohbete ...

ozlem
cnm tekrar masallah oglusuna... :nazar::emir_bebek:
biraz yaramazlik yapmis gelsemmi kalsam mi daha diye ama bak sozunu dinlemis bellki...
hem kilosunu almis hem daha bekliyor...
hayirlisi ile kolay bir dogum yaparsin insallah.. bak doktorda ciger gelisimini uygun bulmus.. hic kendini germe bu konularda artik..

hulya
kiz nie hemen aklina kotu dusunceler getiriyorsun... sneinkiler insallah tam haftasinda saglikla dogucak...
dur bakalim is oaralara bir gelsin.... simdiden stres yapip etkileme kizlari .... :20:

esra
ayy sorma banada bir miskinlik hakim 2 gundur ...
canim parmagimin ucunu bile oynatmak istemiyor okadar yani...

ay inşallah canım ama doktor daha şimdiden normal zamandan 2 hafta öncesine gün veriyor yani en fazla 38 ve ebn en baştan beri niyeyse ocak sonu şubat başı diyorum inş beklerler hadi ıksınlar artık derim bende

Back
X