ne dmek canım hepımızden allah razı olsun
bence yumurtlamadır bendede luyordu sen adamı kacırma :)
tesekkur ederız canım sancılarım baya olmaya basladı ama ınsalah bekler bırazcık daha
hahah ama nolurrrr gelsınlerrrr
bence ıse yarar aman sen merak etme hareket etmeyen ve donmeyen bebek daha kotu hareketlı olması ıı ben ıkılı de ıdı sanırım sırtını donmedı doktor karnıma vuruo edıo en son senı yollayalım yarım saat sonra gel falan dedı de oglum ınsafa gelıp donmustu hareketlı ıken doktor yıne de yakalıor
4 lu testte burnunu ensesını falan olcucek sırtındakı omurgaya bakıcak bızde ole olmustu en azından canım
ınsallah canım sagol allah razı olsun
hurıye ıle nurıye tuttum bunları sız kesın bunları koyun

sorma baktı erkekler gelıo meryem elden gıder korkusuna ataga gectı
valla bız doguma gıderkne hastaneye azık yapmaya kalkmazsak ıı

canım aslında doktorlar pıpıden zıyade kemık yapısınada bakıor eger o kadar emın soledı ıse kesın vardır bı hayır
ama tabı sen yıne alısverıs yapma bısı alma bekle bı 16 yı falan sonra emın olunca alırsın
ve mılletede solersın ama bız bılıoruz bı yakısıklı daha gelıor kızların gonlunu feth edıcek ınsallah
evet canım valla doktorla konusma detayını sımdı son olarak yazıcam ay tum gecmısı okuyayım dedım anam ne cok konusmuslar oku oku oku bıtmedı valla allah muhabbetımızı nesemızı arttırsın ınsalllah gonul baglarımız ep boyle guclu olur ınsallah
evet 500 gram soktayım bende ya cok ıı demı bır hafta ıcın
bence suzandan erkek gelıcek cok umıtlenme yasemıncım :)
demı ne badıreler atlattın bugun ıcım nasıl rahatladı anlatamam artık sankı dogsada pasama bırsey olmazmıs gıbı hıssettım ınsallah hep boyle olur ya hep tedırgındım bı anda dunyalar benım oldu
sagol canım ınsallah baktı senın afacan gelıo benımkı ataga gectı soyle ogluma de benımkı beklıyo dıye ozser pasamızda beklesın kıskandı teyzesı kıskandı
gecmıs olsun canım ck zorluklar yasamıssın bellı bazen hayatımızda buyuk sınavlar verıyoruz ınsallah senın sınavlarında bıtmıstır
esın ve senın yapıların ıı en azından hamıle kalabılıorsun bunu bılosn bence once kan sorununu cozun yoksa tekrar tekar aynı uzuntulerı yasamak daha buyuk acı doktor sorun olmaz dedıgınde deneyın derım
rabbım tez zamanda kucagınıza acılarınızı unutturucak melekler versın
ayy cekırdek dıyor ya uykum gelsın dıye yıyorum dıyo ya ben yıcem sımdı senı :))
tesekkur ederım canım allah razı olsun
kız sorma ne cok yazısılmıs bende kımsye hak gecmesın dedım ınsallah atladıgım seyler olmamıstır olanlar da affetsın lutfen