Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Merveciiimm

gunaydin sanada canim.. topigimiz seninde gelmenle iyice senlendi..;)
Hulyaaa

seve seve alcaz kizini...ana guzel baba yakisikli senin kizlar fistik gibi olur kocanin kiskandigi kadar olur..ama oglumda cook agirbasli teuzesii..:)))

Digerinide ebdosa verirsin. olduda bitti..;)

Kizlar daha oncede dedim ya hic vakit olmuyor surekli dunya isi benimki okuyamiyorum...kafam hep dolu..sinifima 5 nakil geldi hrpside okuma yaa nerdeuse bilmiyor...canim cok sikkin yoruluyorum...aksam yemek ye bulasik tv karsisinda uyuyakaliyorum sabah yogunluguda biliyosunuz...yasin falan okuyamiyorum...hafta sonu bakayim....lutfen affedin beni...

ay inşallah canım ama doktor daha şimdiden normal zamandan 2 hafta öncesine gün veriyor yani en fazla 38 ve ebn en baştan beri niyeyse ocak sonu şubat başı diyorum inş beklerler hadi ıksınlar artık derim bende

cnm benim doktorlar sezeryan dusunduklerine hep erken tarih diyor zaten...
hemen onun dediklerine bakip kendini strese sokma...
Rabbim hele bizi o aylara sagsaglim bir getirsinde belki normal dogum bile yaparsin...

bak demistim sana normali bile yapanlar var ikizde...

Merveciiimm

gunaydin sanada canim.. topigimiz seninde gelmenle iyice senlendi..;)
Hulyaaa

seve seve alcaz kizini...ana guzel baba yakisikli senin kizlar fistik gibi olur kocanin kiskandigi kadar olur..ama oglumda cook agirbasli teuzesii..:)))

Digerinide ebdosa verirsin. olduda bitti..;)

Kizlar daha oncede dedim ya hic vakit olmuyor surekli dunya isi benimki okuyamiyorum...kafam hep dolu..sinifima 5 nakil geldi hrpside okuma yaa nerdeuse bilmiyor...canim cok sikkin yoruluyorum...aksam yemek ye bulasik tv karsisinda uyuyakaliyorum sabah yogunluguda biliyosunuz...yasin falan okuyamiyorum...hafta sonu bakayim....lutfen affedin beni...

hahahayyy baab yakışıklıda ananın güzelliği konusunda çeşitli rivayetler var neyse ohh tatlıya bağlandı kızı verdim gitti geriye kaldı bir tanesi ebdanın oğlan sense'e rezerveli şeker:)))ama bakarsın sense'in de oğlan olur sonra benim kızı paylaşamıcaklar ama çok geç olmuş olcak herşey için:)))
canım duaların yeter zaten 7tanecik kalmış diğer kızları bekliyorum ben eğer onlarda okuduysa fazla olmasın diye

cnm benim doktorlar sezeryan dusunduklerine hep erken tarih diyor zaten...
hemen onun dediklerine bakip kendini strese sokma...
Rabbim hele bizi o aylara sagsaglim bir getirsinde belki normal dogum bile yaparsin...

bak demistim sana normali bile yapanlar var ikizde...

innş canım innşş bneimkilerde hiiç sorun çıkarmazlar hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde görürüz inş o günleri hepimiz

Canim benimm saka maka toopigin ilk bebegi seninkimi olcak. gerci onde burcu var. sma. saglikla gelsin pasamiz...kuzenim 32 haftada dogurdu kuveze bile girmedi..simdi 5 yasinda gelusimi yasitlarinin ustunde..hiiic bozma moralini...
annemin deyimiyle bende fare ölüsu kadar dogmusim.aasallah okuz gibi saglikliyim...

gunaydınn
kız deme oyle far olusu kadarmısım falan :D
dun nedense zaten ıcıme buyuk bı serınlık geldı artık daha ıı hıssedıyorum hep Allah bılıyor ya dogarsa cok kucuk yasatamam modunda ıdım ama dun sankı herseyın yolunda olduguna ıkna oldum
bız sıramızı beklemek ıstıoruz belgın burcu bı dogursun ama nerde tembel cıktı onlar tembel :):))

özlem
canım yaa tekrar tekrar maşallah diyelimde nazarımız değmesin allaha çok şükür normal doğumda uygunmuş ohh ne güzel inş aslan gibi küvez müvez ihtiyacı olmadan çıkar gelir kuzumuz

ciğer geliştiriciye takıldım ben şimdi yaa beyin kanaması riskimi yapıomuş ee ben ne yapcam ozaman benimkilere büyük ihtimal yapılması gerekecek ya bişey olursa beebklerime

valla oyle dedı doktor ama canım sen yıne zamanı gelınce kendı doktoruna da sorarsın bıraz arastırrırız bana bı kadın kadınlar kulubunden ben hemsıreyım hıc bır zararı yok mutlaka yaptır demıstı dunde oyl duydum doktordan

ınsallah canım ınsallah hıckırık hareketlerı vardı bebegın cıgerlerı gelısıyor mıdesı gelısıor ıı dedı
ınsallah sag salım normal dogurabılırım saglıklada alırım kucagıma canım

Özlemmmmciğimmmm bak sana ne dedim ben üzülmene sıkılmana gerek yok paşası annesi üzmez demedim mi canım benimmmmm çoook sağlıklı bir bebek olarak gelecek dünyaya Özser Paşamız Allah ın izniyle..Bence sen artık dinlen iş falan yapma hayatım .

dınlenıcem canım dınlenıcem ozser bey tembel anne sevıyor bellı yatsın sabhatan aksama :) cok sagolun tesekkur ederız

kızlar yasinleri yazıyorum eksik olan varsa düzeltsin
tazebahar: 1
feride:1
merve:1
burcu:1
özlem:3
sezgi:7
eksik olan okuyupta unuttuğum varmı eğer bukadarsa benim okuduğumla 34 oluyo toplam şuanda

canım ben de bugun okurum yıne gun ıcınde kacta gıdıcek acaba ozgen doktora

gunaydinn topigin guzel hanimlari :12:

masallah gece bile devam sohbete ...

ozlem
cnm tekrar masallah oglusuna... :nazar::emir_bebek:
biraz yaramazlik yapmis gelsemmi kalsam mi daha diye ama bak sozunu dinlemis bellki...
hem kilosunu almis hem daha bekliyor...
hayirlisi ile kolay bir dogum yaparsin insallah.. bak doktorda ciger gelisimini uygun bulmus.. hic kendini germe bu konularda artik..

valla sızın gunduz yazısmalarınızı bıtıreyım derken gece yarısını gectı kuzular o ne sen muhabbet oyle :)
evet canım cok sukur hersey yolunda ınsallah daha da ıı olurzu cok mutluyum valla

ay inşallah canım ama doktor daha şimdiden normal zamandan 2 hafta öncesine gün veriyor yani en fazla 38 ve ebn en baştan beri niyeyse ocak sonu şubat başı diyorum inş beklerler hadi ıksınlar artık derim bende

canım 38 hafta erken dogum degıl aslında dogum ıcın 37-38 dıyorlar zaten ama 40 a kadarıda makbul gorunuyor yanı sen kendını aaa erken dogucaklar dıye kasma ınsallah annesı onlarda 36 ya kadar dayansınlar en az 2500 kg olurlar zaten ee 36 ya kadar herseycıklerıde gelısıyor merak etme sen

gunaydınn
kız deme oyle far olusu kadarmısım falan :D
dun nedense zaten ıcıme buyuk bı serınlık geldı artık daha ıı hıssedıyorum hep Allah bılıyor ya dogarsa cok kucuk yasatamam modunda ıdım ama dun sankı herseyın yolunda olduguna ıkna oldum
bız sıramızı beklemek ıstıoruz belgın burcu bı dogursun ama nerde tembel cıktı onlar tembel :):))

valla oyle dedı doktor ama canım sen yıne zamanı gelınce kendı doktoruna da sorarsın bıraz arastırrırız bana bı kadın kadınlar kulubunden ben hemsıreyım hıc bır zararı yok mutlaka yaptır demıstı dunde oyl duydum doktordan

ınsallah canım ınsallah hıckırık hareketlerı vardı bebegın cıgerlerı gelısıyor mıdesı gelısıor ıı dedı
ınsallah sag salım normal dogurabılırım saglıklada alırım kucagıma canım

dınlenıcem canım dınlenıcem ozser bey tembel anne sevıyor bellı yatsın sabhatan aksama :) cok sagolun tesekkur ederız

canım ben de bugun okurum yıne gun ıcınde kacta gıdıcek acaba ozgen doktora

valla sızın gunduz yazısmalarınızı bıtıreyım derken gece yarısını gectı kuzular o ne sen muhabbet oyle :)
evet canım cok sukur hersey yolunda ınsallah daha da ıı olurzu cok mutluyum valla

canım 38 hafta erken dogum degıl aslında dogum ıcın 37-38 dıyorlar zaten ama 40 a kadarıda makbul gorunuyor yanı sen kendını aaa erken dogucaklar dıye kasma ınsallah annesı onlarda 36 ya kadar dayansınlar en az 2500 kg olurlar zaten ee 36 ya kadar herseycıklerıde gelısıyor merak etme sen

dimi yaa allaha bin şükür nazarımız değcek kendi kendimize can geldi kan geldi her şerde bi hayır var diye buna diyolar demekki işte:)) başta ben olmak üzere hepimiz üzüldük ama olsun değdi bence allah bozmsın muhabbetimizi inş artarak gitsin bu muhabbet gelir gelmez topiği açıyorum yine ve işler mişler kalıyor hayatla irtibatımı koparıyorum vakit hemencecik geçiyor:))

teyzesi inşş bizde beklicez 36-37lere kadar sizlerin dualarıyla

bide esra fare ölüsü gibi deyince bende demiştim ya sana bende o miniklerdenim:)) 2200kg olduğumu söylemiştim hatırlıyosan maşallah özserimiz beni geçti bak kocamancacık oldu

ayy yazmim hatirlamim diyorum ama dayanamadim...
dun aksam olmus saat 9.30 hala ofisteyiz...
bizimkinin isleri yogundu bende yardim edim dedim... demez olaydim... allahim o kadar saat evrak hazirladim excellde..
pasa gelmis yok ben sana oylemi dedim... burasi olmamais... madem dinlemicen yapican nie zaman kaybediyorsun...
canin istemiyo hic yapma daha iyi... ne nankorlugum kaldi ne deger bilmezligim...
yaaa bi dinle diyorum yok.. sanki karsidinda hayvan var.. bide bagiriyor... yaa oyle olmaz format uymuyor A4 e sigmaz istedigin gibi diyorum yok... bir kavga bir kavga ... dinlemiyor anlamak istemiyor aptal illa dedigim olcak diye... nasil sinir etti beni... dedim vallahi bosicam seni artik... bu boyle olmaz... biktim senden ... ben raziyim 1000liraya calisim ama huzurum olsun.. ne bu boyle yaa diye... kedi kopek gibiydik... bide utanmaz dur bebegi de korkutcan onu etkilicen diyor... vizdan azabimisin dedim... hem senin yuzunden basladi kavga hemen bana b.k at..dusuncesiz olan ben dusunceli olan sen... agla agla icim cikti...
ne bicim anne baba olcaz... daha simdiden boyle... nasil etkilenmistir kimbilir...

canım bugün doktora gidecektin inş güzel yolundadır herşey güzel haberle dönersin

ateş topiğinde merice diye biri vardı oda tüp beebk yaptırdı bu ay ve bugün çift çizgiyi görmüş çok şükür inş sendende o güzel haber gelir:))

canım geldim doktordan herşey yolunda bu gece çatlatma iğnelerimi vurucam inşallah iğnelerim bitiyo cuma günü saat 11.30 da yumurtalarım toplanıcak,

canım o kadar sıkkınki ablam meğerse tek yumurta ikizlerine hamileymiş tek değilmiş ama allah hepimizden uzak tutsun dün bebeklerin kalbi durmuş birazdan kürtaj olacak.annemi gönderdim ablamın yanına, kaldım yalnız burda ne düşüneceğimi bilmiyorum o yzüden bugun doktora sormadım bile kaç yumurtam var diye,herşeyin hayırlısı inşallah bende guzel haber veririm sizlere de değer herşeye:25:

bizimkinin isleri yogundu bende yardim edim dedim... demez olaydim... allahim o kadar saat evrak hazirladim excellde..
pasa gelmis yok ben sana oylemi dedim... burasi olmamais... madem dinlemicen yapican nie zaman kaybediyorsun...
canin istemiyo hic yapma daha iyi... ne nankorlugum kaldi ne deger bilmezligim...
yaaa bi dinle diyorum yok.. sanki karsidinda hayvan var.. bide bagiriyor... yaa oyle olmaz format uymuyor A4 e sigmaz istedigin gibi diyorum yok... bir kavga bir kavga ... dinlemiyor anlamak istemiyor aptal illa dedigim olcak diye... nasil sinir etti beni... dedim vallahi bosicam seni artik... bu boyle olmaz... biktim senden ... ben raziyim 1000liraya calisim ama huzurum olsun.. ne bu boyle yaa diye... kedi kopek gibiydik... bide utanmaz dur bebegi de korkutcan onu etkilicen diyor... vizdan azabimisin dedim... hem senin yuzunden basladi kavga hemen bana b.k at..dusuncesiz olan ben dusunceli olan sen... agla agla icim cikti...
ne bicim anne baba olcaz... daha simdiden boyle... nasil etkilenmistir kimbilir...

oyyy erkek ayy pardon kozalak işte madem çok biliyomuş kendisi o saate kadar bitireymiş oturaymışta sende paşalar gibi yatar evinde dinlenirdin o saate kadar sanki çok heveslisin bilgisayar başında yazı yazmayaherşeyin iyisini onlar bilir zaten sende yolla benle ebda gibi uzak biyere aklı başına gelsin:))) bulsun ozaman kendine istediği gibi yardım etcek dediklerini yapcak birini amaan ne ağlıyosun sanki umurlarındamı aayy biz üzüldüğümüzle kalıyoruz sadece adamlar tınn gelmiş tınn giderler

canım geldim doktordan herşey yolunda bu gece çatlatma iğnelerimi vurucam inşallah iğnelerim bitiyo cuma günü saat 11.30 da yumurtalarım toplanıcak,

canım o kadar sıkkınki ablam meğerse tek yumurta ikizlerine hamileymiş tek değilmiş ama allah hepimizden uzak tutsun dün bebeklerin kalbi durmuş birazdan kürtaj olacak.annemi gönderdim ablamın yanına, kaldım yalnız burda ne düşüneceğimi bilmiyorum o yzüden bugun doktora sormadım bile kaç yumurtam var diye,herşeyin hayırlısı inşallah bende guzel haber veririm sizlere de değer herşeye:25:

canım yaa çok üzüldüm bitanem yaa ama sen sakın üzme kendini hayırlısı rabbimden ne gelirse bak ne güzel cumartesi diye düşünüyodun cumaya alındı sen bunu düşün buna odaklan şuanda ablana çok çok geçmiş olsun canım inş allahım tez zamnda aratmadan tekrar nasip eder

hee sen onu dıyorsun :52:

sorma kız ben kendı kendıme ebelık de edıcem
tabı basıma ne gelecegı bılmıorum ılk hamılelık ne guzel atıp tutuyorum demı :D

ben tanımıyorum canım oyle bırnı

yaparsın anacım. ilk doğumun ama maşallah herşeyi tecrübeyle sabit öğrendin. bize yol gösterici olucan sen bu gidişle :)

Günaydın kızlar.. burada havalar soğumaya başladıkça yataktan çıkmakta okadar zor olmaya başladı. ne yapcaz böle bilmiyorum. bugün dışarda işlerimde vardı hiç çıkasım da yok. huff hava böle kapalı olunca kendimi bunalmış hissediyom ben yaa..
şimdi kalkıp kahvaltı yapıcam. bu arada kan ilacınıda 2 gündür sabah 6'da aç karna içiyorum. İnşallah doğrusu budur. :)

Canim hic oyle dusunme sen stress yapma iyi yapmiyorum de cik isin icinden, kozalaklarla ayni yerde calismak cok zor oluyor, bende 6 ay calistim sanki biz onlrin afedersin g..t toplamak icin ordayiz ve bazi seyleri soylenmeden istedikleri gibi yapmmiz lazim, sen degilde baska bir calisan olsaydi bakalim boyle yapabilcekmiydi.. Az kaldi hayatim sabret sonra o iste sen evinde ohh rahat edicen , sakin o zamanda bulasma islere senin isin bebis buyutmek olcak , ikisi bir olursa daha cok yipranirsin.. Hic uzme kendini bosver konussskta sanki sanki ne dedigimizi anliyorlarmi, bgn hatirlamaz bile uzuldugune kalirsin..
Sen kendine dikkat et bosver ne yaparsa nasil yaparsa, ne derse desin.. Begenmezse bir daha kendi yapsin..

canım yaa çok üzüldüm bitanem yaa ama sen sakın üzme kendini hayırlısı rabbimden ne gelirse bak ne güzel cumartesi diye düşünüyodun cumaya alındı sen bunu düşün buna odaklan şuanda ablana çok çok geçmiş olsun canım inş allahım tez zamnda aratmadan tekrar nasip eder

kısmet böyleymiş tabi canım benim,allahın takdiri, evet şimdi cumaya alındı mübarek gün inşallah hayırlı olur, şimdi korkuyorum ya yumurtalarım erken çatlarsa işlem iptal olursa dıye öff işte insanın sıkıntısı bitmiyoki,moral bozukluğundan aklıma hep kötü şeyler geliyo,
eşim diyoki annemler gelir bakar sana ama en kimseyi istemıyorum yanımda bilmiyorum,hakkımda hayırlısı olsun ınsallah cuma olduğu için çok mutluyum gerçekten ama annem gitti o yuzden bi garip oldum

Hayatim senin adina sevindim cok sukur hersey yolundaymis..
Allah ablana da sabir versin, hemde iki melegi kaybettigini ogrenmis, olsun allahin takdiri boyleymis, iki melegi var artik cennette onu bekleyen, ins Allah saglikla kucagina alicagi guzel bebisler nasip eder acisina sabir verir..

hey yavrum heyy. İnsanlık kime yaramış ki... madem çok biliyo yapsaymış kendisi. boşver canım sen ne diye üzülüp ağlıyon ki. iyi madem al işini kendin yap de çekil kenara..
Aynı iş yerinde çalışan eşler nasıl yapıyolar ki aceba bu durumu.. :44:

canıım çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun inşallah..
Veren de o alan da o .. Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip eder inşallah...

Enee hani cumartesiydi.. ayy heycan artıyo gün yaklaştıkça. çok umut dolu içim senden yana hadi inşallah hayırla güzel gelişecek herşey:16:

Hayatim senin adina sevindim cok sukur hersey yolundaymis..
Allah ablana da sabir versin, hemde iki melegi kaybettigini ogrenmis, olsun allahin takdiri boyleymis, iki melegi var artik cennette onu bekleyen, ins Allah saglikla kucagina alicagi guzel bebisler nasip eder acisina sabir verir..

hey yavrum heyy. İnsanlık kime yaramış ki... madem çok biliyo yapsaymış kendisi. boşver canım sen ne diye üzülüp ağlıyon ki. iyi madem al işini kendin yap de çekil kenara..

Enee hani cumartesiydi.. ayy heycan artıyo gün yaklaştıkça. çok umut dolu içim senden yana hadi inşallah hayırla güzel gelişecek herşey:16:

canlarım çok saolun,allah kimseye yaşatmasın,sağlıkla sıhhatle geçsin her hamilelik,allahım kimseyi evlatsızlıkla ve evladıyla sınamasın..benim için ise geri sayım başladı..cuma güzel geçsin umarım..dularaınızı eksik etmeyin..

cnm benim cok gecmis olsun....insallah tez vakitte tekrar hamile kalicaktir... Rabbim hakkimizda hayirlisini versin...
ama sen moralini yuksek tutmaya bak...
moralin bozuk ama sakin koyverme kendini... senin simdi onunde cok oenmli gunler var...

Canim hic oyle dusunme sen stress yapma iyi yapmiyorum de cik isin icinden, kozalaklarla ayni yerde calismak cok zor oluyor, bende 6 ay calistim sanki biz onlrin afedersin g..t toplamak icin ordayiz ve bazi seyleri soylenmeden istedikleri gibi yapmmiz lazim, sen degilde baska bir calisan olsaydi bakalim boyle yapabilcekmiydi.. Az kaldi hayatim sabret sonra o iste sen evinde ohh rahat edicen , sakin o zamanda bulasma islere senin isin bebis buyutmek olcak , ikisi bir olursa daha cok yipranirsin.. Hic uzme kendini bosver konussskta sanki sanki ne dedigimizi anliyorlarmi, bgn hatirlamaz bile uzuldugune kalirsin..
Sen kendine dikkat et bosver ne yaparsa nasil yaparsa, ne derse desin.. Begenmezse bir daha kendi yapsin..

oyyy erkek ayy pardon kozalak işte madem çok biliyomuş kendisi o saate kadar bitireymiş oturaymışta sende paşalar gibi yatar evinde dinlenirdin o saate kadar sanki çok heveslisin bilgisayar başında yazı yazmayaherşeyin iyisini onlar bilir zaten sende yolla benle ebda gibi uzak biyere aklı başına gelsin:))) bulsun ozaman kendine istediği gibi yardım etcek dediklerini yapcak birini amaan ne ağlıyosun sanki umurlarındamı aayy biz üzüldüğümüzle kalıyoruz sadece adamlar tınn gelmiş tınn giderler

ayy vallahi yaaa... insani adam yerine koymaz bunlar... sabahtan beri saydiriyorum icimden yine...
ama sabah dedigime gelmis... giki cikmiyo... yok ama yarina kadar muhattap olmam artik... yarin kontrol var mecbur ....
naparsa yapsin bugun...

tazebahar

cnm cuma yumurtalar toplancak dedin... esin nezamn gidicek peki... benim bildigim ayni gun onunda sperm vermesi lazim.. ozamn en gec sali gunu kismetse embriyo transfer edilceek... hadi hayirlisi....
kismetse bayram oncesi alican guzel haberleri....:nazar::49:

cnm aslinda yalniz olmasan iyi olur gercekten... yada evde de bi is yapmadan durucam butun gun yatarim dersen kal.. yoksa biri gelsin...
ilk gunler pek hareket vermiyorlar...ilk 2-3 gun dus bile aldirmiyorlar transferden sonra...

dimi yaa allaha bin şükür nazarımız değcek kendi kendimize can geldi kan geldi her şerde bi hayır var diye buna diyolar demekki işte:)) başta ben olmak üzere hepimiz üzüldük ama olsun değdi bence allah bozmsın muhabbetimizi inş artarak gitsin bu muhabbet gelir gelmez topiği açıyorum yine ve işler mişler kalıyor hayatla irtibatımı koparıyorum vakit hemencecik geçiyor:))

teyzesi inşş bizde beklicez 36-37lere kadar sizlerin dualarıyla

bide esra fare ölüsü gibi deyince bende demiştim ya sana bende o miniklerdenim:)) 2200kg olduğumu söylemiştim hatırlıyosan maşallah özserimiz beni geçti bak kocamancacık oldu

kız bebısım zayıf olması normal teyzelerı mınnak olunca ozendı onlara :)
evet evet bene dogru bırsey yaptıgıma ınanın oyle ınandımkı benı o gun belgın dha cok ısteklendırmıstı yenı topık acalım dıye cok dogru karar vermısız valla

dualrımızda senın mınnak kızlar canım hıc sıkma sen canını sen ıkız dusunuorsun dun konustuk 4 uz annesı tanıdıgı var arkadsaın dıo kedı yavrusu gıbı yan yana falan ay ne garıbıme gıttı :)

Gunaydin kizlar,
Ayy bugun anca kalkabildim, masallah allah muhabettinizi arttirsin sayfalar ucmus..

gunaydın sevgılı dunurum ohhh yarasın oglene kadar uykuların ınsallah

ayy nankor bu erkekler valla takma canım sen de bıdha gıtme yat vede sen hamıle hamıle belın agrın kıçın agrır sandalye tepesınde sankı ıs bozmaya mı gıttın adamın laflara bak ya
bosver sen daha dusunme bebısıde uzme tatlım

canım senın ıcın cok sevındım ınsallah hersey hayırlısı ıle cok ıı gıdıcek son 2 gun desene super

ablan ıcınde cok uzuldum rabbım sabırlıklarını versın bıde ıkısını bırden kaybetmek cok yıkmıstır annenı gondermekle ıyı yapmıssın senden cok ıhtıyacı var ablanın annene
rabbım aratmadan yenı mınık kalplr nasıp etsın onlara canım

yaparsın anacım. ilk doğumun ama maşallah herşeyi tecrübeyle sabit öğrendin. bize yol gösterici olucan sen bu gidişle :)

Günaydın kızlar.. burada havalar soğumaya başladıkça yataktan çıkmakta okadar zor olmaya başladı. ne yapcaz böle bilmiyorum. bugün dışarda işlerimde vardı hiç çıkasım da yok. huff hava böle kapalı olunca kendimi bunalmış hissediyom ben yaa..
şimdi kalkıp kahvaltı yapıcam. bu arada kan ilacınıda 2 gündür sabah 6'da aç karna içiyorum. İnşallah doğrusu budur. :)

:)) ogrendıklerım topık arkadaslarıma armagan olsun :D:D

gunaydın cnm bence dogrusunu yapıorsun sen hıc merak etme
ayy ısler muhım degılse vur tembellıgın dıbıne yat gıtsın sekerım

cnm benim cok gecmis olsun....insallah tez vakitte tekrar hamile kalicaktir... Rabbim hakkimizda hayirlisini versin...
ama sen moralini yuksek tutmaya bak...
moralin bozuk ama sakin koyverme kendini... senin simdi onunde cok oenmli gunler var...

işte bu moral bozukluğu motivasyonumu düşürdü şimdi yumurtalaım erken çatlarsa diye korkuyorum işlem iptal edilirse diye o kadar korkuyorumki

Back
X