Dostlugun ve dayanışmanın topiği

:)) ogrendıklerım topık arkadaslarıma armagan olsun :D:D

gunaydın cnm bence dogrusunu yapıorsun sen hıc merak etme
ayy ısler muhım degılse vur tembellıgın dıbıne yat gıtsın sekerım

:D:D olacak olacak. herbişeyimizi sana sorcaz biz .. :D

eşimle konuştuk bi anlaşmaya vardık. ben öğlen çıkcam dışarı işlerimi halletcem. sonra onun iş çıkışında buluşup eve birlikte gelcez :) kaç gündür doğru dürüst yürüyüşte yapmıyodum hazır manayla yürümüş olurum :)

hayır yaa düşürme moralini yaa yüksek tut.. güçlü ol. çok zor bir durum ama sende kendi durumuna odaklan..
Herşey güzel olacak inşallah öle düşün.. :34:

tazebahar

cnm cuma yumurtalar toplancak dedin... esin nezamn gidicek peki... benim bildigim ayni gun onunda sperm vermesi lazim.. ozamn en gec sali gunu kismetse embriyo transfer edilceek... hadi hayirlisi....
kismetse bayram oncesi alican guzel haberleri....:nazar::49:

cnm aslinda yalniz olmasan iyi olur gercekten... yada evde de bi is yapmadan durucam butun gun yatarim dersen kal.. yoksa biri gelsin...
ilk gunler pek hareket vermiyorlar...ilk 2-3 gun dus bile aldirmiyorlar transferden sonra...

Canım eşimde cum agünü gelecek benimle operasyondan 1 saat önce örnek verecek, allah kısmet ederde bi sorun çıkmazsa pazartesi ya da çarşamba transfer olmuş l-oluyo, ablamın ihtiyacı var diye gönderdim eşim benim annmem gelsin dediama ben kabul etmedim evde yatar uyurum başkası olunca rahatsız olurum sanırım bilmiyorumki
eşimi aradım söyledim özellikle kimseye gelin bakın deme diye kendileri teklif ederse kabul ederiz dedim bilmem doğrumu yaptım hiç annemin olmadığını hayal etmemiştim:50:

canım senın ıcın cok sevındım ınsallah hersey hayırlısı ıle cok ıı gıdıcek son 2 gun desene super

ablan ıcınde cok uzuldum rabbım sabırlıklarını versın bıde ıkısını bırden kaybetmek cok yıkmıstır annenı gondermekle ıyı yapmıssın senden cok ıhtıyacı var ablanın annene
rabbım aratmadan yenı mınık kalplr nasıp etsın onlara canım

amin canım çok saol,az kaldı çok az kaldı benim adıma sevindirici, ablam birazonce çıktı operasyondan çok şükür 12 yaşında oğlu var allahım ona uzun ömürler versin..

valla iimi ettim kötümü bilmiyrum kendimi yapayalnız hissediyorum dün ağlama krizi geçirdim sinirim boşaldı çok üzldüm ablama sonrada kendime üzüldüm töbeler olsun allahım gunah yazmasın

hayır yaa düşürme moralini yaa yüksek tut.. güçlü ol. çok zor bir durum ama sende kendi durumuna odaklan..
Herşey güzel olacak inşallah öle düşün.. :34:

yavaş yavaş düzelicem inşallah, şimdi kendimi yalnız hissetme olayı çıktı baıma ben nasıl olsa annem yanımda olacak dıye rahattım bi ton ilaç daha içicem kortızonda bunlara dahil cuma itibariyle..allahım yardımcım olsun,sizlerinde dualarıyla inşallah herşey sorunsuz olur...

Merhaba kızlar nasılsınız bugün yine işe geldim aradılar sabahnjalkmak zorunda kaldım o kadar ağırlamışım ki artık hiç bişey yapamıyorum :( ama halen iş bekleniyor benden sinir oldum yine :(( şu Çarşamba gelse raporu alsam bidaha tel ları dahi açmayacağım o kadar sinirlendim :(:(

yavaş yavaş düzelicem inşallah, şimdi kendimi yalnız hissetme olayı çıktı baıma ben nasıl olsa annem yanımda olacak dıye rahattım bi ton ilaç daha içicem kortızonda bunlara dahil cuma itibariyle..allahım yardımcım olsun,sizlerinde dualarıyla inşallah herşey sorunsuz olur...

Canım üzülme yalnız değilsin önce Rabbim sonra bizler varız inşallah Rabbimin izniyle sabrının mükafaatını alacaksın dualarımız seninle ..

Merhaba kızlar nasılsınız bugün yine işe geldim aradılar sabahnjalkmak zorunda kaldım o kadar ağırlamışım ki artık hiç bişey yapamıyorum :( ama halen iş bekleniyor benden sinir oldum yine :(( şu Çarşamba gelse raporu alsam bidaha tel ları dahi açmayacağım o kadar sinirlendim :(:(

canım dikkat et kendine yormadan yap işlerini..allah yardımcın olsun..

Canım üzülme yalnız değilsin önce Rabbim sonra bizler varız inşallah Rabbimin izniyle sabrının mükafaatını alacaksın dualarımız seninle ..

ah canım benim allah razı olsun,öyle tabi önce rabbim sonra sizler varsınız allahın izniyle bugünlerde geçecek beklemeye koyulucaz inşallah...

:D:D olacak olacak. herbişeyimizi sana sorcaz biz .. :D

eşimle konuştuk bi anlaşmaya vardık. ben öğlen çıkcam dışarı işlerimi halletcem. sonra onun iş çıkışında buluşup eve birlikte gelcez :) kaç gündür doğru dürüst yürüyüşte yapmıyodum hazır manayla yürümüş olurum :)

hımm ozaman bıraz daha gec cıkarsın zaten daha erken sayılır sanırım
ay bende bugun kafamı kadıramıyorum sureklı yatasım var basım asagı cekıor

Canım eşimde cum agünü gelecek benimle operasyondan 1 saat önce örnek verecek, allah kısmet ederde bi sorun çıkmazsa pazartesi ya da çarşamba transfer olmuş l-oluyo, ablamın ihtiyacı var diye gönderdim eşim benim annmem gelsin dediama ben kabul etmedim evde yatar uyurum başkası olunca rahatsız olurum sanırım bilmiyorumki
eşimi aradım söyledim özellikle kimseye gelin bakın deme diye kendileri teklif ederse kabul ederiz dedim bilmem doğrumu yaptım hiç annemin olmadığını hayal etmemiştim:50:

amin canım çok saol,az kaldı çok az kaldı benim adıma sevindirici, ablam birazonce çıktı operasyondan çok şükür 12 yaşında oğlu var allahım ona uzun ömürler versin..

valla iimi ettim kötümü bilmiyrum kendimi yapayalnız hissediyorum dün ağlama krizi geçirdim sinirim boşaldı çok üzldüm ablama sonrada kendime üzüldüm töbeler olsun allahım gunah yazmasın

canım cok normal hıssettıklerın kolay seyler yasamıyorsun zorlu bır yoldasınız ve rabbım ınsallah bu cabalarınızın mukafatını verıcek sen hıc uzulme sıkma canını aglamıssın acılmıssında bıttı gectı hem kımseye ıhtıyacın olmaz yat asagıya olsun bıtsın esınde gelır yardım eder ıkı uc gun ne olacak bolca dınlenmıs olursun tek ıhtıyacın olan kumanda :)

ayy bende ızıne cıktıktan sonra ıkı gun gıttım ınan ole zor oluyor kı ben calısamadım bıle neredeyse kafam almıordu bı ara bı seyı 3 kere hesapladım yok olmuyor ya dedım kalktım cay falan ıctım sonra dogru yolu buldum bıde evde durunca kopuyorsun ıyıce donemıyorsun ıse kı yol benı donerkn mahvetmıstı belım cok agrımıstı sende kımbılır nasıl gıtmısındır ınsallah bugunu atlatırsın sende kalkamıorum dıye soyle bıdaha cagırrılarsa canım az kaldı ınsallah sag salım gecse su son gunler

Yaa kizlar tam makinedekileri astim bebegin nevresimleri fln yikicam anasi geldi iste kargo gelmis odeme yapilmasi lazim diye..
Internetten verdik banyonun musluklarinin siparisini 2 lavoba, bir taharat muslugu , dus muslugu basligi, kuvet muslugu basligi , neyse gittim odemeyi yaptim guzelce hepsini sarmislar. Kaynimin kiz arkadasi anasi babasi kiz hepsi orda herci hos haftanin 5 gunu tum sulale hazir burdalar , okuzun trene baktigi gibi ellerinde cay kahve fincanlari bakiyorlar, birisi demedi birak ben tasiyim iceri diye, koca paketi kendim getirdim eve tamam uzak degil kapidan eve 100- 150 m tasidim ama maden yardim etmiceksiniz niye bakiyonuz..

Insan olan benide cagirir disari dimi, yemin ederim sirf bu yuzden cami acip nefes aliyorum koca bahce dururken, yarin olucam37 hafta, karnim burnumda sanki sanki ben p..c o kari torun dogurcak.. Aglamak bebegimi uzmek istemiyorum ama alamiyorum kendimi ben niye bunlari hakediyorum.. Tamam kimse kimseye yardim etmek zorunda degil ama bakmayin bari be , ben orda usta tutmusum saatlik dunyanin parasini oduyorum, kozalagin babasi , kizin babasi , kozalagi kardesi 3 oteki tarafta calisiyorlar hesapta kozalagin kardesi hasta raporlu isten, benim kocam hala oksuruk krizlerine girdigi halde kalkti ise gittti bu hafta..

Niye bu cifte , ustelik gecen cuma anasi evde yanliz yemek yedik beraber kozalak annem evde yanliz tek basina yemesin dedi, sofrasini kurdum sarabini actim tatlisini meyvasini verdim, sonra ikeaya gittik oynuyor bide aman kizim sen ellme Jan alir diyor alt tarafi en fazla yarim kilo sepet, bgn noldu o duyarli hanima .. Biktim artik asagilanmak resmen bu cok canimi yakiyor ya.. :14::14::14::43::43::43:

Kozalagi aradim geldi urunler diye , noldu sesine dedi dedim eve tasidim simdi yoruldum ondan dedim, ee soyleseydin birine niye tasidin diyor, dedim soylemeye gerek yoktu herkes ordaydi zaten isteyen gelir yardim ederdi neyse ben kendi isimi kendim gordum, biraz dinleniyim acarim paketi ararim yine dedim..

canım cok normal hıssettıklerın kolay seyler yasamıyorsun zorlu bır yoldasınız ve rabbım ınsallah bu cabalarınızın mukafatını verıcek sen hıc uzulme sıkma canını aglamıssın acılmıssında bıttı gectı hem kımseye ıhtıyacın olmaz yat asagıya olsun bıtsın esınde gelır yardım eder ıkı uc gun ne olacak bolca dınlenmıs olursun tek ıhtıyacın olan kumanda :)

:1::1:evet haklısın aslında yatarım uyurum bende napayım,çok teşekkür ederim valla neşemi yerine getiriyosunuz:1:
özlemcim paşamız kilo almış bu arada kaçırdım sanma,yat dinlen bolca 2 hafta daha dayanır bizim paşa dayanmazsada seni özlemiş oldugundan erken gelir sağlıkla gelir adı üstünde adamın ÖZSER annesini ÖZLER:))) dualarım seninle..

Hülyaa

​Canım ein erken havlu atacak gibi duruyo yaşasın:))) pusuda bekle bakalım neler neler olacak allah ne gösterecek canını sıkma hiç herşey senin için güzel olacak

Ayy hayatim ne demek aksam ne yapsam derdine son oldu, kote yaparim patesleride firinladim mi tamam .. :))
Afiyet olsun sekerim git ye bisi olmaz bende Mc yedim kac kere ..
ay çylemi dün hep vicdan azabı çektim canlarını çektirdim diye:(sanada afiyet olsun ozaman canım yarasın bebişine :)
ayy ben kahvaltıya yedim üstelik ketçabı mayonezide vardı ama hamburger aldım marketten evde kendim yaptım yedim homuli gırtlak hiç zararlımı diyede düşünmedim yarasın inş bebişlerimize canım okadar kasmayalım valla ben arada az bişey kolada içiyorum

hayırlısı bakalım canım hepiniz çok sağolun

yok şekerim üzülme bizim canımız çekmez çekerde zaten sen dedin diye değil bizim herşeyi çekiyo canımız biraz pis boğazız:)))

canım tabiki sne bilirsin ama ben burger king mcdonalds felan o tarz yerlere çok güvenmiyorum canım açıkcası başka yerde yoksa istersen send ebenim gibi yap marketten al evde hazırla
dün yedim boğazımı tutamayıp :( helal diye bi yazı asmışlar onunla içimi rahatlattım:27:mayonezde çok canım çekiyo ama onda çiğ yumurta var diye kendimi tutuyorum ama bi an kendimi tutamayıp onuda yiyebilirim:26:
kızlar bız geldık ben dun bosuna dememısım dogurucam ıı degılım var bende bı garıplık dıye anne yuregı hıssedıyor ıste dun bızımkı cıkmıs yola gelmek uzere de vazgecmıs sonra doktor bı yoklamıs senı bebek dogum anı bı sancıda gelebılır dedı 1 cm acılman var dedı yarın gelır dıyemıorum sana ama heranda gelebılır mıdenden ayrılmıs bebek tamamen vajınel yerlesmıs dedı
bu arada oglum bu hafta tam tamına 500 gram almıs 2300 olmus ay ınsallah 2 hafta daha dayanır ozaman en azından ele avuca gelır pasam demı kızlar
canım inşallah istediğin kiloya gelince doğar ama maşallah bebeğin şimdide az kiloda değil canını sıkma:16:
Allah razı olsun kızlar hepinizden çok sağolun:16::16::16:

Yaa kizlar tam makinedekileri astim bebegin nevresimleri fln yikicam anasi geldi iste kargo gelmis odeme yapilmasi lazim diye..
Internetten verdik banyonun musluklarinin siparisini 2 lavoba, bir taharat muslugu , dus muslugu basligi, kuvet muslugu basligi , neyse gittim odemeyi yaptim guzelce hepsini sarmislar. Kaynimin kiz arkadasi anasi babasi kiz hepsi orda herci hos haftanin 5 gunu tum sulale hazir burdalar , okuzun trene baktigi gibi ellerinde cay kahve fincanlari bakiyorlar, birisi demedi birak ben tasiyim iceri diye, koca paketi kendim getirdim eve tamam uzak degil kapidan eve 100- 150 m tasidim ama maden yardim etmiceksiniz niye bakiyonuz..

Insan olan benide cagirir disari dimi, yemin ederim sirf bu yuzden cami acip nefes aliyorum koca bahce dururken, yarin olucam37 hafta, karnim burnumda sanki sanki ben p..c o kari torun dogurcak.. Aglamak bebegimi uzmek istemiyorum ama alamiyorum kendimi ben niye bunlari hakediyorum.. Tamam kimse kimseye yardim etmek zorunda degil ama bakmayin bari be , ben orda usta tutmusum saatlik dunyanin parasini oduyorum, kozalagin babasi , kizin babasi , kozalagi kardesi 3 oteki tarafta calisiyorlar hesapta kozalagin kardesi hasta raporlu isten, benim kocam hala oksuruk krizlerine girdigi halde kalkti ise gittti bu hafta..

Niye bu cifte , ustelik gecen cuma anasi evde yanliz yemek yedik beraber kozalak annem evde yanliz tek basina yemesin dedi, sofrasini kurdum sarabini actim tatlisini meyvasini verdim, sonra ikeaya gittik oynuyor bide aman kizim sen ellme Jan alir diyor alt tarafi en fazla yarim kilo sepet, bgn noldu o duyarli hanima .. Biktim artik asagilanmak resmen bu cok canimi yakiyor ya.. :14::14::14::43::43::43:

Kozalagi aradim geldi urunler diye , noldu sesine dedi dedim eve tasidim simdi yoruldum ondan dedim, ee soyleseydin birine niye tasidin diyor, dedim soylemeye gerek yoktu herkes ordaydi zaten isteyen gelir yardim ederdi neyse ben kendi isimi kendim gordum, biraz dinleniyim acarim paketi ararim yine dedim..

off off ne dıyeyım ben bu ınsanlara rabbım buyuk emın ol o ınsanlardan bı darbe yerler senı mumla ararlar ama ıs ısten gecer
sıkma canını dıcem bos ama bebegını dusun bak kendın dıyorsun oldun 37 sıkıp uzup meryeme hıssettırme
bızım ıslerımızdede hep ayrım oldu basta ben de sustum bıgun oradan alacak darbe dıye dugun gunu cıktı obur tarafın foyası sımdı kıymetlı olsak ne olur sogudu yuregım
senınde kıymetın anlasılıcak emın ol tatlım o ınsanların ben melek olduklarını hıc sanmıorum

:1::1:evet haklısın aslında yatarım uyurum bende napayım,çok teşekkür ederim valla neşemi yerine getiriyosunuz:1:
özlemcim paşamız kilo almış bu arada kaçırdım sanma,yat dinlen bolca 2 hafta daha dayanır bizim paşa dayanmazsada seni özlemiş oldugundan erken gelir sağlıkla gelir adı üstünde adamın ÖZSER annesini ÖZLER:))) dualarım seninle..

demı canım ozledıgınden dayanamıcak oglum :)
sagol canım allah razı olsun sendede

ayrıca yattıgın yerden sarj aletını unutma telden bız yetısırız sana moral olmaya hıc merak etme

dün yedim boğazımı tutamayıp :( helal diye bi yazı asmışlar onunla içimi rahatlattım:27:mayonezde çok canım çekiyo ama onda çiğ yumurta var diye kendimi tutuyorum ama bi an kendimi tutamayıp onuda yiyebilirim:26:

canım inşallah istediğin kiloya gelince doğar ama maşallah bebeğin şimdide az kiloda değil canını sıkma:16:
Allah razı olsun kızlar hepinizden çok sağolun:16::16::16:

valla ben mayonez severdım yedımde hamılelıkte sandıgım kadarı ıle o kadar da zararlı degıldır tabı abartmadım ama yedım yanı

sagol canım cok tesekkur ederım bız basından berı bıraz gelısım gerılıgı yasadık bebegım hep gerıden gelıor ama cok sukur bu hafta cok ıı kılo almıs pes ettı annesıne dırenmeye ve kılo almaya basladı sonunda :))

rabbım sanada saglıkla kucagına aldırmayı nasıp etsın cnm

valla ben mayonez severdım yedımde hamılelıkte sandıgım kadarı ıle o kadar da zararlı degıldır tabı abartmadım ama yedım yanı

sagol canım cok tesekkur ederım bız basından berı bıraz gelısım gerılıgı yasadık bebegım hep gerıden gelıor ama cok sukur bu hafta cok ıı kılo almıs pes ettı annesıne dırenmeye ve kılo almaya basladı sonunda :))

rabbım sanada saglıkla kucagına aldırmayı nasıp etsın cnm

amin canım inşallah benimkide baya riskli senin haftanı görsem diye dua ediyorum:26:
dua edicem canım sana Rabbim paşanı sağlıkla büyütmeni nasip etsin maşallah bak 500 gram almış bile:31:

amin canım inşallah benimkide baya riskli senin haftanı görsem diye dua ediyorum:26:
dua edicem canım sana Rabbim paşanı sağlıkla büyütmeni nasip etsin maşallah bak 500 gram almış bile:31:

sagol canım cok tesekkur ederız ben 20 haftadan berı hop oturup hop kalkıorum cok sukur 35 olduk

sızın ne sıkıntınız var umarım kotu degıldır?

demı canım ozledıgınden dayanamıcak oglum :)
sagol canım allah razı olsun sendede

ayrıca yattıgın yerden sarj aletını unutma telden bız yetısırız sana moral olmaya hıc merak etme

aynen öyle,herşey güzel herşey yolunda...eminim adım kadar eminim sen sadece onun pamuk tenine dokunacağın anı düşün..tabi size imdi annelik düştü içinize o yüzden endişelenmeniz normal yavrunuzu düşünüyosunuz hepiniz ama merak etme önce allaha güven bu günlere kadar geldin inşallah damatlığını görücez:nazar::nazar::nazar::nazar:

hulyacım ben ozgen ıcın 2 tane daha yasın okudum benım sayımı 5 olarak duzeltebılır mısın
hazır abdestım var ıken sımdı ferıde ıcınde bıraz tesbıh cekecegım onu da bıldırecegım sana

aynen öyle,herşey güzel herşey yolunda...eminim adım kadar eminim sen sadece onun pamuk tenine dokunacağın anı düşün..tabi size imdi annelik düştü içinize o yüzden endişelenmeniz normal yavrunuzu düşünüyosunuz hepiniz ama merak etme önce allaha güven bu günlere kadar geldin inşallah damatlığını görücez:nazar::nazar::nazar::nazar:

sagol canım ınsallah demı teyzoslarıda gelıcek gorucek damatlıklarını ;)

işte bu moral bozukluğu motivasyonumu düşürdü şimdi yumurtalaım erken çatlarsa diye korkuyorum işlem iptal edilirse diye o kadar korkuyorumki

tamm dun bugun uzuldun ama artik toparlanma zamani ... korkma cnm hayirlisi ile hersey yolunda gidicektir...
kendini cok yormassin evin icinde... 2-3 aksam disardan fln idare edersiniz yemek isini.
olmasa kayinvaliden yapar esin alip getirir... bidaha ztn rahat olucaksin... tutunma zamani kendini yormaman icin...

iste patron olunca insan halden anlamiyor.... onemlisi kendi isleri gorulsun... aman sen dikkat et kendine yada butun gun kalma... kaca bildigin kadar erken kac ofisten...

ahhh ahhh senin sunlar yokmuk tam dayaklik gercekten...
ama Allah'in sopasi yok hep soylerim gun gelir butun hepsi cikar...
insallah o gunleri gormek nasip olur sana...
hayir herseyi gectim nezaket geregi insan yardim edim der yarim agiz bile olsa...
birak uzulme en azindan kimsenin agzini acip sana bende sunu yaptim bunu yaptim demeye cesareti olmaz..
gun gelir yuzlerine soylersin cat cat....
kiz seninkilere laf soyluyorum ama benimde basima gelicek o...
bizimkilerde kucuge cok duskun... essek kadar adam oldu.. hala el bebek gul bebek...
yarin obur gun bir gelin getircek o da ben yiyicem kafayi gibime geliyor :18::19:

hulyacım ben ozgen ıcın 2 tane daha yasın okudum benım sayımı 5 olarak duzeltebılır mısın
hazır abdestım var ıken sımdı ferıde ıcınde bıraz tesbıh cekecegım onu da bıldırecegım sana

sagol canım ınsallah demı teyzoslarıda gelıcek gorucek damatlıklarını ;)

yaa canım benim allah kabul etsin ağzına sağlık güzel yüreğine sağlık ayyy çok etkileniyorum sizler dua okudukça bak yine bi güç geldi bana:16::16::16: allahım sizlerin de yüzünü hep güldürsün inşallah...

tamm dun bugun uzuldun ama artik toparlanma zamani ... korkma cnm hayirlisi ile hersey yolunda gidicektir...
kendini cok yormassin evin icinde... 2-3 aksam disardan fln idare edersiniz yemek isini.
olmasa kayinvaliden yapar esin alip getirir... bidaha ztn rahat olucaksin... tutunma zamani kendini yormaman icin...

ah canım annem dolabımı doldurdu da gıttı , evet şimdi sayenizde dah aiyiyim ben şimdi kendimi toparladım cuma da yumurtalarımı toplasınlar
,sonra gelsinnn bebeğimmmm:49:

Back
X