Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Kizlar kizlarrr biz geldik :))

Suzis bir pasa dahami geliyor kiz? Son sayfada gordum bisiler anlamadim, gecmiside okuyamadim eve yeni giriyorum daha yemek fln yapcam...

Kizlar sabah 9.15 randevum vardi 9.45 te girdim iceri yarim saat rotarli, iste doktor bakti ilk randevu diye birkac soru sordu aileyle benle ilgili fln, sonra ultrasona yolladi bir evrakla neyin kontrolunu istiyorsa, Allahtan orda cok beklemedim 15 dk aldilar ultrasona, sansima ama beklememin sebebini ing konusan doktorlardi belkide ondan diyorum. Neyse herseyimiz cok sukur normal tikir tikir isliyor bobreklerimiz kalbimiz diger organlarimiz .. Kunkusun tepesindeydi resmen kafasi, dr normal 2-3cm daha inse zaten dogum baslangici olur, pozisyonu guzel dedi .. 3182 gr olmus kizim, boyu yazmiyordu benimde o an sormak aklima gelmedi, doktor doguma kadar yarim kilo daha alir dedi.. Ayy Allahim koca bir bebek olcak galiba ben sadece 10 kilo aldim , dr ideali 1ě-13 kiloyla bitirmek daha 3 hafta var alirsin dedi , bakalim .. Beklerken kotu bisi yaptim ilk kez dogum videosu seyrettim cunku yan koridor camla ayrilmis bizim bekledigimiz koridordan ve yeni dogum hane vardi sonunda , yeni dogmus sipalarla doluydu Allahim minicik minicik eksi eksi suratlari gittim tuvalete agladim tutamadim kendimi ..

Ultrasondan sonra sonucu yine ilk muayene oldugum doktora goturdum, suyumuda sordum onuda olcmusler, normalden biray az ama kritik degil alt sinirda bile degil ustelik bebisin idrar torbasi doluymus olcum yapildiginda ole yazmislar, tisini yapinca birazcik daha yukselir dedi, artik her hafta gelmen lazim dedi ve haftaya CTD mi ne ona bakcaklarmis belimden kemerle, sanirim NTS bizdeki bilemedim haftaya gorcez :))) 37 haftada bakteri testi yapiliyormus sabahtan ornek almisti oda negatif cikmis, 3 saat surdu bekleme kontrol derken 12 de ciktim hastaneden..

Eski calistigim bardan bir kiz vardi onla bulustuk, oda bebek istiyor bir senedir olmadi doktor kontrollerde normal deyip gonderiyormus. 4 senedir birlikteler erkek arkadasiyla ondan onceki erkek arkadasindanda bebekleri olmadi diye tartisma fln derken ayrilma noktasina gelmisler, bende dedim baska doktora git 5 senedir cocuk istiyorum olmuyor de bir senaryo yaz dedim. Cunku genc kizken doktor demis ilerde yumyumlarda yeterli gelisme olmama gibi bir sorun olabilir diye, iste sizlerden ogrendigim kadariyla bildiklerimi anlattim tedavileri fln , silkelenme kahve , buz partisi :D Bakalim baska bir doktora gidicek yumurta takibi isticek..

Arkadasla ogle yemeginden sonra merkezden anca 5 gibi evdeydim, kozalak geldi bgn yeni bisikletini almaya gittik, icim acidi valla yaklasik 6000 tl bisiklete verilirmi yaa :( eskisini 3000 satmisti eski dedigim agustos 2012 de aldi birde gecen yaristan 2000 voucher kazanmisti ustunu tabi yine tamamladik.. Kozalakla bisikletciye gittik, tabi ordan donerken eve arabada yalnizdim , ilk kez yalniz araba kullandim, cok uzak degil 10-11 km fln ama olsun yalnizdim, bir ara yokus yukari isiklara takildim, kaldiramicam arabayi arkadakine carpcam diye cok korktum ama biraz seslide olsa geri gitmeden kaldirabildim :1:

Simdi kozalagin patronlarindan birinin oglu olmus dun, yazik dogumda dizi cikmis , doktorlar en gec iki haftaya toparlanir iyilesir demis, Allah sifa saglik versn butun gelmis, yolda, gelecek olan miniklere .. Bugunde hosgeldin bebek kutlamasi varmis burda ilk dogdugu gun oluyor genelde erkekler toplaniyor bebek eve gelince anne toparlanincada karisik bir eglence yapiyorlar, oraya gitti bisikletle gec kalma dedim, tamam en fazla iki bira icergelirim dedi ama bakalim ..

Ayy uzun yazdim biraz ama cok sukur iyi haberli guzel bir gun gecirdim, sizler nasilsiniz bakalim, gunun havadisleri neler?

Son düzenleme:
Suzii

ayy pasan geliyomus hayirli olsun. inanki erkek cocuguda ayri bi tatli oluyor...anneci oluuor..

nurannn

canimmm coksevindimmm. prolaktinin ve kistin dusmus...hadi sartlar hazir bu ay...hersey yerindw ins. senden alcaz bi guzel haberde..

gorkiiiii

canim naber kayboluyosun arada...

Gecmisi daha tam okuyamadim gelisme var mi bilmiyorum.

burcu sende hastaneye gidecektin noldu. eminjm yazmissindir. bulurum simdi...

Suzis bir pasa dahami geliyor kiz? Son sayfada gordum bisiler anlamadim, gecmiside okuyamadim eve yeni giriyorum daha yemek fln yapcam...

Kizlar sabah 9.15 randevum vardi 9.45 te girdim iceri yarim saat rotarli, iste doktor bakti ilk randevu diye birkac soru sordu aileyle benle ilgili fln, sonra ultrasona yolladi bir evrakla neyin kontrolunu istiyorsa, Allahtan orda cok beklemedim 15 dk aldilar ultrasona, sansima ama beklememin sebebini ing konusan doktorlardi belkide ondan diyorum. Neyse herseyimiz cok sukur normal tikir tikir isliyor bobreklerimiz kalbimiz diger organlarimiz .. Kunkusun tepesindeydi resmen kafasi, dr normal 2-3cm daha inse zaten dogum baslangici olur, pozisyonu guzel dedi .. 3182 gr olmus kizim, boyu yazmiyordu benimde o an sormak aklima gelmedi, doktor doguma kadar yarim kilo daha alir dedi.. Ayy Allahim koca bir bebek olcak galiba ben sadece 10 kilo aldim , dr ideali 1ě-13 kiloyla bitirmek daha 3 hafta var alirsin dedi , bakalim .. Beklerken kotu bisi yaptim ilk kez dogum videosu seyrettim cunku yan koridor camla ayrilmis bizim bekledigimiz koridordan ve yeni dogum hane vardi sonunda , yeni dogmus sipalarla doluydu Allahim minicik minicik eksi eksi suratlari gittim tuvalete agladim tutamadim kendimi ..

Ultrasondan sonra sonucu yine ilk muayene oldugum doktora goturdum, suyumuda sordum onuda olcmusler, normalden biray az ama kritik degil alt sinirda bile degil ustelik bebisin idrar torbasi doluymus olcum yapildiginda ole yazmislar, tisini yapinca birazcik daha yukselir dedi, artik her hafta gelmen lazim dedi ve haftaya CTD mi ne ona bakcaklarmis belimden kemerle, sanirim NTS bizdeki bilemedim haftaya gorcez :))) 37 haftada bakteri testi yapiliyormus sabahtan ornek almisti oda negatif cikmis, 3 saat surdu bekleme kontrol derken 12 de ciktim hastaneden..

Eski calistigim bardan bir kiz vardi onla bulustuk, oda bebek istiyor bir senedir olmadi doktor kontrollerde normal deyip gonderiyormus. 4 senedir birlikteler erkek arkadasiyla ondan onceki erkek arkadasindanda bebekleri olmadi diye tartisma fln derken ayrilma noktasina gelmisler, bende dedim baska doktora git 5 senedir cocuk istiyorum olmuyor de bir senaryo yaz dedim. Cunku genc kizken doktor demis ilerde yumyumlarda yeterli gelisme olmama gibi bir sorun olabilir diye, iste sizlerden ogrendigim kadariyla bildiklerimi anlattim tedavileri fln , silkelenme kahve , buz partisi :D Bakalim baska bir doktora gidicek yumurta takibi isticek..

Arkadasla ogle yemeginden sonra merkezden anca 5 gibi evdeydim, kozalak geldi bgn yeni bisikletini almaya gittik, icim acidi valla yaklasik 6000 tl bisiklete verilirmi yaa :( eskisini 3000 satmisti eski dedigim agustos 2012 de aldi birde gecen yaristan 2000 voucher kazanmisti ustunu tabi yine tamamladik.. Kozalakla bisikletciye gittik, tabi ordan donerken eve arabada yalnizdim , ilk kez yalniz araba kullandim, cok uzak degil 10-11 km fln ama olsun yalnizdim, bir ara yokus yukari isiklara takildim, kaldiramicam arabayi arkadakine carpcam diye cok korktum ama biraz seslide olsa geri gitmeden kaldirabildim :1:

Simdi kozalagin patronlarindan birinin oglu olmus dun, yazik dogumda dizi cikmis , doktorlar en gec iki haftaya toparlanir iyilesir demis, Allah sifa saglik versn butun gelmis, yolda, gelecek olan miniklere .. Bugunde hosgeldin bebek kutlamasi varmis burda ilk dogdugu gun oluyor genelde erkekler toplaniyor bebek eve gelince anne toparlanincada karisik bir eglence yapiyorlar, oraya gitti bisikletle gec kalma dedim, tamam en fazla iki bira icergelirim dedi ama bakalim ..

Ayy uzun yazdim biraz ama cok sukur iyi haberli guzel bir gun gecirdim, sizler nasilsiniz bakalim, gunun havadisleri neler?

Canimm cok sevindim gununun guzel gecmesine meryemimizin iyi olmasina :))ayy 3 haftacik kaldi kavusmaniza saglikla gelsin insallah prensesimiz:))

Suzii

ayy pasan geliyomus hayirli olsun. inanki erkek cocuguda ayri bi tatli oluyor...anneci oluuor..

nurannn

canimmm coksevindimmm. prolaktinin ve kistin dusmus...hadi sartlar hazir bu ay...hersey yerindw ins. senden alcaz bi guzel haberde..

gorkiiiii

canim naber kayboluyosun arada...

Gecmisi daha tam okuyamadim gelisme var mi bilmiyorum.

burcu sende hastaneye gidecektin noldu. eminjm yazmissindir. bulurum simdi...

Canimm daha donmedim izmire o yuzden ara ara yazabiliyorum :)) yarin donucem dra gidicem o zaman gelisme olucak insallah :))

biparitel cap =35.61
femuar uzunlugu= 19
bas cevresi = 130
karin cevresi= 104

cinsiyet kesin :55:

yalniz kozalak cok komikti...doktor bana 13. haftada %70 kiz demisti... gecen hafta emin olamadi gostermedi...
bu defa ultrasonu acti direk belli oldu yani olmus... kozalak nasil gulmeye basladi anlatamam.. sonra doktor da basladi...
meger pipimize guluyolarmis cok net belli olmus... annesi saf bebisin anlamadim basta ben :50:

amanıınn bi tane erkekimiz daha mı oluyomuş maşallah :) sağlıkla gelsin inşallah canım benim :)

ayy ben bıde acaba bebekten sonra ıse donebılırmıyım dıordum eger bole aramaya devam ederlerse calısıım daha ıı baksanıza evdende ıs goruyorum :S

git hayatım git çalışmasanda rahat bırakmayacaklar ki seni.

hoşbulduk canım.Amin inş. Yüce Rabbim en kısa zamanda bizede mucize yollasada çığlık çığlığa atsam diyorum bat tarihi 25.09.2013 canım daha dün oldum.

İnşallah atarsın canım çığlığını yakın zamanda. senin için yeni bi döngü başladı desene. Hadi bakalım bu ay ki çalışmalarınız size meleğinizi getirsin.. :16:

Nice33
Canısı inşallah herşey bu ay çok güzel olucak. bak kist gitmiş klomene başlamışsın. Güzel haberlerini alırız inşallah seninde:16:

Burcuu

:nazar:vay anam senin kız tosuncuk mu olucak ne.. maşallahh:nazar:
herşeyde yolundaymış çok güzel. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Meryem'i..
haftaya yine bugün mü kontrol?

Herkese mrb..rombik ben..11 haftalik hamileyim.epey bi beklefik biz bu bebegi..bu asamadada buradaydim herkesle konusuyorduk bicok ark hamile kaldi ben kalamadan ise girdim giremedim kk ya..simdi benide araniza alirmisiniz?
çok sevindim canım.hayırlı uğurlu olsun.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
gel tabi,burda merak ettiğin pek çok şeyi öğrenebilirsin.
topik iyi gidiyor bu arada :nazar:maşallah!

vay maşallahh :)
ayy canım yaa nolcak senin bu baş ağrıların :( biz yarım saatlik girenlere dayanamıyoz sen sürekli çekiyosun. İnşallah geçer biran önce..
ya canım değil mi baş ağrısı çok kötü bişey...
ben de diyorum acaba abartıyor muyum?baş ağrısına katlanamıyorum diye millet naz yapıyorum sanacak.
okulda artık başım ağrıyor demeye utanıyorum.
valla yaşam kalitem sıfıra düşüyor.hiçbir şey yapamıyor,gün boyu iptal haldeyim.
bugün yine parol içtim,yoksa hastanelik olacaktım.

:1::1: ayy içine dogmuş resmen :53: bissürü işim var ama yapacak hatun nerdee canım hiçbişey yapmak istemiyo bi hailsizlik çöktü paröağımı oynatasım yok :31:
yaaa ben de yapmak istiyorum ama hiç hayatımda turşu yapmadım.
valla topiğin hamaratısın sen.
zaten baş ağrımdan yemeğimi gözüm kapalı yiyorum.
bi geçeydiiii....

canım benim çok sağol eşimle aramız çok iyi olmasa da iyi limoni diyebiliriz yani dün ben annemlerdeydim eve gec gelmiş bende onu merak ettim falan sonra face e girdi bende dedım hanı acmısın dolapta yemek var falan yazarken ben yorgunum ve hala mesaj yazıyorsun (kendılerı okuz oldugu ıcın mesajlasmayı sevmez.) bende senı dusundugum ıcın ozur dılerım dedım ve cıktım sabahta aramadım hıc saat 11 gıbı aradı mutlu mutlu konusuyor sen hasta mısın falan aklı sıra tavrımı anlamaya calsıyor bende ıyıyım ısım var dedım kapadım bu adam benı sınır edıyor bebegım Allah ın ıznıyle gelse de tum ılgımı ona versem bu da kudursa ona vaktım kalmasa.
canım sen eşinle neden ayrı kaldın?
bir gün bile olsa benim ailem gece ayrı kalmamızı istemez.aynı şehirdeysek tabi.
hadi yolcu yoluna,evli evine derler.
gerçi durumunuzu bilmeden söylüyorum tabi.

ahh kizlar bu arada dun aksam catlak kremi aldim..
markayi daha once duymustum... eczaci kadinda olumlu bahsetti .. bakalaim nolcak... o bilindik Lireac degil ama...
daha bir sorun yok ama benim kisin vucudum cok kurur simdiden baslim dedim... aradada dogal tatli badem yagi suruyordum... pek o kremlere guvenmiyorum cnku...
gerci genetik fln diyorlar ... eger oyle ise ben ucuz yirtcam gibi cnku anne teyze fln sorun yok....
canım ben de krem alıcam.lierac ı düşünüyorudum ,jeli.
sen şu aldığın kremi ifşa eder misin lütfen.
ya da özleden mesaj at.
zaten senin her işin gizli saklı:37:
bebişi de yastık altı yaptın herhal:52:

kızlar eşime keçiboynuzu kürü yapmaya başladımda şöyle yapıorum 2,5 su bardağı su kaynatılıyo sonra içine 6-7 adet keçboynuzu kırılıp atılıo 3 dakika daha kaynatlıp 20 dakika demlendirilio dogru yapıorum dimi:26: bide adet olursam ki inşallah olmam sogan kürüne başlamayı düşünüorum ama adet bittikten sonra 7. gün başlayın yazıoya 15 gün hesaplarsak yumurtlama dönemini geçio eeee bebek olursa bi zararı olmazmı :26:
canım ben soğan kürü yumurtlama döneminden sonra içilmiyor diye biliyorum.
bebeğin tutunmasını engelleyebilir diye kalmış aklımda.
ama sen gene araştır tabi.yanlış söylemiş olmiim.

İnsallah canimm hersey yolunda gitsin zaman hemen gecsin de pit pit kucuk kalbin attigini gorelim insallah :)bende ilac ictim diye tedirgindim aslinda ama bi yandan da dogru yicek ekmegi varsa allah nasip ettiyse bize ne olursa olsun gelicek bebegim :))bugun hoplasa da ziplasa da saklasada dr amcasi gorucek bence cinsiyetini kacari yok :))
ben de kalp atışını duymadan çok endişelenmiştim.
ya yoksa diye.kalbini ferah tut canım.
işte insanoğlu ne kadar rahat ol desen de görmeden inanamıyor.
ama inş her şey yolunda.
duyacaksın pıtpıtları....

Valla bu topikte birisi eksikmiş bende koşa koşa geliverdim Hayırlı olsun arkadaşlar.Kavgasız gürültüsüz paylaşım alanı olur inş.çocuk hasretiyle yananlara bizlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar verir inş.her ay anne olma umidiyle bekleyip hüsrana uğramak başına gelmeyenler bilemez.o yüzden Yüce Rabbim bebiş isteyen herkese gönlüne göre verir.keşke bu topiğe biz gebeğiz msj nı biz versek ne güzel olurdu...valla böyle topiklerde olmasa napardık bilmem.
biz de çok bekledik,üzüldük,ağladık.
ama sonunda kavuştuk işte bebişlere.
insan bilse mutlaka olacak,o beklemeler bile çok heyecanlıymış aslında.
ama emin olamadığından üzülüyor insan.ya hiç kavuşamazsak diye.
ağla,sızla,tepin,gerin ama ümidini hiç yitirme.
ben regl olduktan sonra bikaç gün topiğe uğramıyordum.
sonra yine bir heyecanla yeniden başlıyordum.
inş. seninde sabrının sonu selamet olacak...

sense söylemeyecek herhalde illaha çatlatacak bizi :52::52:

kızlar ben de bugün doktora gittim ve iyi haber aldım en azından benimle birlikte 9 ay dır olan kistim bu ay gitmiş ve prolaktın hormonum bu ay düşmüş sonunda klomene başlayacağım bu ay inşallah güzel haberler alrım ya ilk defa kendimi bugün mutlu hissettim sanki hamile kalmış gibi :16::16:
maşallah,güzel haber canım,sevindim.
eskiden ben de yumurtayı görünce hamile kalmış kadar seviniyordum.
eeee napim insan yımırtlamayı beceremeyince ona bile seviniyor.
Allah tamamına erdirsin canım.
sıra bebişe geldi artık.

ebda
bizimkileri galiba kertemicez...
ama dur bakalim seninki hele bir kesinlessin.. sonucta banada 13. haftada %70 kiz demisti...
yaaaa gitti benim gelinim elden.
hayırlı olsun canım.çok sevindim.
bakarsın benimki de kıza dönüşür.:37:
nerden pipi nerden kuku çıkacağı belli olmuyor anlaşılan.
16.haftada heberleşiriz artık.
benimki erkekse hülüüüüüüüüü sen de fazla kız varsa talibiz anacım.

yok tatlım bu sefer ki kontrol ücretsiz tekrara gidersem ücretli ama galiba dediğin gibi aklımda kalmasın diye geliyim diycem doktora, bu arada paşamız geliyormuş hayırlı olsun canım benim :16:
canım ben de hep çatlamış mı diye merakımı gidermek için gidiyordum.
ama benimki kontrol süresi içine denk geliyordu.
yoksa tekrar para vercek olsam gitmezdim;çünkü sadece merakın gidiyor.
çatlasa bile olmadıktan sonra olmuyor.
zaten de iğne olduktan sonra çatlamama ihtimali çok düşük.
çatlamazsa ağrıdan duramazsın anlarsın;ama onun için yapılacak işler gene gelecek reglinin 2.gününde başlıyor.
muayene ücreti düşükse git görün;ama pahalıysa boşuna para verme derim.
sonuçta bu tedavi bile aylık 150 ye patlıyordu.
doktor 45tl,çatlatma iğnesi 70,ilaçlar 20 falan.

maşallah ne kadar büyümüş kzıımız:nazar:
kilosona hayran kaldım.
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım.
Rabbim bir avazda kurtarsın:52:
eskiden o ne biçim laf derdim,şimdi anlıyorum manasını.valla hepimize öyle olsun.
canım bu arada nasıl beslendin?ayrıntısıyla anlatır mısın?
senin de bebişin de kilosu süpperrr.:nazar:

Son düzenleme:
başım ağrıdında sohbet muhabbet...ohh maşallah!
şimdi iyiyim siz yoksunuz,hüngür foşurtttt:43:

amin canim ... cumlemize insallah... tez vakitte insallah herkese nasip olcak...

ayy sorma yaa.. bnmde aklima geldi... o pimpirik yapislarim fln... artik sira sende insallah..
kese pitpit sonra bunlara gelcek sira....

sorma masallah direk acmis pasa pipiyi babasina ...
cnm bunlar ultrason olcumleri sadece... simdi nette deger araliklarini buldum.. normal sinirlar icinde..
senin dedigin sonuc kismetse haftaya cikicak... bugun kan aldilar iste... pazartesi - sali cikarmis sonuc... persembe gidicez doktora degerleri gostermek icin... insallah onlarda guzel cikar...
gerci doktor risk yok gibi dedi ama hayirlisi bakalim...

154 gram kendileri...
vallahi aklima sen geldin... hep erkek dedin yaa..

ayy ayy 154 gramcık olmus bıle sımdıden bak sen pasaya ınsallah persembeye guzel sonuclar alırsın canım doktor rısk yok gıbı dedıgıne gore yoktur ıcın rahat olsun tatlım

hayy masallahh gelınıme ne guzel serpılmıs kocaman olmus annesı nasıl cıkıcak bu melek sen sımdıden dusun :)
aman aman sen fazla yorma bu ara kendını de hemen gelmesı bebısın ananecıgını beklesın

ayy bu senın adamda 3000 5000 bısıkletlere dagıtıor yıllardır zor bela kredı ıle eve gırıstınız bu nasıl sevda ya :S
ohh arkadasla bulusmakta moral olmustur ıyı yapmıssın canım ıkı sohbetn belını kırmak ıı gelıor

bence de nst de olabılır dedıgı sey cunku bızımde belımıze ıkı tane kemer takıolar bırı kalpatısı dınlenıor dıgerı ıse sancıyı olcuyor

ya da özleden mesaj at.

çatlamazsa ağrıdan duramazsın anlarsın;ama onun için yapılacak işler gene gelecek reglinin 2.gününde başlıyor.

canım ben basta ıkı kutu lıerac kullandım ama yınede catladım bana yaramadı bence lıerac yeterlı bı krem degıl
sonra aldgım kredm cok ıı geldı

bırde sıze kotu bır haberım var
bız 32den berı her kontrolumuzde nst ye baglanıyoruz ve 32den snra doktor randevularımız sıklastı artık her hafta gıdıyoruz
ve nst benım hastanemde 153 tl doktor muaynesı 110 tl her hafta boyle allahtan ozel saglık sıgortam var da 48 tl tutuyor
bıde son haftlarda zehırlenme rıskı var dıye sureklı ıdrar tahlılı ıstıorlar ıdrarda proteın cıkıormu dıye oda 30 kusur ben toplamda her hafta 52 tl mı ne oduyorum

hakıkaten son donemler daha malıyetlı

Canimm cok sevindim gununun guzel gecmesine meryemimizin iyi olmasina :))ayy 3 haftacik kaldi kavusmaniza saglikla gelsin insallah prensesimiz:))

Nice33
Canısı inşallah herşey bu ay çok güzel olucak. bak kist gitmiş klomene başlamışsın. Güzel haberlerini alırız inşallah seninde:16:

Burcuu

:nazar:vay anam senin kız tosuncuk mu olucak ne.. maşallahh:nazar:
herşeyde yolundaymış çok güzel. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Meryem'i..
haftaya yine bugün mü kontrol?

maşallah ne kadar büyümüş kzıımız:nazar:
kilosona hayran kaldım.
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım.
Rabbim bir avazda kurtarsın:52:
eskiden o ne biçim laf derdim,şimdi anlıyorum manasını.valla hepimize öyle olsun.
canım bu arada nasıl beslendin?ayrıntısıyla anlatır mısın?
senin de bebişin de kilosu süpperrr.:nazar:

Tesekkur ederim kizlar, Amin ins hayirlisiyla sorunsuz yavrumu kucagima almayida nasip eder Rabbim..
Ins tum hamisler miniklerine saglikla kavusurlar, diger kizlarinde bebisleri saglikla gelir , gobuslerimizi devrederiz :) :nazar:

Ebdacim amin hayatim ins, hepimizi..
Valla ilk aylar heleki ilk 3 ay tatli yiyince midem kalkiyordu hic tatliyla aram yoktu son 2 aydir fln yemege basladim ..
Bizim evde beyaz ekmek zaten yenilmiyor, ama sadece kahvaltilarda ekmek yedim diger ogunlerde zaten canim istemedi, yemegin yaninda pilav patetesi daha az etini soyunu sebzesini daha cok yedim, kotu bir huyum var eger cok ac degilsem yemegin suyunu yemem, ki acikmaya firsatim olmadi.. Sabah kahvaltim hep en buyuk porsiyonumdu, sabah sandwich fln yapardim ise giderken o gun canim ne istediyse , mutlaka iki secit koca tabak meyva findik fistikbazen cay bazen meyva suyu.. Genelde 9 gibi kahvaltimi yapmis oluyordum 11 gibi yine sutle muz fln bisiler, oglen 1 veya iki gibi ogle yemegi, aksam eve gelince 8 gibi aksam yemegi derken aralarda hep atstiriyordum tuzlu kraker meyva, ozellikle seftali nedense favorim hamisligin basindan beri geceleri kalkinca once tuvalete sonra mutfaga ne varsa soyle sulu sulu bir meyva, karpuz yemekten bizim adami batirdim bizim burda pahali bir meyva.. Bence en onemlisi duzenli yemek oldu, isten cikinca pek beceremesemde , hep ogle yemeklerini atlar oldum ..

Hic kisitlama getirmedim kendime pizzada yedim, hamburgerde akliniza gelicek hersey ama , calisirken en az 1 saat hergun yuruyordum, simdi nerde yataktan zor cikiyorum :)) Vitamin ilaci da aliyordum ve Agustostan beridirde kan hapi kullaniyorum, suyla pek aram olmasada zorluyorum en az 2 lt her gun, birazda bunye meselesi galiba normalde de kilo almaya yatkin biri degilim annemde ilk hamileliginde 14 kilo ikincisinde 15 kiloyla gitmis hep doguma.. Ins herkesin gobusune gelmis gelicek butun melekleri saglikla buyurlar sizlerde guzel bir hamilelik gecirirsiniz..:16:

burcu
cnm bnm ohh ne guzel zaman gecirmissin bugun...
masallah prensesimize... kocaman olmus ... senin her kilon ona gitmis masalllah...:nazar::emir_bebek:
arkadasinla da gorusmen iyi olmustur... ne guzel biraz kafa dagitmissin bugun...

ahh herkesin var iste bir meraki... seninki bisiklet benimki mac sevdalisi...
fenerbahce icin kombine aldi.. vallahi bnmde icim acidi ...

bu arada evet kesin erkek dedi doktor... bu saatten sonra yanilmazmis kesin belliymis pipisi ... kozalak ve o net gormusler ... :55:

ebda
hadi cnm su 16 haftada gitte bak su cinsiyete kesin olarak..
cikolata kesin ise yariyor yalniz onu anladim...

asil senin isin gizli sakli cumartesi doktora gitmis teee nezaman soyledin bize...
simdi sen cinsiyeti bile dogumda netlestirirsin kesin... :9:
bak bana cat diye soyledim israrlar karsisinda..
cnm hulunun kizlar rezervli bu arada...
biri kesin cagan pasaya gidiyor...
krem mustela... sadece bebek ve hamile urunleri uretiyor...
ben onu yurtdisinda duymustum.. burda da var artik..
ben begendim kremi... insallah ise yarar...
ama tatli badem yagi flnda al sur ... o da besliyor deriyi..
sadece kremlere guvenme... bide zeytinyagi.. ama en saf olanindan mumkunsee....

esra

cnm sen deneyimlisin erkek annesi olmakta...
herkes oyle der anneye duskun olurmus ilk zamnalar ama sonrasi...
sen en iyisini yaptin bir erkek bir kiz...
insallah rabbim kucagima da almayi nasip eder ... ozamn anlicam bakalim nasil bir his olcak...

gorkem
cnm yrn senin randevu nezamn bakalim... :26:

tazebahar
cnm sende islemlerden sonra eve gecince iki satir yazda bilelim nasilsin diye...
merakta birakma bizi sakin.... :20:

amanıınn bi tane erkekimiz daha mı oluyomuş maşallah :) sağlıkla gelsin inşallah canım benim :)

git hayatım git çalışmasanda rahat bırakmayacaklar ki seni.

İnşallah atarsın canım çığlığını yakın zamanda. senin için yeni bi döngü başladı desene. Hadi bakalım bu ay ki çalışmalarınız size meleğinizi getirsin.. :16:

Amin canım ya inş.çok istiyoruz ama Rabbim verirse olur inş.bir bucuk yıldır yapmadığımız takla kalmadı bi amuda kalkmadım onuda bu ay denemek lazım:)))valla bu topiğin sıcaklığı bide gebe kalan arkadaşların haberleri bizleri sevindiriyo.

ayy ayy 154 gramcık olmus bıle sımdıden bak sen pasaya ınsallah persembeye guzel sonuclar alırsın canım doktor rısk yok gıbı dedıgıne gore yoktur ıcın rahat olsun tatlım

hayy masallahh gelınıme ne guzel serpılmıs kocaman olmus annesı nasıl cıkıcak bu melek sen sımdıden dusun :)
aman aman sen fazla yorma bu ara kendını de hemen gelmesı bebısın ananecıgını beklesın

ayy bu senın adamda 3000 5000 bısıkletlere dagıtıor yıllardır zor bela kredı ıle eve gırıstınız bu nasıl sevda ya :S
ohh arkadasla bulusmakta moral olmustur ıyı yapmıssın canım ıkı sohbetn belını kırmak ıı gelıor

bence de nst de olabılır dedıgı sey cunku bızımde belımıze ıkı tane kemer takıolar bırı kalpatısı dınlenıor dıgerı ıse sancıyı olcuyor

canım ben basta ıkı kutu lıerac kullandım ama yınede catladım bana yaramadı bence lıerac yeterlı bı krem degıl

bız 32den berı her kontrolumuzde nst ye baglanıyoruz ve 32den snra doktor randevularımız sıklastı artık her hafta gıdıyoruz
ve nst benım hastanemde 153 tl doktor muaynesı 110 tl her hafta boyle allahtan ozel saglık sıgortam var da 48 tl tutuyor
bıde son haftlarda zehırlenme rıskı var dıye sureklı ıdrar tahlılı ıstıorlar ıdrarda proteın cıkıormu dıye oda 30 kusur ben toplamda her hafta 52 tl mı ne oduyorum

Sorma Ozlemim buyumus kis , son 3 haftadir hic kilo almadimda ama bendekiler melegime gitmis cok sukur saglikli , ins sagliklada dogarlar.. :nazar:
Hemde nasil dusunur oldum hele bgn izledigim dogum videosundan sonra ayyy acik ve net koca bir kafa geliyor , bildigin kavun gibi uff Allahim kolayligini verir ins. Nasil bir mucizedir bu anlamak imkansiz..

Yaa sizin bu hastaneler yazik yaa tam para tuzagi cogalmak bebek sahibi olmak insanligin kurali, bunu nasil paraya dokerler.. Allah yardimciniz olsun kizlar, ben hamileligin basindn beri her gidisimde goturdum sbah idrari test icin, diger tum testlerde de hic bisi odemedim, bgn yine odemedim.. Hamilelikten oncede asadan bakmak icin hani bisi takiyorlar ya ben onu tek kullanimlik istiyordum onun icin yaklsik 3 tl yaziyorlardi o kadar.. Valla bebek zaten masrafli, suydu buydu sanki hep bisi eksik birde bu dogum hastane paralari yazik Allah kolayligini versin ..

burcu
cnm bnm ohh ne guzel zaman gecirmissin bugun...
masallah prensesimize... kocaman olmus ... senin her kilon ona gitmis masalllah...:nazar::emir_bebek:
arkadasinla da gorusmen iyi olmustur... ne guzel biraz kafa dagitmissin bugun...

ahh herkesin var iste bir meraki... seninki bisiklet benimki mac sevdalisi...
fenerbahce icin kombine aldi.. vallahi bnmde icim acidi ...

bu arada evet kesin erkek dedi doktor... bu saatten sonra yanilmazmis kesin belliymis pipisi ... kozalak ve o net gormusler ... :55:

ebda
hadi cnm su 16 haftada gitte bak su cinsiyete kesin olarak..
cikolata kesin ise yariyor yalniz onu anladim...

asil senin isin gizli sakli cumartesi doktora gitmis teee nezaman soyledin bize...
simdi sen cinsiyeti bile dogumda netlestirirsin kesin... :9:
bak bana cat diye soyledim israrlar karsisinda..
cnm hulunun kizlar rezervli bu arada...
biri kesin cagan pasaya gidiyor...
krem mustela... sadece bebek ve hamile urunleri uretiyor...
ben onu yurtdisinda duymustum.. burda da var artik..
ben begendim kremi... insallah ise yarar...
ama tatli badem yagi flnda al sur ... o da besliyor deriyi..
sadece kremlere guvenme... bide zeytinyagi.. ama en saf olanindan mumkunsee....

esra

cnm sen deneyimlisin erkek annesi olmakta...
herkes oyle der anneye duskun olurmus ilk zamnalar ama sonrasi...
sen en iyisini yaptin bir erkek bir kiz...
insallah rabbim kucagima da almayi nasip eder ... ozamn anlicam bakalim nasil bir his olcak...

gorkem
cnm yrn senin randevu nezamn bakalim... :26:

tazebahar
cnm sende islemlerden sonra eve gecince iki satir yazda bilelim nasilsin diye...
merakta birakma bizi sakin.... :20:

Ohhh kizalar cogalmisti topikte , Ebdosla senin haberin super oldu, Hadi pakalim pasalarimizda saglikla buyusunler ins, Allah kucaklarimiza almayida nasip etsin, bizler giderken yeni yeni gobuslerde dolsun..

Sizin besik kertmeliginiz bozuldu o zaman valla hulunun mis kokulu kizlarida kacirdiniz :)) Biri Esraya biri sezgiye verdi kizlarin :))
Valla benim dunurumde hazir kertme toreni yaptik bile bu yaz :))

Ayy bu arada benim kozalak gelmedi hala 6diydi ayrildigimizda :(

ya da özleden mesaj at.

canım ben soğan kürü yumurtlama döneminden sonra içilmiyor diye biliyorum.
bebeğin tutunmasını engelleyebilir diye kalmış aklımda.
ama sen gene araştır tabi.yanlış söylemiş olmiim.

ben de kalp atışını duymadan çok endişelenmiştim.
ya yoksa diye.kalbini ferah tut canım.
işte insanoğlu ne kadar rahat ol desen de görmeden inanamıyor.
ama inş her şey yolunda.
duyacaksın pıtpıtları....

biz de çok bekledik,üzüldük,ağladık.
ama sonunda kavuştuk işte bebişlere.
insan bilse mutlaka olacak,o beklemeler bile çok heyecanlıymış aslında.
ama emin olamadığından üzülüyor insan.ya hiç kavuşamazsak diye.
ağla,sızla,tepin,gerin ama ümidini hiç yitirme.
ben regl olduktan sonra bikaç gün topiğe uğramıyordum.
sonra yine bir heyecanla yeniden başlıyordum.
inş. seninde sabrının sonu selamet olacak...

maşallah,güzel haber canım,sevindim.
eskiden ben de yumurtayı görünce hamile kalmış kadar seviniyordum.
eeee napim insan yımırtlamayı beceremeyince ona bile seviniyor.
Allah tamamına erdirsin canım.
sıra bebişe geldi artık.

yaaaa gitti benim gelinim elden.
hayırlı olsun canım.çok sevindim.
bakarsın benimki de kıza dönüşür.:37:
nerden pipi nerden kuku çıkacağı belli olmuyor anlaşılan.
16.haftada heberleşiriz artık.
benimki erkekse hülüüüüüüüüü sen de fazla kız varsa talibiz anacım.

Canim benim gittigim hastanede muayene 15 tl, bu arada catlat.a ignesi olanlar kalcadan mi gobekten mi oldu, benim bundan onceki gobektendi,doktora soracagim farki var mi diye

Sorma Ozlemim buyumus kis , son 3 haftadir hic kilo almadimda ama bendekiler melegime gitmis cok sukur saglikli , ins sagliklada dogarlar.. :nazar:
Hemde nasil dusunur oldum hele bgn izledigim dogum videosundan sonra ayyy acik ve net koca bir kafa geliyor , bildigin kavun gibi uff Allahim kolayligini verir ins. Nasil bir mucizedir bu anlamak imkansiz..

Yaa sizin bu hastaneler yazik yaa tam para tuzagi cogalmak bebek sahibi olmak insanligin kurali, bunu nasil paraya dokerler.. Allah yardimciniz olsun kizlar, ben hamileligin basindn beri her gidisimde goturdum sbah idrari test icin, diger tum testlerde de hic bisi odemedim, bgn yine odemedim.. Hamilelikten oncede asadan bakmak icin hani bisi takiyorlar ya ben onu tek kullanimlik istiyordum onun icin yaklsik 3 tl yaziyorlardi o kadar.. Valla bebek zaten masrafli, suydu buydu sanki hep bisi eksik birde bu dogum hastane paralari yazik Allah kolayligini versin ..

bulur bebısler bı yolunu canım annelerının depolarını somurmus bak :)
sorma kavun karpuz derken cıkarcaz valla kacarı yok vazgectım cıkarmıcam deme sansımız yok kı :D

sorma tatlım para tuzagı valla basta son haftalada belkı azalır dıyorduk hep aksıne cogaldı dogum falanda cok pahalı ona bakarsan ama neyse bebıslerımızın canı sagolsun

ya canım değil mi baş ağrısı çok kötü bişey...
ben de diyorum acaba abartıyor muyum?baş ağrısına katlanamıyorum diye millet naz yapıyorum sanacak.
okulda artık başım ağrıyor demeye utanıyorum.
valla yaşam kalitem sıfıra düşüyor.hiçbir şey yapamıyor,gün boyu iptal haldeyim.
bugün yine parol içtim,yoksa hastanelik olacaktım.

yok yahu abartmak filn olur mu. Ki sen bide hamilesin senin için hem baş ağrısı hem hamilelik daha zor. benim eşiminde arada tutar baş ağrısı yanaşmaya gelmez. karanlıkta kıpırdamadan yatar. :) sen bu baş ağrılarına kalıcı kesin bi çözüm bulsan çok iyi olur.

öhhh.. o ne öle bee.. Allah'tan güvencen var yoksa battı balık yan gider :)
bizde de isteyecekler mi ki bu idrardan protein testini. istemezlerse cingar kopartırım haa.
ne için yapıyolar testi protein çok çıkarsa zararlımı oluyomuş son zamanlarda ?

Amin canım ya inş.çok istiyoruz ama Rabbim verirse olur inş.bir bucuk yıldır yapmadığımız takla kalmadı bi amuda kalkmadım onuda bu ay denemek lazım:)))valla bu topiğin sıcaklığı bide gebe kalan arkadaşların haberleri bizleri sevindiriyo.

Olur inşallah canım ama hiç dr. muayenesine gittiniz mi ? yani her hangi bi sebep var mı eşinde veya sende ?
Öyle tabi burada herkes herkesin haberiyle mutlu olur ki :) :16:

öhhh.. o ne öle bee.. Allah'tan güvencen var yoksa battı balık yan gider :)
bizde de isteyecekler mi ki bu idrardan protein testini. istemezlerse cingar kopartırım haa.
ne için yapıyolar testi protein çok çıkarsa zararlımı oluyomuş son zamanlarda ?

canım proteın cıkarsa eger gebelık zehırlemesı var demekmıs ve hemen dogum gerektıren bı durummus
benım durumumda rısk fazla ama tum gebelerde rısk var ve bakılması gerekıormus
ıste ayakta odem cıkarsa tansıyon yukselmeye baslarsada cıkmıs olması muhtemelmıs
benımde malum damarlar nedenıyle odemım oluyor kan yeterlı akmadıgı ıcın sısıyor ayaklarım doktorda damardan mı proteınden mı dıye bakıor

ıdrar testını her hafta ıstermı bılmem ama nst yı her hafta ıstıcek
ve en ucuz nst 15 tl hastanelerde sgk lı halı

Back
X